Ο χρήστης aserf έγραψε:
Άσχετο: Στο κατάστημα της Wind στο Mall, απ' όπου που είχα περάσει τυχαία, το έδιναν χωρίς σύνδεση 599 ευρώ. Ακριβώς δίπλα, στο Πλαίσιο, το είχαν 399 ευρώ (πάντα χωρίς σύνδεση). Πάω λοιπόν στη Wind και τους το λέω. 'Ναι', μου λέει ο τύπος, 'αλλά έχουμε δέσμευση αν το βρείτε κάπου αλλού πιο φθηνά να σας το δώσουμε κι εμείς τόσο'. 'Θαυμάσια', λέω. 'Από περιέργεια, τι περιθώριο κέρδους έχετε στο συγκεκριμένο κινητό στην τιμή που το διαφημίζετε?' (απάντηση δεν πήρα φυσικά).
Όπως αντιλαμβάνεσαι και γω από το Πλαίσιο το πήρα και όχι από την εταιρία στην οποία εργάζομαι και η οποία το πουλάει όπως και η WInd στην τιμή των 599 €
Όσον αφορά το σήμα δε μπορώ να κρίνω ακόμα με σιγουριά, στο σπίτι μου πάντως που το χαρακτηρίζω ως το stealth σπίτι πιάνει σήμα 2-3 μπάρες με Cosmote, σε αντίθεση με το Nokia Που είχα πριν που έπιανε σήμα 1-2 μπάρες.
Το ένα ζητούμενο είναι να έχει ευαίσθητο δέκτη και να 'πιάνει αρκετές μπάρες'. Το άλλο, είναι να έχει καλό πομπό. Μπορεί αυτό να ακούει καλά την κεραία της Cosmote, αλλα η κεραία να μην το ακούει αρκετά καλά επειδή αυτό δεν έχει αρκετά δυνατή εκπομπή. Κάτι τέτοιο γίνεται με πολλές συσκευές που 'πιάνουν καλό σήμα' στο υπόγειο του σπιτιού μου. Κάποιες τα καταφέρνουν να 'ακουστεί' η εκπομπή τους, ενώ κάποιες άλλες ζορίζονται πάρα πολύ, τις ακούς διακεκομμένα ή καθόλου, και γονατίζουν και τη μπαταρία τους.
Πάντως από χαρ/κά γ@μάτο το D2. Το δικό σου τι Windows Mobile έχει? Θυμάμαι ότι το έφερναν με 6.1 και τώρα το διαφημίζουν με 6.5 Prof (όπως το HD2)...