-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Προσωπικα, το εχω να αναπαυεται καθε βραδυ σε κανονικο mode.
Ποτε δεν καταλαβα γιατι να το κλεινω/βαζω σε offline mode.Για να μη επιβαρύνεις τη μπαταρία του πραγματικά χωρίς λόγο. Εξ'άλλου ένα reboot τη μέρα (για τα χαζόφωνα) το κόλλημα το κάνει πέρα...
Αν η συσκευή είναι κλειστή στέλνει σήμα ή πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να είναι απολύτως νεκρό?
Δεν εκπέμει/λαμβάνει τίποτα, μόνο το RTC (ρολόι) δουλεύει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εξαρτάται που είσαι (υπόγειο που δεν έχει καλό σήμα, κλπ) κι αν 'προσπαθεί' κάθε τόσο το κινητό να μιλήσει με κάποια κεραία. Έχω κάτι ηχειάκια PC της πλάκας που με το που κάνει εκπομπή το κινητό (για όποιοδήποτε λόγο - π.χ. δέχεται SMS) ακόμα και 3 μέτρα μακριά να είναι 'τρελαίνονται' (αρχίζουν και γκαρίζουν). Το βράδυ αν το έχω αφήσει ανοιχτό και δεν έρθει κανένα μήνυμα ή δεν πάρει κανείς τηλέφωνο δεν κάνουν κιχ. Αυτά με Vodafone που έχει τέλειο σήμα εκεί που είμαι. Με Cosmote, που έχει το άλλο κινητό, της δουλειάς, που το σήμα της είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (μια το πιάνει μια το χάνει) γίνεται χαμός.
γυρνα το σε 3G και δες αν ακουγονται ξανα τα ηχεια...
Δεν έχει.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Για να μη επιβαρύνεις τη μπαταρία του πραγματικά χωρίς λόγο. Εξ'άλλου ένα reboot τη μέρα (για τα χαζόφωνα) το κόλλημα το κάνει πέρα...
Στα δικα μου (smartphones) μια επανεκκινηση επαιρνε περισσοτερη μπαταρια απο οτι μια νυχτα ανοιχτα.
Και στα dump που ετυχε να εχω, η διαφορα ενος αδρανους κινητου για 8 ωρες, στην μπαταρια του, ηταν πραγματικα αμελητεα. -
Προς iphoneακιδες..
Σημερα πηγα να περασω απο τον υπολογιστη προγραμματα στο κινητο.Στην καινουρια εκδοση ειδατε τι βγαζει οταν πας να περασεις προγραμματα?Κανονικα ολες τις σελιδες του κινητο!ΜΑΜΑΤΟ!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Άσχετο: Στο κατάστημα της Wind στο Mall, απ' όπου που είχα περάσει τυχαία, το έδιναν χωρίς σύνδεση 599 ευρώ. Ακριβώς δίπλα, στο Πλαίσιο, το είχαν 399 ευρώ (πάντα χωρίς σύνδεση). Πάω λοιπόν στη Wind και τους το λέω. 'Ναι', μου λέει ο τύπος, 'αλλά έχουμε δέσμευση αν το βρείτε κάπου αλλού πιο φθηνά να σας το δώσουμε κι εμείς τόσο'. 'Θαυμάσια', λέω. 'Από περιέργεια, τι περιθώριο κέρδους έχετε στο συγκεκριμένο κινητό στην τιμή που το διαφημίζετε?' (απάντηση δεν πήρα φυσικά).
Όπως αντιλαμβάνεσαι και γω από το Πλαίσιο το πήρα και όχι από την εταιρία στην οποία εργάζομαι και η οποία το πουλάει όπως και η WInd στην τιμή των 599 €
Όσον αφορά το σήμα δε μπορώ να κρίνω ακόμα με σιγουριά, στο σπίτι μου πάντως που το χαρακτηρίζω ως το stealth σπίτι πιάνει σήμα 2-3 μπάρες με Cosmote, σε αντίθεση με το Nokia Που είχα πριν που έπιανε σήμα 1-2 μπάρες.
Το ένα ζητούμενο είναι να έχει ευαίσθητο δέκτη και να 'πιάνει αρκετές μπάρες'. Το άλλο, είναι να έχει καλό πομπό. Μπορεί αυτό να ακούει καλά την κεραία της Cosmote, αλλα η κεραία να μην το ακούει αρκετά καλά επειδή αυτό δεν έχει αρκετά δυνατή εκπομπή. Κάτι τέτοιο γίνεται με πολλές συσκευές που 'πιάνουν καλό σήμα' στο υπόγειο του σπιτιού μου. Κάποιες τα καταφέρνουν να 'ακουστεί' η εκπομπή τους, ενώ κάποιες άλλες ζορίζονται πάρα πολύ, τις ακούς διακεκομμένα ή καθόλου, και γονατίζουν και τη μπαταρία τους.
Πάντως από χαρ/κά γ@μάτο το D2. Το δικό σου τι Windows Mobile έχει? Θυμάμαι ότι το έφερναν με 6.1 και τώρα το διαφημίζουν με 6.5 Prof (όπως το HD2)...
-
6.5 έχει το D2
-
OK ερώτηση: Μπορείς να το πάρεις με τα Ελληνικά WM 6.5 και να του περάσεις τα Αγγλικά (κατεβάζοντάς ROM update από εδώ: http://www.htc.com/europe/supportdownlo ... t=sd&cat=2 ) ή αν δε σ'αρέσουν Ελληνικά μενού πρέπει να το παραγγείλεις κατευθείαν με Αγγλικά WM 6.5?...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πάντως από χαρ/κά γ@μάτο το D2. Το δικό σου τι Windows Mobile έχει? Θυμάμαι ότι το έφερναν με 6.1 και τώρα το διαφημίζουν με 6.5 Prof (όπως το HD2)...6.5, Ελληνικά, όπως ήδη αναφέρθηκε...
-
Σε μια εβδομαδα παραλαμβανω S.E C510.....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
OK ερώτηση: Μπορείς να το πάρεις με τα Ελληνικά WM 6.5 και να του περάσεις τα Αγγλικά (κατεβάζοντάς ROM update από εδώ: http://www.htc.com/europe/supportdownlo ... t=sd&cat=2 ) ή αν δε σ'αρέσουν Ελληνικά μενού πρέπει να το παραγγείλεις κατευθείαν με Αγγλικά WM 6.5?...Λογικά, αφού προέρχεται από την ACE-HELLAS, μπορείς να του περάσεις πάλι τα δικά του win-6.5 αλλά να μην τους περάσεις το πακέτο ελληνικών. Ουσιαστικά αυτό το πακέτο ελληνικοποιεί τα μενού.
-
μηπως ξερετε το επισημο σιτε που ανακοινωνει τις τιμες ακτινοβολιας που εκπεμπει το καθε κινητο?
ειμαι σε κατασταση αγορας ενος κινητου και θελω να ενημερωθω και επ αυτου.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
μηπως ξερετε το επισημο σιτε που ανακοινωνει τις τιμες ακτινοβολιας που εκπεμπει το καθε κινητο?ειμαι σε κατασταση αγορας ενος κινητου και θελω να ενημερωθω και επ αυτου.
Για ποιο κινητο;
http://www.mmfai.org/public/sar.cfm
http://www.fcc.gov/cgb/sar/ -
ετσι προχειρα που το χαζεψα δεν βρηκα κατι.
ειναι τα Samsung S5230 Star και Nokia 6700 classic
οκ βρεθηκε
το μεν samsung γραφει 1,1 w/g το δε Nokia 0,41 w/kg αμα κανουμε αναγωγη τοτε η ακτινοβολια του nokia ειναι εξωφρενικα μεγαλη!!!οι φυσιολογικες τιμες που κυμαινονται συνηθως?
-
ετσι προχειρα που το χαζεψα δεν βρηκα κατι.ειναι τα Samsung S5230 Star και Nokia 6700 classic
Nokia 6700 (Type RM-470) The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.41 W/kg.
-
το μεν samsung γραφει 1,1 w/g το δε Nokia 0,41 w/kg αμα κανουμε αναγωγη τοτε η ακτινοβολια του nokia ειναι εξωφρενικα μεγαλη!!!
οι φυσιολογικες τιμες που κυμαινονται συνηθως?
-
το μεν samsung γραφει 1,1 w/g το δε Nokia 0,41 w/kg αμα κανουμε αναγωγη τοτε η ακτινοβολια του nokia ειναι εξωφρενικα μεγαλη!!!Μαλλον το αναποδο; (αν και του σαμσουνγκ μαλλον ειναι λαθος γιατι η μετρηση ειναι W/kg)
-
οι φυσιολογικες τιμες που κυμαινονται συνηθως?
Aν δεν αλλαξε κάτι, το ανώτατο αποδεκτο για Ευρωπη ειναι 2 και για US 1,6.
-
Ξέρουμε αν γίνεται να καταργηθεί τελείως το vodafone live menu σε κινητό αγορασμένο απο vodafone shop? Χρειάζεται φλασάρισμα μήπως;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξέρουμε αν γίνεται να καταργηθεί τελείως το vodafone live menu σε κινητό αγορασμένο απο vodafone shop? Χρειάζεται φλασάρισμα μήπως;Θελει φλασαρισμα! και φυσικα σε βγαζει εκτος εγγυησης! αν και τετοια εγγυηση που δινει η Voda, δεν χανεις και τιποτα....
Εσυ την εκανες την αστοχια? Τι πηρες?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξέρουμε αν γίνεται να καταργηθεί τελείως το vodafone live menu σε κινητό αγορασμένο απο vodafone shop? Χρειάζεται φλασάρισμα μήπως;
Θελει φλασαρισμα! και φυσικα σε βγαζει εκτος εγγυησης! αν και τετοια εγγυηση που δινει η Voda, δεν χανεις και τιποτα....
Εσυ την εκανες την αστοχια? Τι πηρες?
φυσικά όχι εγώ, άλλοι κάνουν τέτοιες μαλακίες στην οικογένεια
ξέρεις αν μπορεί να γίνει αλλαγή κ να φέρει η voda ένα χωρίς το live? (πολύ φοβάμαι πως όχι)
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]