Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχει κανείς υπόψιν του κάποιο κινητό που θα δέχεται dual SIM και να διαθέτει Windows CE ή Symbian Series 60 ή Android OS;
Έχω βρει 2-3 μοντέλα με dual SIM, δεν έχουν OS όμως. Θέλω αφενός μεν να έχω προσωπικό και εταιρικό νούμερο σε μια συσκευή (από δύο διαφορετικές εταιρίες), αφετέρου θέλω να μπορώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή της δουλειά μου στο κινητό και αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε συσκευές με τα παραπάνω OS (+ στο i-Phone).
Ευχαριστώhttp://www.vnp.gr/index.php?target=prod ... uct_id=665
Ευχαριστώ πολύ!!! Όντως διαθέτει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που έψαχνα να βρω, ομολογουμένως όμως με ανησυχεί λίγο η μη ευρεία πώλησή του και άρα η λογικά περιορισμένη υποστήριξή του. Θα προσπαθήσω να τη βρω κάπου τ ...
Αν αποφασίσω να μείνω με δύο κινητά κοιτάω αρκετά τα HTC και τα LG.
Απ' τα HTC μου φαίνονται ενδιαφέροντα το HTC Touch Cruise με τιμή 255 € και το HTC Touch Diamond 2 με τιμή 399 € (ως υπέρβαση). Πιστεύετε ότι αξίζει το + 50% στην τιμή;
Απ' τα μοντέλα της LG κοιτάω το LG GM750 Vfl Black με τιμή 299 € (φαντάζομαι ότι θα παίζει και σε άλλα δίκτυα πλην Vodafone, σωστά; Μήπως θα είναι κλειδωμένο;).
Καμία πρόταση; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από κάποις από αυτές τις συσκευές;
Η απόδοση της κάμερας δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, πιο πολύ η ύπαρξη των Windows Mobile 6.5 κεντρίζει το ενδιαφέρον μου και το μέγεθος της οθόνης, όπου κερδίζει με διαφορά το HTC Touch Diamond, ακολουθεί το LG και τελευταίο το HTC Touch Cruise.