-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Tα παραθυρα μου φαινονται ανυποφορα.
Το Android χαοτικο,αν και καλυτερο.
Δεν εχω παιξει αρκετα με Apple,υποπτευομαι οτι εχουν καλυτερη ισορροπία σαν λειτουργικοΕδώ είσαι:
Με ξεχωριστά κουμπάκια για φωτογραφίες και βίντεο να μην χάνεσαι στο χάος.
-
Αν δεν τελειωνει η μπαταρια μεσα στην μερα δεν μου κανει...θα παει χαμενη η μπαλαντέζα απο το praktiker
-
Αν του κάνεις αντίστοιχη χρήση με αυτή που κάνουν οι περισσότεροι στα καινούρια 2 φορές τη μέρα θα το φορτίζεις.
Πάρε σου λέω. Φτιαγμένο για σένα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Tα παραθυρα μου φαινονται ανυποφορα.Γιατί; Όλα είναι σε συγκεκριμένη θέση και δεν επικρατεί το χάος του Android.
-
Ειναι θεμα γουστου προφανως,αλλα θεωρω οτι τα παραθυρα ειναι πιο κουραστικα και απαιτουν περισσοτερα κλικ για να φτασεις εκει που θες.Οπως αλλωστε δεν μου αρεσουν και τα παραθυρα 8+ στο PC
-
Που είναι ο rantaplanούκος μου?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι θεμα γουστου προφανως,αλλα θεωρω οτι τα παραθυρα ειναι πιο κουραστικα και απαιτουν περισσοτερα κλικ για να φτασεις εκει που θες.Οπως αλλωστε δεν μου αρεσουν και τα παραθυρα 8+ στο PCΤα windows phone είναι το απλούστερο από τα 3 μεγάλα OS (iOS, Android, WP).
Η μορφή των WP είναι η εξής απλή: Έχεις μια λίστα με οτιδήποτε περιλαμβάνει το τηλέφωνο (εφαρμογές-ρυθμίσεις) και αυτή την βρίσκεις σέρνοντας το δάχτυλο από τα δεξιά προς τα αριστερά. Και έχεις μια Επιφάνεια Εργασίας όπου καρφιτσώνεις όποια εφαρμογή θες.Αναρωτιέμαι τι κουραστικό έχει το παραπάνω ή το διαφορετικό σαν αρχή λειτουργίας κάνει το Windows OS σε ένα PC.
Εσύ στο PC σου, στην επιφάνεια εργασίας δεν έχεις επιλέξει να τοποθετήσεις τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά ενώ αυτές που δεν χρησιμοποιείς συχνά τις έχεις στη λίστα όλων των προγραμμάτων? Εγώ πάντως έτσι κάνω, υποθέτω και ο περισσότερος κόσμος. -
To android τι διαφορετικό έχει? Έχεις το κουμπί του μενού όπου σου έχει οτιδήποτε περιλαμβάνει το τηλέφωνο και από κει και πέρα βάζεις στην επιφάνεια εργασίας τις εφαρμογές που θες συν τις τέσσερις επιπλέον οθόνες που μπορείς να απλώσεις διάφορα widgets.
-
Μετα απο 2 βδομαδουλες που εχω στα χερια μου το 630 , μππρω να πω πως αξιζει αρκετα παραπανω σε σχεση με οτι προσφερει
Ειναι γελοια γρηγορο εχει αρκετα καλη αυτονομια που ανετα μπορει να ξεπερασει τις 2 μερες με λιγο προσοχη κ το βασικο ειναι πως ειναι συνολικα καλυτερο απο το 520. Στα - του η οθονη λερωνεται ευκολα και κατω απο τν ηλιο θελει ρυθμιση φωτεινοτητας υψηλη.Κστα τ αλλα ειναι ο ορισμος του vfm. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
κατω απο τν ηλιο θελει ρυθμιση φωτεινοτητας υψηληΒάλ'το στην αυτόματη ρύθμιση. εγώ ησύχασα
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Βάλ'το στην αυτόματη ρύθμιση. εγώ ησύχασα
Δεν έχει light sensor...
Κι αυτό μείον για μένα. -
Aντικειμενικα δεν εχει επαφη το ςνα υξλ με το αλλο. Δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης και η αυτονομια, ειναι συνολικα πολυ ανωτερο σε ολα το 630
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
@Zorz Πιο είναι τούτο ?
Γιατι το Asha 208 είναι οκ...Το 220 είναι στη φωτογραφία.
Το 208 έχει αυτά που έψαχνα (ευχαριστώ για τη πρόταση), αλλά δεν το βρήκα στην αγορά. Το πρώτο επόμενο μοντέλο με ανάλογα χαρακτηριστικά είναι το 301 (€65-70 στα σκρουτζομάγαζα, €80 στις αλυσίδες).
Τελικά όμως, η λύση ήρθε από τη Κίνα.
http://www.alcatelonetouch.com/global-e ... AXFUfl_uHQΜε μόλις €25 από το Mediamarkt (δεν το έχουν στο site) παίρνεις δίκαρτο κινέζο με 2 sim (dual standby) με όλα τα κομφόρ. Έχει ακόμα και κανονικό Bluetooth (ακόμα και A2DP, παίζει ασύρματα mp3, ακόμα και ραδιόφωνο{δεν χρειάζεται ακουστικά ως κεραία}). Έχει λογική διαρρύθμιση μενού, μπορείς να ρυθμίσεις περισσότερες συντομεύσεις από την αρχική οθόνη, του λείπουν οι εργονομικές των Fokia (λχ. όλες οι πρόσφατες κλήσεις είναι σε μια λίστα), η αναζήτηση ονομάτων στο κατάλογο είναι γρήγορη.
Τα μόνα μειονεκτήματα είναι η αστεία μπαταρία (400mAh ) ενώ η πρόβλεψη κειμένου στα μηνύματα, το πληκτρολόγιο και η συναρμογή της συσκευής είναι σαφώ; υποδεέστερα. -
Πως αντεχεις να χρησιμοποιείς αυτά τα τηλεφωνα το 2014????
-
Θέλω να πάρω καινούριο κινητό και είμαι μεταξύ galaxy s6 και galaxy s6 edge. Αξίζει τα παραπάνω λεφτά του το δεύτερο;
-
Ξεθάβω.
Sony experia M4 παίζει γύρω στα 250 ευρώ. Γενικά είμαι εξοικειωμένος με το μενού της SONY αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάω με παρωπίδες. Ο ανταγωνισμός αυτού του τηλεφώνου ποιός είναι? Απόψεις? Το 'μπάτζετ' είναι 300 ευρώ ταβάνι αλλά κι αυτά δύσκολα θα τα έδινα. -
Σταθερή αναξιόπιστη αξία τα Sony για μένα.
Θα κοίταζα κάτι άλλο. Ίσως σε Samsung αν και μου την δίνει που έχει εφαρμογές δικές της που δεν διαγράφονται...From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σταθερή αναξιόπιστη αξία τα Sony για μένα.
Θα κοίταζα κάτι άλλο. Ίσως σε Samsung αν και μου την δίνει που έχει εφαρμογές δικές της που δεν διαγράφονται...From my SMO72HD via Tapatalk
Samsung βέβαια, κανένα πρόβλημα. Ποιό όμως ισάξιο/ καλύτερο σε αυτά τα λεφτά?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ξεθάβω.
Sony experia M4 παίζει γύρω στα 250 ευρώ. Γενικά είμαι εξοικειωμένος με το μενού της SONY αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάω με παρωπίδες. Ο ανταγωνισμός αυτού του τηλεφώνου ποιός είναι? Απόψεις? Το 'μπάτζετ' είναι 300 ευρώ ταβάνι αλλά κι αυτά δύσκολα θα τα έδινα.Μπες στο minideal να δεις τι παιρνεις με 200€
Εγω πριν 3 χρονια πηρα με 100€ το lenovo A820 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.......ποτε ξανα κινητο απο ελληνικη αγορα!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ξεθάβω.
Sony experia M4 παίζει γύρω στα 250 ευρώ. Γενικά είμαι εξοικειωμένος με το μενού της SONY αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάω με παρωπίδες. Ο ανταγωνισμός αυτού του τηλεφώνου ποιός είναι? Απόψεις? Το 'μπάτζετ' είναι 300 ευρώ ταβάνι αλλά κι αυτά δύσκολα θα τα έδινα.Μπες στο minideal να δεις τι παιρνεις με 200€
Εγω πριν 3 χρονια πηρα με 100€ το lenovo A820 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.......ποτε ξανα κινητο απο ελληνικη αγορα!!!Αφού εσύ είσαι γνωστός Κομμουνιστής από που αλλού θα αγόραζες?
Πλάκα κάνω ε?
Για τα lenovo ακούω ότι δεν είναι κακά, απλά δεν έχουν καθόλου υποστήριξη, service κλπ. Είναι αλήθεια?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]