-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Διάβασε το παράδειγμα που έδωσα παραπάνω ...Βασικά δεν θα είχα ποτέ όπλο σπίτι μου ...
Στον διαρρήκτη θα άρχιζα να φωνάζω και θα καλούσα την αστυνομία
-
θα είχε 'φάει' πολύ αλάτι το κορμάκι του
-
παρε ενα λυκοσκυλο και ασε μετα να μπουν διαρρηκτες σπιτι σου
-
Το γλιτώσαμε το εγκεφαλικό, στα φανάρια της Βουλιαγμένης πριν τα λιμανάκια αποφασίζει ένας που πήγαινε ήδη αργά αριστερή λωρίδα να κοκκαλώσει το αμάξι πάνω σε πράσινο φανάρι
Κοκκαλώνω και εγώ ανάβοντας τα alarm παράλληλα, τα βλέπει ένα matiz πιο πίσω όπως έμπαινε φορτωμένο απο στροφή, άφησε τα λάστιχα του κάτω και ευτυχώς σταμάτησε, γιατί ήμουν σαν την πάπια.
Νωρίτερα άλλος ένας κοκκάλωσε το αμάξι στην αριστερή λωρίδα στην Ποσειδώνος, για λόγο που δεν ξέρω γιατί το έκρυβαν άλλα 1-2 οχήματα μπροστά μου. Πάντως κάτι φύλλα κατέβηκαν στο δρόμο, μάλλον θα καβάλησε το διάζωμα.
-
-
τα θελει ο κωλος τους
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τα θελει ο κωλος τουςΟ απλός ο κόσμος δεν ξέρω τι φταίει όμως.
-
Βασικά ρε συ τι θα πει απλός; Και αυτούς τους δέρνει η μ@λακία εφόσον κάθονται στο άπεξ τέτοιας στροφής αφενός, αφετέρου πάνε για να δούνε τα μπασίματα.
Αθώος είναι ο τύπος που ερχόταν από απέναντι μάλλον και είδε τον παπάρα φάτσα κάρτα.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
τα θελει ο κωλος τους
Ο απλός ο κόσμος δεν ξέρω τι φταίει όμως.
Ο τύπος με την 5άρα bmw(?) που έκανε όπισθεν για να μην πέσει πάνω του είναι ο θεός μου πάντως...
Ορισμένοι ντάηδες με μηχανές τύπου TDM είναι για ΠΟΛΥ ξύλο...
Περιστατικό στον Κηφισσό χθες το μεσημέρι (14:00):
Ένας γκριζομάλλης οδηγός ΙΧ πηγαίνει σβέλτα (χωρίς να τρέχει υπερβολικά.απλώς πήγαινε 10-20km/h πάνω από τη μέση ροή).Για κάποιον άγνωστο λόγο, προσπαθεί να τον συνετίσει (και να κινηθεί πιο αργά) ένας μηχανόβιος και αρχίζει να κάνει/πουλάει μαγκιές στον οδηγό του ΙΧ. Κάνει 1 μαγκιά (= μπαίνει μπροστά του και πατάει φρένο και ο οδηγός του ΙΧ δεν ασχολείται), κάνει μία 2η (φτάνει στο πλάι του οχήματος και κόβει το τιμόνι του προς το μέρος του αυτοκινήτου και ο οδηγός του ΙΧ δεν ασχολείται)...κάνει μία 3η (κάνει σφήνα μπροστά από το αμάξι και τον κλείνει στεγνά)...Αρχίζει μετά (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) και ασχολείται και ο οδηγός του ΙΧ και δεν του κάνει χώρο παρότι ο μηχανόβιος προσπαθεί να τον κλείσει.
Ε...την 4η φορά (που ο οδηγος του ΙΧ δεν συνέννεσε στο να τον κλείσει η μηχανή), πέφτει ο μηχανόβιος στο πλάι του αυτοκινήτου (πίσω αριστερά συγκεκριμένα).Να σημειώσω ότι το αμάξι πήγαινε ευθεία και κράτησε σταθερή πορεία και ταχύτητα. Εκνευρισμένος που δεν του 'βγήκε' η μαγκιά, βγάζει το κράνος του και αρχίζει να φωνάζει.Ο οδηγός του ΙΧ (όπως τον βλέπω και είμαι ακριβώς πίσω του) δεν ασχολείται και δεν του δίνει σημασία (δηλαδή δεν ανοίγει παράθυρο κτλ). Ο οδηγός της μηχανής εκνευρίζεται (δεν ακούω τι λέει) και αρχίζει να κοπανάει το αμάξι με το κράνος του. Αρχικά το χτυπάει στο πλάι και μετά χτυπάει 5-6 φορές τον καθρέφτη (του οδηγού) όπου και μετά από το 6ο χτύπημα έσπασε.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε, παρά πήγε παρακάτω όπου βρήκε κόσμο.Τους είδα που πιάστηκαν στα χέρια (αν και ο οδηγός του οχήματος ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος ).Δυστυχώς δεν σταμάτησα να δώσω στοιχεία γιατί ο μηχανόβιος ήταν πολύ αγριεμένος και δεν ήθελα να εμπλακώ. Κάλεσα όμως την αστυνομία εξιστορώντας το περιστατικό και αναφερόμενος που σταμάτησαν.Μου είπε η τηλεφωνήτρια πως έχει γίνει κλήση προς το '100' από τον οδηγό ΙΧ που έχει εμπλακεί στο ατύχημα και έτσι ζήτησα να κρατήσει το νούμερό μου και να ενημερώσει τον οδηγό του ΙΧ πως είμαι μάρτυρας.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:
Θες να κάνεις μία μαγκιά σε κάποιον και να πουλήσεις τσαμπουκά. Δεν σου βγαίνει...Ε, δεν πουλάς και τσαμπουκά μετά και ζητάς τα ρέστα. Το βουλώνεις, βάζεις την ουρά στα σκέλια και δεν μιλάς και καθόλου.
Ε-ΛΕ-ΟΣ όμως...ΥΓ:ο μηχανόβιος πρέπει να ήταν γύρω στα 25 και ο κύριος με το ΙΧ γύρω στα 50.
-
oι μηχανοβιοι ειναι πολυ συχνα πιο ζωα και απο τις γυναικες..
οταν τους πετυχαινω σε στροφιλικια παιρνω την εκδικηση μου
-
Αυτό που του βάρεσε στα νεύρα του μηχανόβιου ήταν η αδιαφορία του γιωταχή. Αλλά από το βαθμό επιμονής του να δημιουργήσει καυγά συμπεραίνω ότι ήταν και κάπως ιδιάζουσα περίπτωση.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αυτό που του βάρεσε στα νεύρα του μηχανόβιου ήταν η αδιαφορία του γιωταχή. Αλλά από το βαθμό επιμονής του να δημιουργήσει καυγά συμπεραίνω ότι ήταν και κάπως ιδιάζουσα περίπτωση.Αν και δεν ξέρουμε τι είχε προηγηθεί, βλέπουμε ότι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αδιαφορείς; Βρίσκεσαι μπλεγμένος. Αντιδράς; Βρίσκεσαι μπλεγμένος. Στο τέλος θα κλειδωθούμε σπίτια μας και θα στέλνουμε αντίγραφα να κάνουν τις δουλειές μας ( βλ.http://www.imdb.com/title/tt0986263/ )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά ρε συ τι θα πει απλός; Και αυτούς τους δέρνει η μ@λακία εφόσον κάθονται στο άπεξ τέτοιας στροφής αφενός, αφετέρου πάνε για να δούνε τα μπασίματα.Αθώος είναι ο τύπος που ερχόταν από απέναντι μάλλον και είδε τον παπάρα φάτσα κάρτα.
Μα για τον κόσμο σαν τον απέναντι τύπο εννοώ ή τους πιθανώς ανυποψίαστους συνεπιβάτες του ζώου. Υπάρχει και άλλο ένα όχημα ακριβώς στην αρχή του video απο το οποίο περνάει ξυστά.
Έχει και αναμένα τα φώτα ομίχλης για να βλέπει καλύτερα τις γραμμές του. Με τέτοιες γραμμές άγκυρα του χρειάζεται για να πιάνει στον βυθό.
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Youtube Videoαπορω ακομη που πατανε εκει καλος μαλακας και αυτος ομως φρενο στην στροφη
-
εφαγε μουτρα, μπηκε στο αντιθετο, ειδε τον απεναντι και επεσε στα φρενα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
oι μηχανοβιοι ειναι πολυ συχνα πιο ζωα και απο τις γυναικες..οταν τους πετυχαινω σε στροφιλικια παιρνω την εκδικηση μου
κοίτα μην σε πετύχω πουθενά...
η καλύτερη μου είναι όταν γυρίζοντας από προπόνηση (και όντας ακόμα ζεστός) μου κάνουν μλκς στο δρόμο...
έναν θα πιάσω ... -
Το πρόβλημα με τα ζώα ξέρεται πιο είναι? Ότι δεν έχουν συνείδηση του τι κάνουν.
Δηλάδη πες ότι κάνει κάποιος βλακείες στο δρόμο και κινδυνεύω πραγματικά . Του ζητάω ρέστα , με βρίζει , συνεχίζει να προκαλεί και για ξύλο.Το αξίζει. Κατεβαίνω εγώ ας πούμε και του ρίχνω τίποτα ψηλές γιατί του ρίχνω 3 κεφάλια. Θα φροντίσω όμως γιατι δεν είμαι ζώο να μην του κάνω ζημιά. Αυτός όμως αρπάζει μία πέτρα και μου την σπάει στο κεφάλι.
Ποιος την πάτησε??
Αυτό είναι το πρόβλημα με τα ζώα. Δεν ξέρεις για τι είναι ικανά.
Οπότε αν ο άλλος αξίζει το ξύλο του και είσαι κατέβα. Αν όχι βρες άλλο τρόπο. Πχ δικαστήριο.
Εγω προσωπικά τα ζώα τα αντιμετωπίζω κάνοντας τον μαλάκα. Πχ με προσπερναει ο άλλος από τη ΛΕΑ??
Εκείνη τη στιγμή κόβω δεξιά με αλάρμ και ψάχνεται στα φρένα. (Πάντα βέβαια χωρίς να κινδυνεύει να σκοτωθει κάποιος) -
Ο χρήστης n4speed έγραψε:
Το πρόβλημα με τα ζώα ξέρεται πιο είναι? Ότι δεν έχουν συνείδηση του τι κάνουν.
Δηλάδη πες ότι κάνει κάποιος βλακείες στο δρόμο και κινδυνεύω πραγματικά . Του ζητάω ρέστα , με βρίζει , συνεχίζει να προκαλεί και για ξύλο.Το αξίζει. Κατεβαίνω εγώ ας πούμε και του ρίχνω τίποτα ψηλές γιατί του ρίχνω 3 κεφάλια. Θα φροντίσω όμως γιατι δεν είμαι ζώο να μην του κάνω ζημιά. Αυτός όμως αρπάζει μία πέτρα και μου την σπάει στο κεφάλι.
Ποιος την πάτησε??
Αυτό είναι το πρόβλημα με τα ζώα. Δεν ξέρεις για τι είναι ικανά.
Οπότε αν ο άλλος αξίζει το ξύλο του και είσαι κατέβα. Αν όχι βρες άλλο τρόπο. Πχ δικαστήριο.
+1
Το πρόβλημα τους είναι ότι δεν ξέρουν που να σταματήσουν.Δεν καταλαβαίνουν που είναι τα όρια και δε θα σταματήσουν μέχρι να νιώσουν ανώτεροι, ακόμα κι αν αυτό είναι να σε στείλουν στα θυμαράκια.Εγω προσωπικά τα ζώα τα αντιμετωπίζω κάνοντας τον μαλάκα. Πχ με προσπερναει ο άλλος από τη ΛΕΑ??
Εκείνη τη στιγμή κόβω δεξιά με αλάρμ και ψάχνεται στα φρένα. (Πάντα βέβαια χωρίς να κινδυνεύει να σκοτωθει κάποιος)Εδώ μου τα χάλασες λίγο.
Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα μάθουμε στους άλλους πώς να οδηγούν.Αυτό πρέπει να το κάνει η τροχαία και όχι εμείς.Μην μπαίνεις στο τρυπάκι του λαϊκού δικαστηρίου, συν του ότι επειδή δεν ξέρεις τις δυνατότητες του οδηγού που κάνει τη μ@λ@κί@, δεν ξέρεις αν τελικά ΟΝΤΩΣ θα κινδυνεύσει κάποιος ή όχι.@Λοκατζή
Η μηχανή φάνηκε να εμφανίστηκε από το πουθενά, μιας και ακολουθούσα ώρα το αμάξι από την παραλιακή (μιας και ψιλοβιαζόμουν κι εγώ ). Επιπλέον ότι δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να οδηγείς μηχανή και να 'τα βάζεις' με ένα αμάξι. Είναι σα να προσπαθεί να τα βάλει ένα atos με ένα φορτηγό βαραίου τύπου.
Συν του ότι όταν οδηγείς μηχανή, σε οποιαδήποτε επαφή, στην καλύτερη θα χρειαστείς κάποιες πρώτες βοήθειες για τις εκδορές που θα έχεις ενώ στην χειρότερη θα κοιτάς τα θυμαράκια.Αντίθετα σε τρακάρισμα τέτοιου τύπου (πλάι με πλάι μηχανή με αμάξι), το αμάξι στην χειρότερη άντε θα έχει 1-2 λακούβες από το τιμόνι στην πόρτα.
Για μένα όσο δίκιο κι αν είχε ο 'μηχανόβιος' (που δεν είχε κατά την ταπεινή μου άποψη και ούτε βάση του ΚΟΚ την ώρα της επαφής είχε τυπικά δίκιο αφού έπεσε στο πλάι πάνω στο αμάξι αλλάζοντας λωρίδα), το έχασε με το που έβγαλε το κράνος και χτύπησε το αμάξι.@QsisVTS
εσένα το μυαλό σου στις στροφές. -
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Youtube VideoΑυτο εχει γινει πριν 3-4 χρονια. Αυτοι που ειναι πραγματικα ΖΩΑ ειναι ολοι αυτοι που καθονται στο συγκεκριμενο σημειο, παρκαρουν στο συγκεκριμενο σημειο, κ μαλιστα περιμενουν με την πλατη προς τον δρομο, ισα ισα για να μην δουν τι τους καθαρισε...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]