-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
θα προλαβεις ομως;
η θα σου σπασει τα χερια και το κινητο μαζι; -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
θα προλαβεις ομως;
η θα σου σπασει τα χερια και το κινητο μαζι;Με προλαβες
-
θα προλαβεις ομως;
η θα σου σπασει τα χερια και το κινητο μαζι;Μα ξερεις τι ωραια ειναι να περνας διπλα τους με την μοτοσυκλετα, να τρωνε σφαλιαρα οπως ανοιγεις το γκαζι να φυγεις, και να μην μπορουν να κανουν τιποτα?
Για αυτο σας λεω, υπαρχουν και κρυφες χαρες της μοτοσυκλετας που δεν τις γνωριζετε -
-
Όπως λέει και ο δάσκαλός μου, τα μπράτσα είναι μόνο για την παραλία
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Όπως λέει και ο δάσκαλός μου, τα μπράτσα είναι μόνο για την παραλίαKαλα ειναι και τα μπρατσα, αλλα για αμυνα
Να στην πεσουν κανα 2 δηλαδη να σε κλεψουν π.χ. ενω περπατας σε κανα σοκακι με την κοπελα σου, και να τους κανεις ασηκωτους
Οποιος χρησιμοποιει ωμους τα ποντικια για να το παιξει νταης, στην πραγματικοτητα ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΤΑ -
Sound like a job for kacey...
-
του παλικαρα, η μανα κλαιει.Κοίτα, είναι διαφορετικό να βγεις εσύ από το αυτοκίνητο για να παραστήσεις τον νταή και διαφορετικό να σε κάνει ο άλλος σκουπίδι και να φύγεις σαν κοπρόσκυλο με την ουρά στα σκέλια, ενώ μάλιστα έχεις 100% δίκιο.
Αναλόγως με τον άνθρωπο βέβαια, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορώ να υποχωρήσω. Αν το κάνω, μετά θα το σκέφτομαι για ΠΟΛΥ καιρό και θα σκάσω από το κακό μου. Οπότε, καλύτερα να φάω 5 φάπες (αν μπορέσω, ας ρίξω 1 ή 10, το κατά δύναμην), παρά να τρώω τα λυσσακά μου για πολύ καιρό.
Ή αλλιώς, το μέσα πονάει περισσότερο από το έξω. Εξαρτάται βέβαια κι από το πόσο αναίσθητος είναι καθένας. -
ΜΕΓΑ ζωο και μαλιστα ορθιο εγω γιατι σημερα εξ'άιτιας του εκνευρισμου μου περασα αθελα μου με κοκκινο απο διασταυρωση μεσα στο κεντρο της Αθηνας
Με ειχε εκνευρισει απιστευτα μια σκατογρια σε ενα hyundai Atos η οποια εκτος του οτι ειχε ξεχασει το φλας της αναμμενο ,πηγαινε με 20-30 km/h μες την μεση του δρομου καταλαμβανωντας την δεξια και την μεσαια λωριδα και δεν εκανε στην ακρη να προσπερασω παρολα τα μεγαλα φωτα που της αναβα και την κορνα που παταγα αποτελεσμα ολου αυτου του εκνευρισμου που μου προκαλεσε ηταν οτι οταν βρηκα ευκαιρια και την προσπερασα δεν προσεξα το κοκκινο που αναψε μπροστα μου και το περασα ετσι χυμα ................
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
θα προλαβεις ομως;
η θα σου σπασει τα χερια και το κινητο μαζι;. Σ' αυτές τις περιπτώσεις την κότα και φεύγεις
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
του παλικαρα, η μανα κλαιει.
Κοίτα, είναι διαφορετικό να βγεις εσύ από το αυτοκίνητο για να παραστήσεις τον νταή και διαφορετικό να σε κάνει ο άλλος σκουπίδι και να φύγεις σαν κοπρόσκυλο με την ουρά στα σκέλια, ενώ μάλιστα έχεις 100% δίκιο.
Αναλόγως με τον άνθρωπο βέβαια, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορώ να υποχωρήσω. Αν το κάνω, μετά θα το σκέφτομαι για ΠΟΛΥ καιρό και θα σκάσω από το κακό μου. Οπότε, καλύτερα να φάω 5 φάπες (αν μπορέσω, ας ρίξω 1 ή 10, το κατά δύναμην), παρά να τρώω τα λυσσακά μου για πολύ καιρό.
Ή αλλιώς, το μέσα πονάει περισσότερο από το έξω. Εξαρτάται βέβαια κι από το πόσο αναίσθητος είναι καθένας.Καποιον μου θυμιζεις, καποιον μου θυμιζεις...
-
σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να 'σαι βλαξ για να παιξεις ξυλο, οχι μαγκας. αμα πας να τις φας, προφανως δεν εισαι και τοσο εξυπνος. γι'αυτο περνας απο πανω του και αντε γεια
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ΜΕΓΑ ζωο και μαλιστα ορθιο εγω γιατι σημερα εξ'άιτιας του εκνευρισμου μου περασα αθελα μου με κοκκινο απο διασταυρωση μεσα στο κεντρο της ΑθηναςΜε ειχε εκνευρισει απιστευτα μια σκατογρια σε ενα hyundai Atos η οποια εκτος του οτι ειχε ξεχασει το φλας της αναμμενο ,πηγαινε με 20-30 km/h μες την μεση του δρομου καταλαμβανωντας την δεξια και την μεσαια λωριδα και δεν εκανε στην ακρη να προσπερασω παρολα τα μεγαλα φωτα που της αναβα και την κορνα που παταγα αποτελεσμα ολου αυτου του εκνευρισμου που μου προκαλεσε ηταν οτι οταν βρηκα ευκαιρια και την προσπερασα δεν προσεξα το κοκκινο που αναψε μπροστα μου και το περασα ετσι χυμα ................
Καλά έκανες φίλε μου, αλλιώς θα είχες κολλήσεις πίσω από την παλιόγρια μέχρι το επόμενο φανάρι
Θυμάμαι χαρακτήριστικα σε δική μου ανάλογη περίπτωση, είμουν πάνω στην Ελευθερίου Βενιζέλου από Νέα Σμύρνη μέχρι Παλαιό Φάληρο και είχα κολήσει πίσω από μια vespa που πήγαινε στην μεση του δρόμου με 20 km/h και είχαμε γίνει trailler απο πίσω.
Όποτε την περνούσα τσίμα τσίμα εκβιάζοντας το προσπέρασμα, γκάζωνα, με έπιανε κόκκινο και να η vespa πάλι μπροστά μου!! -
Αν και τα ΣΚ κυκλοφορούν πολλοί 'περίεργοι' οδηγοί, θα αναφέρω τις 2 περιπτώσεις (βλ. kacey) που μου έσπασαν τα νεύρα και κινδύνευσα.
-
Χτες το μεσημέρι. Περιμένω στο φανάρι (38.027085Ν, 23.732694Ε), στη δεξιά από τις δύο λωρίδες που στρίβουν αριστερά. Δεξιά μου υπάρχει και άλλη λωρίδα που στρίβει υποχρεωτικά δεξιά. Δική μου βλακεία, είχα κάτσει κανονικά στο δρόμο και δεν πατούσα στη διάβαση πεζών. Ανάβει πράσινο το φανάρι, βάζω 1η και ξεκινάω (κλασσικά είμαι γρηγορότερος από το 90% των οδηγών γιατί κοιτάω τα φανάρια στους κάθετους άξονες) και εκείνη τη στιγμή, το ζώο με το Audi (ΧΑΚ ... δε θυμάμαι τα υπόλοιπα) κάνει σφήνα από δεξιά και μπαίνει ανάμεσα σε εμένα και τη νησίδα (το κενό λόγω της διάβασης). Φρένο και σώζω την κατάσταση. Αν οδηγούσα το Kadett θα τον έριχνα στη νησίδα γιατί θα μπλόκαραν τα φρένα. Μετά θα είχα ζάλη και πονοκέφαλο για 50 χρόνια τουλάχιστον. Στη συνέχεια, στο επόμενο φανάρι (38.028539Ν, 23.730516Ε), πέρασε κόκκινο που είχε ανάψει 5 s τουλάχιστον, γλύτωσε το ατύχημα καθαρά από τύχη και έστριψε δεξιά για Λ. Κηφισού, προφανώς κινούμενος προς Χαλκίδα.
-
Σάββατο βράδυ, ανεβαίνω τη Λ. Κηφισού. Κλασσικά κίνηση σε στοίχους και βγαίνω στην αριστερή γιατί βλέπω κενό. Ο 'μάγκας' με το Ibiza cupra, αντιλαμβάνεται το κενό 2 s αργότερα, πατάει γκάζι να προλάβει και σφηνώνεται ανάμεσα σε εμένα και αυτόν από τη μεσαία που προσπερνάω. Φρένο και γλυτώνουμε το ατύχημα. Μετά, όταν του άναψα τα φώτα, ήθελε να το παίξει γρήγορος και έκανε 2-3 σφήνες. Λέω ωραία, θα γελάσουμε απόψε. Ισχύς vs cpu και τρώει τσάγια από Corsa C 90 Hp με λάστιχα Pirelli P6000 με 46.000 Km που γλυστράνε όπως όταν οδηγείς σε πάγο. Τι το παίζεις γρήγορος αφού η cpu σου μπορεί να δει μέχρι 2 σφήνες πιο κάτω; Με ανάγκασες να πιάσω δεξιά στη Ν. Φιλαδέλφεια, να σε περιμένω, για να σε προσπεράσω πάλι μετά μέχρι τη Μεταμόρφωση. Φυσικά, τότε, το έπαιζες κυριλέ οδηγός αφότου είχες κάνει τη βλακεία σου και είχες πιεί και το τσάι σου. Ναι, γνωρίζω πως όλες οι κατηγορίες είναι άσχημες, αλλά μόνο το χαζός πονάει πραγματικά. Τι να κάνουμε όμως; Το cupra δίνει άλογα μόνο και όχι MHz και MIPS.
Ευχαριστώ.
-
-
Oποτε να βγαλω και το πορισμα των παραπανω ποστ
ΖΩΑ οσοι βγαινουν στους δρομους για ροματζαδα, και δεν σεβονται οτι ο αλλος βιαζεται για 1002 λογους δικους του, που δεν εχει καμια υποχρεωση να μας τους πειΠαντως οπως εχω ξαναπει, για να δημιουργηθει κινηση αρκει η ηλιθια συμπεριφορα ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ οχηματος
-
http://tonlinegames.com/i-hate-traffic/
Το αγαπημενο παιχνιδι των Ελληνων οδηγων
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Oποτε να βγαλω και το πορισμα των παραπανω ποστ
ΖΩΑ οσοι βγαινουν στους δρομους για ροματζαδα, και δεν σεβονται οτι ο αλλος βιαζεται για 1002 λογους δικους του, που δεν εχει καμια υποχρεωση να μας τους πειΠαντως οπως εχω ξαναπει, για να δημιουργηθει κινηση αρκει η ηλιθια συμπεριφορα ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ οχηματος
Όπως ΖΩΑ είναι και όσοι νομίζουν ότι οι δρόμοι μέσα στις πόλεις είναι για να κάνουν αγώνες ταχύτητας. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κινείται μέσα στους δρόμους της πόλης χωρίς να έχει υποχρέωση να κάνει στην άκρη ή να στριμώνχεται σε μια λωρίδα για να περάσουν κάποιοι που απλά θέλουν να ξεκα@λώσουν και κάνουν αγώνες ταχύτητας. Όταν κάποιος βιάζεται για 1002 λόγους ας ξεκινήσει νωρίτερα (δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που υπάρχουν λόγοι υγείας, βλ. ασθενοφόρα, ή αυτοκίνητα που πηγαίνουν ασθενείς στο νοσοκομείο). Οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν στην άκρη απλά για να περάσει η αφεντιά του. Ας φροντίζει αυτός που 'βιάζεται' να σέβεται και τους άλλους και κάτι που λέγεται Κ.Ο.Κ. (ο οποίος καθορίζει και τη συμπεριφορά μας στους δρόμους). Ο κόσμος δεν φτιάχτηκε μόνο για αυτόν. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οδηγούν μέσα σε πόλη με ότι σημαίνει αυτό. Σε όποιον δεν του αρέσει είναι δικό του πρόβλημα και όχι των άλλων.
Όπως ζώο ήταν χθες τύπισσα με ασημί A3. Σε διασταύρωση στην οποία είχαμε STOP, μου κόρναρε γιατί σταμάτησα για να περάσουν τα αυτοκίνητα που είχαν προτεραιότητα. Στη συνέχεια λίγο πιο κάτω η ίδια ενώ ήταν πίσω μου, όταν σταμάτησαμε όλοι στο κόκκινο φανάρι (για ευθεία και αριστερά), μας προσπέρασε από τη λωρίδα που έστριβε δεξιά (και είχε πράσινο) και προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με κόκκινο! Βέβαια όταν είδε τα αυτοκίνητα να περνάνε κάθετα σταμάτησε (ευτυχώς). Δεν ξέρω αν βιαζόταν για 1002 λόγους που δεν είχε καμια υποχρέωση να μου πει (ούτε τη ρώτησα), αλλά αν γινόταν ατύχημα απο αυτά που έκανε, τι της έφταιγαν οι άλλοι;
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Όπως λέει και ο δάσκαλός μου, τα μπράτσα είναι μόνο για την παραλία
Kαλα ειναι και τα μπρατσα, αλλα για αμυνα
Να στην πεσουν κανα 2 δηλαδη να σε κλεψουν π.χ. ενω περπατας σε κανα σοκακι με την κοπελα σου, και να τους κανεις ασηκωτους
Οποιος χρησιμοποιει ωμους τα ποντικια για να το παιξει νταης, στην πραγματικοτητα ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΤΑΟ δάσκαλος εννοεί οτι τα μπράτσα δέν έχουν καμία χρησιμότητα στο ξύλο = κάνουν μόνο για μόστρα στην παραλία.
-
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Όπως ζώο ήταν χθες τύπισσα με ασημί A3. Σε διασταύρωση στην οποία είχαμε STOP, μου κόρναρε γιατί σταμάτησα για να περάσουν τα αυτοκίνητα που είχαν προτεραιότητα. Στη συνέχεια λίγο πιο κάτω η ίδια ενώ ήταν πίσω μου, όταν σταμάτησαμε όλοι στο κόκκινο φανάρι (για ευθεία και αριστερά), μας προσπέρασε από τη λωρίδα που έστριβε δεξιά (και είχε πράσινο) και προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με κόκκινο! Βέβαια όταν είδε τα αυτοκίνητα να περνάνε κάθετα σταμάτησε (ευτυχώς). Δεν ξέρω αν βιαζόταν για 1002 λόγους που δεν είχε καμια υποχρέωση να μου πει (ούτε τη ρώτησα), αλλά αν γινόταν ατύχημα απο αυτά που έκανε, τι της έφταιγαν οι άλλοι;
Mου το κανουν συνεχως το πρωι 'γκομενες' στο δρομο για την δουλεια. Σταματαω σε STOP
για να ελενξω τον κεντρικο δρομο προτου μπω...και απο πισω χαιβανι με προσπερνα κορναροντας απο αριστερα και μπαινει στον κεντρικο χωρις να ελενξει κλεινοντας και μενα....!!! ΖΩΑ! -
Απλη αναφορα για την προσπαθεια που καταβαλουν σε καθημερινοι βαση οι ταριφες και οι οδηγοι (;;;) λεωφορειων, για να μεινει αυτο το τοπικ ανοιχτο και ζωντανο....
Δεν μπαινω σε λεπτομεριες, γιατι θα νοικιασω θωρακισμενω Χαμερ και θα περναω απο πανω τους....
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]