-
Το εγραψα κ σε αλλο τοπικ (ή εδω πιο πριν). Ετσι εχουν μαθει να κανουν, ετσι ΘΑ κανουν. Αφου εχουν μαθει οτι το μπινελικι ειναι δικαιωμα τους επειδη κανεις δεν τους κανει τιποτα, τι περιμενετε? Ειναι μεχρι να φανε την σφαλιαρα.
-
εμένα μου έσβησε μια φορά κατα λάθος το αυτοκίνητο και μέχρι να ξαναβάλω κάνω sorry
μου έχωνε η τύπισα (κόρη οδηγός με συνεπιβάτιδα την μητέρα της και στο πίσω κάθιμσα ο πατέρας)....
μ@λ@... αντε ρε γ΅΅ αρχ@@ ξεκίνα κλπ κλπέλα όμως που μας έπιασε μαζί το επόμενο φανάρι!
ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ!!! Της έριξα μια ροχάλα στο πρόσωπο από το ανοιχτο παράθυρο, άρχισα να κουνάω το αμάξι και να απειλώ όπως βγει έξω θα φύγει με ΕΚΑΒ!
Καλημέρισα και έφυγα!Δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο
-
Τυχερη ηταν. Γιατι ετσι ταρακουνηθηκε μονο ψυχολογικα κ ισως να το ξανασκεφτει την επομενη φορα, κ αποφυγει το πραγματικο ταρακουνημα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι μεχρι να φανε την σφαλιαρα.+1 γιατί μερικές πραγματικά το αξίζουν.
Πρέπει να αφήσεις αποτύπωμα της παλάμης σου στο μάγουλό της για να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα.Αν και αποφεύγω τη βία πραγματικά παρατηρώ ότι αυτοί που με βγάζουν από τα ρούχα μου είναι...όχι οι άνδρες αλλά οι γυναίκες. Όποτε τους συμφέρει 'δεν χτυπάμε γυναίκες', όποτε μας συμφέρει 'ισότητα' και 'βρισίδια σαν νταλικέρης'.
Τελευταία παρατηρώ ότι τελικά οι πιο 'στα @@ μου όλα' οδηγοί είναι οι γυναίκες κι αυτό γιατί αδιαφορούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τους γύρω τους.
Δεν ξέρω...πραγματικά μακάρι να είμαι απλώς εγώ ο άτυχος και βλέπω τέτοια πράματα... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ειναι μεχρι να φανε την σφαλιαρα.
+1 γιατί μερικές πραγματικά το αξίζουν.
Πρέπει να αφήσεις αποτύπωμα της παλάμης σου στο μάγουλό της για να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα.
Αν και αποφεύγω τη βία πραγματικά παρατηρώ ότι αυτοί που με βγάζουν από τα ρούχα μου είναι...όχι οι άνδρες αλλά οι γυναίκες. Όποτε τους συμφέρει 'δεν χτυπάμε γυναίκες', όποτε μας συμφέρει 'ισότητα' και 'βρισίδια σαν νταλικέρης'.
Τελευταία παρατηρώ ότι τελικά οι πιο 'στα @@ μου όλα' οδηγοί είναι οι γυναίκες κι αυτό γιατί αδιαφορούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τους γύρω τους.
Δεν ξέρω...πραγματικά μακάρι να είμαι απλώς εγώ ο άτυχος και βλέπω τέτοια πράματα...Δυστυχώς υπάρχουν κι άλλοι 'άτυχοι'.
- 1 σε όσα έγραψες (θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δικό μου post )
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
BUMPer...
σημερα περιφερειακο με κατευθυνση δυτικα, πανω στην εξοδο της νεαπολης ενα λεωφορειο σταματημενο στη δεξια λωριδα οποτε εγω απο τη μεσαια που ημουν πηγα να βγω στην αριστερη. Ε ρε παιδια ηταν ενας παπαρας με το χρεπι του το auris κ ενω ειχε αποσταση απο το μπροστινο του 8-9μ. μολις εβγαλα φλας επιταχυνε ο μλκας κ δε μ αφησε να χωθω! 2η προσπαθεια μια κ@ργ1ολα θεια με του αντρουλη της το passat fsi κ αυτη μειωσε την αποσταση με το auris για να μη χωθω. Ε οποτε κ γω μολις ανοιξε ο δρομος τους εκανα ολους (5-6 αμαξια) μια προσπεραση απο μεσαια λωριδα κ ηρεμησα! Εντωμεταξυ ο τυπος με το auris αμα βλεπατε μουτρα θα πεφτατε κατω απο τα γελια! Τερμα φιακας!
καλα, σβησε τωρα οτι εγραψες.... και βαλε μυαλο...
+1
ρε Παύλο ανάβω φλας δε σημαίνει ότι μου παραχωρούν αυτόματα και την προτεραιότητα.
δε καταλαβες. Οταν εχεις ΑΔΕΙΟ ΡΕΥΜΑ να μπεις κ ο απο πισω το παταει τερμα για να σε προλαβει να μη μπεις γτ απλα δεν θελει να μπεις μπροστα του σου σπαει τα νευρα. Και οι 2 με τερμα γκαζι μου εκοψαν τη πορεια για αριστερα. Εδω δε μιλαμε για παραχωρηση προτεραιοτητας αλλα για ειρωνικη κ επιθετικη συμπεριφορα κ αντικοινωνικη παιδεια. Οσο για τη προσπεραση που τους εκανα ηταν φυσικα σε λογικα πλαισια διοτι στο περιφερειακο δε τρεχω πανω απο 100-110. Κ αυτο για λογους οικονομιας παραπανω! (πηγα-γυρισα σινδο με 5,11l/100 στα 90Km)
Οσο για το αν ειμαι προσεκτικος ή οχι οδηγος ελα να σου κανω μια βολτα. Ζωνη βαζω για να παω απο το σπιτι μου στο περιπτερο, δεν πινω ποτε, βαζω το κινητο στο αθορυβο. Καλο θα ειναι να ξερουμε μερικες φορες εμιλ και με ποιον μιλαμε ετσι? Μη προσβαλεις ατομα που δε ξερεις και μη κρινεις απο τα γραφομενα του popol@rou γτ αυτος εχει λογο που το λεει κ καμια 10αρια ψυχολογικα προβληματα με μενα απο πισω. Η ηλικια δε παιζει ρολο στο αν εχω ή δεν εχω κριτικη σκεψη κ σωστη παιδεια-μορφωση και νομιζω οτι ειμαι σωστος διοτι κινουμαι σωστα στο δρομο, σταματαω στις διαβασεις παραχωροντας προτεραιοτητα στους πεζους (εχω φαει πολυ κορνα στη παραλιακη στις διαβασεις που εχει για να αφησω κοσμο να περασει), και πολλες αλλες ενεργειες που σιγα μη καθησω να τις γραψω!
-
Οταν γραφω εδω μεσα οτι το 99,9% των γυναικων οδηγων ειναι Χαροι με λετε υπερβολικο! Δειτε την γλυκα και πειτε με οτι θελετε! Ειχα μια σκυλα πισω μου που βιαζοταν, δεν προλαβαινε να αναψει το φαναρι και παταγε την κορνα, εβγαζε το κεφαλι της απο το παραθυρο και φωναζε και γενικα ελεγε τα δικα της, το εκανε μια το εκανε 2 στην 3η φορα πηγαινε μονο του το αμαξι μεσα στο στενο , δλδ ειχα αφησει το συμπλεκτη με τη 1η και πηγαινε λαου λαου και αστην να βιαζεται! Εν τω μεταξυ μου ειχε κατσει κουτι που κολλησε ενα φορτηγο αυτη απο πισβ να κορναερει πρασινο το φαναρι να βγουμε στη πατησιων και μολιςε ξεκινησε το φορτηγο εγω εφυγα με πορτοκαλι! Μια φορα ζωαρα εκεινη αλλες δεκα εγω για να στρωσει χαρακτηρα!
-
Αυτή που ανέφερα εγώ δεν έκανε κακή οδήγηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο κακός οδηγός ήμουν εγώ. Απλά μου έκανε εντύπωση η αντίδραση της, ειδικά από την στιγμή που δεν μπορεί παρά να είδε ότι προσπάθησα να αποφύγω το πούλμαν που πήγε να πέσει πάνω μου.
-
Κακοί οδηγοί υπάρχουν ανεξαρτήτως φύλου. Η αγένεια όμως στην οδήγηση δυστυχώς εμφανίζει εξάρσεις στις γυναίκες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κακοί οδηγοί υπάρχουν ανεξαρτήτως φύλου. Η αγένεια όμως στην οδήγηση δυστυχώς εμφανίζει εξάρσεις στις γυναίκες...PMS ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κακοί οδηγοί υπάρχουν ανεξαρτήτως φύλου. Η αγένεια όμως στην οδήγηση δυστυχώς εμφανίζει εξάρσεις στις γυναίκες...
PMS ?
???
Δεν λεω το αντιθετο αλλα με τις γυναικες εχει παραγινει το κακο! -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οταν γραφω εδω μεσα οτι το 99,9% των γυναικων οδηγων ειναι Χαροι με λετε υπερβολικο! Δειτε την γλυκα και πειτε με οτι θελετε! Ειχα μια σκυλα πισω μου που βιαζοταν, δεν προλαβαινε να αναψει το φαναρι και παταγε την κορνα, εβγαζε το κεφαλι της απο το παραθυρο και φωναζε και γενικα ελεγε τα δικα της, το εκανε μια το εκανε 2 στην 3η φορα πηγαινε μονο του το αμαξι μεσα στο στενο , δλδ ειχα αφησει το συμπλεκτη με τη 1η και πηγαινε λαου λαου και αστην να βιαζεται! Εν τω μεταξυ μου ειχε κατσει κουτι που κολλησε ενα φορτηγο αυτη απο πισβ να κορναερει πρασινο το φαναρι να βγουμε στη πατησιων και μολιςε ξεκινησε το φορτηγο εγω εφυγα με πορτοκαλι! Μια φορα ζωαρα εκεινη αλλες δεκα εγω για να στρωσει χαρακτηρα!το καλυτερο ειναι με αυτα τα ζωα να μεινεις στο φαναρι για 3-4 λεπτα η να φυγεις με 1-2 χλμ
-
Άν και παλιό, ας το ρωτήσω εδώ μήπως μπορεί να βρει κάποιος λογική απάντηση, γιατί τότε δεν είχα καταλήξει κάπου.
Έχω STOP σε ένα στενό και θέλω να περάσω έναν δρόμο διπλής κατεύθυνσης με πολύ κίνηση, να πάω στο απέναντι στενο δηλαδή.
Οπότε κοιτάζω αριστερά, βρίσκω ένα κενό διάστημα που δεν περνάνε αμάξια, κλίνω την μισή και βάλε λωρίδα, σταματάω και γυρίζω το κεφάλι μου δεξιά για να βρω ένα κενό διάστημα πάλι να περάσω την άλλη λωρίδα.
Τότε περνάει ένας τύπος με μαύρο jeep και μου πετάει ένα μπουκάλι άδειο νερό, ενώ φώναξε και κάτι που δεν κατάλαβα. Είχα και συνοδηγό δίπλα και ούτε αυτός κατάλαβε.Τι έφταιξε?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Οταν γραφω εδω μεσα οτι το 99,9% των γυναικων οδηγων ειναι Χαροι με λετε υπερβολικο! Δειτε την γλυκα και πειτε με οτι θελετε! Ειχα μια σκυλα πισω μου που βιαζοταν, δεν προλαβαινε να αναψει το φαναρι και παταγε την κορνα, εβγαζε το κεφαλι της απο το παραθυρο και φωναζε και γενικα ελεγε τα δικα της, το εκανε μια το εκανε 2 στην 3η φορα πηγαινε μονο του το αμαξι μεσα στο στενο , δλδ ειχα αφησει το συμπλεκτη με τη 1η και πηγαινε λαου λαου και αστην να βιαζεται! Εν τω μεταξυ μου ειχε κατσει κουτι που κολλησε ενα φορτηγο αυτη απο πισβ να κορναερει πρασινο το φαναρι να βγουμε στη πατησιων και μολιςε ξεκινησε το φορτηγο εγω εφυγα με πορτοκαλι! Μια φορα ζωαρα εκεινη αλλες δεκα εγω για να στρωσει χαρακτηρα!
το καλυτερο ειναι με αυτα τα ζωα να μεινεις στο φαναρι για 3-4 λεπτα η να φυγεις με 1-2 χλμ
Αυτο εκανα με εσωσε στην αρχη ενα φορτηγο που κολλησε και μολις ξεκολλησε εκατσα κανα 30ρι δευτερολεπτα αρχισε να κορναει και μολις πηγε πορτοκαλι εβαλα πρωτη αφησα συμπλεκτη σιγουλια σιγουλια και εφυγα χαλαρος, αυτη εμεινε με το κοκκινο πισω για παρεα . Με τρελενει το γεγονος να σου πατανε την κορνα πριν αναψει το φαναρι και οποτε σταματαγαν οι μπροστινοι εβγαζε το κεφαλι της και εβριζε! Λες και εφταιγα εγω για τους μπροστινους και τα φαναρια . Την αλλη φορα θα το σβηωσ και θα πω βλαβη!
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
........
Έχω STOP σε ένα στενό και θέλω να περάσω έναν δρόμο διπλής κατεύθυνσης με πολύ κίνηση, να πάω στο απέναντι στενο δηλαδή.....
Τι έφταιξε?Καμμιά φορά, σε τέτοια δύσκολα σημεία, μπορεί να υπάρχει σήμα με υποχρεωτική πορεία δεξιά , ώστε να αποφεύγονται περιπτώσεις 'εγκλωβισμού' στη μέση του δρόμου.
Ισως για αυτό να 'τα άκουσες'. Πολλές φορές όμως δεν υπάρχει τέτοια σήμανση, οπότε αν ανήκες σε αυτή την περίπτωση, ειναι θέμα αγένειας και κακής οδηγικής συμπεριφοράς του άλλου! -
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
κ ενω ειχε αποσταση απο το μπροστινο του 8-9μ.(...)
δε καταλαβες. Οταν εχεις ΑΔΕΙΟ ΡΕΥΜΑ να μπεις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
το καλυτερο ειναι με αυτα τα ζωα να μεινεις στο φαναρι για 3-4 λεπτα η να φυγεις με 1-2 χλμ
Αυτο εκανα με εσωσε στην αρχη ενα φορτηγο που κολλησε και μολις ξεκολλησε εκατσα κανα 30ρι δευτερολεπτα αρχισε να κορναει και μολις πηγε πορτοκαλι εβαλα πρωτη αφησα συμπλεκτη σιγουλια σιγουλια και εφυγα χαλαρος, αυτη εμεινε με το κοκκινο πισω για παρεα . Με τρελενει το γεγονος να σου πατανε την κορνα πριν αναψει το φαναρι και οποτε σταματαγαν οι μπροστινοι εβγαζε το κεφαλι της και εβριζε! Λες και εφταιγα εγω για τους μπροστινους και τα φαναρια . Την αλλη φορα θα το σβηωσ και θα πω βλαβη!
Το εχει μπαρμπας του πατερα προ αμνημονευτων ετων..επικες στιγμες..
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
........
Έχω STOP σε ένα στενό και θέλω να περάσω έναν δρόμο διπλής κατεύθυνσης με πολύ κίνηση, να πάω στο απέναντι στενο δηλαδή.....
Τι έφταιξε?Καμμιά φορά, σε τέτοια δύσκολα σημεία, μπορεί να υπάρχει σήμα με υποχρεωτική πορεία δεξιά , ώστε να αποφεύγονται περιπτώσεις 'εγκλωβισμού' στη μέση του δρόμου.
Ισως για αυτό να 'τα άκουσες'. Πολλές φορές όμως δεν υπάρχει τέτοια σήμανση, οπότε αν ανήκες σε αυτή την περίπτωση, ειναι θέμα αγένειας και κακής οδηγικής συμπεριφοράς του άλλου!Όχι δεν είχε και για να είμαι συγκεκριμένος ήθελα να διασχίσω την Γεωργίου Γεννηματά στην Γλυφάδα ερχόμενος από την Αιγύπτου.
Εχθές ξεκινάω από το φανάρι πάνω στην οδό Ανεξαρτησίας για να στρίψω αριστερά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, είχα ένα κόκκινο punto μπροστά πήγαινε σαν τάφος, ίσα πρόλαβα να περάσω το φανάρι. Δεν φτάνει αυτό, από 3 λωρίδες δρόμο πάει μπαίνει στην αριστερή, βγάζω flash τον περνάω από δεξιά μου χτυπάει παλαμάκια ο συνοδηγός..
-
Ζώα οι δύο τύπισσες στο smart που είχαν τρία παιδάκια το πολύ 3-4 ετών πίσω από τα καθίσματά τους
-
Αυτο που λεει ο 307pavlos ειναι οτι ειχε κενο η λωριδα του, κ μολις αναψε το φλας για να αλλαξει λωριδα, ο απο πισω ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ για να μην τον αφησει (πραγμα που απαγορευεται κ ειναι κ καφριλα). Τι δεν καταλαβαινετε τοσες σελιδες?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]