-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
............................................................................
Για επιπεδο proficiency (c2) και πιο συγκεκριμενα για ενα καινουργιο πτυχιο ονοματι MSU.....Ενδιαφερθηκες?
Eννοεις πιθανως καποιο πτυχιο που δινει το MSU (Michigan State University).
Αν εισαι Αθηνα, περνας απο Ελληνοαμερικανικη Ενωση στο Κολωνακι και ρωτας.
Αλλιως ριχνεις μια ματια στο site: http://www.hau.gr και ισως βρεις κατι ή επικοινωνεις μαζι τους να σε κατατοπισουν. Καλη τυχη!!!Ναι ξερω οτι ειναι απο το Michigan State University απλα αναρωτιομουν μηπως καποιος εδω μεσα εχει καποια εμπειρια στο συγκεκριμενο πτυχιο επειδη ειναι καινουργιο...
Thanks anyway...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι εγινε ρε αγορι?? Βρεθηκε st στο αιγιο και τωρα σε πατανε..?Αστα ρε Χρηστο πικρα πικρα σε λεωωωω!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
το κατάλαβα.relax...δεν παρεξηγούμαι εύκολα.
ε δεν μας ενδιαφερει
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
3o
ό,τι πρέπει να για να κοιτάς τα 'πρωτάκια'
Θα δείχνεις πάντα θεός και γνώστης μάτια **της **και μπλα-μπλα-μπλα....Μηχ μηχ είπαμε! Η πιο ωραία γκόμενα έχει μούσι!
Υπερβαλεις κι εσυ..απλα οι ωραιες μηχ μηχ ( αντε να ναι 5 σε καθε ετος.. ) ειναι ή ψιλομυτες ή ηλιθιες ή χωμενες στα κομματα ολη μερα..
5/300 είναι στατιστικό λάθος.
Επαναλαμβάνω, ωραίες γκόμενες στους μηχ μηχ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ._
παντου υπάρχουν ωραίες γκόμενες...
όπως υπάρχουν 20 γκόμενες σε κάθε έτος , υπάρχουν και 20 μαντραχαλάδες που πηδάνε...
οι υπόλοιποι κάθονται με τα γυαλάκια τους και τα μουσάκια τους και λύνουν επικαμπύλια... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
3o
Θα δείχνεις πάντα θεός και γνώστης μάτια **της **και μπλα-μπλα-μπλα....Μηχ μηχ είπαμε! Η πιο ωραία γκόμενα έχει μούσι!
Υπερβαλεις κι εσυ..απλα οι ωραιες μηχ μηχ ( αντε να ναι 5 σε καθε ετος.. ) ειναι ή ψιλομυτες ή ηλιθιες ή χωμενες στα κομματα ολη μερα..
όπως υπάρχουν 20 γκόμενες σε κάθε έτος , υπάρχουν και 20 μαντραχαλάδες που πηδάνε...
οι υπόλοιποι κάθονται με τα γυαλάκια τους και τα μουσάκια τους και λύνουν επικαμπύλια...Ε οχι μονο 20 βαλε κιαλλους
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
3o
οι υπόλοιποι κάθονται με τα γυαλάκια τους και τα μουσάκια τους και λύνουν επικαμπύλια...Ε οχι μονο 20 βαλε κιαλλους
Δλδ μετρησες 20 και εισαι ο 21ος ..?
-
@none μπα, εμεις δεν εχουμε τετοιο προβλημα με τα κοριτσια στη σχολη, υπαρχει μεγαλη προσφορα και ζητηση
-
Λοιπόν κουφάλες, είναι γνωστό ότι κοιτάζω μπροστά. Γι αυτο λοιπόν θέλω να ψαχτείτε καλά γιατι η 1τη Απριλίου πλησιάζει.
Να βάλετε κάτω τα σατανικά σας μυαλά και να αρχίσετε να κατεβάζετε ιδέες. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λοιπόν κουφάλες, είναι γνωστό ότι κοιτάζω μπροστά. Γι αυτο λοιπόν θέλω να ψαχτείτε καλά γιατι η 1τη Απριλίου πλησιάζει.
Να βάλετε κάτω τα σατανικά σας μυαλά και να αρχίσετε να κατεβάζετε ιδέες.Χρεωνονται λιγο ακριβα αυτες οι ιδεες , ετσι οπως ειδα την ημερομηνια μου φανηκε σαν να γραψες 21η Απριλιου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
@none...δηλαδή 'at none' = ' προς το/τον τίποτα/κανέναν' ?
Ρε Οδυσσέα...άρχισες πάλι τα ίδια?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε ο intomegane ποιος σκατα διπλος ειμαι; -
Οχι ρε παραπαει νομιζω...
-
Και ο qsis κάνει σοβαρό διάλογο μαζί του...
-
καμενος γαρ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι ρε παραπαει νομιζω...Παρατηρησα πως οταν ο Into-megan ειναι συνδεδεμενος, ο Pasxos αποσυνδεεται.
Συμπτωση? -
Ο Πασχαλης ειναι σε undercover mode
Το οτι δεν φαινεται δεν σημαινει οτι δεν ειναι συνδεμενος . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το οτι δεν φαινεται δεν σημαινει οτι δεν ειναι συνδεμενος .Πως το βαζουν αυτο? Μου κανει εντυπωση, ετσι ειμαι στο μσν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το οτι δεν φαινεται δεν σημαινει οτι δεν ειναι συνδεμενος . -
Μολις μου ηρθε φτο του κων5 να διασκεδαζει σε gay bar... Ο,τι και να πω ειναι λιγο μπροστα στην αηδια που νοιωθω.
-
Ψαχνω να βρω εκεινο το εμοτικον με το ανθρωπακι που ξερναεικ αι δε το βρισκω..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]