-
Καινούργιο κιβώτιο το Bravo...
-
Κοχλίες κυκλικής κεφαλής φυτευτοί σε τυφλές οπές, τορνάρισμα μέχρι πλήρη αποφλοίωση, ένταση πρόωσης ανάλογα με την ολκιμότητα του εργαλείου ώστε να μην καταστραφεί το τεμάχιο, περικόχλια, συναρμογές σφιχτές, συναρμογές αμφιβόλου συσφίξεως, ταλαντώσεις εξαναγκασμένες, διεγέρτες, μορφοποιήσεις αλλά με προσθήκη υλικού, ράβδοι και δοκοί σε ισορροπία, δικτυώματα , τριβές, όρια αντοχής θράυσης ή και εφελκυσμού , μετάδοση θερμότητας, λίπανση, ροή ρευστών, σημείο burn out
Μολις συνειδητοποιησα πασχο οτι ειμαι στη πιο καβλιαρικη σχολη του κοσμου...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μολις συνειδητοποιησα πασχο οτι ειμαι στη πιο καβλιαρικη σχολη του κοσμου...
why?
Είναι η Μηχ-μηχ (γ)καβλωτική σχολή? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κοχλίες κυκλικής κεφαλής φυτευτοί σε τυφλές οπές, τορνάρισμα μέχρι πλήρη αποφλοίωση, ένταση πρόωσης ανάλογα με την ολκιμότητα του εργαλείου ώστε να μην καταστραφεί το τεμάχιο, περικόχλια, συναρμογές σφιχτές, συναρμογές αμφιβόλου συσφίξεως, ταλαντώσεις εξαναγκασμένες, διεγέρτες, μορφοποιήσεις αλλά με προσθήκη υλικού, ράβδοι και δοκοί σε ισορροπία, δικτυώματα , τριβές, όρια αντοχής θράυσης ή και εφελκυσμού , μετάδοση θερμότητας, λίπανση, ροή ρευστών, σημείο burn outΜολις συνειδητοποιησα πασχο οτι ειμαι στη πιο καβλιαρικη σχολη του κοσμου...
Αν είσαι στην ίδια σχολή με τον πάσχο, δεν είσαι στην πιο καβλιάρικη. Στην πιο αγάμητη είσαι...
Όπως είπε και κάποιος σοφός, ποτέ τόσοι πολλοί δεν πήδηξαν τόσο λίγο.
-
Ρε παιδια προφανως για αστειο γραφτηκε.. απλα ολα αυτα στη παραγραφο κανουν συνειρμους..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε παιδια προφανως για αστειο γραφτηκε.. απλα ολα αυτα στη παραγραφο κανουν συνειρμους..Πρώτος έτος μηχ μηχ;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ρε παιδια προφανως για αστειο γραφτηκε.. απλα ολα αυτα στη παραγραφο κανουν συνειρμους..
Πρώτος έτος μηχ μηχ;
-
Αν είσαι στην ίδια σχολή με τον πάσχο, δεν είσαι στην πιο καβλιάρικη. Στην πιο αγάμητη είσαι...
Ενω εσυ εισαι σε διαφορετικη ρε φωστηρα; Σα πολλοι μαζευτηκαμε εδω μεσα μη χε.
Υγ: Η ατακα ειναι δικη μου και μου την εχει παρει πολυς κοσμος.(την ατακα )
Υγ2:Ειναι στη Μπατρα ο νονος.Αλλιως θα μας ηξερε τι κουμασια ειμαστε. -
Πρώτος έτος μηχ μηχ;
3o
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
3o
ό,τι πρέπει να για να κοιτάς τα 'πρωτάκια'
Θα δείχνεις πάντα θεός και γνώστης μάτια της και μπλα-μπλα-μπλα.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενω εσυ εισαι σε διαφορετικη ρε φωστηρα; .
-
ΔΕΝ είμαστε στην ίδια σχολή ΕΓΩ με εσένα.
-
Θες να μετρήσουμε γκόμενες να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη λίστα);
Όχι, αυτές που 'πηδάς' στο φατσοβιβλίο δεν μετράνε...
Υγ: Η ατακα ειναι δικη μου και μου την εχει παρει πολυς κοσμος.(την ατακα )
Η ατάκα ΔΕΝ είναι δική σου._
Πότε αλλάζεις κιβώτιο είπαμε;
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
3o
Θα δείχνεις πάντα θεός και γνώστης μάτια της και μπλα-μπλα-μπλα....μακρια απο μηχανολογες.. οι μισες λενε κατι και εχουν και πολυ τουπε.. του στυλ ειμαστε 10 ειστε 120 και κανουμε οτι θελουμε... ασε που που αμα στραβωσει η δουλεια πριν ή μετα θα τη τρως στη μαπα ολη μερα..
-
3o
Θα δείχνεις πάντα θεός και γνώστης μάτια **της **και μπλα-μπλα-μπλα....Μηχ μηχ είπαμε! Η πιο ωραία γκόμενα έχει μούσι!
-
3o
Θα δείχνεις πάντα θεός και γνώστης μάτια **της **και μπλα-μπλα-μπλα....Μηχ μηχ είπαμε! Η πιο ωραία γκόμενα έχει μούσι!
Υπερβαλεις κι εσυ..απλα οι ωραιες μηχ μηχ ( αντε να ναι 5 σε καθε ετος.. ) ειναι ή ψιλομυτες ή ηλιθιες ή χωμενες στα κομματα ολη μερα..
-
Μηχ μηχ είπαμε! Η πιο ωραία γκόμενα έχει μούσι!
εσένα πρέπει να σου γνωρίσω 2-3 άτομα από την πάτρα που είναι μηχ-μηχ...σαν τα κρύα τα νερά είναι...
Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουν τουπέ και 'εγώ είμαι κάποια και δεν είμαι απλώς όμορφη αλλά είμαι και πολύ έξυπνη'.@νονέ, δεν έχεις άδικο...μέχρι το τέλος της παρακολούθησης της σχολής κάθε μέρα έβλεπα μία κοπέλα με την οποία πήγε να γίνει κάτι και στράβωσε στην πορεία.Εγώ ένιωθα ΟΚ (και στα @@ μου βασικά ), αλλά εβλεπα ότι η άλλη ήταν λίγο...'κάπως' όλη την ώρα.
Εγώ μετανιώθω που δεν πήγαινα (μαζί με τους άλλους ) στο παιδαγωγικό τότε...(πλέον κάτι ακούγεται για 'φυσικό' και κάτι άλλα ΤΕΙ )ΥΓ;το γ@μήσαμε πάλι με τα γκομενικά.
ΥΓ2:χθες πέρασα από τη σχολή μου (ηλεκτρολόγους μηχανικούς Πάτρας) και είδα κάτι 'πρωτάκια' και 'δευτεράκια'...ξαναπάω άνετα 1ο έτος! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
3o
Υπερβαλεις κι εσυ..απλα οι ωραιες μηχ μηχ ( αντε να ναι 5 σε καθε ετος.. ) ειναι ή ψιλομυτες ή ηλιθιες ή χωμενες στα κομματα ολη μερα..
5/300 είναι στατιστικό λάθος.
Επαναλαμβάνω, ωραίες γκόμενες στους μηχ μηχ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ._
-
3o
5/300 είναι στατιστικό λάθος.
5/120 ειναι εδω κατω.. ειναι η μιση και βαλε σχολη σε σχεση με το ΕΜΠ..
Εγω να φανταστεις ανηκω στη πιο ευλογημενη χρονια..20/120 ειναι γυναικες.. Δε θελω να φανταστω τι γινεται στα αλλα ετη..@καβουρας
εδω κατω οι νηπιαγωγοι μετρανε.. και η θεατρολογια ειναι πηχτρα και πολυ καλο επιπεδο.. αλλα iq ραδικιου.. θελουν να παιξουν ολες στη βερα στο δεξι.. μιλαμε για πολυ σαλταρισμενες..
Στα τει μαζευονται ολες αυτες που δε διαβαζαν.. οπως καταλαβαινεις ασχολουνται με αλλα πραγματα..κριμα που ειναι στη ναλλη ακρη της πατρας.. -
σε ποιάς πολής μηχ-μηχ είσαι εσύ?
ΥΓ:γιατί στης Πάτρας μπαίνουν με τα βίας 150 άτομα το χρόνο, οπότε 10 γκόμενες στις 150 δεν είναι και στατιστικό λάθος.
-
σε ποιάς πολής μηχ-μηχ είσαι εσύ?
ΥΓ:γιατί στης Πάτρας μπαίνουν με τα βίας 150 άτομα το χρόνο, οπότε 10 γκόμενες στις 150 δεν είναι και στατιστικό λάθος.
Αθήνα.
Και σε εμάς 100 μπαίνουν...
Και καμία 200αριά ακόμα με μεταγραφή.
-
Μηχ μηχ είπαμε! Η πιο ωραία γκόμενα έχει μούσι!και αυτη την ατακα την εχω πει εγω.ρε τι τραβαω με τους κλεΠτες..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]