-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οχι ρε,καθονται και βλεπουν σε επαναληψη τον χθεσινο αγωνα.το ξαναζουν το παιχνιδι απτην αρχη
βαζω στοιχημα οτι θα κερδισει με 1 -0
Θες βοηθεια στην μετακόμιση ;
-
-
-
-
Τι να πουμε; Δεν εχω κοινα σημεια με βαζελους συνηθως..
-
και ακρως ακυρο......
πως γινεσαι mod? (πληροφοριακα)
-
-
-
Ηγούμενος ξέρεις πώς γίνεσαι?
-
Τώρα δέσαμε. Μας την πέσανε πάλι οι κρουασανόφιλοι.
-
Ποιος εχει πριμιουμ ακαουντ στο ραπιντσερ? Μολις μου στειλανε 3 λινκ απο ενα νοσοκομειο
Και εγω δεν εχω πριμιουμ ακαουντ
-
Με 1800 ευρω στα στελνω επι τοπου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν μου πληρώσεις το τιμολόγιο επισκευής του Μπράβουρα στα στελνω επι τοπου.Πάλι;
-
Φαινεται η 'παρεμβολη' σου (πορδη.. ) γιατι γραφεις με τονους.. Θυμα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ποιος εχει πριμιουμ ακαουντ στο ραπιντσερ? Μολις μου στειλανε 3 λινκ απο ενα νοσοκομειοΚαι εγω δεν εχω πριμιουμ ακαουντ
Αν έχεις Mozilla πρόσθεσε το add-on SkipScreen και άνοιξε όλα τα λινκς μαζί σε διαφορετικά tabs...
Θα πρέπει ακόμα να περιμένεις και ούτε θα μπορείς να κατεβάζεις πάνω από ένα αρχείο τη φορά, αλλά δε χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να ελέγχεις πότε τέλειωσε το ένα να αρχίσεις το άλλο... το SkipScreen αυτοματοποιεί τη διαδικασία και αν βάλεις επιλογή στο Mozilla να κατεβάζεις αρχεία χωρίς δική σου επιβεβαίωση, το αφήνεις να κατεβάζει μόνο του... μέχρι να ξυπνήσεις κατέβηκαν
-
Ποιος εχει πριμιουμ ακαουντ στο ραπιντσερ? Μολις μου στειλανε 3 λινκ απο ενα νοσοκομειοΚαι εγω δεν εχω πριμιουμ ακαουντ
'Παίζουν' και σε torrents όπου δεν χρειάζεται να είσαι premium. Και κάτοχος γαλλικού να είσαι κατεβάζεις γρήγορα
Hint: Δεν μπορώ να σου προτείνω το δεύτερο link για προφανείς λόγους.
-
Στείλε τα λινκ να σου πω αν αξίζουν...
-
Καλημέρα .
Το γιδερό που είναι? θα κοιμάται ακόμα
-
καλημέρααααα
Στέλιο για πες link
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλημέρα .Το γιδερό που είναι? θα κοιμάται ακόμα
Καλημερα .
Τον πηρα τηλεφωνο το πρωι αλλα μου το κλεισε βιαστικα γιατι εψαχνε συνεργειο ανοιχτο να του βγαλει την τουρμπινα...2η αυτο το μηνα...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]