-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πως κατάφερες και έβγαλες ανάποδα τα νούμερα της πινακίδας.κατι εχει παθει το κινητο και τραβαει αντιστροφα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όλος ο κόσμος διατυμπανίζει οτι ο άνεμος είναι το ομορφότερο φαουβέ των τελευταίων χρόνων και εσύ...
το ακούσαμε κ αυτό!!!
Το ομορφότερο... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αντε τωρα,βουρ στο εληκθρο,αργοπορημενο συμπλεγματικο καλικαντζαρακι!!σε περιμενει η παρεα σου!!Ανακεφαλαιώνουμε για όσους δε σε ξέρουν: έχεις scirocco, τρολάρεις στα γερμανικά topics, το παίζεις ιταλάκιας, όταν σε ρωτάνε γιατί δεν πήρες ιταλικό λες δεν είχα τα λεφτά, ενώ από vag σε καλύπτουν μόνο allroad, rs6 κτλ
Για όσους δεν έχουν καταλάβει, είσαι ένα κοινό concern troll ή απλά μια μούφα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έχεις ένα γούστο...
όλος ο κόσμος διατυμπανίζει οτι ο άνεμος είναι το ομορφότερο φαουβέ των τελευταίων χρόνων και εσύ...τα δε γραφόμενα σου είναι ρεσιτάλ αρλούμπας...εύγε
2ο concern troll... υποστηρίζεις και συ τώρα τα γερμανικά ε?
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
έχεις ένα γούστο...
όλος ο κόσμος διατυμπανίζει οτι ο άνεμος είναι το ομορφότερο φαουβέ των τελευταίων χρόνων και εσύ...τα δε γραφόμενα σου είναι ρεσιτάλ αρλούμπας...εύγε
2ο concern troll... υποστηρίζεις και συ τώρα τα γερμανικά ε?
είπα οτι είναι το ομορφότερο vw ... αυτό δεν το κατατάσει αυτόματα στα όμορφα αυτοκίνητα...
και στο κάτω κάτω , δεν τα παίρνω από κανένα εγοστάσιο... την άποψη μου λέω
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
αντε τωρα,βουρ στο εληκθρο,αργοπορημενο συμπλεγματικο καλικαντζαρακι!!σε περιμενει η παρεα σου!!
Ανακεφαλαιώνουμε για όσους δε σε ξέρουν: έχεις scirocco, τρολάρεις στα γερμανικά topics, το παίζεις ιταλάκιας, όταν σε ρωτάνε γιατί δεν πήρες ιταλικό λες δεν είχα τα λεφτά, ενώ από vag σε καλύπτουν μόνο allroad, rs6 κτλ
Για όσους δεν έχουν καταλάβει, είσαι ένα κοινό concern troll ή απλά μια μούφα
με ρωτησε καποιος ποτε,γιατι δεν πηρα ιταλικο??? κ απαντησα μαλιστα οτι δεν το πηρα λογω χρηματων?? αραγε τα αυτοκινητα που με ενδιεφεραν κ που ανεφερα απο πανω(3 ηταν κ κανενα τους ιταλικο,ετυχε),τα παρατηρησες η μηπως λογω υπερβολικου αυνανισμου -ανεβασμενης πιεσης προκληθηκε αποκολληση αμφιβληστροειδους κ δεν βλεπεις την τυφλα σου? απο βαγκ γενικοτερα με καλυπτουν τα α4 ολροουντ-α6 ολροουντ-ρσ6,η μηπως μονο απο τα αουντι???? απο που κ ως που το παιζω ιταλακιας?? κ ποτε τρολλαρα σε γερμανικες θεματικες ενοτητες??
πριν καταληξω,λογαριασμο θα σου δωσω για το ποια αυτοκινητα μου αρεσουν κ ποια μπορω να παρω??
κ καταληγωντας,την παλευεις? -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Μπανάκι στον απουπάνου παρακαλώ για τον ακραίο οπαδισμό του
πρόσεχε απουπανου αυτοί οι δυο έχουν κάνει κλίκα .
Εγω με τον κων5; Θα πρεπε να πατησεις logout απο μονος σου μετα απ αυτο,οχι να σε κανουν μπαν αλλοι...
-
κ καταληγωντας,την παλευεις?Καστανο,στο λεω εγω...
-
Ιδέα μου είναι, ή απουσιάζουν οι γνωστοί-άγνωστοι θαμώνες της pub αυτές τις ώρες;
Έπεσε παντόφλα;
Έρωτας;
Δουλειά;
Οικονομική κρίση ; -
βλεπουν τον ολυμπιακο
-
Παίζει ο Θρύλος τέτοια ώρα; Που;
Έτσι για να μάθουμε λίγη μπαλίτσα.. -
οχι ρε,καθονται και βλεπουν σε επαναληψη τον χθεσινο αγωνα.
το ξαναζουν το παιχνιδι απτην αρχη
βαζω στοιχημα οτι θα κερδισει με 1 -0
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ιδέα μου είναι, ή απουσιάζουν οι γνωστοί-άγνωστοι θαμώνες της pub αυτές τις ώρες;
Έπεσε παντόφλα;
Έρωτας;
Δουλειά;
Οικονομική κρίση ;ποιοι ειν αυτοι;
-
ελα μην κανεις το κοροιδο
αλλα ετσι ειστε εσεις οι γαβροι,οταν σας κυνηγανε τρεχετε να κρυφτητε στα δασακια
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Έπεσε παντόφλα;
Έρωτας;
Δουλειά;
Οικονομική κρίση ;ποιοι ειν αυτοι;
Μην κοιτάς που τότε έγραφα 1 ποστ το μήνα, ή δεν είχα γραφεί καν και απλά διάβαζα τα βράδυα. Λείπει πολύς λαός. Ακόμα και κάποιοι που είναι ενεργοί.
-
-
με ρωτησε καποιος ποτε,γιατι δεν πηρα ιταλικο??? κ απαντησα μαλιστα οτι δεν το πηρα λογω χρηματων?? αραγε τα αυτοκινητα που με ενδιεφεραν κ που ανεφερα απο πανω(3 ηταν κ κανενα τους ιταλικο,ετυχε),τα παρατηρησες η μηπως λογω υπερβολικου αυνανισμου -ανεβασμενης πιεσης προκληθηκε αποκολληση αμφιβληστροειδους κ δεν βλεπεις την τυφλα σου? απο βαγκ γενικοτερα με καλυπτουν τα α4 ολροουντ-α6 ολροουντ-ρσ6,η μηπως μονο απο τα αουντι???? απο που κ ως που το παιζω ιταλακιας?? κ ποτε τρολλαρα σε γερμανικες θεματικες ενοτητες?
πριν καταληξω,λογαριασμο θα σου δωσω για το ποια αυτοκινητα μου αρεσουν κ ποια μπορω να παρω??
κ καταληγωντας,την παλευεις? -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οχι ρε,καθονται και βλεπουν σε επαναληψη τον χθεσινο αγωνα.το ξαναζουν το παιχνιδι απτην αρχη
βαζω στοιχημα οτι θα κερδισει με 1 -0
-
Προσεχε αμα κουραστεις απ τα γελια να ξαπλωσεις λιγο στον καναπε σου...
-
Καλά λέει ο πάσχος. Τέτοια μπαλάρα είχα να δω χρόνια. Το έχω κάψει σε 32 dvd το ΟΣΦΠ-τσικό ΑΡΣΕΝΑΛ, μην τύχει και χαλάσει κανένα, και δεν δουν μέχρι τα τρισέγγονα μου την ομαδάρα του Ζίκο...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]