-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:A και μια και μου το θύμησες και έρχονται και γιορτινές μέρες ένα δώρο για τον φίλο μας τον ΠασΚάλη
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
περα απο την πλακα,δεν νομιζω να ειπα ποτε κατι που να ηταν ενδεικτικο ιταλοφιλιας η εναντιων των γερμανων!! -
περα απο την πλακα,δεν νομιζω να ειπα ποτε κατι που να ηταν ενδεικτικο ιταλοφιλιας η εναντιων των γερμανων!!καλά...εδώ να πεις το παραμικρό σχόλιο για οποιοδήποτε αμάξι, αυτόματα κατατάσσεσαι...
Θες δε θες. -
ειπαμε!!κινεζοφιλος!!αν θελετε με το ζορι να μου βαλετε ταμπελα,προτιμω κινεζοφιλος!!
υ.γ.
τωρα κατανοησα τον λογο υπαρξης των ανουσιων σχολιων του σαξο!!αποτελουν προιοντα εγκεφαλικης βλαβης-δυσλειτουργιας προκληθεισας απο παρατεταμενα φαποειδη χτυπηματα στο κουτελο( )!! -
Aργησες αλλα το καταλαβες..
-
ειπαμε!!κινεζοφιλος!!αν θελετε με το ζορι να μου βαλετε ταμπελα,προτιμω κινεζοφιλος!!
υ.γ.
τωρα κατανοησα τον λογο υπαρξης των ανουσιων σχολιων του σαξο!!αποτελουν προιοντα εγκεφαλικης βλαβης-δυσλειτουργιας προκληθεισας απο παρατεταμενα φαποειδη χτυπηματα στο κουτελο( )!!Δεν υπάρχουν ταμπέλες... οι ταμπέλες μπαίνουν αυτόματα με αυτά που λέμε
Τέσπα έτσι κι αλλιώς έχεις αγοράσει κατά τη γνώμη μου ένα από τα ασχημότερα σχεδιαστικά αυτοκίνητα που έχει βγάλει η vw, οπότε το να εκθειάζεις την ομορφιά των ιταλικών αυτοκινήτων που ΣΟΥ αρέσουν αλλά ΔΕΝ αγόρασες, είναι απλά κωμικοτραγικό
-
δεκτη η αποψη σου!! δεν σου αρεσει κ γιαυτο δεν το αγορασες.απολυτως λογικο!το αν ομως μου αρεσουν κ αλλα αυτοκινητα,κ περισσοτερο απο το δικο μου,κ δεν τα αγορασα,μονο κωμικοτραγικο δεν ειναι..βλεπεις ολα τα αυτοκινητα δεν στοιχιζουν το ιδιο!!
αντε τωρα,βουρ στο εληκθρο,αργοπορημενο συμπλεγματικο καλικαντζαρακι!!σε περιμενει η παρεα σου!! -
δεκτη η αποψη σου!! δεν σου αρεσει κ γιαυτο δεν το αγορασες.απολυτως λογικο!το αν ομως μου αρεσουν κ αλλα αυτοκινητα,κ περισσοτερο απο το δικο μου,κ δεν τα αγορασα,μονο κωμικοτραγικο δεν ειναι..βλεπεις ολα τα αυτοκινητα δεν στοιχιζουν το ιδιο!!
αντε τωρα,βουρ στο εληκθρο,αργοπορημενο συμπλεγματικο καλικαντζαρακι!!σε περιμενει η παρεα σου!! -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
υ.γ.
τωρα κατανοησα τον λογο υπαρξης των ανουσιων σχολιων του σαξο!!αποτελουν προιοντα εγκεφαλικης βλαβης-δυσλειτουργιας προκληθεισας απο παρατεταμενα φαποειδη χτυπηματα στο κουτελο( )!!Δεν υπάρχουν ταμπέλες... οι ταμπέλες μπαίνουν αυτόματα με αυτά που λέμε
Τέσπα έτσι κι αλλιώς έχεις αγοράσει κατά τη γνώμη μου ένα από τα ασχημότερα σχεδιαστικά αυτοκίνητα που έχει βγάλει η vw, οπότε το να εκθειάζεις την ομορφιά των ιταλικών αυτοκινήτων που ΣΟΥ αρέσουν αλλά ΔΕΝ αγόρασες, είναι απλά κωμικοτραγικό
έχεις ένα γούστο...
όλος ο κόσμος διατυμπανίζει οτι ο άνεμος είναι το ομορφότερο φαουβέ των τελευταίων χρόνων και εσύ...τα δε γραφόμενα σου είναι ρεσιτάλ αρλούμπας...εύγε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
υ.γ.
έχεις ένα γούστο...
όλος ο κόσμος διατυμπανίζει οτι ο άνεμος είναι το ομορφότερο φαουβέ των τελευταίων χρόνων και εσύ...τα δε γραφόμενα σου είναι ρεσιτάλ αρλούμπας...εύγε
Δηλαδή αυτό το καθιστά και όμορφο?
Σα να κωλόκατσε ελέφαντας σε golf ειναι. -
Aντιβαγγελη...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aντιβαγγελη...Γραφετο ετσι (βαγκελη)γιατι παρεξηγουμαι
-
-
Α και που σαι...αραξε λιγακι να ξεκουραστεις...
-
Μπανάκι στον απουπάνου παρακαλώ για τον ακραίο οπαδισμό του
-
τι εγινε ρε γαμωτο ,χαλανε και τα γερμανικα
-
πως κατάφερες και έβγαλες ανάποδα τα νούμερα της πινακίδας.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μπανάκι στον απουπάνου παρακαλώ για τον ακραίο οπαδισμό του -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πως κατάφερες και έβγαλες ανάποδα τα νούμερα της πινακίδας. -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μπανάκι στον απουπάνου παρακαλώ για τον ακραίο οπαδισμό του
πρόσεχε απουπανου αυτοί οι δυο έχουν κάνει κλίκα .
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]