-
Στην Καλαμαριά πάντως σε 3-4 κεντρικά περίπτερα, δεν το ξέρανε καν... το βρήκα στο Grand Μασούτη
-
Κυκλοφόρησε πουθενά το δεύτερο τεύχος?
-
Ενημερώνω ότι έχω στα χέρια μου το 2ο τέυχος του περιοδικού, που λεεί ότι είναι Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου. Τώρα κάτι τρέχει λίγο με το χρονισμό κυκλοφορίας του (κάθε βδομάδα το αναζητούσα και μόλις πριν μια βδομάδα το εντόπισα. Αλλά ας συνεχίσει κι ας έχει ...κυκλοφορικό λόξιγκα!
Περιέχει αφιέρωμα στα στροβιλοκίνητα υβριδικά υπεραυτοκίνητα, στους στροφαλοφόρους για δίτροχα, στους θαλάμους καύσης, σε ένα καινοτόμο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης της Toyota, στην ιστοράι του τούρμπο, κ.ά.
-
- μια κουφη πατεντα-φαινομενο στο οποιο παραγεις υδρογονο απο νερο,περιστρεφοντας ενα κουβα με νερο και ηλεκτρολυτη....
-
- το ότι την πατέντα του Κορρέ και το αυτοκίνητο τα πήραν οι Αμερικάνοι...
Αθάνατη Ελλάδα!
-
Αθάνατη Ελλάδα!
-
http://www.ignitionmag.gr/
φτιαξανε φορουμ -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
http://www.ignitionmag.gr/
φτιαξανε φορουμΟυπς.....πάω τωρα κιόλας!!!
-
Αμαν το ειχα ξεχασει τελειως αυτο..
Ξερει κανενας που μπορω να το βρω στη πατρα? -
Δυστηχώς με το τεύχος αυτό νομίζω ο εξυπνακισμός αρχίζει να υπερνικά το περιεχόμενο. Άραγε σε τι κοινό απευθύνεται ένα περιοδικό που στο εξώφυλλο γράφει 'ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΟ'?
ΥΓ. Το περιοδικό δεν έχει καμία διαφήμιση πέραν 3-4 καταχωρήσεις του εκδότη, αυτό το κείμενο στη σελίδα 16 για το Honda Insight όμως βγάζει κυριολεκτικά μάτι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δυστηχώς με το τεύχος αυτό νομίζω ο εξυπνακισμός αρχίζει να υπερνικά το περιεχόμενο. Άραγε σε τι κοινό απευθύνεται ένα περιοδικό που στο εξώφυλλο γράφει 'ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΟ'?ΥΓ. Το περιοδικό δεν έχει καμία διαφήμιση πέραν 3-4 καταχωρήσεις του εκδότη, αυτό το κείμενο στη σελίδα 16 για το Honda Insight όμως βγάζει κυριολεκτικά μάτι.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα?
Υπονοείς κάποιαα γκρίζα διαφήμιση της Χόντα? η το κατακρίνεις επειδή δεν έχει διαφημίσεις?
Ειναι ένα περιοδικό τεχνολογίας, σαφώς και θα έχει ανάλυση υβριδικών συστημάτων, οποιασδ'ήποτε μάρκας. Ακόμα και αν είναι γκρίζα διαφήμιση, το θέμα είναι ότι έχει μία εμπεριστατωμένη ανάλυση.
Στο φόρουμ του περιοδικού, μπορείς να γραφτείς και να αναφέρεις τις ενστάσεις σου, εγώ αυτό έκανα και θα ααναφέρω τις δικές μου ενστάσεις, που δεν είναι ίδιες.
Είναι χρήσιμο, ένα τέτοιο εγχείρημα να το υποστηρίξουμε, ακόμα και με την γκρίνια μας, προκειμένου να έχουμε ένα έντυπο τέτοιου είδους
Και εμένα το δεύτερο τεύχος μου ήταν αρκετά κουραστικό και σκοπεύω τις επόμενες μέρες να τους το αναφέρω ώς παράπονο...
Ξέρεις όταν ανοίγω ένα μαγαζί και έρχονται όλοι και μου λένε: Α τι ωραίο, Πω πω εντυπωσιάστικα...τους λέω ορθά και κοφτά: Πέστε μου ένα αρνητικό, γιατί μόνον έτσι θα καταλάβω το ενδιαφέρον σας.Τι να κάνουμε? Παλιά υπήρχαν και κάποια περιοδικά αυτοκινήτου που είχαν και κάποιο τεχνικό θέμα (πχ 4 τροχοί)
Τώρα βλέπουμε χαλασμένα φρένα απο Toyota του 90 σε Fiat bravo του 2009 και αυτό πια λέγεται δημοσιογραφία. (όχι απο τους 4τ βέβαια) -
Κυκλοφόρησε το 3ο τεύχος!
Είναι πολύ καλό. -
Επιτέλους...
-
το χώσιμο του Χοϊδά στο diesel πάντως είναι ανεπανάληπτο αλλά καταντά και κουραστικό.
Για τα flywheels δυστυχώς και αυτά έχουν όριο ζωής λόγω της κόπωσης. CR ribs για τους σφονδύλους αποτελούν μεν λύση αλλά για την ώρα πολύ ακριβή.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
το χώσιμο του Χοϊδά στο diesel πάντως είναι ανεπανάληπτο αλλά καταντά και κουραστικό.Ναι!!! ένα κόλλημα θα πρέπει να το έχει...για να μην πω δύο
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
το χώσιμο του Χοϊδά στο diesel πάντως είναι ανεπανάληπτο αλλά καταντά και κουραστικό.
Ναι!!! ένα κόλλημα θα πρέπει να το έχει...για να μην πω δύο
κοίτα δεν έχει και πολύ άδικο στο σενάριο που στήνει αλλά δεν μπορούμε να δαιμονοποιούμε και το diesel. Και ένα παλαιό +10 ετών βενζινοκίνητο με καταλύτη που έχει αποχαιρετήσει τα εγκόσμια δεν είναι καθαρό.
Η σελίδα τους στο Facebook εδώ
http://www.facebook.com/pages/IGNITION- ... ..1&v=wall
-
Το πήρα και εγώ. Μόλις έμαθα γι'αυτό, το τσίμπησα. Νομίζω είναι πολύ καλό. Ακριβό.
-
Νομίζω είναι για την ώρα λίγο κατώτερο του R&D και σε layout και σε επεξεργασία θεμάτων, αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέματα νηπιακής ηλικίας.
Προτείνω να γραφτείτε συνδρομητές, για να το στηρίξουμε
(περιμένω να μου σταλεί το 3ο τώρα από ελλάδα, μου το είχε φέρει στην προσοχή μου ο BEAMS απ την αρχή, ευτυχώς δεν έχασα τα δύο πρώτα )
είναι το μοναδικό αυτοκινητιστικό περιοδικό που δε μπορώ να διαβάσω στην τουαλέτα πάντως
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είναι το μοναδικό αυτοκινητιστικό περιοδικό που δε μπορώ να διαβάσω στην τουαλέτα πάντως
Ναι ρε γμτ... τα άρθρα είναι πολύ μεγάλα και πιάνεσαι...
Πέρα από την πλάκα, πολύ καλή προσπάθεια και κατ' εμέ καλύτερο από το ήδη καταπληκτικό R&D για εμένα που δεν είμαι μηχανικός και σε κάποιες φάσεις ψιλο-χανόμουνα στο R&D... Το 3ο τεύχος το έχω στο τραπέζι εδώ και μέρες, χωρίς να έχω βρει χρόνο να κάνω τίποτε άλλο παρά να το ξεφυλλίσω στα γρήγορα...
-
Nα ενημερώσω ότι το καινούργιο ignition βγαίνει στο τέλος του μήνα
περιοδικό «IGNITION» νεο!!