-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Nα ενημερώσω ότι το καινούργιο ignition βγαίνει στο τέλος του μήναΑυτά είναι νέα!
-
Nα ενημερώσω ότι το καινούργιο ignition βγαίνει στο τέλος του μήναΕίχα καταντήσει γραφικός να το ψάχνω στα ...ενισχυμένα περίπτερα.
Για το τεύχος 4 μιλάμε, ε; Δεν πιστεύω να έχασα κάτι στην πορεία. -
έχω γραφτεί συνδρομητής, και επειδή είχα ξεμείνει στο δεύτερο τεύχος τους πηρα τηλέφωνο και έμαθα ότι το 4 θα βγει τέλος του μήνα.
Μου είπαν ότι θα μου στείλουν και το 3, το οποίο είχαν στείλει αλλά μάλλον κάπου παράπεσε
Γενικά, καλό είναι ίσως να γραφομαστε συνδρομητές σε αυτά τα περιοδικά, για να τα στηρίζουμε, και να μην ασχολούμαστε με το πότε βγαίνουν ( το οποίο είναι λίγο παπαριά έτσι όπως το κάνανε, δίμηνο δε μπορεί να είναι, τι το κουράζουν...)
-
Το 3 είναι ίδιο με το 2τερο με την προσθήκη DVD...
Το περιοδικό αξίζει και το τελευταίο c για τα άρθρα του χοιδα...
Βέβαια έχει και τις @@ροές του Κορρε μέσα και σου χαλάει την γεύση ... -
Προσπαθησα να βρω το 3 και δεν το βρηκα περιμενω το καινουργιο,δεν εχω αποψη ακομα μιας και δεν εχω διαβασει την θεματολογια του.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το 3 είναι ίδιο με το 2τερο με την προσθήκη DVD...Το τεύχος 3 είναι αυτό που βγήκε τον Απρίλιο, προφανώς είναι διαφορετικό από το 2.
-
Δεν το έχω δει το 3, αλλά τί ακριβώς εννοείς ότι είανι το ίδιο με το 2 ?
-
-
ακριβώς.....
-
Επιτέλους...έκλεισε εξάμηνο...
Ούτε το φορουμ δουλευει, είναι παρατημένο, ούτε και στο Facebook ασχολείται κανείς...
Μακάρι να μπουν σε σειρά, γιατί είναι αξιόλογη προσπάθεια, μακάρι να έχουν μαζέψει στο εξάμηνο που πέρασε υλικό, ώστε να υπάρχει στοκ και να λείπουν οι καθηστερήσεις...
Είδομεν!!! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τότε το 3 βγήκε 2 φορές...
Μια με DVD και μια χωρίς ...
Το πήρε ο πατέρας μου 2 φορές λόγο του έξτρα DVD χωρίς να το κατάλαβει ... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Τι περιέχει το DVD?Όντως, ξέρει κανείς;
-
Nα ενημερώσω ότι το καινούργιο ignition βγαίνει στο τέλος του μήναΠοιανού μήνα;;;
Ακόμα το ψάχνω...
Είπαμε, και το R&D ήταν 2μηνιαίο που έβγαινε κάθε 3-4 μήνες, αλλά τώρα το παρακάνανε... ας έβγαζαν καμία ανακοίνωση τουλάχιστον στο site... Μήπως τελικά το έφαγε η μαρμάγκα;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Nα ενημερώσω ότι το καινούργιο ignition βγαίνει στο τέλος του μήνα
Ποιανού μήνα;;;
Ακόμα το ψάχνω...
Είπαμε, και το R&D ήταν 2μηνιαίο που έβγαινε κάθε 3-4 μήνες, αλλά τώρα το παρακάνανε... ας έβγαζαν καμία ανακοίνωση τουλάχιστον στο site... Μήπως τελικά το έφαγε η μαρμάγκα;;;
Κανείς;;;; τίποτα;;;;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Τι περιέχει το DVD?
Όντως, ξέρει κανείς;
Ποιανού μήνα;;;
Ακόμα το ψάχνω...
Είπαμε, και το R&D ήταν 2μηνιαίο που έβγαινε κάθε 3-4 μήνες, αλλά τώρα το παρακάνανε... ας έβγαζαν καμία ανακοίνωση τουλάχιστον στο site... Μήπως τελικά το έφαγε η μαρμάγκα;;;Κανείς;;;; τίποτα;;;;
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το περιοδικό ιγκνίσιον..
-
παιδιά, μήπως μπορεί κάποιος να ανοίξει το περιοδικό και να γράψει το τηλ επικοινωνίας?
Περιμένω ακόμα το 3ο τεύχος να μου το στείλουν και τπτ, ελεγα να τους πάρω ένα τηλ
-
210 6125126 το τηλέφωνο από το περιοδικό
Έχουν και site αλλά.....
http://www.ignitionmag.gr/index.php -
ευχαριστώ
-
2106125126
2106125116 φαξ
Είχα τυχαία το περιοδικό δίπλα μου... -
update:
πήρα πάλι τηλ χτες στα γραφεία του περιοδικού για να δώ τί γίνεται με ένα παλιό τεύχος που είχα παραγγείλει (είχε χαθεί στο ταχυδρομίο) και ρώτησα πάλι για το καινούργιομου είπε ότι η ύλη έχει παραδοθεί απ τον Χοϊδά, μάλλον στο τέλος του μήνα θα βγεί.
(ποιανού μήνα να δούμε )
περιοδικό «IGNITION» νεο!!