-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Φανη τι πηρες;
Ο Nikosi είναι σε άρνηση,γιατι δεν εχει τα λεφτά ακομα. ''μου αρέσει η si μου'' και ''σιγα την νεα bmw, δεν θα είναι σπορ σαν την δικια μου''
ΕΛΑ ΝΙΚΟ ΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΟΛΑ. ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ Ε?
Σε καμια αρνηση δεν ειμαι, ουτε κακολογω τη νεα 3αρα. Λαθος εχεις καταλαβει.
Δεν θεωρω οτι αξιζει μια πιθανη 316i ως αντικαταστατης του si μου. Η 328i θα μπορουσε να την αντικαταστησει, αλλα θα ειναι πανακριβη και δεν ειμαστε για ανοιγματα.
Τωρα αλλα εργαλεια εχουν προτεραιότητα...κι αυτα με 6 σειριακες ταχυτητες αλλα σαφως φθηνοτερα και γεματα αδρεναλινη.
η 320 πόση διάφορα θα Έχει απο την 328; Αυτο που βλέπω η 328 δεν βγαίνει σε sport μονο σε modern.
Λογικα ενα ταλιρακι...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Φανη τι πηρες;
Ο Nikosi είναι σε άρνηση,γιατι δεν εχει τα λεφτά ακομα. ''μου αρέσει η si μου'' και ''σιγα την νεα bmw, δεν θα είναι σπορ σαν την δικια μου''
ΕΛΑ ΝΙΚΟ ΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΟΛΑ. ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ Ε?
Σε καμια αρνηση δεν ειμαι, ουτε κακολογω τη νεα 3αρα. Λαθος εχεις καταλαβει.
Δεν θεωρω οτι αξιζει μια πιθανη 316i ως αντικαταστατης του si μου. Η 328i θα μπορουσε να την αντικαταστησει, αλλα θα ειναι πανακριβη και δεν ειμαστε για ανοιγματα.
Τωρα αλλα εργαλεια εχουν προτεραιότητα...κι αυτα με 6 σειριακες ταχυτητες αλλα σαφως φθηνοτερα και γεματα αδρεναλινη.
η 320 πόση διάφορα θα Έχει απο την 328; Αυτο που βλέπω η 328 δεν βγαίνει σε sport μονο σε modern.
Λογικα ενα ταλιρακι...
σε απόδοση, φρένα κλπ. Ο ίδιος κινητήρας δεν είναι;
-
Ναι, ο ιδιος detunned αλλα σιγουρα θα εχει αλλα φρενα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ναι, ο ιδιος detunned αλλα σιγουρα θα εχει αλλα φρενα.δεν είναι καλύτερη αγορά η 320 απο την 328;
-
δεν είναι καλύτερη αγορά η 320 απο την 328;
Εξαρτάται από την διαφορά στην τιμή. π.χ το Χ1 20i με το 28i (και τα 2 με τον 2λιτρο Turbo) έχουν 11.000 Ευρώ διαφορά...εεε προφανώς και είναι πολυ καλύτερη αγορά το 20i. Περισσότερα δεν μπορώ να πώ μέχρι να οδηγήσω και τα 2 αυτοκίνητα (320 και 328).
-
δεν είναι καλύτερη αγορά η 320 απο την 328;
Για καλύτερη δε ξέρω. Πιο συμφέρουσα, σίγουρα.
Αν όντως έχει 5Κ, μια χαρά είναι και η 320i, όντως.
-
η 320 πόση διάφορα θα Έχει απο την 328; Αυτο που βλέπω η 328 δεν βγαίνει σε sport μονο σε modern.Η 328 δεν βγαίνει σε απλό Sport γιατί βγαίνει σε M-Sport!
-
Φυσικά και βγαίνει η 328i σε Sport...1.900 Ευρώ έξτρα κοστίζει στην Γερμανία. http://www.bmw.de/de/de/newvehicles/_sh ... celist.pdf
H BMW δεν κάνει τέτοια, πάντα βγάζει όλα τα μοντέλα σε όλες τις εκδόσεις...για ποιο λόγο να χάνει πελάτες και χρήματα.
-
Στην Αγγλία τότε μόνο δεν θα πηγαίνει 328 Sport. Το διάβασα στο CAR ή στο Autocar.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Φανη τι πηρες;
Υπομονή 1-2 εβδομάδες, μέχρι να παραλάβω.
118i sport 'ψηφιζω' εγω, οτι περιμενεις...
Εκτος αν εγινε 'ανατροπη', και πηγες στην X1 χdrive 2.0 με τα 184αλογα, η οποια μου 'μυριζει' για καλη περιπτωση... -
εξακυλινδρη ποια ειναι;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εξακυλινδρη ποια ειναι;Απο αυτες που αναφερθηκαν πιο πανω, καμμια...
Εξακυλινδρες πλεον, στην παλαια σειρα 1 πχ, μεχρι στιγμης ειναι το τριλιτρο μοτερ με τα 258ps, το ιδιο μοτερ-μπλοκ νομιζω, στην απερχομενη 3αρα με 218ps και 272ps , και το τριλιτρο biturbo, αναλογως στο μοντελο απο 306ps μεχρι 345ps.
Βγηκε και με μονο Turbo ο τριλιτρος, εχω την αισθηση, αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα, καποιος που γνωριζει, ας πει...
Ο 2.5αρης 6κυλινδρος 204ps, εδωσε την θεση του στον 2λιτρο/184ps και αν δεν κανω λαθος, σταδιακα το ιδιο θα γινει με τον 3λιτρο 6κυλινδρο στα 258ps οπου θα αντικατασταθει (οχι ακριβως, καθοτι το '330i' , πλεον θα αλλαξει, στο '328i' αλλα, σχεδον...) με τον 2λιτρο 4κυλινδρο 245ps. -
Στην Αγγλία, όντως δεν βγαίνει σε sport η 328i σύμφωνα με το BMW Car.
Γρηγόρη σωστά τα λές για τους κινητήρες.
-
Εδώ...
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... rt/260204/
Our test car was in Sport spec, one of three 'lines' which include 'Modern' and 'Luxury'. For the UK, however, the 328i will come as an M Sport rather than a mere Sport, with a slightly different look and the 'adaptive M' suspension as standard.
-
Ωραία φωτό... -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ωραία φωτό...Μία ακόμα συμφωνία στο πλαίσιο της νέας τάξης πραγμάτων που αφορά την αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα. Κανονικά αυτό θα πρέπει να μεταφερθεί στο BMW / Toyota Forum.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Εδώ...http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... rt/260204/
Our test car was in Sport spec, one of three 'lines' which include 'Modern' and 'Luxury'. For the UK, however, the 328i will come as an M Sport rather than a mere Sport, with a slightly different look and the 'adaptive M' suspension as standard.
θα είναι ακριβο, πάνω απο 30κ έτσι.
-
Εδώ...
30Κ?
Μάλλον 40-45Κ εννοείς.
-
Εδώ...
Αμα ηταν απλως, λιγο πιο πανω απο 30κ, θα βλεπαμε ουρες για παραγγελιες...
Προσωπικα την υπολογιζω οριακα κατω απο 40κ την βασικη εκδοση μιας 328i / 245ps.
Υπομονη, μεχρι τον Φεβρουαριο, αν δεν κανω λαθος, οποτε και θα την δουμε απο κοντα στην χωρα μας... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εδώ...
30Κ?
Μάλλον 40-45Κ εννοείς.
Λίρες
BMW 3-Series 2012 - F30/F32