-
Ζεεεεεεστη
-
Ποπ ένας άνθρωπος δίνει χρησιμότατες πληροφορίες για το κλείδωμα του βαβαρου παραγωγού και συ λες ζέστες και κουραφέξαλα...αν δε μπορείς να προσφέρεις στις αναλύσεις σώπα
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Φίλε antonn, με ολο τον σεβασμό στο φόρουμ που μας φιλοξενεί, η γνώση για θέματα βελτιώσεων είναι κορυφαία σε άλλο φόρουμ. Θα σε συμβούλευα να γραφτείς στο bmw-motorsport. gr .
Καλό θα ήταν εάν προλαβαίνεις ακόμα, να πάρεις απόψεις και για τον εξοπλισμό του αυτοκινητου σου.
Αλλά όσον αφορά θέματα βελτιωσεων, αναποδων τιμονιων κτλ οι άνθρωποι δεν παίζονται.
Ρώτα εκεί και θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. -
-
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Αυτο τελικά με τους παράλληλους εγκέφαλους (και της schnitzer) λειτουργει μονο μετα τα 80 χιλιομετρα ανα ώραΜεχρι 80 χιλμ/ωρα το κλειδωμα του εγκεφαλου της BMW ειναι αξεπέραστο! και μαλλον και μετα τα 180 χιλμ/ώρα...
Αυτες οι πληροφοριες -για την ecu της Schnitzer ειδικοτερα- απο που προκυπτουν?
-
Antonn να ρωτησω κατι? Γιατι δεν περιμενεις πρωτα να παρεις το αυτοκινητο και μετα να ξεκινησεις το ψαξιμο για βελτιωση? Μπορει εν τελει η δυναμη να σου φανει αρκετη!
-
καλα το αυτοκινητο δεν εχει στανταρ δερματινο τιμόνι! Λαθος μου έλεγε ο αντιπροσωπος οτι εχει. Το ειδα απο τη διαμορφωση της bmw. Οπότε Δευτερα θα ζητησω σπορ δερματινο τιμονι, μαζί με δερματινο χειροφρενο, μοχλο ταχυτήτων (αν και το αυτοματο δεν βλεπω πουθενα να βάζουν δερμα), στοιχιζει 124 ευρω. Εμ που να ξερει, για να παρουν τις ζαντες αλουμινιου όλο καποια line αγοραζουν.
Φαντασου ξεφτίλα να δώσω τόσα χρήματα και να εχει πλαστικο τιμόνι! -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
καλα το αυτοκινητο δεν εχει στανταρ δερματινο τιμόνι! Λαθος μου έλεγε ο αντιπροσωπος οτι εχει. Το ειδα απο τη διαμορφωση της bmw. Οπότε Δευτερα θα ζητησω σπορ δερματινο τιμονι, μαζί με δερματινο χειροφρενο, μοχλο ταχυτήτων (αν και το αυτοματο δεν βλεπω πουθενα να βάζουν δερμα), στοιχιζει 124 ευρω. Εμ που να ξερει, για να παρουν τις ζαντες αλουμινιου όλο καποια line αγοραζουν.
Φαντασου ξεφτίλα να δώσω τόσα χρήματα και να εχει πλαστικο τιμόνι!Δεν πηρες το sport line?
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Φαντασου ξεφτίλα να δώσω τόσα χρήματα και να εχει πλαστικο τιμόνι!Δε παίζει να έχει πλαστικό τιμόνι...
-
δεν πηρα sportline πηρα ξεχωριστα τα ίδια ζαντολάστιχα από ιδιωτη, σπορ καθισματα κααι μαλλον θα παω και για το σορ τιμονι
Αμ που το βλεπω απο το διαμορφωτη της bmw το αναφερει οτι ειναι απλως τιμονι με πολλαπλες λειτουργιες, ασε σε κατι φωτο φαινεται πλαστικουρα οεο -
Πιο πολυ σε συνέφερε να το πάρεις sportline εξαρχής...
Sent from a mobile device
-
Ανάκληση πώλησης μπορεί να κάνει αντιπρόσωπος άραγε;
-
Ως ποτε γινεται να αλλαζεις πραγματα στην παραγγελια??Και κατα ποσο ο αντιπροσωπος εχει τη δυνατοτητα να το κανει τοσες πολλες φορες??
-
απο οτι μου ειπε μπορει μεχρι να κατασκευαστει το αυτοκινητο. επισης μου ειχε πει με χαρα να σε εξυπηρετω η δουλεια μου ειναι. προθυμος ειναι μεχρι στιγμης. απλα σταματησε τις μεγαλες εκπτωσεις
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πιο πολυ σε συνέφερε να το πάρεις sportline εξαρχής...Sent from a mobile device
εμ δεν ειχα σκοπο να παρω τα σπορ καθισματα, τελος παντων όμως, τα πηρα φθηνα
από 660 μου τα αφησε 400, τις ζαντες τις πηρα 700 και πληρωσα αλλα 50 να φτιαξω μια γρατσουνια τους στον φιλο μου τον alldentmagic με τοπικη βαφη (τιμη για εμενα μια και εχουμε γινει φιλοι), θα μου αγορασει τα λαστιχα 350 που θα παραλαβω την ΒΜW (για την BMW της αδελφης του, αυτος που μου πούλησε τα ζαντολάστιχα, φιλοι γιναμε και με αυτον), οπότε τα ζαντολάστιχα θα μου στοιχίσουν 400 ευρω συνολο, τιμονι 124 ευρώ συνολο 1124 ευρω.
Η sporline εχει 2100 ευρω χωρις εκπτωση και εχει επιπλεον κοκκινα σιρίτια στο ταμπλω, προγραμματισμο sport+, και αλουμινενια μασπιε που γραφουν sportline.
και με τον αντιπροσωπο φιλοι εχουμε γινει, τον εξυπηρετησα μεσω της εργασιας μου και αυτον και δε νομίζω να αντιδρασει -
Ενω αν είχε πάρει εξαρχής το sportline δεν θα είχε κανει και νέους φιλους. Σωστός.
Sent from Corsair's brick
-
στις κουμπαριές δένει το γλυκό, οι φιλίες χαλάνε
-
Ο μοντ δεν αναγνωρίζει την αξία της φιλίας
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
στις κουμπαριές δένει το γλυκό, οι φιλίες χαλάνεΑκόμα δεν παρέλαβε,υπάρχει χρόνος!!!
BMW 3-Series 2012 - F30/F32