-
παραγγειλα και το αυτοματο και τελειωσε. Σας ευχαριστω όλους για τη βοηθεια. Ιδιαιτερα τους Blacktan και Nikos! που με βοηθησαν και με προσωπικα μηνυματα αφου ο πρωτος εχει αυτοματο και ο δευτερος το εχει οδηγησει.
Φωτογραφιες θα ανεβασω με την παραλαβη Οκτωβριο -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
παραγγειλα και το αυτοματο και τελειωσε. Σας ευχαριστω όλους για τη βοηθεια. Ιδιαιτερα τους Blacktan και Nikos! που με βοηθησαν και με προσωπικα μηνυματα αφου ο πρωτος εχει αυτοματο και ο δευτερος το εχει οδηγησει.
Φωτογραφιες θα ανεβασω με την παραλαβη ΟκτωβριοΠόσο πήγε τελικά το μαλλί?
Πάντως έχεις χώρο να βάλεις και M-Pack...προλαβαίνεις
Κοίτα πόσο όμορφο είναι
-
State of the art and state of driving
-
Νομιζω το M pack είναι καλη ιδέα
Sent from Corsair's brick
-
να ειστε καλά. Συνολο μου στοιχισε 30150 ευρω. Αlpine white χρωμα με servotronic, xenon, crouise control, σπορ καθισματα, αισθητηρες βροχης και φωτων, αισθητηρες παρκαρισματος πισω, διευρυμενος πινακας οργανων, αυτοματο κιβωτιο, φυμε κρυσταλλα
τα 17αρια ζαντολαστιχα της sportline τα αγορασα μονος μου, τα εχω στο υπογειο!
m pack δε θα προκανω, βαλε το ενα και το αλλο 6,5 χιλιαρικα εξτρα. Αλλα όλα εξαιρετικα χαρη στη βοηθεια σας -
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
να ειστε καλά. Συνολο μου στοιχισε 30150 ευρω. Αlpine white χρωμα με servotronic, xenon, crouise control, σπορ καθισματα, αισθητηρες βροχης και φωτων, αισθητηρες παρκαρισματος πισω, διευρυμενος πινακας οργανων, αυτοματο κιβωτιο, φυμε κρυσταλλα
τα 17αρια ζαντολαστιχα της sportline τα αγορασα μονος μου, τα εχω στο υπογειο!
m pack δε θα προκανω, βαλε το ενα και το αλλο 6,5 χιλιαρικα εξτρα. Αλλα όλα εξαιρετικα χαρη στη βοηθεια σαςΚαλοταξιδο και απο το νήμα αυτο !
Πολυ καλή τιμη για μια πολυ καλη επιλογή !Πάμε για paddles τώρα και ecu upgrade ! Looool
-
σας ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες!
-
Πάντως πήρες ενα εξαιρετικο όχημα , τέλεια εξοπλισμένο σε τομή λίγο πανω απο dieselomania. Μπράβο που εμεινες συγκεντρωμένος και focused.Εγώ είμαι υποστηρικτής των ντίζελ αλλά δεν μπορω να μην θαυμασω τον συνδυασμό οχήματος ,τιμης που καταφερες
-
Mη β΄λεις Μπακ, παρωδία είναι στο 116δ.
-
Δεν είναι 116d όμως, ο φίλος πήρε βενζίνη.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι ουτε καν Σειρα 1.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Έχω μείνει σε άλλο νήμα.
-
πάντως ο εξαιρετικος συνδυασμος των εξτρα οφείλεται στο φορουμ που με κατευθυνε σωστα, ώστε να πάρω τα καλύτερα με τον καλύτερο λογο αξιας-κοστος. Επίσης από εδώ διαβασα ότι η BMW δίνει καλές εκπτωσεις και ότι θα πρεπει να πιεσεις. Από εδώ επιβεβαιωσα τον αντιπροσωπο στη Χαλκιδα. Γι αυτό ενθουσιαστηκα και μετα εκλεισα και τα νηματα που ειχα αφησει κενά. Απορω τωρα πια πως αγοραζουν αυτοκινητο χωρις να ρωτάνε για οδηγιες εδώ!
Τωρα μόλις παραλάβω θα βάλω και τη βελτιωση της Snitcher, πήρα τηλεφωνο τον υπευθυνο της στο Σπανό και μου υποσχέθηκε καλύτερη τιμή από τα 2600 που κάνει. Αλλά τον Οκτωβρη όταν παω θα μου πει. Θα παω στα 204 άλογα με τις ιδιες εκπομπες ρύπων και εγγυηση για δυο ετη. Άρα στην ηπια οδήγηση δε θα εχω αυξηση της κατανάλωσης. Λετε όταν το πουλήσω να είναι αρνητικο που έχει τη βελτίωση;
Το παράγγειλα χωρις αναγραφη σήματος πίσω. Δηλαδή χωρις το ταπεινο 316. Στη θεση του με γραμματα ίδια, δίνει η Snitcher το logo της με 45 ευρώ και μαλλον με το κιτ θα βάλω και αυτό. Τι λετε;
ΥΓ ειπαμε M Pack ουτε με σφαιρες! 4500 είναι πολλααααααα -
με το καλημέρα πείραγμα γιατί?άστο για πιο μετά .
ή και καθόλου -
δινει επισημη εγγυηση 2 ετη και 100.000 χιλιομετρα και μάλιστα ουσιαστικά το πουλάει η αντιπροσωπία BMW Σπανος
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
δινει επισημη εγγυηση 2 ετη και 100.000 χιλιομετρα και μάλιστα ουσιαστικά το πουλάει η αντιπροσωπία BMW ΣπανοςΚαλυτερα να το δουλεψεις για λιγο καιρο χωρις προγραμμα και το βαζεις σε 1-2 χρονια. Καλυτερη εμπηρεια πιστευω.
-
Καλοριζικο antonn!
Οπως ειπαν και οι απο πανω παρελαβε με το καλο,ζησε μαζι της κανα 1-2 χρονια γραφοντας χιλιομετρα και μετα προχωρα σε βελτιωση αφου θα εχεις συνηθισει αρκετα τα γκαζια της.
Το προγραμμα στα 2600 ειναι παραλληλος εγκεφαλος η αναπρογραμματισμος του υπαρχοντος? -
Παραλληλος εγκεφαλος ειναι
Στα τρια χρονια θα το πουλησω, μπορει να παρω τοτε κατι για την πολη. Δε θελω να υποστω την απολυτη απαξιωση του rav4. Θα το εχω δευτερο μετα το rav και θα γραψει λιγα χιλιομετρα. Το ΤΟΥΟΤΑ θα το εχω για παντα
Το θεμα ειναι αν το προγραμμα snitcher απαξιωσει το αυτοκινητο μεταπωλητικα -
Γιατι να το απαξιώσει;
Πως περνάνε τωρα οι 3μηνες;
Sent from a mobile device
BMW 3-Series 2012 - F30/F32