-
Μπορεί να κάνει όσες αλλαγές θέλει μέχρι να πάρει εβδομάδα παραγωγής το όχημα.
Μετά τέλος...ό,τι πήρες πήρες...
-
Πρεπει να τον προσλάβει ο Θεόφραστου να κανει τον αναποφάσιστο αγοραστή
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πρεπει να τον προσλάβει ο Θεόφραστου να κανει τον αναποφάσιστο αγοραστήSent from Corsair's brick
Τι εννοείς 'να κάνει';
-
Σωστα το ζεί.
-
Λοιπον η αλλαγη εγινε. Μπηκε και το σπορ δερματινο τιμονι 124 ευρω, όμως τα ηδη υπαρχοντα εξτρα μειωσαν λιγο την τιμή τους για το ΜΥ2015. Mαλιστα το servotronic επεσε στα 113 ευρώ. Οπότε η τιμή του αυτοκινητου μου βγηκε 4 ευρώ λιγότερο παρόλο που επιπροστεθηκε αλλο ενα εξτρα!
Το ειχα δει κι εγω στη διαμορφωση της BMW που έβγαζε το συνολο των εξτρα περιπου ιδιο με προ μηνός, παρόλο το τιμόνι. Μαλιστα προ μηνος εγραφε στα στανταρ δερματινο τιμονι πολλαπλων λειτουργιων, ενω τώρα για το ΜΥ2015 γραφει τιμονι πολλαπλων λειτουργιων νετο-σκετο -
Κουφάλα, για σένα είναι η ζωη
-
...λεγεται οτι αυτες που εχουν σπορ δερματινο τιμονι, εχουν και λιγο πιο 'αγρια' χαρτογραφηση κινητηρα...
-
Για drift?
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Λοιπον η αλλαγη εγινε. Μπηκε και το σπορ δερματινο τιμονι 124 ευρω, όμως τα ηδη υπαρχοντα εξτρα μειωσαν λιγο την τιμή τους για το ΜΥ2015. Mαλιστα το servotronic επεσε στα 113 ευρώ. Οπότε η τιμή του αυτοκινητου μου βγηκε 4 ευρώ λιγότερο παρόλο που επιπροστεθηκε αλλο ενα εξτρα!
Το ειχα δει κι εγω στη διαμορφωση της BMW που έβγαζε το συνολο των εξτρα περιπου ιδιο με προ μηνός, παρόλο το τιμόνι. Μαλιστα προ μηνος εγραφε στα στανταρ δερματινο τιμονι πολλαπλων λειτουργιων, ενω τώρα για το ΜΥ2015 γραφει τιμονι πολλαπλων λειτουργιων νετο-σκετοκαλα εσυ ακομα παραγγέλνεις?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...λεγεται οτι αυτες που εχουν σπορ δερματινο τιμονι, εχουν και λιγο πιο 'αγρια' χαρτογραφηση κινητηρα...Σωστός, αλλά μόνο κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι, ωράριο εφορίας δλδ.
-
Ναι αλλά επιπροσθέτει άλογα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι αλλά **επιπροσθέτει **άλογα -
τον ζηλευετε, γι αυτο τον τρολαρετε
-
Ψάχνοντας για αντικαταστάτη του S80 (λόγω τελών κλπ), κοιτάω για την 3άρα bmw.
Πιστεύετε αξίζει η διαφορά της 316 με την 320ED? Επίσης στα ετοιμοπαράδοτα έχουν εξοπλισμό της προκοπής ή είναι βασικές με τάσια? -
316 εχει αρκετα αυτοκινητα με καλο εξοπλισμο και καποιες καλες εκπτωσεις.
-
η 320i ED μου φαινεται οτι ειναι υπερτιμημένη, αφου θελει αλλα 4 χιλιαρικα! Ιδιαιτερα αφού ειχε μόλις 2,5 χιλιαρικα παραπάνω από την από 316i προ 10 μηνών, οπως λεει εδώ στο τεστ: http://www.caroto.gr/2013/11/08/bmw-320 ... rettyPhoto
Θα πρεπει να υπολογίσεις όμως ότι η 320 εχει στανταρ 16αρες ζαντες αλουμινιου με ελαστικα 205, ενω η 316 εχει σιδερενιες 16αρες ζαντες για τα ιδια λαστιχα και πρεπει να πληρωσεις 600 ευρώ τουλάχιστον για να βάλεις τις ζαντες.
Παιζουν μεγαλες εκπτωσεις και θα πρεπει να παρεις τηλεφωνική προσφορα από όλους. Οι Αθηναιοι αγορασαν άλλος από Αθηνα Σφακιανάκη, αλλος απο Λαρισα, αλλος από Πατρα, εγω από Χαλκιδα βρηκα τη χαμηλότερη τιμή. Παραλαμβάνεις από Αθηνα φυσικά και τα λεφτα τα στελνεις με winbank, δε χρειαζεται ποτε να πας στην αντιπροσωπία στην επαρχια. Τελος του ετους μπορει να βρεις ετοιμοπαράδοτα με καλο εξοπλισμό και σε καλύτερη προσφορα, εαν θελουν να πιασουν τους στόχους αριθμο πωλήσεων.
Για τα 4 χιλιαρικα καλύτερα θα ήταν να βάλεις ξενον και αυτόματο κιβώτιο (1100+2450=3550 ευρω, λιγοτερα δηλαδη). Τώρα αν μπορεις μετα από αυτά να βάλεις άλλα τεσσερα σκεψου το. Στη μεταπώληση εχω την εκτιμηση ότι δε θα τα δώσει ο άλλος σκεπτόμενος ότι με 1000 ευρω βάζει ενα προγραμμα της EVO στην απλή 316 και εχει 200 άλογα, άσχετα που στις επιδόσεις ποτε δε θα φτάσει την 320i ED των 170 ΗΡ, όπως ανελυσα παραπάνω, όμως αυτο σχεδον κανένας δε το γνωριζει! Άσε που με 1200 ευρώ βάζεις Ελληνικο καινουργιο εγκέφαλο και τοτε πραγματικά εχεις τα 200 άλογα από τα 0 εως τα 230 χιλιομετρα και φυσικά τοτε πια εισαι σαφως γρηγορότερος από την 320 των 170 μονο αλόγων. Θα το βάλει ένας γνωστός και θα μάθω αργοτερα τι γινεται, ιδιαιτερα με κατανάλωση και αξιοπιστία. Αν και εγω τωρα πια φοβάμαι μετα απο τόσα χρήματα που θα σκάσω, να μου παθει ο κινητήρας
Ετοιμοπαράδοτα με καλό εξοπλισμό υπάρχουν πολλά και μαλιστα κανενα δεν εχει τασια! -
320ED εχει ετοιμοπαράδοτα;
-
δε ρωτησα γιατι δεν ενδιαφερθηκα. Δεν ξερω εαν εχει ετοιμα 320 ΕD. Εδω τωρα πια η 320 ED, δεν ειναι ουτε στον πίνακα τιμών της BMW.gr, ουτε στη διαμόρφωση των αυτοκινήτων της. Μαλλον δεν το αγοραζει κανενας και δε το φερνουν?
-
μετανιωσα και για το διευρυμένο πινακα οργανων αφου ουσιαστικα ειναι ενα μικρο οθονακι υγρων κρυσταλων στο κατω μερος του ταμπλω που δειχνει ορισμενα πραγματα που ετσι και αλλιως δειχνει η κεντρικη οθόνη. 220 ευρακια εκανε
απο την άλλη σκυλομετάνιωσα που δεν εβαλα το M τιμόνι αλλα πλήρωσα για το sport τιμόνι. Τσιγκουνευτηκα 110 ευρώ επιπλέον. Ομως διαβασα στο εξωτερικο ότι επειδη ειναι λεπτο το napa δερμα κανει πολύ ευκολα γρατσουνιες και μαδά απο τις κρεμες χεριων. Συνηθως αν τριφτει το φερμουαρ του μπουφαν κατα την εξοδο, κανει βαθια χαρακτια και μάδημα γυρω της. Ενω το σπορτ ειναι πολύ πιο ανθεκτικο. Βεβαια επειδη θα το εχω δευτερο αυτοκινητο και θα το κινω μονο για εξοδους και ασφαλτινες εκδρομές, εμενα δε με επηρεαζε η μειωμενη αντοχή.
6183 ευρουλάκια τα εξτρα χωρις να υπολογησουμε τα 17αρια ζαντολάστιχα της sportline που εχω παρει απο αλλου δικα μου: 8speed-αυτοματο, cruise control, servotronic, αντιηλιακα κρυσταλλα, σπορ καθισματα, συστημα παρκαρισματος,αισθητηρες αυτοματου ανάμματος φωτων και βροχης, xenon+LED, διευρυμενος πινακας οργανων, σπορ δερματινο τιμονι.
-
Με το καλό να το παραλάβεις!
BMW 3-Series 2012 - F30/F32