-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σημερα μετα απο 2χρονια(?) που εκανε την αγορα του ο Νικος μια καλη si (ουτε καν ομως σαν του Νικου, ακομα και με τα σημερινα 30κ χλμ) παιζει στα 25-28κ.
Αυτοκίνητο 5ετίας, 2.000 κυβικών, με τις υπάρχουσες συνθήκες και θα πουληθεί όσο είχε πριν 2 χρόνια;
Μη λες ανέκδοτα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σημερα μετα απο 2χρονια(?) που εκανε την αγορα του ο Νικος μια καλη si (ουτε καν ομως σαν του Νικου, ακομα και με τα σημερινα 30κ χλμ) παιζει στα 25-28κ.
Αυτοκίνητο 5ετίας, 2.000 κυβικών, με τις υπάρχουσες συνθήκες και θα πουληθεί όσο είχε πριν 2 χρόνια;
Μη λες ανέκδοτα.
Παιδακια, μπειτε στο car.gr και ψαξτε 'Bmw 320si 2006-2007'...Το πολυ μπουρου-μπουρου ειναι κουραστικο...
-
Μη λες ανέκδοτα.
Παιδακια, μπειτε στο car.gr και ψαξτε 'Bmw 320si 2006-2007'...Το πολυ μπουρου-μπουρου ειναι κουραστικο...
Και τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πουληθούν τόσο;
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να κάνεις μια γύρα από εμπόρους και να τους ρωτήσεις πόσο καιρό χαζεύουν τα 2000 κυβικών και άνω μοντέλα, να λιάζονται στις μάντρες τους.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μη λες ανέκδοτα.
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να κάνεις μια γύρα από εμπόρους και να τους ρωτήσεις πόσο καιρό χαζεύουν τα 2000 κυβικών και άνω μοντέλα, να λιάζονται στις μάντρες τους.
Οχι βρε Βασιλη, αλλα και πριν δυο χρονια οι διαφορες ηταν 2κ πιο πανω, και ολες μα ολες οι αλλες si ηταν λιγοτερο προσεγμενες απο αυτη που πηρε ο Νικος. Για αυτο και την πηρε εξαλλου, και ημουν απο τους πρωτους που τον παροτρυνε να την παρει, οπως ξερει πολυ καλα και ο ιδιος...
Οταν βλεπεις ενα range 25-28κ με προσεγμενα -εμφανισιακα- αυτοκινητα, ξερεις οτι θα ψωνισεις 23-25κ, με παζαρι/μετρητα(?)
Αυτο που συμπαιρενεις ουσιαστικα ειναι οτι στα 25κ περιπου θα παρεις μια σχεδον τοσο προσεγμενη οσο του Νικου, ή σχεδον με τα εξτρα που ειχε του Νικου. Και για τα δυο μεχρι στιγμης αγγελια παρομοια ΔΕΝ βρηκα...
Αλλο ομως 25κ που κοστολογειται τελικα μια σαν του Νικου, και αλλο 15κ που ακουμε...
Οσο για μαντρες, εχω περασει, και περναω κατα καιρους, και παζαρια κανω, ακομα και για πλακα, αλλα με σοβαρο υφος.
Στα λεφτα αυτα του 'προιοντος' (γυρω στα 30κ) κατω απο 2-2,5κ δεν πεφτουν που να κανεις κωλοτουμπες, που να εχεις
τα 500αρικα σε δεσμιδες σε τσαντα...
Αυτοι ξερουμε οτι κανουν απο πριν, (τουμπες) αλλα μετα τα 2κ , μπαινουν μεσα ετσι κι αλλιως...
Τι και να εχουν στην μαντρα ενα 'προιον' 30κ, τι και να μην το εχουν, κατω απο το ελαχιστο δυνατο περιθωριο κερδους τους (ενα 300αρι-500αρι ουσιαστικα δηλαδη στην προκειμενη...) ΔΕΝ το δινουν... -
κάνεις βόλτα δηλ απο αντιπροσωπίες και κάνεις παζάρια χωρίς να θέλεις να αγοράσεις?
κάνεις και τεστ νρίβε χωρίς πάλι να θες να αγοράσεις?
πoιο το νόημα? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κάνεις βόλτα δηλ απο αντιπροσωπίες και κάνεις παζάρια χωρίς να θέλεις να αγοράσεις?
κάνεις και τεστ νρίβε χωρίς πάλι να θες να αγοράσεις?
πoιο το νόημα?Αυτη την στιγμη μιλαμε για την E90 320i/si vs νεα 3αρα, και η συνομιλια/αντιλογος, ξεκινησε απο εμενα, πανω στις τοποθετησεις του Νικου και του Pik για το νεο μοντελο. Τα υπολοιπα ειναι offtopic, το τι κανω που και πως, σε αντιπ/σωπειες-μαντρες ξερω πολυ καλα, και εχω λογο. Αν θες να μαθεις για αυτα, στειλε πμ.
-
Νομίζω όλοι θέλουμε να μάθουμε
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τα υπολοιπα ειναι offtopic, το τι κανω που και πως, σε αντιπ/σωπειες-μαντρες ξερω πολυ καλα, και εχω λογο. Αν θες να μαθεις για αυτα, στειλε πμ.
Και εγώ θέλω να μάθω γιατί παίρνεις σβάρνα τις αντιπροσωπείες-μάντρες και κάνεις παζάρια προσποιούμενος τον αγοραστή...
Εγω θελω να μαθω γιατι θεωρεις ενιοτε δεδομενο το 'προσποιουμενος' ? Ξερεις ποτε/πως θα κανω αγορα, και γιατι?
Απαγορευεται να γυρναω ΟΠΟΤΕ και ΟΣΟ θελω, και να ρωταω, να μαθαινω?
Η λεξη 'ερευνα αγορας' σου ειναι αγνωστη? -
Οσο για μαντρες, εχω περασει, και περναω κατα καιρους, και παζαρια κανω, ακομα και για πλακα, αλλα με σοβαρο υφος.
. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οσο για μαντρες, εχω περασει, και περναω κατα καιρους, και παζαρια κανω, **ακομα και για **πλακα, αλλα με σοβαρο υφος.
.Οχι μονο για...αλλα ακομα και για...Εχει διαφορα...
Τελειωσε το offtopic? Aπο εμενα παντως μαλλον ναι... -
Δεν θα μας πεις?
-
Μη λες ανέκδοτα.
Οχι βρε Βασιλη, αλλα και πριν δυο χρονια οι διαφορες ηταν 2κ πιο πανω, και ολες μα ολες οι αλλες si ηταν λιγοτερο προσεγμενες απο αυτη που πηρε ο Νικος. Για αυτο και την πηρε εξαλλου, και ημουν απο τους πρωτους που τον παροτρυνε να την παρει, οπως ξερει πολυ καλα και ο ιδιος...
Οταν βλεπεις ενα range 25-28κ με προσεγμενα -εμφανισιακα- αυτοκινητα, ξερεις οτι θα ψωνισεις 23-25κ, με παζαρι/μετρητα(?)
Αυτο που συμπαιρενεις ουσιαστικα ειναι οτι στα 25κ περιπου θα παρεις μια σχεδον τοσο προσεγμενη οσο του Νικου, ή σχεδον με τα εξτρα που ειχε του Νικου. Και για τα δυο μεχρι στιγμης αγγελια παρομοια ΔΕΝ βρηκα...
Αλλο ομως 25κ που κοστολογειται τελικα μια σαν του Νικου, και αλλο 15κ που ακουμε...
Στα λεφτα αυτα του 'προιοντος' (γυρω στα 30κ) κατω απο 2-2,5κ δεν πεφτουν που να κανεις κωλοτουμπες, που να εχεις
τα 500αρικα σε δεσμιδες σε τσαντα...
Αυτοι ξερουμε οτι κανουν απο πριν, (τουμπες) αλλα μετα τα 2κ , μπαινουν μεσα ετσι κι αλλιως...
Τι και να εχουν στην μαντρα ενα 'προιον' 30κ, τι και να μην το εχουν, κατω απο το ελαχιστο δυνατο περιθωριο κερδους τους (ενα 300αρι-500αρι ουσιαστικα δηλαδη στην προκειμενη...) ΔΕΝ το δινουν...Αν και όπως είπαν κάποιοι ήδη, άλλο τι ζητάει ο πωλητής και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο τι θα πάρει (για την ακρίβεια, όποιος πχ ζητάει 38Κ για ένα si, θα πάρει ένα @ στο τέλος πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1268666/...), μια λογική τιμή για ένα si για πώληση σε ιδιώτη αναλόγως φυσικά και την κατάστασή του είναι γύρω στα 20Κ αν έχει λίγα χιλιόμετρα...
πχ εδώ με λιγότερα από 20Κ €: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1203400/
και εδώ με λιγότερα χιλιόμετρα, στα 23Κ €: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1151833/Το δεύτερο, είναι από έμπορο και είναι προφανές πως το αγόρασε ΠΟΛΥ φθηνότερα από τον ιδιώτη (λιγότερο από 20Κ δηλαδή...).
Ο Νίκος όταν λέει 15Κ αναφέρεται λογικά στην τιμή που θα το κρατήσει ο έμπορος αν αγοράσει κάποιο καινούριο από αυτόν και όντως κάπου εκεί θα είναι η τιμή. Αν το πουλήσει σε ιδιώτη, μπορεί να ελπίζει και σε λίγο πιο πάνω από 20Κ αν είναι τυχερός, αν και το βλέπω πολύ δύσκολο, γιατί, και το αυτοκίνητο απευθύνεται σε ιδιαίτερο κοινό, και το κοινό αυτό ίσως κοιτάξει στα ίδια λεφτά να πάρει μια 325 ή ακόμη ακόμη και μια 330 στα ίδια λεφτά. Σε αντίστοιχες τιμές πωλούνται.Επίσης, όταν ήδη τα τέλη των δίλιτρων είναι στα 600€ και με... αυξητικές τάσεις από του χρόνου, υπάρχουν πολλοί άραγε διατεθειμένοι ν' αγοράσουν μεταχειρισμένο δίλιτρο;
Δεν νομίζω... Καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι τα παντρευτήκαμε και για να τα πουλήσουμε, θα χρειαστεί μάλλον μπόλικη τύχη!
-
Πρακτικά οι μόνες μπέμπες που κρατάνε σοβαρή μεταπωλητική αξία είναι όσες αγοράστηκαν επι μειωμένου τέλους ταξινόμησης και τώρα πωλούνται 'καινούριες' σε τιμή λίγο χαμηλότερη απ' όσο αγοράστηκαν γιατί οι αντίστοιχες του κουτιού έχουν πάει στο Θεό.
Όλα τα άλλα δείχνουν μια κατάσταση αμοκ. Βλέπω κάτι τύπους με 3λιτρες Ζ4 που μπορεί να τις έχουν για μήνες στα 23.000 και ξαφνικά το πάνε 28.000 (προφανώς για να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους).
Η τιμή που φεύγουν είναι 20 αλλά προφανώς δεν θα το πουν σε κάποιον που πήρε μια φορά τηλ, αλλά σε κάποιον που θα δείξει ότι ενδιαφέρεται (πολύ) σοβαρά. 20.000 γιούρια τη σήμερον είναι λεφτά. Take the money and run... -
@HighFidelity
Δεν διαφωνω με γενικοτερο το σκεπτικο σου, τα 15κ σαν νουμερο ομως, δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, παρα μονο, αμμα το...'στειλεις' αμεσα, ακλαφτο σε μαντρα, λογω αναγκης. Τα περισσοτερα στην κατασταση σχεδον σαν του Νικου ειναι στα 25-28κ (αυτο στα 19,5κ ΑΝ ειναι αληθινα τα 60κ χλμ, και δεν εχει στουκο, ΕΙΝΑΙ ευκαιρια), που βρηκα σε αγγελιες, και με παζαρι, χοντρικα πας στα 23-25κ οπως προανεφερα. Αλλο ομως 23κ στην καλυτερη, και αλλο 15κ. Εχει μεγαλη διαφορα.
Το κοινο τετοιων αυτοκινητων ειναι πραγματι ειδικο, ακομα πιο 'ειδικες' ή επωδυνες θα πω εγω ειναι οι μεγαλυτερες εκδοσεις των 325i/330i οι οποιες δινονται κοψοχρονια ελεω φοβου και τρομου για τα τελη κυριως/ασφαλιση και κατοπιν συντηρηση/καταναλωση.
Anyway η δικη μου ενσταση των λεγομενων του Νικου και pik, εχει να κανει με το ανετο 'προσπερασμα' (ή μη αναφορα, αν θες, το ιδιο αποτελεσμα εχουν και τα δυο) των οποιων προτερηματων της νεας 3αρας, στην entry level τουρμπατη εκδοση των 150κατι ιππων, σε σχεση με την απερχομενη 320i/si.
Για τον Νικο, καταλαβαινω οτι ισχυουν αυτα που λεει, (εκτος απο το τιμολογιακο) και εγω στην θεση του μπορει ετσι να το εβλεπα, δεν ειναι ομως, το δυνατον αντικειμενικη αυτη η οπτικη γωνια, αυτο ουσιαστικα λεω... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
:offtopicviii:Πρακτικά οι μόνες μπέμπες που κρατάνε σοβαρή μεταπωλητική αξία είναι όσες αγοράστηκαν επι μειωμένου τέλους ταξινόμησης και τώρα πωλούνται 'καινούριες' σε τιμή λίγο χαμηλότερη απ' όσο αγοράστηκαν γιατί οι αντίστοιχες του κουτιού έχουν πάει στο Θεό.
Όλα τα άλλα δείχνουν μια κατάσταση αμοκ. Βλέπω κάτι τύπους με 3λιτρες Ζ4 που μπορεί να τις έχουν για μήνες στα 23.000 και ξαφνικά το πάνε 28.000 (προφανώς για να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους).
Η τιμή που φεύγουν είναι 20 αλλά προφανώς δεν θα το πουν σε κάποιον που πήρε μια φορά τηλ, αλλά σε κάποιον που θα δείξει ότι ενδιαφέρεται (πολύ) σοβαρά. 20.000 γιούρια τη σήμερον είναι λεφτά. Take the money and run...Aυτο ακριβως. Το παραδειγμα που αναφερεις ειναι χαρακτηριστικο. Τωρα εαν αυτα απο εξαιρεση, τεινουν να γινουν κανονας,
δεν ξερω, αλλα ειδικα στα μοντελα 2.5λιτρων και πανω γινεται κανονικη σφαγη τιμων. -
@Nikos
Τωρα το ξεκαθαριζεις. Για ΕΣΕΝΑ, αμεσα υποψηφια προς αντικατασταση θα ηταν η 245αρα. Αλλο αυτο.
Εγω λεω ποια συγκρινεται μαζι της αμεσα, σε επιπεδο δυναμικων χαρακτηριστικων-επιδοσεων.
Οσο για τα 15κ, χαλαρωσε, μην τρομαζεις τοσο...Οι si στις αγγελιες, πωλουνται στα 25-28κ, και καμμια απο αυτες δεν εχει τα λιγα χλμ που εχεις εσυ τωρα. Υπαρχουν και κανα δυο με 20κ και 'πειραγμενη' εμφανιση
αλλα και με χλμ κοντα στα 100κ, οποτε τα 15κ που λες απλα δεν υφιστανται...Γρηγόρη, θεωρώ ότι ήμουν ξεκάθαρος από το πρώτο ποστ μου:
Όμορφη πολύ η άτιμη ΝΙΚΟ! το σκέφτεσαι ;
Μπα...με τίποτα. Λατρεύω το si μου, το μοτέρ του, το στήσιμο, τον ήχο του και η δύναμή του είναι αρκετή. Να δώσω ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο για να το πάρουν κοψοχρονιά και να μπω σε δάνεια κι ιστορίες για να πάρω 10-15 τουρμπάτα άλογα παραπάνω...ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω.
Γιατί η 3άρα με τα 245 μη περιμένετε να κάνει 30 ...καμιά 50αριά θα κάνει. Άντε λοιπόν στα 30-40 να έχει κανένα μοτέρ με 180 άλογα. Σιγά τα ωά
15Κ το παίρνει ο dealer και καμιά 20αρια ή 23 αν είμαι τυχερός ο ιδιώτης, αλλά μετά από τεράστια και άγνωστη αναμονή.
Το ότι μια αγγελία γράφει 25, δε πάει να πει ότι θα τα πάρει. Τιμή εκκίνησης είναι και περιμένει παζάρια.
Ο καθενας τα βλεπει απο το δικο το οπτικο πρισμα...
Για παμε τωρα, οι δικες μου υπογραμμισεις:'Γιατί η 3άρα με τα 245 μη περιμένετε να κάνει 30 ...καμιά 50αριά θα κάνει. Άντε λοιπόν στα 30-40 να έχει κανένα μοτέρ με 180 άλογα. Σιγά τα ωά'
Δεν μας ενδιαφερει η 245αρα, που συγκρινεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με την σημερινη 325i, εκτος αν ο Νικος εχει 325i και δεν το ξερω...
Δεν ενδιαφέρει ποιόν? Πως ξέρεις εμένα τι με ενδιαφέρει?
Προφανώς με τη παραπάνω δήλωση εννοώ ότι αυτή θα με ενδιέφερε και δεν αξίζει να δώσω 50Κ γιαυτή ή ακόμα και 30Κ με 180 άλογα (δηλαδή +10 άλογα και παραπάνω ροπή, μπλα μπλα μπλα).
'Και τι κατάφερα? Έχω 50 άλογα παραπάνω για να πήζουν στη κίνηση? Μια χαρά πάει κι έτσι.'
Για τον Νικο μπορει να πηζουν, (*οχι τα 50, εγω μιλαω για παραπανω ροπη της αντιστοιχης σε επιδοσεις τουρμπατης 1600αρας, που τιμολογιακα θα κινειται περιπου στα +5-7κ πανω απο την τιμη που πιανει τωρα του Νικου, για να την παρεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, τωρα τα +15κ, που βρεθηκαν ξαφνικα, ειναι αλλη ιστορια... * )
για αλλους ομως οχι, και για αλλους ακομα και παραπανω απο 100αλογα μπορει να πηζουν...
Τι σημαινει αυτο, οτι δεν αξιζει? Οχι βεβαια, και καλα κρασια, μια χαρα πανε ολα, αμμα ξερεις να τα πας, το θεμα ειναι οτι
το καλυτερο -σε ροπη- στην συγκεκριμενη περιπτωση, ειναι καλυτερο, και δεν ειναι πλεονασμος, ειδικα οταν μιλαμε για OIKΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκινητο, δηλαδη να εχει προδιαγραφες για φορτωμα, παιδια σκυλια, κτλ...Δε ξέρουμε:
Α. Βασικά ΑΝ θα βγει 1600άρα turbo. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί, άρα με τα τωρινά δεδομένα μιλάμε με 2λτ turbo μοτέρ.
Β. Δε ξέρουμε που θα κινείται τιμολογιακά.Αλλά και να υποθέσουμε ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω και κάνει ένα 30άρι, ένα 5-7άρι σε εξοπλισμό θα ΘΕΛΩ (το ξεκαθαρίζω μη μπερδευτείς ) σίγουρα! Άρα το 15άρι δε το γλυτώνεις αν πιάσω με την si τα 20Κ στη καλύτερη.
Άρα...επαναλαμβάνω...ότι πρέπει να εκταμιεύσω 15Κ τη στιγμή που το si με καλύπτει απολύτως σε επιδόσεις, αίσθηση, κρατήματα, χώρους κλπ. Τα 15Κ δεν τα αξίζει λοιπόν κατά την άποψή μου.
'Αααα...**και λένε ότι θα είναι πιο βαριά από την Ε90 **και σίγουρα πιο βαριά από την si'
Εγω αλλα εχω διαβασει, και το ανεφερα, ακομα και ετσι ομως, τα 5χλγμ ροπης παραπανω ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και αυτο το ενδεχομενο, επιπλεον η si ειναι ειδικο μοντελο, θα μου πεις, 'ο Νικος αυτη εχει', ενταξει, αλλα ο Νικος περα απο το οτι μιλαει ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, συνεχιζει να δικαιολογει οτι ειναι καλυτερα ετσι, παρα να εχει την νεα, σε γενικοτερο πλαισιο, θετοντας τιμες που δεν ισχυουν (15κ μτχ η si... )
Κοίτα, τα ~1400 κιλά της si με τον ΙΔΙΟ εξοπλισμό δε θα τα έχει not even in a month of Sundays!
Τα 5χλγμ ροπής παραπάνω φέρνει την (υποθετική) F30 στα ίδια και λίγο καλύτερη από την si...άρα by default είναι εντελώς ανούσιο να δώσω 15Κ γιαυτό το λόγο. Με τα ίδια χρήματα παίρνω 335i.
Τα 15Κ, όπως είπα, είναι η τιμή που θα το αγόραζε ο dealer. Το έχω ρωτήσει. Για μένα Γρηγόρη η διαφορά είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει το ποσό, ειδικά όταν το αυτοκίνητό μου έχει τόσα λίγα χλμ. Ούτε καν απόσβεση δεν έχει προλάβει να κάνει.
Δε ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.
Και ναι τα 28κ αγορας Si με 15κ χλμ στο οδομετρο, λεγονται εξαιρεση και τυχη, οσο και αν πιστευεις/ετε το αντιθετο.
Σημερα μετα απο 2χρονια(?) που εκανε την αγορα του ο Νικος μια καλη si (ουτε καν ομως σαν του Νικου, ακομα και με τα σημερινα 30κ χλμ) παιζει στα 25-28κ.Τύχη λέγονται τα χιλιόμετρα...κρίση λέγεται η τιμή.
Θα στο πω με μια ιστορία ...σε υποθετική πώληση του αυτοκινήτου μου, θα το έβαζα στα 24.500 γιατί θα ήμουν τρελός να το βάλω πιο ψηλά και δε θα χτυπούσε τηλέφωνο. Πόσοι πιστεύεις ότι ψάχνουν για si, 2λτ αυτοκίνητο εν μέσω κρίσης? Όλες αυτές που βλέπεις είναι απούλητες. Για να φύγει λοιπόν, πρέπει να είναι ανταγωνιστική η τιμή. Κάποιος λοιπόν αν έρθει με 20Κ (και ήθελα να πάρω την F30) θα το δώσω γιατί δε θα ήθελα να περιμένω και γιατί παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω.
Ο δε dealer...15Κ το παίρνει για να μπορεί να το πουλήσει 20Κ και να μπορεί να το έχει στοκ ακίνητο για καναδυό μήνες...τουλάχιστον.
-
@Nikos
Φιλε μου ξερεις πολυ καλα, οτι το τι δινει ο dealer, ειναι αυτοματως τιμη 'σκοτωματος'...
Τωρα αν εσενα δεν σε ενδιαφερει, να χασεις κατι παραπανω (γιατι αυτο γινεται στον dealer, Που θα στο παρει ΑΜΕΣΑ), ή εχεις αναγκη για χ, ψ λογους πχ να φυγει αμεσα, αυτο δεν ισχυει για τους περισσοτερους. Ειπαμε δεν θα πουληθουν 25-28κ, θα πωληθουν 23-25κ, πιο κατω ΔΕΝ εχει ΚΑΘΟΛΟΥ κερδος ο dealer, στα π@π@ρια του αν θα πουλησει τοτε ή οχι, το ιδιο και το αυτο ειναι για εκεινον.
Το οτι ενδιαφερει εσενα η 245αρα, δεν σημαινει οτι ειναι συγκρινομενη με την τωρινη σου εκδοση. Ουτε καν...
Αυτο προσπαθω να πω, γιατι τεθηκε -υποσυνειδητα ισως αλλα ετσι φαινεται στα ποστ σου- ως αντικαταστατρια...ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, αλλα τεθηκε, και εγω απλα θετω και την αλλη οψη του νομισματος.
Εσυ μπορει να θελεις στο επομενο αμαξι, να πας μια κατηγορια πανω, ειτε αυτο λεγεται δυναμη/χωροι/ποιοτητα/brand name, ο καθενας τo θελει, δεν το κανουν/μπορουν ολοι ομως, δεν ειναι παντα εφικτο, και πιο συνηθες, ειναι να συγκρινουμε παρομοια σε αποδοση-δυνατοτητες μοντελα εκδοσεις, προηγουμενης/νεας γενιας.
Τελος, σαφως και εικαζουμε, και το ειπα, ΕΦΟΣΟΝ βγει entry level τουρμπατη 1600ρα, στα 27-32κ που επισης ειναι μια δικη μου τιμολογιακη εκτιμηση, βασισμενη σε αυτη των τωρινων εκδοσεων, σε συνδυασμο και με την φορολογηση των κυβικων, φορων πολυτελειας κλπ, θα ειναι μια πολυ καλη περιπτωση γενικοτερα, φτανοντας στα ιδια περιπου δυναμικα χαρακτηριστικα με την δικη σου, -κυριως με την 'απλη' 320i- αφου και πιο ενισχυμενο/βελτιωμενο πλαισιο θα εχει, αλλα και παρομοιο, κατα την γνωμη μου βαρος με την απερχομενη 3αρα θα εχει, αν οχι, ελαφρως μειωμενο.
Αρα δεν ειναι απαραιτητα το ποτηρι μισοαδειο, του στυλ '15κ παραπανω', θα ειναι σιγουρα τα μισα περιπου, δηλαδη 7-8κ, ΑΛΛΑ θα παιρνεις οχι μονο την ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ, αλλα και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκινητο. -
...Συμφωνα με τις δημοσιευσεις του Γερμανικου Autobild, για την νεα 3αρα, θα υπαρχει μεταξυ αλλων, και η 318i με 4κυλινδρο κινητηρα 1600κυβικων και ισχυ 150ιππων...
http://www.autobild.de/artikel/bmw-3er- ... 85333.html
-
@Nikos
Φιλε μου ξερεις πολυ καλα, οτι το τι δινει ο dealer, ειναι αυτοματως τιμη 'σκοτωματος'...
Τωρα αν εσενα δεν σε ενδιαφερει, να χασεις κατι παραπανω (γιατι αυτο γινεται στον dealer, Που θα στο παρει ΑΜΕΣΑ), ή εχεις αναγκη για χ, ψ λογους πχ να φυγει αμεσα, αυτο δεν ισχυει για τους περισσοτερους. Ειπαμε δεν θα πουληθουν 25-28κ, θα πωληθουν 23-25κ, πιο κατω ΔΕΝ εχει ΚΑΘΟΛΟΥ κερδος ο dealer, στα π@π@ρια του αν θα πουλησει τοτε ή οχι, το ιδιο και το αυτο ειναι για εκεινον.Προφανώς και με ενδιαφέρει για το τι θα χάσω και γιαυτό ακριβώς λέω εξαρχής ότι δεν αξίζει αυτή η κίνηση.
Το οτι ενδιαφερει εσενα η 245αρα, δεν σημαινει οτι ειναι συγκρινομενη με την τωρινη σου εκδοση. Ουτε καν...
Αυτο προσπαθω να πω, γιατι τεθηκε -υποσυνειδητα ισως αλλα ετσι φαινεται στα ποστ σου- ως αντικαταστατρια...ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, αλλα τεθηκε, και εγω απλα θετω και την αλλη οψη του νομισματος.Μα προφανώς ρε συ και δεν είναι συγκρίσιμα και γιαυτό ακριβώς και δεν έκανα σύγκριση, αλλά αναφορά σε αυτή. Νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δε μπορείς να συγκρίνεις τα δύο αυτά αυτοκίνητα, όπως κι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι απλά έχει γίνει αναφορά σε αυτή.
Άρα άλλη όψη του νομίσματος δεν υπάρχει
Εσυ μπορει να θελεις στο επομενο αμαξι, να πας μια κατηγορια πανω, ειτε αυτο λεγεται δυναμη/χωροι/ποιοτητα/brand name, ο καθενας τo θελει, δεν το κανουν/μπορουν ολοι ομως, δεν ειναι παντα εφικτο, και πιο συνηθες, ειναι να συγκρινουμε παρομοια σε αποδοση-δυνατοτητες μοντελα εκδοσεις, προηγουμενης/νεας γενιας.
Μα δε μίλησα για τον υπόλοιπο κόσμο...για μένα μίλησα εξαρχής ρε συ.
Τελος, σαφως και εικαζουμε, και το ειπα, ΕΦΟΣΟΝ βγει entry level τουρμπατη 1600ρα, στα 27-32κ που επισης ειναι μια δικη μου τιμολογιακη εκτιμηση, βασισμενη σε αυτη των τωρινων εκδοσεων, σε συνδυασμο και με την φορολογηση των κυβικων, φορων πολυτελειας κλπ, θα ειναι μια πολυ καλη περιπτωση γενικοτερα, φτανοντας στα ιδια περιπου δυναμικα χαρακτηριστικα με την δικη σου, -κυριως με την 'απλη' 320i- αφου και πιο ενισχυμενο/βελτιωμενο πλαισιο θα εχει, αλλα και παρομοιο, κατα την γνωμη μου βαρος με την απερχομενη 3αρα θα εχει, αν οχι, ελαφρως μειωμενο.
Ναι...ΑΝ βγει ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ θα είναι καλή αγορά...ειδικότερα όμως, που γίνεται και εξαρχής η κουβέντα, δεν είναι.
Αρα δεν ειναι απαραιτητα το ποτηρι μισοαδειο, του στυλ '15κ παραπανω', θα ειναι σιγουρα τα μισα περιπου, δηλαδη 7-8κ, ΑΛΛΑ θα παιρνεις οχι μονο την ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ, αλλα και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκινητο.
Πάμε πάλι...
Πως θα είναι τα μισά ρε Γρηγόρη? Πως?
Άντε λοιπόν του χρόνου να πιάσει τα 20Κ...δε θέλεις 15Κ για να φτάσεις στα 35 (για να μη πω 40) με εξοπλισμό κλπ? Πόσο θα στη δώσουν? 28Κ? Τρελός είσαι?
Ή θα μου πάρει κάποιος το si, 2λτ αυτοκίνητο, του χρόνου, 25Κ?
Εδώ 30 κάνει περίπου τώρα η 316i, χωρίς εξοπλισμό ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.
Κατά γενική ομολογία οι νέες γενιές της BMW είναι περίπου 7-10% ακριβότερες από τις απερχόμενες. Βάλε ένα 4άρι σε εξοπλισμό (minimum!) βάλε και κανένα m-pack (άλλα 3) για να δείξει...το 45άρι δε το γλυτώνεις.
Οπότε αν θες να κάνεις μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ κίνηση, ακόμα και για την entry level (υποθετικά πάντα) 180άρα...το 25άρι επιπλέον δε το γλιτώνεις Γρηγόρη...και 25Κ είναι άλλο ένα αυτοκίνητο όπως κι αν το κάνεις.
Γιαυτό λοιπόν 2 σελίδες πριν, είχα γράψει από την αρχή ότι δεν αξίζει όταν ερωτήθηκα (για μένα...).
BMW 3-Series 2012 - F30/F32