Όπως θα καταλάβατε από τον τίτλο θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες για τα 3 συγκεκριμένα μοντέλα. Βασικά το πρόβλημα όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο και ειδικά μεταχειρισμένο που έχει αλλάξει μοντέλο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τest drive. Άλλο να κάνεις 3-4 τετράγωνα με το αμάξι που είναι προς πώληση και άλλο να το πάρεις για test drive και να το σκίσεις για να δεις ποιο σου ταιριάζει.
Βασικά τα νέα τέλη κυκλοφορίας μου άλλαξαν προσανατολισμό (είχα στο νου τις δίλιτρες εκδόσεις) και έτσι η λίστα μου έχει αυτά τα 3 μοντέλα:
Volvo s40 summum, 1.8-Saab linear plus 1.8, Audi A4 1.8T (προ facelift που έγινε αρχες 2005 αν δεν κανω λάθος) όλα του 2005 και σε ίδια σχεδόν τιμή. Πρώτη κυκλοφορία s40:2004, 93:2002, A4:2001 νομίζω.
Θεωρώ ότι ποιότητα κύλησης, ποιότητα κατασκεύης και άνεση είναι αυτονόητα και για τα 3 μόντελα αλλά απο κει και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν. Δεν θα έλεγα όχι λοιπόν σε λίγη βοήθεια για οδική συμπεριφορά, ασφάλεια, γνωστά προβλήματα κλπ και το πιο σπουδαίο μιας και μιλάμε για αμάξι 5ετίας και βάλε ποιό θεωρείτε οτι ειναι πιο κοντά στο σήμερα, πιο σύγχρονο δηλαδη? Θα το εκτιμούσα αν περιοριζόμασταν σε αυτά τα 3 μοντέλα.
σημείωση: το ξέρω ότι το s40 είναι το τελευταίο μοντέλο αλλά θα ήταν άδικο για τα άλλα 2 να κάνω test drive σε αυτό, σε καινούργιο δηλαδή και στα άλλα όχι.