-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Απο την αλλη ομως δεν υπαρχει καποιο αλλο σε αυτα τα χρηματα με αυτα που προσφερει το asx!!
Μαλλον που δεν θα ακυρωσω την παραγγελια μου!!
Ακουω αποψεις!!!Αν καταφέρεις να μάθεις την τιμή (το λέω διότι τους έχω πάρει από την Παρασκευή και τη Δευτέρα περίμενα απάντηση...) κοίτα το Altea Freetrack με το δίλιτρο TDI κινητήρα - common rail και 170 αλόγατα.
Από εμφάνιση τι να πεις: είναι άσχημα και τα δύο! Εσωτερικά ο Μήτσος υπερτερεί, αλλά ο Ισπανός παίρνει το αίμα του πίσω σε οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο. Για χώμα δεν ξέρω...
-
Αν σου κάνει σαν αμάξι μην την ακυρώσεις για τα +1.500€. Μπορεί να νιώθεις ότι σε κοροϊδεύουν αλλά στην τελική με το αμάξι που θα αγοράσεις θα περάσεις (φαντάζομαι) καμιά 5ετία οπότε ας είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Και στα λέω εγώ που προσωπικά δεν μου αρέσει το ASX (ίσως λίγο σε άσπρο).
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Αν σου κάνει σαν αμάξι μην την ακυρώσεις για τα +1.500€. Μπορεί να νιώθεις ότι σε κοροϊδεύουν αλλά στην τελική με το αμάξι που θα αγοράσεις θα περάσεις (φαντάζομαι) καμιά 5ετία οπότε ας είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Και στα λέω εγώ που προσωπικά δεν μου αρέσει το ASX (ίσως λίγο σε άσπρο).+1
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Αφού πέρασε ο πρώτος μου εκνευρισμός από την αύξηση και σκεπτόμενος με ηρεμία, βλέπω ότι δεν υπάρχει κάτι που να με καλύπτει περισσότερο από το συγκεκριμένο αμάξι. Χαμηλά τέλη, χαμηλή κατανάλωση, αρκετά καλές επιδόσεις (για suv), αποδεκτός σχεδιασμός (υποκειμενικό βέβαια αλλά υποκειμενική είναι και η δική μου άποψη για την επιλογή του αυτοκινήτου που θα αγοράσω) και γενικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μού ταιριάζει γάντι, γιατί είναι ίσως το μοναδικό που πληροί τις προϋποθέσεις που είχα θέσει όταν άρχισα να ψάχνω για αυτοκίνητο. Οπότε και αυτό θα αγοράσω. Ίσως να περιμένω ένα δύο μήνες (δε βιάζομαι ιδιαίτερα), για να δω πού θα κινηθεί το ζήτημα.
Πάντως, από τη στιγμή που από 1/3/2011 υπάρχει η αύξηση, πιστεύω ότι κανένας δεν το αγόρασε με τιμή προ της αύξησης, γιατί δε γινόταν να ολοκληρωθεί η απόσυρση και μετά να εκτελωνιστεί το καινούριο αυτοκίνητο μέσα στο Φεβρουάριο. Ουσιαστικά, έχεις όφελος 600 ευρώ από τα 2100 της απόσυρσης. -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Πάντως, από τη στιγμή που από 1/3/2011 υπάρχει η αύξηση, πιστεύω ότι κανένας δεν το αγόρασε με τιμή προ της αύξησης, γιατί δε γινόταν να ολοκληρωθεί η απόσυρση και μετά να εκτελωνιστεί το καινούριο αυτοκίνητο μέσα στο Φεβρουάριο. Ουσιαστικά, έχεις όφελος 600 ευρώ από τα 2100 της απόσυρσης.Συμφωνώ και εγώ. Αν υπολογίσουμε την μείωση της απόσυρσης πάνω κάτω στα ίδια λεφτά θα βγει με αυτούς που το πήραν στις αρχές.
Μόλις όμως επισημοποιήθηκε η απόσυρση και η διαδικασία ο 'Σ' ανέβασε και άλλο τη τιμή. Τυχαίο; Δεν νομιζω...
Απλά στη προκειμένη περίπτωση λες γιατί να μη γλυτώσω και άλλα χρήματα. -
Ναι έτσι, κερδισμένος από την απόσυρση ο Κος Σ - 'Μπράβο του'. Και το επιχείρημα με την αύξηση του Υen πολύ καλό δεν λέω, μόνο που στο Γέν ξέχασαν να γράψουν και το (ι). = Γεν(ι) ή κοινώς μούσι! Πάντως επειδή δεν συμφωνώ με αυτή την λογική-πρακτική και ούτε με την λογική αγοράς αυτοκινήτου κάθε 3-4-5 χρόνια, προτιμώ να μην πάρω τίποτα. Δελεαστικό το πακέτο ASX δεν λέω, αλλά θύμα 'εκβιαστικών' πρακτικών - όχι ευχαριστώ - και νομίζω φίλοι μου ότι δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοιου είδους καταστάσεις αδιαμαρτύρητα.
-
Συμφωνώ και εγω.Αν δεν το είχα πάρει τον Φεβρουάριο, με την τωρινή αύξηση δεν θα το σκεφτόμουν σοβαρα... Πάντως σαν αμάξι ειναι σουπέρ, καταφερα και έριξα την κατανάλωση στα 4,9 λίτρα μέση κατανάλωση μετά από 2000χλμ....δύο αρνητικά έχω να επισημάνω... 1) δεν υπάρχει πλαϊνή πλαφονιέρα στην εκδοση panorama με αποτέλεσμα οταν ανοιγεις την πορτα πισω, δεν εχεις επαρκή φωτισμό το βράδυ... 2) τα λάστιχα....τρομερό θόρυβο κύλισης!!!!και καλά χαμηλής αντίστασης σου λέει....
-
NIK μην το σκεφτεσαι. Πάρε το ASX. Κι εγω απο Ηρακλειο ειμαι και το παραγγειλα πριν μια βδομαδα. εψαξα όλα τα άλλα. Αλλά σαν το asx δεν ήταν. Αντε ρε πατριδα μακαρι να μας βγει σε καλο.Παντως το test drive δεν παιζόταν.
-
όσο για το γιεν, δείτε και εδω...ποια αύξηση?? πέφτει....
http://www.x-rates.com/d/EUR/JPY/hist.html -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
nick το ξερεις οτι το ASX θα παρει αυξηση περι τα 1200 - 1500 ευρω το 4-κινητο; εχεις ακουσει τιποτα κι εσυ;
Σημερα με ενημερωσαν οτι τελικα θα παρει αυξηση συνολικα 1500 ευρω.
Εχω παραγγειλει το 1.8 d 4x4 invite.
Τελικη τιμη 28890 + 450 (μεταλ. χρωμα) =29340 - 2100 (αποσυρση) = 27240 +754 (εξοδα)
Να σας πω την αληθεια ξενερωσα!!
Απο την αλλη ομως δεν υπαρχει καποιο αλλο σε αυτα τα χρηματα με αυτα που προσφερει το asx!!
Μαλλον που δεν θα ακυρωσω την παραγγελια μου!!
Ακουω αποψεις!!!
Αααα και μην το συγκρηνουμε με το dacia duster!!! Το αυτοκινητο αυτο απλα δεν υπαρχει!!! Βγαινει στα 20000 + 820 (εξοδα) και δεν εχει ουτε τα μισα απο αυτα που εχει το asx!!! Ακομα και τα ηλεκτρικα παραθυρα πισω ειναι extra!!!!! ελεοςFILE PARE TO ASX. ΤΙ DACIA KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ;ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΤΟ ASX.ΔΕ ΛΕΩ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ TO DUSTER ΑΛΛΑ ΤΟ ASX ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ.
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
όσο για το γιεν, δείτε και εδω...ποια αύξηση?? πέφτει....
http://www.x-rates.com/d/EUR/JPY/hist.htmlTo Γιεν έχει ανέβει πάρα πολύ σε σχέση με το Ευρώ τον τελευταίο χρόνο και αυτός είναι ο λόγος που φεύγει και η Νταιχάτσου. Το ότι έπεσε ελάχιστα τελευταία δε σημαίνει κάτι.
-
Εμένα μου είπαν για τελική τιμή με την αύξηση και με απόσυρση, με το κλειδί στο χέρι 27300 (σε λευκό - χωρίς μεταλλικό χρώμα). Πιστεύω ότι δύσκολο να βρεθεί κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή. Οπότε μάλλον θα υποκύψω παρά 'τον εκβιασμό' των 1500 ευρώ!
-
Ο χρήστης skizaftis έγραψε:
NIK μην το σκεφτεσαι. Πάρε το ASX. Κι εγω απο Ηρακλειο ειμαι και το παραγγειλα πριν μια βδομαδα. εψαξα όλα τα άλλα. Αλλά σαν το asx δεν ήταν. Αντε ρε πατριδα μακαρι να μας βγει σε καλο.Παντως το test drive δεν παιζόταν.Δεν το σκεφτομαι πλεον!!
Αυριο επιβεβαιωνω την παραγγελεια μου και το περιμενω τελος Μαιου!!
Ελπιζω και εγω να μας βγει σε καλο!!!
Ποτε το περιμενεις και τι χρωμα το παραγγειλες εσυ??? -
μ'αρεσει που ολοι σχεδον συζητατε για το 1.8d!!
μπραβο σας ρε μαγκες.. -
μ'αρεσει που ολοι σχεδον συζητατε για το 1.8d!!
μπραβο σας ρε μαγκες..Λόγω τεχνολογίας κ χαρακτηριστικών, ίσως ο καλύτερος κινητήρας για την Ελλάδα.
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
... 2) τα λάστιχα....τρομερό θόρυβο κύλισης!!!!και καλά χαμηλής αντίστασης σου λέει....Αυτό το διαπίστωσα και εγώ. Και οι καθρέπτεσ κάνουν θόρυβο στα 140 επειδή είναι μεγάλοι και χωρίς αεροδυναμικό σχήμα, αλλά θα ζήσουμε και με αυτά
Τα λάστιχα για μένα καλό να τα αλλάξουμε λίγο συντομότερα από ότι προβλέπεται για λόγο ασφάλειασ. Δεν μπορεί να φρενάρει 50 μ πιο μακριά επειδή σκέφτηκαν να βάλουν χαμηλής αντίστασησ -
εννοείται!! κατα τις 15000 χιλ λέω να τα αλλάξω και μάλιστα λέω να βάλω 16ρες ζάντες με 215-65-16 για να μαλακώσει και λιγο γιατι με τα 17ρια κοπανάει... ασε που γλιτώνεις και φραγκα και βαρος... σκέφτομαι και για βελτιωμένα τακάκια...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ 1800 D 2X4 INVITE ΧΡΩΜΑ ΓΚΡΙ ΤΙΤΑΝΙΟΥΜ.ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ=24800(26810-2000 ΑΠΟΣΥΡΣΗ)ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΔΩΡΟ.ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1100 ΕΥΡΩ ΟΧΙ 1500.ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΝΕ.... ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ EXTRA ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ INTENSE BEΝΖΙΝΗ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΑ XENON,ΦΙΜΕ?ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΣΕ 17ΑΡΕΣ?
-
Ο χρήστης tdi2011 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ 1800 D 2X4 INVITE ΧΡΩΜΑ ΓΚΡΙ ΤΙΤΑΝΙΟΥΜ.ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ=24800(26810-2000 ΑΠΟΣΥΡΣΗ)ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΔΩΡΟ.ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1100 ΕΥΡΩ ΟΧΙ 1500.ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΝΕ.... ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ EXTRA ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ INTENSE BEΝΖΙΝΗ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΑ XENON,ΦΙΜΕ?ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΣΕ 17ΑΡΕΣ?Με το καλό να έρθει και σε σενα φιλε.
Για xenon ρωτησα στην αντιπροσωπεια για τα Super Wide Range HID που έχει το panorama και μου είπαν 500 γιουρο ( είναι 4 λαμπτηρεσ). Για after market δεν ρώτησα. Τα xenon είναι ωραία αλλά σε οδηγηση υπό βροχή δεν φωτίζουν καλά.
Για ζάντες είπε και ο theoman που έχει 17' ότι χτυπάνε περισσοτερο. Σίγουρα δείχνει πιο ωραίο πάντως, αλλά εξαρτάται και τη χρήση.
Για φιμε ρώτησα 3Μ, 250 ευρώ όλα εκτός παρμπριζ για για φιμέ 2 σκάλεσ πάνω από το διαφανές -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
NIK μην το σκεφτεσαι. Πάρε το ASX. Κι εγω απο Ηρακλειο ειμαι και το παραγγειλα πριν μια βδομαδα. εψαξα όλα τα άλλα. Αλλά σαν το asx δεν ήταν. Αντε ρε πατριδα μακαρι να μας βγει σε καλο.Παντως το test drive δεν παιζόταν.
Δεν το σκεφτομαι πλεον!!
Ποτε το περιμενεις και τι χρωμα το παραγγειλες εσυ???NIK13 το περιμενω μαιο με ιουνιο σε χρωμα kawasemi οπως στην εκθεση.το δικο σου σε τι χρωμα θα ειναί;
-
Ο χρήστης skizaftis έγραψε:
Δεν το σκεφτομαι πλεον!!
Ποτε το περιμενεις και τι χρωμα το παραγγειλες εσυ???NIK13 το περιμενω μαιο με ιουνιο σε χρωμα kawasemi οπως στην εκθεση.το δικο σου σε τι χρωμα θα ειναί;
Με το καλο να σου ερθει!!
Εγω το παραγγειλα μαυρο!
Εχω μια μανια με το μαυρο!!!!!
Mitsubishi ASX Crossover