-
Δευτερο το asx σε πωλησεις για τους μηνες Ιανουαριος-Φεβρουαριος στην κατηγορια SUV:
1.QASHQAI 201
2.ASX 169
3.TIGUAN 154
4.YETI 127
5.DUSTER 108
6.SX4 89
7.RAV 88
8.JIMNY 81
9.TERIOS 72Φανταστητε τη εχει να γινει απο Απριλιο-Μαιο που θα αρχησουν να ερχονται οι παραγγελειες!!!!!
-
Δεν πιστευω να παρασύρθηκαν τα αυτοκίνητα από το τσουνάμι;;;;
Προβλέπω ο Σαρακάκης να κάνει νέα αύξηση....
-
Προβλέπω ο Σαρακάκης να κάνει νέα αύξηση...
πιθανόν να γίνει αυτο.... αφορμή ζηταει...
σημερα εγκατεστησα 1 diesel tuning kit της DTK (Νορβηγική εταιρία). Εχει 6 ρυθμίσεις , από οικονομικό ως full power...είδα διαφορά από χαμηλά, από τις 1500 τραβάει πολύ ωραία!!!!από το εργοστάσιο είναι ρυθμισμένο στη θέση 4 (1-6 έχει)...μετά από λιγο καιρό θα το βάλω στο 1 για περισσότερη οικονομία.. Θετικές πρώτες εντυπώσεις....να το λινκ
http://www.tuningstyling.co.uk/mitsubishi-asx-1-8-di-d-150-bhp-tuning-styling -
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
σημερα εγκατεστησα 1 diesel tuning kit της DTK (Νορβηγική εταιρία). Εχει 6 ρυθμίσεις , από οικονομικό ως full power...είδα διαφορά από χαμηλά, από τις 1500 τραβάει πολύ ωραία!!!!από το εργοστάσιο είναι ρυθμισμένο στη θέση 4 (1-6 έχει)...μετά από λιγο καιρό θα το βάλω στο 1 για περισσότερη οικονομία.. Θετικές πρώτες εντυπώσεις....να το λινκ
http://www.tuningstyling.co.uk/mitsubishi-asx-1-8-di-d-150-bhp-tuning-stylingΈκανεσ εσύ την εγκατάσταση; Πόσο κόστισε; Το εχεις δει να λειτουργεί σε άλλο αυτοκίνητο; Εχεις δει διαφορά στο trip computer στην κατανάλωση;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
όσο για το γιεν, δείτε και εδω...ποια αύξηση?? πέφτει....
http://www.x-rates.com/d/EUR/JPY/hist.htmlTo Γιεν έχει ανέβει πάρα πολύ σε σχέση με το Ευρώ τον τελευταίο χρόνο και αυτός είναι ο λόγος που φεύγει και η Νταιχάτσου. Το ότι έπεσε ελάχιστα τελευταία δε σημαίνει κάτι.
Απλώς δικαιολογίες!
Ας μην υπήρχε η απόσυρση και θα βλέπαμε αν γινόταν αύξηση. Ας μην ήταν ελκυστικό το ντίζελ και θα βλέπαμε αν γινόταν η αύξηση. Δεν του αρκεί η κρατική φορολογική εύνοια για να πουλήσει, θέλει και να μοσχοπουλήσει και αυτος και η βιομηχανία που αντιπροσωπεύει. Απληστία να το πώ ?Εγώ λέω να ξυπνήσουμε και να γίνουμε πιό συνειδητοποιημένοι καταναλωτές.
-
Έτσι! Γιατί εμείς δεν είμαστε κουτόφραγκοι!
-
http://www.tuningstyling.co.uk/mitsubishi-asx-1-8-di-d-150-bhp-tuning-styling[/quote]Δεν υπάρχει θέμα με την εργοστασιακή εγγύηση? Το πήρες με το remote control?
-
στη γερμανια Mitsubishi ASX 1.8 DI-D 2WD με δερμα, το καλο ηχοσυστημα, navi,και καμερα οπισθοπορειας 29100 ευρω καινουριο, και αναρωτιεμαι αν πας εκει και το φερεις ποσο παραπανω θα στοιχισει; μεσω του site της mercedes στο configurator βαζοντας ενα οχημα των 29000 ευρω σου βγαζει αναλυτικα το φορο και το ε.τ.τ , τον φορο λογικα τον εχεις πληρωσει στη γερμανια και μενει για εδω το ε.τ.τ που ειναι 4000 ευρω, ξεχναω κατι αλλο; φορος πολυτελειας δεν υπαρχει λογικα οπως το υπολογισα; κανω καπου λαθος; αν μου διαφευγει καποια σημαντικη λεπτομερεια ας με βοηθησει καποιος που ξερει καλυτερα, καποιος τελωνειακος ισως που διαβαζει το forum
αυτοι στο σαρακακη δεν ειναι ουτε για φτυσιμο...τωρα με την κριση να δω τι θα κανουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι εκει μεσα -
Έκανεσ εσύ την εγκατάσταση; Πόσο κόστισε; Το εχεις δει να λειτουργεί σε άλλο αυτοκίνητο; Εχεις δει διαφορά στο trip computer στην κατανάλωση;
ναι εγ.ω την έκανα την εγκατασταση...γελοία είναι...ξεκουμπώνεις την φύσα πριν τα μπεκ, κουμπώνεις του εξαρτήματος και μρτά την εργοστασιακή την κουμπώνεις σε μια παράλληλη συνδεσμολογία που δίνει το κιτ...η μανούρα είναι να σταθεροποιήσεις το εγκεφαλάκι, μιας και τα πράγματα μέσα στη μηχανή είναι στριμωχτά... κόστισε 300 ευρώ με τα μεταφορικά, το έχω δει σε BMW X3 kai X5...μεγάλη διαφορά...βέβαια παίζουν ρόλο και τα κυβικά..διαφορά είδα στο trip... λίγο αυξημένη ήταν στην αρχή (κανά1 λιτρο/100) αλλά θέλει να κάνεις χιλιόμετρα για να δουλέψει κανονικά... πάντως το αμάξι τραβά πολύ γερά τουλάχιστον μέχρι τις 3500 σ.α.λ. που το πήγα μιας και έχω μόνο 2800 χλμ ακόμα...
Δεν υπάρχει θέμα με την εργοστασιακή εγγύηση? Το πήρες με το remote control?
δεν έχεις πρόβλημα με την εργοστασιακή εγγύηση μιας και είναι plug-n- play..το βάζεις και το βγάζεις μόνος σου εύκολα... ναι το πήρα με το τηλεκοντρόλ...το μονο που κάνει αυτο ειναι on-off...μακάρι να έκανε και αλλαγή προγραμμάτων....
-
Γεια σας φίλοι μου,
Έγινα πριν μια εβδομάδα και εγώ κάτοχος ενός ASX. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε που οφείλεται η, θεωρητικά τουλάχιστον, μεγάλη απόσταση φρεαναρίσματος. Στα ελαστικά (ΥΟΚΟΗΑΜΑ χαμηλής αντίστασης κύλισης) ή στα ίδια τα φρένα? Και αντίστοιχα πως βελτιώνεται αυτό?
Ευχαριστώ -
Γεια σας φίλοι μου,
Έγινα πριν μια εβδομάδα και εγώ κάτοχος ενός ASX. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε που οφείλεται η, θεωρητικά τουλάχιστον, μεγάλη απόσταση φρεαναρίσματος. Στα ελαστικά (ΥΟΚΟΗΑΜΑ χαμηλής αντίστασης κύλισης) ή στα ίδια τα φρένα? Και αντίστοιχα πως βελτιώνεται αυτό?
ΕυχαριστώYokohama φοράς?? Εμένα έχει τα Dunlop SPsport 270....
μιας και είναι χαμηλής αντίστασης, σίγουρα είναι λίγο χειρότερα στο φρενάρισμα σε σχεση με τα υπόλοιπα ελαστικά....τώρα ή αλλάζεις λάστιχα και βάζεις κανονικής σειράς επιβατικών και όχι 4Χ4/SUV(μιας και δεν χρειάζεται λόγω του ότι και των επιβατικών στη διάσταση 215/60/17 καλύπτουν τα όρια των φορτίων -96Τ αν θυμάμαι καλα..) ή αλλάζεις και βάζεις βελτιωμένα τακάκια (αν και για το δεύτερο δεν νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα....) -
Ναι εγώ έχω το 1.6 Invite 2wd και φοράω 215/65/16 και είναι μάλλον σκληρά γιατί εκτός των άλλων μπορώ να πω ότι σε σχετικά υψηλές ταχύτητες ακούγονται κάπως ενοχλητικά. Οπότε μια εύκολη λύση, για αργότερα όμως, είναι να αλλάξω λάστιχα. Σχετικά με τα βελτιωμένα τακάκια, τι εννοείς? Τακάκια μόνο ή και δαγκάνες ( 4πίστονες π.χ.)?
-
πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν για 1100 αυξηση στη βενζινοκινητη εκδοση και 1500 για το πετρελαιο. για πετρελαιο μου ειπαν οτι σταματησαν να φερνουν την panorama και θα υπαρχει μονο η invite.
οσοι εχετε το βενζινοκινητο ποσο καιει μεσα σε πολη? γενικα ειστε ικανοποιημενοι απο την αποδοση του?
τα περισσοτερα σχολια που εχω δει ειναι για το diesel, γι αυτο ρωταω... -
Σχετικά με τα βελτιωμένα τακάκια, τι εννοείς? Τακάκια μόνο ή και δαγκάνες ( 4πίστονες π.χ.)?
όχι απαραίτητα δαγκάνες.....τακάκια μόνο... π.χ. Ferodo ds2500 η καλύτερη επιλογή αν βγουν...
-
τα τακακια ρε παιδια δεν σχετιζονται περισσοτερο με την αντοχη και το ποσο ικανα ειναι να μην 'κουραζονται'?νομιζω οτι την αποσταση φρεναρισματος δεν θα την επηρρεασουν τοσο...για την αποσταση μαλλον μια αλλαγη ελαστικων θα ηταν αποτελεσματικοτερη.
οσον αφορα τις αυξησεις και την καταργηση της πανοραμα,εχω να πω πως αυτη η τακτικη εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.στο εξωτερικο πωλειται αλλη μια εκδοση με δερματα ηχοσυστημα με οθονη αφης και gps,και βεβαια στην τιμη που εδω πωλειται τελικως η invite.
ας καναν τετοιες μαγκιες οι εισαγωγεις στην γερμανια με αυξησεις τιμων και καταργηση εκδοσεων να δουμε τι θα παιρναν...
εδω ουσιαστικα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του αυτοκινητου ειναι το μικρο σχετικα Τ.Τ. λογω 1.8 λιτρων,και πανε και το εξανεμιζουν με αυξηση τιμης...
προβλεπω σε 1,5 χρονο να διαφημιζουν 100 ατοκες δοσεις και εκπτωση 3 χιλιαρικα
-
τελικα τo asx πηρε αυξηση €1500.εγω το εκλεισα 10-2-11 και θα το παρω τον μαιο με φεσι €1500
-
Ο χρήστης nik_dim έγραψε:
τελικα τo asx πηρε αυξηση €1500.εγω το εκλεισα 10-2-11 και θα το παρω τον μαιο με φεσι €1500προφανως και η αποφαση ειναι δικη σου (οπως και των υπολοιπων) αλλα με τετοια αυξηση, κατευθειαν ζητας ακυρωση παραγγελιας και τους λες να πανε τα ακυρωμενα μεσα στο γραφειο του Σαρακακη να τα βλεπει!!! Τι να πω...
-
αμα με αυτα που γινονται στην ιαπωνια φαει κανενα ακυρο για τις παραδοσεις,να τους δω μετα τι θα κανουν.ελπιζω να μην δινετε μεγαλες προκαταβολες,ποτε δεν ξερεις με την φυση δεν τα βαζει κανενας
-
ξερει κανεις ποσο κεει το asx diesel 4x4?
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
αμα με αυτα που γινονται στην ιαπωνια φαει κανενα ακυρο για τις παραδοσεις,να τους δω μετα τι θα κανουν.ελπιζω να μην δινετε μεγαλες προκαταβολες,ποτε δεν ξερεις με την φυση δεν τα βαζει κανεναςΣυμφωνώ. Η αναστολή λειτουργίας και παραγωγής εδώ και πόσες μέρες και για πόσες μέρες ακόμα όλων των εργοστασίων όλων των ιαπωνικών βιομηχανιών σίγουρα θα προκαλέσει κάποια αναστάτωση σε χρόνους (στην παγκόσμια αγορά).
Στις ζημιές των εταιριών ήδη υπάρχουν 2500 Nissan (αναφέρθηκε ως η μεγαλύτερη καταστροφή στον χωρο της αυτοκινητοβιομηχανίας -πέρα από τις απώλειες ζωής σε Honda κλπ- που περιμεναν σε λιμάνι για εξαγωγές. Αυτά τα 2500 πρέπει να καναπαραχθούν ...
(Λίγο οff topic αλλά η Mazda είναι η μόνη που μετράει 0 απώλειες και ενέστειλε την λειτουργία της ... για συμπαράσταση προς τις άλλες!!!)
Mitsubishi ASX Crossover