-
Η 'σούβλα' είναι λόγω των ημερών που πέρασαν ή είναι καθημερινή διάλεκτος των κοντράκηδων??
Έχω χρόνια να υπάρξω κάγκουρας και δεν τα ξέρω αυτά...Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρε sv2... ποιος αγοραστής του rs θα κοιτάξει τις ραφές? ελεος δηλαδή, επειδή εσύ τα αγοράζεις για να πηγαίνουν με τα timberland σου δεν σημαίνει οτι έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις...
Ποια timberland ρε συ Red? Που ζεις?? Στη χειρότερη κάνα Todσακι ή κάνα Ferragamo!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Papatza δεν νιώθεις, έτσι; Αυτό που λέει ο Taurus και ο jbt (κανέναν blt θα έχουμε; ) είναι πολύ απλό: όπως την βρίσκει κανείς, αρκεί να την βρίσκει. Γουστάρεις συμμετοχικοτητα; Μεσα! Σου σηκώνεται με τιτανοτεραστιες μουαγιέν στο αγαπημένο σου Α->B; Σ'ωραίος! Απλά έλεος με τις υπερατού συγκρίσεις μα τον Τουτάτη!Sent front my Desire using smoke signals.
...κοιτα ποιος μιλαει! Βρε Ντινο, εννοειται οπως την βρισκει ο καθενας, και ενταξει, δεν γουσταρεις Γερμανικο, ή το συγκεκριμενο, κανενα προβλημα, μην ψωνισεις, μην το εκθιασεις, μην το προτεινεις για αγορα, δεν ειμαστε πωλητες, ουτε παιρνουμε ποσοστα, αλλα να μπαινετε, και να λετε 'πεζοδρομοκυνηγος'
'δεν περναει τα 265 αλογα στο δρομο', και αλλα τετοια (που ειναι ο zxlover να μου υπενθυμισει ποσες φορες το ειπα... ) ετσι αυθαιρετα, χωρις να εχετε ιδεα, εστω να εχετε διαβασει 5-6διαφορετικα αρθρα, να το εχετε δει υπο πιεση καπου, εσυ μετα μαζι με αλλους που λενε τα ιδια, νομιζεις οτι νιωθεις μετα?
Οι συγκρισεις μπαινουν ακριβως για να υπαρχουν καποιες βασεις, ενδειξεις, στοιχεια, τα οποια και τελικα επιβεβαιωνουν, οτι
ΚΑΙ τα αλογα τα περναει στο δρομο σωστα, και φιλικο ειναι, και ιδιαιτερα αποτελεσματικο σε σχεση με το RS ειναι.
Το τονισα και νωριτερα, δεν εβαλα τα στοιχεια για να δειξω οτι ειναι καλυτερο απο το RS. Για μερικα δεκατα, σιγα τα αυγα, λες και θα το καταλαβει κανεις μας εξω στους δρομους.
Απλα ελεος, θα πω εγω, με τις αυθαιρετες και προκατειλημενες τοποθετησεις.
Και εγω 'Γαλλακιας' ημουν πιτσιρικας και καθε φορα που βλεπω (σπανια πια) ενα 106XSI (ειδικα σε μπλε )
με πιανουν τα ζουμια, οι εποχες προχωρανε ομως παιδια, δεν μενουμε στα σαξοραλα, και στα 'Γαλλικα κρατηματα', της προηγουμενης 'χρυσης' 15ετιας. Συμφωνοι, και το RS γ@μει και δερνει, ειναι πιο οδηγοκεντρικο, αλλα θελει αλλα 7κ για να το 'φτασεις' σε σχεση με το Scirocco. Στην χωρα μας δυστυχως ετσι ειναι, το ανεφερα και πιο παλια, αν ζουσαμε σε καμμια
σοβαρη Ευρωπαικη πολη, και εγω θα χτυπαγα ενα Focus RS, και ας σταματουσα πιο συχνα στα βενζιναδικα.
Δεν μας τα κανουν δωρο τα αυτοκινητα, τα πληρωνουμε, για να τα αποκτησουμε, και μοιραια, υπαρχει και αυτος ο παραγοντας υποψιν... -
Δεν κατάλαβα, τι εννοείς με το ποιος μιλάει; Εχω πει εγώ τίποτα σχετικο; παντα υπέρμαχος του όπως την βρίσκει κανείς ήμουν και ειμαι, εδω εχω προσπαθήσει μα στρίψει tiida και έχω μαλώσει με τον realzeus για καποιες απόψεις σχετικές με το πως κάποιος αντιλαμβανεται την οδηγική ευχαρίστηση. Οι ενστάσεις μου στo συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι παντελώς διαφορετικές και αφορούν διαφωνίες με δικές σου απόψεις και μόνο.
Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις για το ότι δεν μ'αρέσει το αμάξι, γερμανία, γαλλικά κλπ έιναι παντελώς άκυρα με εμένα.
Sent front my Desire using smoke signals.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το ότι το Σιρόκο το αφήνει πίσω του για κάτι μικροδευτερόλεπτα σε κλειστή πίστα όταν οδηγείται από επαγγελματίες, δεν είναι σοβαρότατος λόγος να το απορρίψει κανείς αυθωρεί? Εγώ αυτό θα έκανα τουλάχιστον. Για ένα κούτελο ζούμε.
Έλα ντε
Να μην έχεις ένα αυτοκίνητο που μόνο στις Σέρρες ήταν γρηγορότερο από το RS
Θα έχεις και θα το λες
Στην Ελλάδα μόνο(όπως σε πολλά πράγματα.Αφού είμαστε η εκλεκτή φυλή τι να κάνουμε ) ήταν γρηγορότερο κι αυτό σε ένα μόνο test(γιατί στα υπόλοιπα έτρωγε την άσφαλτο στη μούρη) για το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουμε μία αρκετά βασική παράμετρο
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας πείτε μου και τι θα τους πούμε:rtfm::yikes: .Ότι το premium αυτοκίνητο του μπαμπά είναι χειρότερο από τη κίτρινη Διαμάντω(ελέω σήματος):yikes:
Αίσχος και πάλι αίσχοςEισαι και εσυ μικρος ακομα, και σε δικαιολογω...
Καταρχας δεν ηταν ΜΟΝΟ στις Σερρες. Ηταν και σε διαδρομη στην Νοτια Κρητη, χρονομετρημενη απο το Drive (ξερω, ξερω, το Drive δεν το βλεπουμε και πολυ στα σοβαρα, 'εμεις' οι γκουρου του Forum, ξερουμε καλυτερα... ), αλλα
και παραμετρος που αναφερεις, και πολυ βασικη δεν ειναι, οταν στην πιστα, η απουσια ηλεκτρονικων ευνοει, παρα
δυσκολευει το τελικο αποτελεσμα. Και κατι αλλο, τα εξαιρετικα στο στεγνο pilot sport 2, αρχικης τοποθετησης, δεν ειναι ΤΟΣΟ εξαιρετικα στο βρεγμενο, οσο τα SC3, που μπηκαν ΚΑΙ στα δυο αυτοκινητα.
Το αισχος Ορεστη, βρισκεται στις αυθαιρετες αρνητικες κριτικες μερικων, που ενω δεν εχουν ιδεα, για το τι μπορει, και τι δεν μπορει να κανει το R, εχουν μεινει στα δικα τους στερεοτυπα, παρωπιδες, και οπαδισμο, και θαβουν ετσι απλα για να νιωσουν καλυτερα. Grow up, θα πω εγω σε πολλους, αν μπορουν βεβαια, και να κοιταξουν να διευρυνουν εαυτον σε εμπειριες με αρκετα, διαφορετικα οχηματα, κατηγοριες, ιπποδυναμεις. Οι υπολοιποι μπορουν να ειναι ησυχοι, οι δικες τους επιλογες-προτιμησεις, ηταν/ειναι/και θα ειναι παντα οι καλυτερες(?), ετσι χωρις λογο και αιτια, απλα επειδη ειναι ΔΙΚΕΣ τους επιλογες... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Papatza δεν νιώθεις, έτσι; Αυτό που λέει ο Taurus και ο jbt (κανέναν blt θα έχουμε; ) είναι πολύ απλό: όπως την βρίσκει κανείς, αρκεί να την βρίσκει. Γουστάρεις συμμετοχικοτητα; Μεσα! Σου σηκώνεται με τιτανοτεραστιες μουαγιέν στο αγαπημένο σου Α->B; Σ'ωραίος! Απλά έλεος με τις υπερατού συγκρίσεις μα τον Τουτάτη!
Sent front my Desire using smoke signals.
...κοιτα ποιος μιλαει! Βρε Ντινο, εννοειται οπως την βρισκει ο καθενας, και ενταξει, δεν γουσταρεις Γερμανικο, ή το συγκεκριμενο, κανενα προβλημα, μην ψωνισεις, μην το εκθιασεις, μην το προτεινεις για αγορα, δεν ειμαστε πωλητες, ουτε παιρνουμε ποσοστα, αλλα να μπαινετε, και να λετε 'πεζοδρομοκυνηγος'
'δεν περναει τα 265 αλογα στο δρομο', και αλλα τετοια (που ειναι ο zxlover να μου υπενθυμισει ποσες φορες το ειπα... ) ετσι αυθαιρετα, χωρις να εχετε ιδεα, εστω να εχετε διαβασει 5-6διαφορετικα αρθρα, να το εχετε δει υπο πιεση καπου, εσυ μετα μαζι με αλλους που λενε τα ιδια, νομιζεις οτι νιωθεις μετα?
Οι συγκρισεις μπαινουν ακριβως για να υπαρχουν καποιες βασεις, ενδειξεις, στοιχεια, τα οποια και τελικα επιβεβαιωνουν, οτι
ΚΑΙ τα αλογα τα περναει στο δρομο σωστα, και φιλικο ειναι, και ιδιαιτερα αποτελεσματικο σε σχεση με το RS ειναι.
Το τονισα και νωριτερα, δεν εβαλα τα στοιχεια για να δειξω οτι ειναι καλυτερο απο το RS. Για μερικα δεκατα, σιγα τα αυγα, λες και θα το καταλαβει κανεις μας εξω στους δρομους.
Απλα ελεος, θα πω εγω, με τις αυθαιρετες και προκατειλημενες τοποθετησεις.
Και εγω 'Γαλλακιας' ημουν πιτσιρικας και καθε φορα που βλεπω (σπανια πια) ενα 106XSI (ειδικα σε μπλε )
με πιανουν τα ζουμια, οι εποχες προχωρανε ομως παιδια, δεν μενουμε στα σαξοραλα, και στα 'Γαλλικα κρατηματα', της προηγουμενης 'χρυσης' 15ετιας. Συμφωνοι, και το RS γ@μει και δερνει, ειναι πιο οδηγοκεντρικο, αλλα θελει αλλα 7κ για να το 'φτασεις' σε σχεση με το Scirocco. Στην χωρα μας δυστυχως ετσι ειναι, το ανεφερα και πιο παλια, αν ζουσαμε σε καμμια
σοβαρη Ευρωπαικη πολη, και εγω θα χτυπαγα ενα Focus RS, και ας σταματουσα πιο συχνα στα βενζιναδικα.
Δεν μας τα κανουν δωρο τα αυτοκινητα, τα πληρωνουμε, για να τα αποκτησουμε, και μοιραια, υπαρχει και αυτος ο παραγοντας υποψιν...Εγώ θα το πώ για πολλοστή φορά...Dude you have to relax γιατί πραγματικά κουράζεις και σπας @@. Το είπες μια το είπες δυό το καταλάβαμε. Το R είναι η καλύτερη επιλογή της κατηγορίας για σένα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να μην κοιτάνε τα λεφτά (σε κάποιους μπορεί να τα κάνουν και δώρο) , ή την οδηγοκεντρικότητα, ή την εμφάνιση ή οτιδήποτε άλλο άστους στην ησυχία τους ρε άνθρωπε μου και σταμάτα να πετάς χαρακτηρισμούς δεξιά και αριστερά σε ένα δημόσιο φόρουμ περιμένοντας πως οι άλλοι ΔΕΝ θα σου απαντήσουν ανάλογα. Επίσης μπορείς να είσαι ήσυχος η δικιά σου επιλογή είναι για σένα η καλύτερη και αυτό ποτέ κανείς δεν θα το αμφισβητήσει αν δεν θέλει να μπλέξει μαζί σου.
-
Eισαι και εσυ μικρος ακομα, και σε δικαιολογω...
Καταρχας δεν ηταν ΜΟΝΟ στις Σερρες. Ηταν και σε διαδρομη στην Νοτια Κρητη, χρονομετρημενη απο το Drive (ξερω, ξερω, το Drive δεν το βλεπουμε και πολυ στα σοβαρα, 'εμεις' οι γκουρου του Forum, ξερουμε καλυτερα... ), αλλα
και παραμετρος που αναφερεις, και πολυ βασικη δεν ειναι, οταν στην πιστα, η απουσια ηλεκτρονικων ευνοει, παρα
δυσκολευει το τελικο αποτελεσμα. Και κατι αλλο, τα εξαιρετικα στο στεγνο pilot sport 2, αρχικης τοποθετησης, δεν ειναι ΤΟΣΟ εξαιρετικα στο βρεγμενο, οσο τα SC3, που μπηκαν ΚΑΙ στα δυο αυτοκινητα.
Το αισχος Ορεστη, βρισκεται στις αυθαιρετες αρνητικες κριτικες μερικων, που ενω δεν εχουν ιδεα, για το τι μπορει, και τι δεν μπορει να κανει το R, εχουν μεινει στα δικα τους στερεοτυπα, παρωπιδες, και οπαδισμο, και θαβουν ετσι απλα για να νιωσουν καλυτερα. Grow up, θα πω εγω σε πολλους, αν μπορουν βεβαια, και να κοιταξουν να διευρυνουν εαυτον σε εμπειριες με αρκετα, διαφορετικα οχηματα, κατηγοριες, ιπποδυναμεις. Οι υπολοιποι μπορουν να ειναι ησυχοι, οι δικες τους επιλογες-προτιμησεις, ηταν/ειναι/και θα ειναι παντα οι καλυτερες(?), ετσι χωρις λογο και αιτια, απλα επειδη ειναι ΔΙΚΕΣ τους επιλογες...Ωραία έχουμε δύο ελληνικά test
Γεια σου μωρή Ελλαδάρα
Λοιπόν Γρηγόρη εγώ ένα θα σου πω.Δεν με απασχολεί τι κάνεις ποιος.Εγώ απ' όσα VW έχω οδηγήσει κανένα δεν μου άρεσε
Το μόνο VAG που μου άρεσε ήταν το FR του ddl το οποίο είναι πολύ καλό αυτοκίνητο με μια ουρίτσα που την εκτίμισα δεόντος.Μακάρι το 160άρι Scirocco να ήταν έτσι αλλά δεν είναι.Τα μούτρα που πετάγε αυτό που είχα πάει βόλτα δεν μπορούν να του προσδώσουν συμπεριφορές 'συμμετοχικού' τύπου.Δεν ξέρω τι έφταιγε κι ούτε με απασχολεί να μάθω.Μέχρι και το δικό μου που έχει πίσω μετατρόχιο αλά Scirocco έχει μια ουρά που ψιλοτρομάζει και εμένα κάποιες στιγμές σε επιταχύνσεις μέσα σε στροφή και ειδικά όταν αργήσεις να πατήσεις λίγο το γκάζι πράγμα που δεν έχω αισθανθεί σε κανένα VW.Αυτό που μου είχα πάρει απ' όλα ήταν τρένο τρένο τρένο και ξαφνικά μούτρα.Το R δεν ξέρω τι κάνει.Αν κάποια στιγμή έχω την δυνατότητα να το οδηγήσω θα σου πω.
Απλά όταν έχουμε 50 τεστ τα οποία βγάζουν ένα συμπέρασμα εναντίον 2 που βγάζουν το αντίθετο συγνώμη αλλά εμένα κάτι δεν μ' αρέσει αφενός και αφετέρου δεν είδα να σχολιάζονται σε τόσες σελίδες στο τοπικό του RS
Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση τσακωμού.Απλά τα γράφω όπως θα σου τα έλεγα αν πιάναμε αυτό το θέμα προχθές -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα το πώ για πολλοστή φορά...Dude you have to relax γιατί πραγματικά κουράζεις και σπας @@. Το είπες μια το είπες δυό το καταλάβαμε. Το R είναι η καλύτερη επιλογή της κατηγορίας για σένα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να μην κοιτάνε τα λεφτά (σε κάποιους μπορεί να τα κάνουν και δώρο) , ή την οδηγοκεντρικότητα, ή την εμφάνιση ή οτιδήποτε άλλο άστους στην ησυχία τους ρε άνθρωπε μου και σταμάτα να πετάς χαρακτηρισμούς δεξιά και αριστερά σε ένα δημόσιο φόρουμ περιμένοντας πως οι άλλοι ΔΕΝ θα σου απαντήσουν ανάλογα.
Relaxed ειμαι, αμμα ΣΕ κουραζω και ΣΟΥ σπαω τ' @ρχ@δι@, μην διαβαζεις.
Δεν το ειπα για να το καταλαβεις απαραιτητως εσυ, εβαλα τα ΝΕΑ στοιχεια, και καναμε επιπελον συζητηση πανω σε αυτα.
Δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου. Το thread του Golf R - Scirocco R ειναι, και μπορει η κουβεντα αυτη να τραβηξει
μεχρι το 2014 (ζωη να εχουμε ) οπερ και η ανανεωση του ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Καποιοι που δεν ξερουν τι εχουν , πραγματι μπορει να μην κοιτανε τα λεφτα, στην μεσαια ταξη ομως μετρανε ΟΛΑ.
Επισης δεν ζουμε ΟΛΟΙ, σε μια απο τις καταπληκτικες πολεις που ζεις ΕΣΥ, για να συγκρινουμε ομοια τα 'κουκια'.
Χαρακτηρισμους δεν πεταω, απαντω αναλογα (ποτε ομως υβριστικα) , συμφωνα με τις απαντησεις που μου δινουν.
Μην ερχεσαι και εσυ τωρα να μας πεις τωρα οτι προκαλω και απο πανω...
Για εμενα το ιδιο προκαλουν οσοι επιμενουν τυφλα,και με ειρωνια απο πανω, χωρις να γνωριζουν. Τελος το πως θα απαντησει καποιος, εχει να κανει πρωτιστως με την προσωπικοτητα του, οχι μονο, με το ΠΩΣ του απαντουν.
Δεν καταλαβα δηλαδη, δεν μπορω να υπερασπιζομαι τα λεγομενα μου? -
Ωχ ωχ ωωωωωχ...δεν μας βλέπω καλάαα...
-
Η δική μου απορία είναι τι ακριβώς θα σκέφτονται οι ειδήμονες συντάκτες που φτιάνουν τα εν λόγω τεστ την ώρα που θα διαβάζουν ποστ όπως τα παραπάνω...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ωραία έχουμε δύο ελληνικά test
Γεια σου μωρή Ελλαδάρα
Λοιπόν Γρηγόρη εγώ ένα θα σου πω.Δεν με απασχολεί τι κάνεις ποιος.Εγώ απ' όσα VW έχω οδηγήσει κανένα δεν μου άρεσε
Το μόνο VAG που μου άρεσε ήταν το FR του ddl το οποίο είναι πολύ καλό αυτοκίνητο με μια ουρίτσα που την εκτίμισα δεόντος.Μακάρι το 160άρι Scirocco να ήταν έτσι αλλά δεν είναι.Τα μούτρα που πετάγε αυτό που είχα πάει βόλτα δεν μπορούν να του προσδώσουν συμπεριφορές 'συμμετοχικού' τύπου.Δεν ξέρω τι έφταιγε κι ούτε με απασχολεί να μάθω.Exει σημασια Ορεστη, κατω απο πιο πρισμα βλεπεις και αξιολογεις ενα αυτοκινητο.
Αν θελεις παινιδιαρικες ουρες στο Scirocco, κοιτας ΛΑΘΟΣ αυτοκινητο (μεχρι στιγμης που δεν βγαινει εντελως το ESP).
Aν ομως εχεις αρχισει και ανεβαζεις ρυθμο, οι παιχνιδιαρικες ουρες που γενικως σου αρεσουν, στα πολλα, θα σου αλλαξουν
απο δεκα χρωματα στο προσωπο, μεχρι και θα σου προκαλεσουν ζημια...
Επισης εχει σημασια, πως προσδιδεις τον ορο 'συμμετοχικο' . Για καποιους, συμμετοχικο=παιχνιδιαρικο.
Για εμενα συμμετοχικοΜέχρι και το δικό μου που έχει πίσω μετατρόχιο αλά Scirocco έχει μια ουρά που ψιλοτρομάζει και εμένα κάποιες στιγμές σε επιταχύνσεις μέσα σε στροφή και ειδικά όταν αργήσεις να πατήσεις λίγο το γκάζι πράγμα που δεν έχω αισθανθεί σε κανένα VW.Αυτό που μου είχα πάρει απ' όλα ήταν τρένο τρένο τρένο και ξαφνικά μούτρα.Το R δεν ξέρω τι κάνει.Αν κάποια στιγμή έχω την δυνατότητα να το οδηγήσω θα σου πω.
Απλά όταν έχουμε 50 τεστ τα οποία βγάζουν ένα συμπέρασμα εναντίον 2 που βγάζουν το αντίθετο συγνώμη αλλά εμένα κάτι δεν μ' αρέσει αφενός και αφετέρου δεν είδα να σχολιάζονται σε τόσες σελίδες στο τοπικό του RS
Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση τσακωμού.Απλά τα γράφω όπως θα σου τα έλεγα αν πιάναμε αυτό το θέμα προχθέςΤα 50 τεστ ποια ειναι Ορεστη? Εγω παρεθεσα 2 των 4τροχων που γραφουν ποσο ικανο, και ΜΗ πεζοδρομοκυνηγος ειναι
το R, ενα του Drive, και τωρα αλλο ενα των 4τροχων που δειχνει με νουμερα, ταχυτητες σε εισοδους-εξοδους στροφων, αλλα
και split χρονων της πιστας Σερρων, επιβεβαιωνοντας ακομα για μια φορα ΠΟΣΟ υψηλο δεικτη πλευρικης επιταχυνσης εχει (1,08g).
Στα '50 τεστ' εχουμε καποια συγκεκριμενα νουμερα χρονους που να δειχνουν, οτι το R, ΔΕΝ ειναι αποτελεσματικο, ΔΕΝ ειναι
'στριφτερο', και γενικα οτι ειναι ΤΟΣΟ χαλια, οσο λενε μερικοι?
Εγω δεν το συγκρινω με το RS για να δειξω οτι το R ειναι καλυτερο, εξαλλου το εχω πει, σαφεστατα το Megane το θεωρω
-συμφωνα με τα περισσοτερα αρθρα που το αναφερουν-, πιο οδηγοκεντρικο, και μαλιστα σημειο αναφορας, στην κατηγορια. Το οτι ομως το R στεκεται τοσο κοντα, και μερικες φορες και οριακα πανω απο το Megane, μονο και μονο απο αυτο, ειναι κατι πολυ σημαντικο, για την εν γενει αποδοση του στο δρομο, και διαψευδει παραλληλα ολους οσους το θεωρουν
πεζοδρομοκυνηγο, και διαφορα αλλα χαριτωμενα... -
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=19&t=2435Τα άσπρα scirocco είναι σα τις κόκκινες ferrari. Κάπου κάπου θα δεις καμιά μαύρη καμιά μπλε. Έτσι είναι τα μεγάλα αυτοκίνητα...
-
Και τα ασημί Toyota yaris το ίδιο...
Ρε Joe στο μυαλό μου είσαι. Το ίδιο ήθελα να ποστάρω αλλά λέω άσε τώρα μην προκύψει κανά μεσανατολικό... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
έχω μαλώσει με τον realzeus για καποιες απόψεις σχετικές με το πως κάποιος αντιλαμβανεται την οδηγική ευχαρίστηση.Ναι αλλά μετά αγαπηθήκαμε και πάλι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τα ασημί Toyota yaris το ίδιο...
Ρε Joe στο μυαλό μου είσαι. Το ίδιο ήθελα να ποστάρω αλλά λέω άσε τώρα μην προκύψει κανά μεσανατολικό...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;;; ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ;;;;
-
κικιζα είσαι 100% πρήξας.-
-
αλλα να μπαινετε, και να λετε 'πεζοδρομοκυνηγος'
'δεν περναει τα 265 αλογα στο δρομο', και αλλα τετοια (που ειναι ο zxlover να μου υπενθυμισει ποσες φορες το ειπα... ) ετσι αυθαιρετα, χωρις να εχετε ιδεα, εστω να εχετε διαβασει 5-6διαφορετικα αρθρα, να το εχετε δει υπο πιεση καπου, εσυ μετα μαζι με αλλους που λενε τα ιδια, νομιζεις οτι νιωθεις μετα?Εγώ πάντως νομίζω ότι 'νιώθω' μόνο όταν έχω οδηγήσει το εν λόγω, όλα τα άλλα τα 5-10 τεστ έντυπα ή ηλεκτρονικά και τα 'το έχω δει υπό πίεση' (συγνώμη αλλά αυτό το τελευταίο ειδικά είναι ) μια μυρωδιά αφήνουν μόνο και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουν τα 'οριστικά' συμπεράσματα του στυλ 'περνάει/δεν περνάει τα 265 άλογα στο δρόμο'.
-
Ωραία έχουμε δύο ελληνικά test
Γεια σου μωρή Ελλαδάρα
Το μόνο VAG που μου άρεσε ήταν το FR του ddl το οποίο είναι πολύ καλό αυτοκίνητο με μια ουρίτσα που την εκτίμισα δεόντος.Μακάρι το 160άρι Scirocco να ήταν έτσι αλλά δεν είναι.Τα μούτρα που πετάγε αυτό που είχα πάει βόλτα δεν μπορούν να του προσδώσουν συμπεριφορές 'συμμετοχικού' τύπου.Δεν ξέρω τι έφταιγε κι ούτε με απασχολεί να μάθω.Exει σημασια Ορεστη, κατω απο πιο πρισμα βλεπεις και αξιολογεις ενα αυτοκινητο.
Αν θελεις παινιδιαρικες ουρες στο Scirocco, κοιτας ΛΑΘΟΣ αυτοκινητο (μεχρι στιγμης που δεν βγαινει εντελως το ESP).
Aν ομως εχεις αρχισει και ανεβαζεις ρυθμο, οι παιχνιδιαρικες ουρες που γενικως σου αρεσουν, στα πολλα, θα σου αλλαξουν
απο δεκα χρωματα στο προσωπο, μεχρι και θα σου προκαλεσουν ζημια...
Επισης εχει σημασια, πως προσδιδεις τον ορο 'συμμετοχικο' . Για καποιους, συμμετοχικο=παιχνιδιαρικο.
Για εμενα συμμετοχικοΣυμμετοχικο θεωρω οτιδηποτε με βοηθαει ωστε να στριψω καλυτερα, ταχυτερα, ευκολοτερα.
Το Scirocco εχει αυτα τα χαρακτηριστικα στο πισω μερος του. Τα μουτρα που πεταγε σε εσενα δεν ξερω πως και γιατι, δηλαδη τι λαστιχα φορουσε και σε τι κατασταση ηταν αυτα. Αν φορουσε Bridge 050 (μεχρι τα ΜΥ2010, συνηθως αυτα ειχαν, τωρα εχουν τα P7 self sealing), και το πλακωσες με το καλημερα, το λαστιχο αυτο γλυστραει ΠΟΛΥ, πριν ζεσταθει, οποτε αναμενομενα και τα μουτρα, και βεβιασμενες οι αποψεις σου. Αν το ζεστανες ομως λιγο το λαστιχο, (το συγκεριμενο καλως/κακως ΘΕΛΕΙ ζεσταμα, σε σχεση με διαφορα Michelin, Pirelli κ.α) και πιεσες, εκει συμπεριφερεται αψογα, το ζυγισμα του ειναι τελειο, και στο στριψιμο, νομιζεις οτι εισαι σε βιντεοπαιχνιδι, στριβει απιστευτα γρηγορα και αποτελεσματικα, για την δυναμη του (160).
Το οτι δεν σε απασχολει τι εφταιγε, ΔΕΝ σημαινει ΟΜΩΣ οτι ΕΦΤΑΙΓΕ το αυτοκινητο.
ΕΚΕΙ εστιαζω εγω, για αυτο και στο αναλυω.Παρατηρήσεις:
α) Δεν ξέρεις τι θέλεις, δεν έχεις αποφασίσει πώς το θέλεις, είσαι μπερδεμένος. Τη μια λες οτι λιώνεις στη θεα ενός 106xsi (φύσει υπερστροφικά κουβαδάκια, έως και τρομαχτικά στα πατημένα), την άλλη οτι προτιμάς τα συμμετοχικά εκθειάζοντας την ουρά του ρόκκο που γύρισε ελεγχόμενα 32,25 μοίρες, μετά μας λες οτι το συμμετοχικό είναι απλά το αποτελεσματικό και θα μας κάνεις να ξεχάσουμε όσα έχουμε μάθει στη μισή από τις πέντε ζωές που χρειαζομαστε για να σε φτάσουμε.
β) Είναι λίγο προσβλητικό για τον Ορέστη να προσπαθείς να ακυρώσεις αυτό που αιστανθηκε/ένιωσε/αντιλήφθηκε/βίωσε (βλέπεις, ακολουθώ και το στυλ σου για να με καταλάβεις ), κάνοντας απλά εικασίες. Και είναι αντίστοιχα αστείο το να λες οτι έπρεπε να ζεστάνει τα λάστιχα και να μην ήταν ο ερμής ανάδρομος και δεν-ξέρω-γω-τι-άλλο, για να υποστηρίξεις το αυτοκίνητο που προτιμάς, λες και ήσουν παρών.
γ)μην
χρησιμοποιείς τόσο
πολύ το enter,
κουράζει. Εξάλλου
το φόρουμ γυρνάει
γραμμή
αυτόματα. -
...καταρχας οφειλω μια συγνωμη στον mirage για την επιθετικη μου απαντηση προηγουμενως, στην πρωτη παραγραφο ειδικα, προερχομενη απο το θερμο κλιμα, που δημιουργηθηκε, μετα την παρεθεση νεων στοιχειων απο συγκριτικο...
Κατα τα αλλα, αυτο που ανεφερα στο τελος της απαντησης μου, δεν το αναιρω, θα συνεχιζω να υπερασπιζομαι
αυτα που πιστευω και με στοιχεια, σε αντιθεση με πολλους που, μειωνουν το επιπεδο της συζητησης, απλα
διαφωνοντας με τρολλαρισμα, και ενιοτε, και με ειρωνικο υφος. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
γ)μην
χρησιμοποιείς τόσο
πολύ το enter,
κουράζει.θα διαφωνησω εδω, το εντερ να το χρησιμοποιειτε αλλα για να αφηνετε μια -δυο γραμμες καθε τοσο, ωστε να γινεται ευαναγνωστο το κειμενο
GOLF R - SCIROCCO R