Θα ψηφίσω κι εγώ υπέρ.
Πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει η φυσική επιλογή. Ν' αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε λίγο μεταξύ μας, γιατί παραέχουμε γίνει μαλθακοί!
Δείτε χάλια ο στρατός πχ! Πώς θα προστατευτούμε έτσι από τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς;
Πρέπει να δοθεί σε κάθε αξιόμαχο Έλληνα ένα κουμπούρι και να γίνονται και υποχρεωτικές ασκήσεις κάθε χρόνο για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο σημάδι πχ...
Άκρως απαραίτητη η άσκηση, αλλιώς δεν θα έχουμε αρκετά θύματα, αλλά πολλούς τραυματίες κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο: θα χρειαστεί να τους περιθάλπτουμε κιόλας! Αν είναι δυνατόν, λες και δεν έχουμε ήδη αρκετούς βρωμιάρηδες στα νοσοκομεία!
Ευτυχώς βλέπω πως κι άλλοι συμφορουμίτες μοιράζονται παρόμοιες απόψεις και με χαροποιεί ιδιαιτέρως αυτό. Επίσης, νομίζω πως είναι μια ευκαιρία να επανέλθει και η θανατική ποινή, ενώ και το δικαστικό σύστημα παραείναι ήπιο, έχουν γεμίσει η φυλακές με αλλοδαπούς, για να γεμίζουν, μάλλον περνάνε καλά εκεί μέσα, για να τους δείξουμε λίγο τι εστί βερύκοκο!
Γενικώς, έχω διάφορες ωραίες προτάσεις για να φύγει επιτέλους η κόπρος του Αυγείου από την ελληνική κοινωνία , μην ξεχνάμε πως ήδη έχουμε πάνω από 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες, τι διάβολο, εμείς όταν μεταναστεύαμε γιατί ήμαστε πάντα άψογοι εκεί που πηγαίναμε, οι δικοί μας γιατί είναι τέτοιοι;
Πρέπει κάτι να γίνει, και η οπλοκατοχή νομίζω, θα προσφέρει αρκετά στο θέμα, θα σκοτώνονται μεταξύ τους, θα τους σκοτώνουμε κι εμείς, μια χαρά!
Λοιπόν, για να βλέπω περισσότερο ενθουσιασμό, ας ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή από το φόρουμ ΜΑΣ!