-
η elegance ειναι η πλουσια και ειναι ολο πλαστικουρα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η elegance ειναι η πλουσια και ειναι ολο πλαστικουραΠαντως σε αντιστοιχία με την Elegance στο φυλλαδιο ειναι η Refference σαν εξοπλισμος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η elegance ειναι η πλουσια και ειναι ολο πλαστικουραΕλεος παναγια μου τι θες δηλαδη?
Πλαστικουρα που? Στο τιμονι και στο λεβιε?
Οχι λεμε εχει δερματινα.
Που αλλο θες δερμα δηλαδη? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και εγω το ειδα σήμερα........το περιμενα πιο compact , δεν μου αρεσαν οι επενδυσεις στις πορτες της εκδοσης πριν απο την style , επισης δεν μου αρεσε η αισθηση των πλαστικων μεσα, παροτι ειναι ολοι λενε καλύτερα απο τα προηγούμενα. Μαλλον κακοεμαθα απο την C4 .
Για εμενα ο βασιλιας παραμενει το Γκολφ και η διαφορα στις τιμες δεν δικαιολογει πλεον την μη αγορα του. Ακολουθει το Φοκους και μετα Μεγκαν με C4 και ελαχιστα πισω η Hyundai με την Σεατ. Κατα τα αλλα νομιζω οτι ειναι ενα ωραιο αμαξι αλλα περιμενα να διαφοροποιειται καπως πιο εξυπνα οπως εκανε ας πουμε το Οκταβια με τους χωρους και το πιο φαμιλιαρικο concept. Εδω η Σεατ ακροβατει να ανταγωνιζεται αμαξια που δεν πρεπει λογω ελλειψης καθαρου χαρακτήρα.
Επαναλαμβανω για να μην ῾κακοποιηθω῾αυτες ειναι προσωπικες απόψεις.
Κατα τα αλλα το αμαξι φαινεται εξαιρετικο και πραγματικα αψεγάδιαστο αλλα νομιζω χρειαζεται μια εκπτωση 1500 με 2000 ευρω ανα εκδοση -μιλαω για τα diesel- αν θελει να ειναι ανταγωνιστικό.Ο υποψήφιος αγοραστής Leon ανήκει στο κοινό ανήσυχο κοινό της Giulietta και όχι του βαρετού Golf. Για αυτό άλλωστε και παραδοσιακά τα Leon έχουν πιο σπορ συμπεριφορά και πιο νεανική εμφάνιση σε σχέση με τα Golf. Οπότε νομίζω πως είναι εντελώς άκυρη η σύγκριση.
Σε diesel, Megane dci 1.6D 130hp GT Line. Το παραλαμβάνω σε 3 μήνες (εταιρικό), η Giulietta απορρίφθηκε ως αρκετά πιο αργή, το Λεόν με αυτό το μοτέρ με τα 105 άλογα φαντάζομαι πως θα είναι ακόμη πιο αργό. Τα περί ανησυχίας στα diesel δεν στέκουν στη Giulietta, πόσο μάλλον στο γκρουπ VAG με τα 105 άλογα, ενώ το Μεγκάν στην έκδοση GT line έχει πολύ καλή/ενδιαφέρουσα συμπεριφορά.... Εσωτερικά δε είναι πραγματικά πολύ ωραίο σε αυτή την έκδοση.
-
μιλαω για τα 1600αρια diesel, η elegance που ειναι η πιο πλουσια ΔΕΝ εχει δεματινα!
εκτος αν οι μαλακες στην εκθεση ειχαν βαλει λαθος ταμπελα στο αυτοκινητο
-
Ο υποψήφιος αγοραστής Leon ανήκει στο κοινό ανήσυχο κοινό της Giulietta και όχι του βαρετού Golf.
Και στο κοινό του GT-86, Lotus Exige & McLaren P1.
Βασικά δεν υπάρχει άνθρωπος που αγόρασε Alfa Romeo και πριν ήταν ανάμεσα σε αυτήν και σε κάποιο Seat, και αυτό το λέω χωρίς να περιφρονώ τη μάρκα, άσχετα αν την περιφρονώ. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εσωτερικά δε είναι πραγματικά πολύ ωραίο σε αυτή την έκδοση.Κιτσαριο ειναι βασικα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ο υποψήφιος αγοραστής Leon ανήκει στο κοινό ανήσυχο κοινό της Giulietta και όχι του βαρετού Golf.
Βασικά δεν υπάρχει άνθρωπος που αγόρασε Alfa Romeo και πριν ήταν ανάμεσα σε αυτήν και σε κάποιο Seat, και αυτό το λέω χωρίς να περιφρονώ τη μάρκα, άσχετα αν την περιφρονώ.Συμφωνώ με μπουσο
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Βασικά δεν υπάρχει άνθρωπος που αγόρασε Alfa Romeo και πριν ήταν ανάμεσα σε αυτήν και σε κάποιο Seat, και αυτό το λέω χωρίς να περιφρονώ τη μάρκα, άσχετα αν την περιφρονώ.Δεν ισχυει ετσι οπως εχουν γινει τα Αλφα Ρομεο τωρα. Να μου ελεγες για πριν 10 χρονια να σου πω οτι εχεις 1000 δικια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μιλαω για τα 1600αρια diesel, η elegance που ειναι η πιο πλουσια ΔΕΝ εχει δεματινα!εκτος αν οι μαλακες στην εκθεση ειχαν βαλει λαθος ταμπελα στο αυτοκινητο
Λαθος ειχαν κανει προφανως.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εσωτερικά δε είναι πραγματικά πολύ ωραίο σε αυτή την έκδοση.
Κιτσαριο ειναι βασικα
? Στη GT είναι μαύρα/ανθρακί όλα (ΟΚ έχει και μια κόκκινη ρίγα)
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Σε dieselΝύσταξα ήδη.
Βασικά δεν υπάρχει άνθρωπος που αγόρασε Alfa Romeo και πριν ήταν ανάμεσα σε αυτήν και σε κάποιο Seat
Υπάρχουν άνθρωποι όμως που ήθελαν Alfa Romeo και για οικονομικούς λόγους πήραν κάποιο Seat ή Ford καθώς πλησιάζουν σε συμπεριφορά την Ιταλίδα αλλά κοστίζουν πολύ λιγότερο! Το κοινό των Golf και ΣΙΑ είναι εντελώς διαφορετικό.
-
Σε diesel
Νύσταξα ήδη.
Βασικά δεν υπάρχει άνθρωπος που αγόρασε Alfa Romeo και πριν ήταν ανάμεσα σε αυτήν και σε κάποιο Seat
Υπάρχουν άνθρωποι όμως που ήθελαν Alfa Romeo και για οικονομικούς λόγους πήραν κάποιο Seat ή Ford καθώς πλησιάζουν σε συμπεριφορά την Ιταλίδα αλλά κοστίζουν πολύ λιγότερο!
Συμφωνώ για τη νύστα... Τι να κάνουμε, οι στόκοι των ξένων εταιριών ζητάνε diesel.....
Για αυτό κρατώ την Άλφα και το 205 μου -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Για αυτό κρατώ την Άλφα και το 205 μου
Eσυ κανεις την καλυτερη δουλεια!
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εσωτερικά δε είναι πραγματικά πολύ ωραίο σε αυτή την έκδοση.
Κιτσαριο ειναι βασικα
? Στη GT είναι μαύρα/ανθρακί όλα (ΟΚ έχει και μια κόκκινη ρίγα)
Ναι ειναι επιτυχια ο χρωματικος συνδυασμος
Όταν το ειδα τραβαγα τα μαλλια μου πραγματικα
Τελος -
Η style ειναι η πλουσια εκδοση
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3452339/Η elegance ειναι h refernce με 4 παραπανω πραγματακια..
-
Ο χρήστης jasonpap έγραψε:
Η style ειναι η πλουσια εκδοση
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3452339/Η elegance ειναι h refernce με 4 παραπανω πραγματακια..
Συνηθως δεν ειναι ετσι...
-
18500 βγαινει με το κλειδι στο χερι με μεταλλικο κ αποσυρση. Τι λετε αξιζει;
-
Ο χρήστης jasonpap έγραψε:
18500 βγαινει με το κλειδι στο χερι με μεταλλικο κ αποσυρση. Τι λετε αξιζει;Diesel?
-
Ναι. 1.6 tdi style
SEAT León Mk3 (2013-2020)