-
Μόνο 260 προσαγωγές
αν ήσουν εκεί και έχεις όρεξη γράψε τπτ...
-
Όπως είπε και ο Μίκης σε επιστολή-απάντηση για τους terrorist που τον κατηγόρησαν.....
'Πού είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τη σπορά σου...'
-
Καιρο ειχα να δω τοσο προκλητική συμπεριφορα της αστυνομίας σε πορεία.
Ο κόσμος ηταν πολύς και γέμιζε και τις 2 λωρίδες της Κηφισίας και οι ενστολοι, χωρίς λογο και αιτία, προσπαθούσαν να στριμώξουν τους διαδηλωτές με κλοιό αριστερά δεξιά.
Στο ύψος του Χίλτον ο κοσμος άρχισε να γιουχάρει μιας και ο κλοιός στενευε, πεταχτήκαν κατι πλαστηκά ποτήρια κι ενας αναπτήρας νομιζω κι ενας 'φυσούνας' άρχισε το ψεκασμα ενος αλλος ενας πέταξε μια κρότου λάμψης (!?). Φρεσκο χημικό, οχι σα τα λυγμένα που πετούσαν επι ΝΔ. Πρόοδος.
Αφου η πορεία έφτασε στην Αλεξάνδρας, κάποια μπλόκ συνέχισαν προς την ΓΑΔΑ.
Στο ύψος της Πανόρμου ηταν σταματημένοι αρκετοί ζητάδες οι οποιοι μάρσαραν επιδεικτικά τις μηχανές τους. Ο κοσμος πάλι γιούχαρε οποτε ακουστηκαν και διαφορα 'γαλλικά' απ τους ενστολους.
Εγώ κι αρκετός κοσμος εκεί έγκαταλείψαμε την πορεία για να μπορέσουμε να φύγουμε με το μετρό.
Κάποιο φίλοι που μένουν κέντρο συνέχισαν επι της Αλεξάνδρας. Εξω απ την ΓΑΔΑ έγινε απόπειρα να σπαστει η πορεία, ξεκινήσανε κάποιες συμπλοκές, και γίνανε πάρα πολλές προσαγωγές.
Μετά απο κάποια ωρα με πήραν τηλέφωνο, στο ύψος του πεδιου του άρεως οι ενστολοι ειχαν περικυκλώσει περιπου 100 άτομα απο την πορεια και καναν ελεγχους εναν-εναν. Οταν το υπολοιπο σώμα της πορείας πλησιασε φωνάζοντας συνθήματα έπεσαν χοντρές γκλομπιές και ασπιδιές, δύο φίλες έφαγαν μερικές καλές στο κεφάλι. Αν θυμάμαι καλά κι ενας άγγλος ρεπόρτερ έφαγε στο κεφάλι μια δυνατή.
-
Φετος παντως δεν καηκε η Αθηνα,αυτο αν μη τι αλλο ειναι θετικο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μόνο 260 προσαγωγέςαν ήσουν εκεί και έχεις όρεξη γράψε τπτ...
Ε ρε και ηταν οι 'γαλάζιοι' στην εξουσία....!!! Αλλά, βλέπεις φίλε drifter, στην κατα βάση 'αριστερίζουσα' Ελληνική κοινωνία, τώρα δεν μιλάει κανείς....!!! Την πρώτη ωρα μετά τα συμβάντα, θα είχανε πέσει εδω μέσα ογδομήντα links απο indymedia, tvxs, zougla , enet και γω δεν ξέρω τί άλλο, ενω στην τηλεόραση θα είχαμε 462 εκτακτα δελτία που θα μιλούσαν για τη χούντα της 'Δεξιάς' και του έτερου ενοίκου Καρατζαφύρερ...!!! Η δική μου αίσθηση πάντως είναι πως, (αν και δεν παρακολουθησα ιδιαίτερα λόγω πολλών υποχρεώσεων τον τελευταίο καιρό) το σκηνικό, πέρασε και δεν ακούμπησε...!! Σαν το δελτίο ειδήσεων του MEGA την Κυριακή, που ενω στο διαφημιστικό διατυμπάνιζε τα νέα για τα καινουρια φορομπηχτικά μέτρα, όταν ηρθε το δελτίο, το έπαιξε 4ο (!!!) θέμα, 'ξεχνώντας' τελείως να αναφέρει τον 5απλασιασμό του φόρου κληρονομιάς και αν δεν κάνω λάθος, της γονικής παροχής...!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μετά απο κάποια ωρα με πήραν τηλέφωνο, στο ύψος του πεδιου του άρεως οι ενστολοι ειχαν περικυκλώσει περιπου 100 άτομα απο την πορεια και καναν ελεγχους εναν-εναν. Οταν το υπολοιπο σώμα της πορείας πλησιασε φωνάζοντας συνθήματα έπεσαν χοντρές γκλομπιές και ασπιδιές, δύο φίλες έφαγαν μερικές καλές στο κεφάλι.Τωρα με το συμπαθειο, αλλα για το οτι τελικα εφτασαν να πεφτουν ψιλες ποιος φταιει? Ειναι προκληση να γινεται ελεγχος δηλαδη και αξιζει ντου απο τους συντροφους?
-
@ σπαρταν : όταν λέω ψηφίζετε πασόκ γιατι αυτό ξέρει, νομίζετε ότι κάνω πλάκα
εεπ, σε λίγο δε θα μπόρούμε να βάζουμε και λινκ από ιντυμίντια επενέβη ο εισαγγελέας
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Την πρώτη ωρα μετά τα συμβάντα, θα είχανε πέσει εδω μέσα ογδομήντα links απο indymedia, tvxs, zougla , enet και γω δεν ξέρω τί άλλο, ενω στην τηλεόραση θα είχαμε 462 εκτακτα δελτία που θα μιλούσαν για τη χούντα της 'Δεξιάς' και του έτερου ενοίκου Καρατζαφύρερ...!!!Ξεχνατε οτι φετος δεν παραδοθηκε η Αθηνα στις ορεξεις καθε ενδιαφερομενου ταραξια ή πλατσικολόγου.
Αυτο οσο να ναι μετραει θετικα,ο κοσμος ειχε βγει απο τα ρουχα του με αυτα που εβλεπε. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Την πρώτη ωρα μετά τα συμβάντα, θα είχανε πέσει εδω μέσα ογδομήντα links απο indymedia, tvxs, zougla , enet και γω δεν ξέρω τί άλλο, ενω στην τηλεόραση θα είχαμε 462 εκτακτα δελτία που θα μιλούσαν για τη χούντα της 'Δεξιάς' και του έτερου ενοίκου Καρατζαφύρερ...!!!
Ξεχνατε οτι φετος δεν παραδοθηκε η Αθηνα στις ορεξεις καθε ενδιαφερομενου ταραξια ή πλατσικολόγου.
Αυτο οσο να ναι μετραει θετικα,ο κοσμος ειχε βγει απο τα ρουχα του με αυτα που εβλεπε.Yπαρχει και ο Δεκεμβρης
-
Εμένα μου άρεσε ότι εχθές τελικά η κατάσταση ετέθη ύπο έλεγχο. Βοήθα βέβαια και το γεγονός ότι τα κανάλια ως καλά παιδιά τα καταπίνουν όλα. Αν επί ΝΔ είχαμε 300 συλλήψεις σήμερα όλος ο τύπος θα μιλούσε περί αστυνομικής βίας και άλλα.
Ο Δεκέμβριος είναι μεν κοντά αλλά με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση δεν θεωρώ ότι θα γίνουν και πολλά. Και να γίνουν η Αστυνομία έχει το ελεύθερο. Το πολύ πολύ να πέσει καμία ντουφεκιά και να τελειώσουν όλα εκεί.
-
Πάγωμα μισθών για τους δημοσίους υπαλλήλους που παίρνουν πάνω από 2000 ευρώ μικτά ή 1500 ευρώ περίπου καθαρά... Αλήθεια τι διαφορά έχει η μισθολογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ από αυτήν που ακολούθησε η ΝΔ φέτος ή είχε υποσχεθεί ο Καραμανλής στη ΔΕΘ; Αυτοί δεν έλεγαν αυξήσεις σε όλους στο ύψος του πληθωρισμού και ο Αλμούνια είπε στον Παπανδρέου την αμέσως επόμενη μέρα ότι 'όλοι γνωρίζουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας';
Τους βλέπω να πέφτουν πολύ μα πάρα πολύ σύντομα...όσοι σκέφτονται 2 τετραετίες απλά αιθεροβατούν.... -
Να ξανάρθουν οι γερμανοί που κακώς έφυγαν...
Πάμε ολοταχώς κατά διαόλου... -
Οι Γερμανοι ειναι εδω και μας ξεψαχνιζουν
Μετα μαλλον παμε IMF -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μετα μαλλον παμε IMFθα μας πουν και σε ποιους εδωσε λεφτα η Mizens?
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Πάγωμα μισθών για τους δημοσίους υπαλλήλους που παίρνουν πάνω από 2000 ευρώ μικτά ή 1500 ευρώ περίπου καθαρά... Αλήθεια τι διαφορά έχει η μισθολογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ από αυτήν που ακολούθησε η ΝΔ φέτος ή είχε υποσχεθεί ο Καραμανλής στη ΔΕΘ; Αυτοί δεν έλεγαν αυξήσεις σε όλους στο ύψος του πληθωρισμού και ο Αλμούνια είπε στον Παπανδρέου την αμέσως επόμενη μέρα ότι 'όλοι γνωρίζουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας';
Τους βλέπω να πέφτουν πολύ μα πάρα πολύ σύντομα...όσοι σκέφτονται 2 τετραετίες απλά αιθεροβατούν....προσπαθουν να σωσουν το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που αφησαν τα γαλαζια λαμογια....ασχετως αν θα τα καταφερουν... (τουλαχιστον προσπαθουν)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατι,ειναι κατι που δεν γνωριζουμε εδω και χρονια;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Από το πρωτοδικείο νομίζω πως μπορείς να πάρεις τη λίστα με τα κόμματα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημά σου.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Από το πρωτοδικείο νομίζω πως μπορείς να πάρεις τη λίστα με τα κόμματα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημά σου.
εχεις δικιο, απλα ειχα την εντυπωση πως μπορει καποτε καποιο λαμογιο να μπει φυλακη.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εμένα μου άρεσε ότι εχθές τελικά η κατάσταση ετέθη ύπο έλεγχο. Βοήθα βέβαια και το γεγονός ότι τα κανάλια ως καλά παιδιά τα καταπίνουν όλα. Αν επί ΝΔ είχαμε 300 συλλήψεις σήμερα όλος ο τύπος θα μιλούσε περί αστυνομικής βίας και άλλα.προσπαθώ να θυμηθώ τί στάση είχαν κρατήσει τα ΜΜΕ, και ενθυμούμαι το θρήνο για το καμένο δέντρο, τους οργισμένους πατρινούς κλπ. Θυμάμαι μάλιστα ότι όταν παρέθετα κείμενο από κανα tvxs ήταν
Να σου πώ όμως τη διαφορά μεταξύ χρυσοχοϊδη και του άλλου του ηλίθιου του μαρκογιαννάκη:
Ο Χρυσοχοΐδης είναι αρκετά ξύπνιος (άσχετα αν θα τα καταφέρει γιατί ήδη έχει πέσει στην παγίδα του να φανεί αρεστός και στους μεν και στους δε, και με το να λες ότι έχεις φίλους αναρχικούς μάλλον δεν προσφέρει τπτ) ώστε να καταλάβει ότι η λογική της ζαρτινιέρας και του αστυφύλαξ δεν περνάει εν έτει 2010.
Η καταστολή οφείλει να έχει το κατάλληλο κοινωνικό προσωπείο, όπως σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα της ευρώπης
Να εύχεστε για σας να πετύχει, γιατί αλλιώς τα Δεκεμβριανά μπορεί να ήταν και αστεία μπροστά σε αυτά που θα συμβούν
-
Θα σας πω τι είδα εγω από το σπίτι μου και ποια ειναι η διαφορά φέτος από περισυ στην Αλεξάνδρας
Απλά πράγματα
Τους παίζουμε στα 100 μέτρα και μόλις ρίξουν κάδο τρέχουμε προς αυτούς κι αυτοί τρέχουν πίσω...
Απλά τρώμε τις πετρες στην ασπίδα
Στο τέλος του περικυκλώνουμε και φεύγουν
ΕπιπλέονΦέτος είχε παιδάκια... Τα είδα με τα μάτια μου, Μικρά παιδάκια... Καμία σχέση με τα γαιδούρια τα περσινά.
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου