-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Aυτα τα ΠΑΓΕΣΕΣ ΑΓΡΟΓΗ κτλ ειναι πολυ κάψιμο ,ατελειωτες φατριες και κομματικοφραξιες που εγγυώνται οτι ο αγροτικος κοσμος δεν θα παει ποτε μπροστα
Παντως η Μπατζελη γενικα μου φαινεται καλη επιλογη ,γιατι γνωριζει τι εστί ΕΕ.Bρε τη Μπατζελη...
- Με την υπ’ αριθμ. 332977/26.10.2009 κοινή απόφαση των Υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Λοβέρδος) και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ( Μπατζελή) αποσπάται ο (ξάδερφος) υπάλληλος Μπατζελής Δημήτριος του Αγησιλάου του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, από το ΙΚΑ Λαμίας, στο …..Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνας Μπατζελή σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση που ....συνίσταται... με την απόφαση αυτή. *
Προφανως το ξαδερφακι θα ηταν αριστος και οχι αρεστος...
Για θυμιστε μου λιγο...
Γιατι ειπαμε πως εφαγε πορτα η ΝΔ του Χοντρου?? -
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/556220/Article.aspx
Τελικά μου φαίνεται ότι και η Ολυμπιακή θα έχει την τύχη του ΟΤΕ
Αν της δίνουν τα ζημιογόνα και τα κερδοφόρα πάνε τότε θα την πουλήσει σε καμμιά Μαφιακόμ και τότε να δείτε απολύσεις και κινητοποιήσεις και απεργίες αλλά λιμανιού -
Ειναι σωστα τα σχολια Βγενο περι Σηφουνακη,ειναι γνωστος φελλός.
Η χωρα ομως αυτη την στιγμη εχει μεγαλυτερα προβληματα,οταν τα τσακαλια της ΕΕ δουν το πραγματικο νουμερο του ελλειματος θα πεσει κλαμα.Και ο Παπακωνσταντινου με τον φαιδρο προϋπολογισμο του θα μεινει στην ιστορια ως ο πλεον βραχυβιος υπουργος εσωτερικων αφου τον ελεγχο θα τον παρουν αλλοι....
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Aυτα τα ΠΑΓΕΣΕΣ ΑΓΡΟΓΗ κτλ ειναι πολυ κάψιμο ,ατελειωτες φατριες και κομματικοφραξιες που εγγυώνται οτι ο αγροτικος κοσμος δεν θα παει ποτε μπροστα
Παντως η Μπατζελη γενικα μου φαινεται καλη επιλογη ,γιατι γνωριζει τι εστί ΕΕ.Bρε τη Μπατζελη...
- Με την υπ’ αριθμ. 332977/26.10.2009 κοινή απόφαση των Υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Λοβέρδος) και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ( Μπατζελή) αποσπάται ο (ξάδερφος) υπάλληλος Μπατζελής Δημήτριος του Αγησιλάου του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, από το ΙΚΑ Λαμίας, στο …..Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνας Μπατζελή σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση που ....συνίσταται... με την απόφαση αυτή. *
Για θυμιστε μου λιγο...
Γιατι ειπαμε πως εφαγε πορτα η ΝΔ του Χοντρου?? -
Αλλαγή φρουράς σε ΤΤ, ΑΤEbank, ΔΕΗ ζητά το ΥΠΟΙΚ
Τη σύγκληση έκτακτων γενικών συνελεύσεων στις κρατικά ελεγχόμενες εταιρείες Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ΑΤΕbank και ΔΕΗ [DEHr.AT] με θέμα την εκλογή νέων διοικητικών συμβουλίων φέρεται να έχει ζητήσει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.«Ο υπουργός με επιστολή του ζητά την εκκίνηση των διαδικασιών για τη σύγκληση των συνελεύσεων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ΤΤ , την ATEbank και τη ΔΕΗ με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου», δήλωσε στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1742527Έτσι να μπούνε οι δικοί μας ασχέτως αν το ΤΤ ο τωρινός πρόεδρος το ανέβασε πάρα πολύ. Δεν μας νοιάζει αυτό η δουλειά μας να γίνει...
Είναι που θα άλλαζε νοοτροπία με τα opengov κλπ λαϊκίστικα τερτίπια
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Για θυμιστε μου λιγο...
Γιατι ειπαμε πως εφαγε πορτα η ΝΔ του Χοντρου??Για τις προσλήψεις του Χατζηγάκη, κουβέντα όμως ε;
Την μετάθεση την υπερτονίζουμε , ενώ τους...300 (που δεν είναι και δωρεάν...), γαργάρα!Πώς κάνει κρααααα η αντικειμενικότητα ρε παιδί μου....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για θυμιστε μου λιγο...
Γιατι ειπαμε πως εφαγε πορτα η ΝΔ του Χοντρου??Για τις προσλήψεις του Χατζηγάκη, κουβέντα όμως ε;
Την μετάθεση την υπερτονίζουμε , ενώ τους...300 (που δεν είναι και δωρεάν...), γαργάρα!Πώς κάνει κρααααα η αντικειμενικότητα ρε παιδί μου....
Οι μετατάξεις δεν είναι καινούργιο φαινόμενο ούτε και είναι παράνομες, αν αναρωτιέστε.
Ο κάθε υπουργός ή βουλευτής μπορεί να ζητήσει μετάταξη δημοσίου υπαλλήλου(αν φυσικά, συμφωνήσει και ο τελευταίος --- γνωστός μου αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική).Υ.Γ.: ο χοντρός έπεσε γιατί ήταν ανύπαρκτός και βαλτώδης, με ρυθμούς χελώνας. Επίσης γιατί δεν πήρε ποτέ τις αποφάσεις που η κοινωνία περίμενε από αυτόν(και τη Ν.Δ.), παρ' ότι είχε τη δύναμη να το κάνει όταν πρωτοβγήκε.
Υ.Γ.2: επίσης ανίκανοι ήταν πολλοί από τους υπουργούς-συνεργάτες του χοντρού, με κουρφαία ανίκανη την Ντόρα που θέλει και να βγει.
-
http://www.sport.gr/default.asp?pid=49&aid=52111
φεεεεεεεετα -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Οι μετατάξεις δεν είναι καινούργιο φαινόμενο ούτε και είναι παράνομες, αν αναρωτιέστε.
Ο κάθε υπουργός ή βουλευτής μπορεί να ζητήσει μετάταξη δημοσίου υπαλλήλου(αν φυσικά, συμφωνήσει και ο τελευταίος --- γνωστός μου αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική).Κανεις δεν ειπε οτι εκανε κατι παρανομο η κ.Υπουργος.
Μηπως ομως ειναι και αυτη μεσα σ'εκεινους που κατακεραυνωναν την 'επαρατο δεξα' που βολευε συγγενεις και φιλους??Υ.Γ.: ο χοντρός έπεσε γιατί ήταν ανύπαρκτός και βαλτώδης, με ρυθμούς χελώνας. Επίσης γιατί δεν πήρε ποτέ τις αποφάσεις που η κοινωνία περίμενε από αυτόν(και τη Ν.Δ.), παρ' ότι είχε τη δύναμη να το κάνει όταν πρωτοβγήκε.
Ενω η νεα Κυβερνηση εεε??Ταχυτητα υπερηχητικη!!!
Αλλαξε τους τιτλους των υπουργειων αλλα ξεχασε τις αρμοδιοτητες.Εδω και 40 μερες και ακομα δεν εχει ορισει ΓΓ στα Υπουργεια, δεν εχει κατατεθει ουτε ενα Ν/Σ στη Βουλη, απεσυραν την αποσυρση αλλα οχι και τα τελη, απεσυραν τους ημιυπαιθρους αλλα δεν ειχαν τιποτα ετοιμο.
Κατα τ'αλλα οπενγκοβ για τους χαχολους και 'λεφτα υπαρχουν'.
Ντεζαβυ που λενε και οι κουτοφραγκοι.Υ.Γ.2: επίσης ανίκανοι ήταν πολλοί από τους υπουργούς-συνεργάτες του χοντρού, με κουρφαία ανίκανη την Ντόρα που θέλει και να βγει.
Μονο που αυτο δεν ειναι αλλοθι.Οι ανικανοι πηραν 33% και πολλοι λιαζονται εκτος Βουλης, για να ερθουν οι πανετοιμοι να κυβερνησουν που ειχαν συγκεκριμενο προγραμμα 'δια πασαν νοσον' και μαλιστα 100 ημερων.
Το θεατρο σκιων παραμενει στη θεση του και το μονο που αλλαξε ειναι ο καραγκιοζοπαιχτης. -
Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα,το ΠΑΣΟΚ ηρθε πληρως ανετοιμο στην εξουσια.
Στην δε οικονομια η εικονα ειναι ακρως ανησυχητικη και δειχνει βαθια αγνοια,ενω ειμαστε για φουντο ετοιμασαν προϋπολογισμο με μηδεν εξοικονομηση δημοσιου χρηματος και εισπραξεις που ολοι ξερουν οτι δεν θα γινουν.Ομως ευτυχως ή δυστυχως, η ΕΕ δεν θα αφησει αυτο το καραγκιοζιλικι να συνεχιστει,οταν θα βγει το πορισμα για το ελλειμα (που ειναι πανω απο 20%) θα κλαψουνε μανουλες. -
Αν το έλλειμμα είναι όσο λες(πράγμα που απεύχομαι)...θα μας σκίσουν κανονικά... και χωρίς πολλά-πολλά, με εντολή (αλ)μούνια, αλλιώς δάνεια γιοκ(και χωρίς δανεικά, αντιός Ελληνικό κράτος, τέτοιοι είμαστε...κράτος ανάξιο να επιβιώνει μόνο του).
-
πραγματικά πιστευε κανένας οτι με το που εβγαινε το πασόκ θα τρώγανε ολοι με χρυσά κουτάλια
ή οτι η οικονομία δεν ήταν/είναι σκατά
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πραγματικά πιστευε κανένας οτι με το που εβγαινε το πασόκ θα τρώγανε ολοι με χρυσά κουτάλιαή οτι η οικονομία δεν ήταν/είναι σκατά
Κανεις δεν πιστευε τιποτα απο αυτα,ειμαι βεβαιος.
Ομως πολλοι ελπιζαμε οτι καποιος θα ασχολουνταν να αναθερμανει την αγορα και να βαλει σε μια ταξη την οικονομια.Αντ'αυτου...εξαμηνα παγωματα και αυξησεις στους ΔΥ. -
@jmarr
Μ'αρέσει που το ρωτάς -
το ρωτάω γιατί βλέπω οτι εκπλήσσονται καποιοι για το έλλειμα κλπ
το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί ΙΜΟ είναι να αναλάβουν τα πάντα οι ευρωπαίοι και να σκίσουν κώλους για κανα δυο/τρία χρόνια μπας και στρώσει το πράγμα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
πραγματικά πιστευε κανένας οτι με το που εβγαινε το πασόκ θα τρώγανε ολοι με χρυσά κουτάλια
Ομως πολλοι ελπιζαμε οτι καποιος θα ασχολουνταν να αναθερμανει την αγορα και να βαλει σε μια ταξη την οικονομια.Αντ'αυτου...εξαμηνα παγωματα και αυξησεις στους ΔΥ.Aυξηση εννοεις το 1,5%, δηλ 10-20 ευρω μεικτα το μηνα; Και ενω περυσι η αυξηση ηταν 0%; Να τους βαλουμε μια μειωση 30% για να ικανοποιηθει το κοινο αισθημα των υπολοιπων (οι οποιοι ειναι και συνεπεις και δεν φοροδιαφευγουν).
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Αν το έλλειμμα είναι όσο λες(πράγμα που απεύχομαι)...θα μας σκίσουν κανονικά... και χωρίς πολλά-πολλά, με εντολή (αλ)μούνια, αλλιώς δάνεια γιοκ(και χωρίς δανεικά, αντιός Ελληνικό κράτος, τέτοιοι είμαστε...κράτος ανάξιο να επιβιώνει μόνο του).Η Αμερικη χρωσταει τρισεκατομυρια. Σχεδον ολα τα κρατη εχουν δανεια και χρωστανε ,ΑΛΛΑ μονο η Ελλαδα εχει τους Αλμουνιες πανω απο το κεφαλι της
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αν το έλλειμμα είναι όσο λες(πράγμα που απεύχομαι)...θα μας σκίσουν κανονικά... και χωρίς πολλά-πολλά, με εντολή (αλ)μούνια, αλλιώς δάνεια γιοκ(και χωρίς δανεικά, αντιός Ελληνικό κράτος, τέτοιοι είμαστε...κράτος ανάξιο να επιβιώνει μόνο του).
Η Αμερικη χρωσταει τρισεκατομυρια. Σχεδον ολα τα κρατη εχουν δανεια και χρωστανε ,ΑΛΛΑ μονο η Ελλαδα εχει τους Αλμουνιες πανω απο το κεφαλι της
πιστευείς οτι υπάρχει άλλη χώρα στο δυτικό κόσμο που να έχει τόσα (αλ)μουνια για κατοίκους
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ομως πολλοι ελπιζαμε οτι καποιος θα ασχολουνταν να αναθερμανει την αγορα και να βαλει σε μια ταξη την οικονομια.Αντ'αυτου...εξαμηνα παγωματα και αυξησεις στους ΔΥ.Aυξηση εννοεις το 1,5%, δηλ 10-20 ευρω μεικτα το μηνα; Και ενω περυσι η αυξηση ηταν 0%; Να τους βαλουμε μια μειωση 30% για να ικανοποιηθει το κοινο αισθημα των υπολοιπων (οι οποιοι ειναι και συνεπεις και δεν φοροδιαφευγουν).
Δεν ενισχυεις την οικονομια οταν συνεχως βελτιωνεις τις συνθηκες αυτων που εχουν σταθερη δουλεια και εισοδημα ενω οι υπολοιποι που δεν ξερουν τι θα τους ξημερωσει το μονο που βλεπουν ειναι αυξησεις στους φορους και στα τελη κυκλοφοριας,ειναι κοινωνικα αδικο και οικονομικα λαθος.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Η Αμερικη χρωσταει τρισεκατομυρια. Σχεδον ολα τα κρατη εχουν δανεια και χρωστανε ,ΑΛΛΑ μονο η Ελλαδα εχει τους Αλμουνιες πανω απο το κεφαλι της
Δεν μπορουμε να συγκριθουμε με τις ΗΠΑ για παρα πολλους λογους,πχ οι ΗΠΑ λυνουν πολλα απο τα θεματα τους υποτιμοντας δολλαριο.
Εχουμε Αλμουνια πανω απο το κεφαλι μας γιατι ενω δεχτηκαμε να μπουμε στην ΟΝΕ δεν θελουμε τις υποχρεωσεις αυτης,μονο τα benefits.
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου