-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Θα χαρώ να μου εξηγήσεις τα προβλήματα μιας κι εσυ τα αντιλαμβάνεσαι.
Η αναγνώριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, ευαίσθητων ή μη, εξαρτάται και από την πολιτική / κοινωνική κοσμοθεωρία του καθενός.
Η δική μου προβλέπει -μεταξύ άλλων- κοινωνική απομόνωση και κοινωνικό ρατσισμό, σίγουρα τίποτα καλό και πρόσφορο στο να γνωρίζει ο πολίτης τι εισοδημα έχει ο συμπολίτης/συνάδελφος/φίλος/εχθρός/οφειλέτης/πιστωτής/συμφορουμίτης του.
_
αιδεσιμότατε, κι εγώ εκφράζω επιφυλάξεις για το μέτρο. Οι πραγματικοί μάγκες με τις offshore και τους λογιστές θα συνεχίσουν να μας δουλεύουν στη μάπα, και θα μπούμε όλοι στο κυνήγι του γείτονα. Έτσι θα γουσταρει κι ο ΓΑΠ που θα καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή, και οι σοβαροί φοροδιαφεύγοντες θα κουλάρουν, μιας και η ΣΔΟΕ θα ασχολείται με τον περιπτερά.
νομίζω καταλαβαίνεις πού το πάω...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η αναγνώριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, ευαίσθητων ή μη, εξαρτάται και από την πολιτική / κοινωνική κοσμοθεωρία του καθενός.
Η δική μου προβλέπει -μεταξύ άλλων- κοινωνική απομόνωση και κοινωνικό ρατσισμό, σίγουρα τίποτα καλό και πρόσφορο στο να γνωρίζει ο πολίτης τι εισοδημα έχει ο συμπολίτης/συνάδελφος/φίλος/εχθρός/οφειλέτης/πιστωτής/συμφορουμίτης του.
_
αιδεσιμότατε, κι εγώ εκφράζω επιφυλάξεις για το μέτρο. Οι πραγματικοί μάγκες με τις offshore και τους λογιστές θα συνεχίσουν να μας δουλεύουν στη μάπα, και θα μπούμε όλοι στο κυνήγι του γείτονα. Έτσι θα γουσταρει κι ο ΓΑΠ που θα καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή, και οι σοβαροί φοροδιαφεύγοντες θα κουλάρουν, μιας και η ΣΔΟΕ θα ασχολείται με τον περιπτερά.
Τα προφανή νομίζω...
Έδρα επιχείρησης στο εξωτερικό και δεν μπορεί κανείς να του πει τίποτα που τα βρήκε και τι κάνει.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μακάρι να γίνει αυτό με τα φορολογικά φόρα παρτίδα, πειράζει που δεν δίνω ούτε 1 στο 1000000 να γίνει;
Θα είναι τεραστίων διαστάσεων μαγκιά να το κάνουν αλλά τους έχω ικανούς μόνο για απειλές, τίποτα περισσότερο.
Τό μόνο που μπορούν να καταφέρουν ουσιαστικά σαν κυβέρνηση είναι να εκτελούν εντολές άνωθεν, άντε και τίποτα χτυπήματα στους αδύναμους κάτω απ την ζώνη αυτές οι ρόμπες που κυβερνάνε.
Μακάρι να είχαν τον κώλο να το κάνουν.Είναι κρίμα που δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος του προβλήματος.
Kρίμα είναι που δεν αντιλαμβάνεσαι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μεγεθος της αριστεροσύνης....!!
Οι ειρωνίες αλλού, για να στο πω κομψά, την επόμενη θα στο πω αριστερά.
Θίχτηκες...??
edit mod
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
_
Το αν θα λειτουργήσει η όχι να συζητήσουμε η το αν θα δημιουργήσει 'ρατσισμό';
Για το θέμα του κοινωνικού ρατσισμού δεν νομίζω να χρειάζεται και πολύ κουβέντα. ΕΔΩ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕΕΕΕ; Ημαρτον, όσοι δεν έχουν λεφτά έχουν βάλει και στην τσέπη τους ρατσισμό. Η έκθεση τους στο δίκτυο θα τους ενοχλήσει;
Για να το πω σωστά, αυτού του είδους τα προσωπικά δεδομένα και η προστασία τους είναι ο φερετζές που καμουφλάρει και νομιμοποιεί το οικονομικό έγκλημα.
Τώρα αν θα δουλέψει; Δεν ξέρω, μπορεί ναι μπορεί όχι, αν πάντως σε φοβίζει ο χαφιεδισμός(ανάγκη έχει τέτοιες καταστάσεις για να ανθίσει) ας ανεβάζουν και τους καταγγέλοντες στο δίκτυοΚοίτα ευαισθησίες για το προσωπικό δεδομένο της φτώχειας
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μακάρι να γίνει αυτό με τα φορολογικά φόρα παρτίδα, πειράζει που δεν δίνω ούτε 1 στο 1000000 να γίνει;
Θα είναι τεραστίων διαστάσεων μαγκιά να το κάνουν αλλά τους έχω ικανούς μόνο για απειλές, τίποτα περισσότερο.
Τό μόνο που μπορούν να καταφέρουν ουσιαστικά σαν κυβέρνηση είναι να εκτελούν εντολές άνωθεν, άντε και τίποτα χτυπήματα στους αδύναμους κάτω απ την ζώνη αυτές οι ρόμπες που κυβερνάνε.
Μακάρι να είχαν τον κώλο να το κάνουν.Είναι κρίμα που δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος του προβλήματος.
Θίχτηκες...??
edit mod
Ποιος το έκανε edit να του στείλω ένα πμ;
Τελος πάντων, στην διάθεση του σπαρτιάτη όποτε θέλει να με ειρωνευτεί και ζωντανά με ένα πμ. Ολοι επώνυμοι είμαστε στο φόρουμ, δεν υπάρχει κανείς ανώνυμος. -
Ο mirage.
-
Τώρα αν θα δουλέψει; Δεν ξέρω, μπορεί ναι μπορεί όχι, αν πάντως σε φοβίζει ο χαφιεδισμός(ανάγκη έχει τέτοιες καταστάσεις για να ανθίσει) ας ανεβάζουν και τους καταγγέλοντες στο δίκτυο
Δε με φοβιζει αυτου του τυπου ο χαφιεδισμος, αλλωστε δεν εχω να κρυψω κατι απο το κρατος, ομως δε γουσταρω η καθε γκομενα που βγαινω να ξερει ποσα βγαζω φιλο, ως σκατοκαπιταλας που ειμαι δε θα μου καθονται τα απλυτα νινακια της εργατικης ταξης και τα βλαχακια μετα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τώρα αν θα δουλέψει; Δεν ξέρω, μπορεί ναι μπορεί όχι, αν πάντως σε φοβίζει ο χαφιεδισμός(ανάγκη έχει τέτοιες καταστάσεις για να ανθίσει) ας ανεβάζουν και τους καταγγέλοντες στο δίκτυο
Δε με φοβιζει αυτου του τυπου ο χαφιεδισμος, αλλωστε δεν εχω να κρυψω κατι απο το κρατος, ομως δε γουσταρω η καθε γκομενα που βγαινω να ξερει ποσα βγαζω φιλο, ως σκατοκαπιταλας που ειμαι δε θα μου καθονται τα απλυτα νινακια της εργατικης ταξης και τα βλαχακια μετα
Γιατί ρε συ; Με το ΑΦΜ κολλημένο στο κούτελο κυκλοφορείς;
-
Για το θέμα του κοινωνικού ρατσισμού δεν νομίζω να χρειάζεται και πολύ κουβέντα. ΕΔΩ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕΕΕΕ; Ημαρτον, όσοι δεν έχουν λεφτά έχουν βάλει και στην τσέπη τους ρατσισμό. Η έκθεση τους στο δίκτυο θα τους ενοχλήσει;
Για να το πω σωστά, αυτού του είδους τα προσωπικά δεδομένα και η προστασία τους είναι ο φερετζές που καμουφλάρει και νομιμοποιεί το οικονομικό έγκλημα.
Τώρα αν θα δουλέψει; Δεν ξέρω, μπορεί ναι μπορεί όχι, αν πάντως σε φοβίζει ο χαφιεδισμός(ανάγκη έχει τέτοιες καταστάσεις για να ανθίσει) ας ανεβάζουν και τους καταγγέλοντες στο δίκτυοΚοίτα ευαισθησίες για το προσωπικό δεδομένο της φτώχειας
Γιατί να μη μοιράσουν και καραμπίνες να πυροβολούμε όποιον δηλώνει λίγα και ξοδεύει πολλά;
_
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Βρες πλούσια απ το δίκτυο, τι στα δίνουμε τα tools.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο mirage.Αν με σουτάρουν ρε να δω τι θα κάνεις μετά, θα μείνεις και με τον καημό που δε με γνώρισες
-
Με 500 νέους απολυμένους κάθε μέρα τρέχει ο Οκτώβρης, εννοείται διεφθαρμένους απολυμένους - αν δεν ήταν διεφθαρμένοι άλλωστε, γιατί να τους απολύσουν;
Είμαστε μια χώρα διεφθαρμένων που πάει για 1.000.000 διεφθαρμένους άνεργους, που στενάζει κάτω απ' το βάρος των διεφθαρμένων συνταξιούχων της, ενώ η οικονομία της είναι αναγκασμένη «να αντέχει» 5.000.000 διεφθαρμένους εργαζόμενους.Ευτυχώς που είναι αδιάφθορος ο Πρωθυπουργός μας κ. Γεώργιος Α. Παπανδρέου.
Διότι, ω ναι Ελληνίδες και Ελληνες -Διεφθαρμένες Ελληνίδες και Διεφθαρμένοι Ελληνες, ο Γιώργος είναι πράγματι αδιάφθορος!Διότι, τι σχέση έχει με τη διαφθορά το γεγονός ότι ο αδελφός του Νικολάκης έχει το εξωθεσμικό λύειν και δεσμείν για σοβαρές υποθέσεις της χώρας, όπως οι διεθνείς οικονομικές συμφωνίες της ή η επιλογή των Υπουργών της;
Οχι! ο Γιώργος είναι τελείως αδιάφθορος, ούτε ασχολείται με πεζά πράγματα όπως οι μπίζνες, αυτά τα έχει αφήσει στη διακριτική ευχέρεια των Παρακοιμωμένων του, όπως ο κ. Παμπούκης. Ούτε με το ξεπούλημα της χώρας λερώνει τα αδιάφθορα χέρια του ο Γιώργος, απλώς δίδει κι όποιος πάρει -λιμάνια, δρόμους, διόδια, τραίνα, ακρογιάλια- γενικώς γην και ύδωρ.
Ο Γιώργος είναι αδιάφθορος, δεν έχει διορίσει τη μισή οικογένειά του στο Δημόσιο, όπως ο Πάγκαλος, απλώς διορίζει Συμβούλους, πλήθος και πλήθος Συμβούλων για να τον συμβουλεύουν πώς θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί Μη-Κυβερνητικές-Οργανώσεις, πώς θα συντηρεί με τα λεφτά των συνταξιούχων τα πεϊ-ρολς και τα λοιπά μυστικά κονδύλια, για δημοσιογράφους κι άλλους συμπαθείς κλάδους (όπως όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών)...Βεβαίως! Ο κ. Παπανδρέου είναι αδιάφθορος!
Ουδείς άλλος από εμάς τους διεφθαρμένους θα υπέγραφε με τόση ευκολία το Μνημόνιο, λες και η χώρα είχε χάσει πόλεμο.
Οχι, ο κ. Παπανδρέου δεν αντικατέστησε το Σύνταγμα με το Μνημόνιο, ούτε περιήγαγε τον εαυτό του σε γκαουλάιτερ της Τρόικας, δεν έγινε Πρωθυπουργός ανδρείκελο επειδή είναι διεφθαρμένος, αλλάδιότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αντιμετωπίσει τους διεφθαρμένους δανειολήπτες που, παραλίγο, με τα χρέη τους να ρίξουν έξω τις Τράπεζες (η θεία Φωτούλα παραλίγο να καταστρέψει την Εθνική).
Οχι! ο κ. Παπανδρέου είναι ο Αδιάφθορος των αδιάφθορων που τον περιβάλλουν κι έφτιαξαν το Fast Track, γράφοντας τους νόμους, τη Βουλή και τον λαό στα παλαιότερα των υποδημάτων που αγοράζει στα σινιέ στοκατζίδικα ο κ. Δρούτσας.
Οντως! Ο Γιώργος ξεπουλάει με το Fast Track (κι όχι μόνον) τελείως αφιλοκερδώς ό,τι απέμεινε απ' τη χώρα -νόμος είναι πλέον ο νόμος του επενδυτή και στο εξής οι νόμοι θα οφείλουν να προσαρμόζονται στις επενδύσεις κι όχι οι επενδύσεις στους νόμους.
Τέτοια καινοτομία στη νομική σκέψη έχει να εμφανισθεί απ' την εποχή τού Κικέρωνα ή μάλλον απ' την εποχή που οι πέντε Εφοροι στη Σπάρτη είχαν την ατυχή έμπνευση να διατάξουν τους νόμους «να κοιμηθούν για μια μέρα» -έκτοτε οι νόμοι κοιμούνται όποτε τους καπνίσει, με
αποτέλεσμα σπουδαίοι δημοκρατικοί ηγέτες όπως ο Γιώργος να καταφεύγουν σε παρακοιμώμενους κι επαΐοντες, όπως αυτοί που σιτίζονται σε Ανεξάρτητες Αρχές, από τις οποίες επίσης αφιλοκερδώς μπορεί να προμηθεύεται κάθε φορά ο Ηγεμών τα πετ που του χρειάζονται, είτε ως τηλεοπτικό ντεκόρ για τις ανοιχτές συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου είτε για να τα κατεβάζει υποψήφιους δημάρχους κι άλλα αριστεροανανεωτικά παρόμοια.
Ναι, διεφθαρμένες μου και διεφθαρμένοι μου, ο Γιώργος είναι αδιάφθορος και υπήρξε ανέκαθεν αδιάφθορος, όπως απέδειξε όταν πήγε να πουλήσει την Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν, όχι προς ίδιον όφελος αλλά για το εθνικό συμφέρον. Των Τούρκων βεβαίως, αλλά ως γνωστόν ελάχιστα πλέον χωρίζουν τους δύο λαούς, όπως ο 25ος Μεσημβρινός. Πάλιν χάριν των προσπαθειών του Γιώργου.
Τούτων ένεκεν
δοξάστε τον στις εκλογές που έρχονται! θυμηθείτε ότι αυτό ακριβώς περιμένουν από σας για τον «άνθρωπό τους στην Αθήνα» οι αδιάφθοροι της Γκόλντμαν Σακς, διεφθαρμένες μου κυρίες και διεφθαρμένοι μου κύριοι...Toυ ΣΤΑΘΗ Σ. enet.gr
-
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
.............**Μην χρησιμοποιεις το κοκκινο χρωμα στα ποστ γιατι θα εχουμε παρερμηνείες,φαινεται σαν να εχει επεμβει συντονιστης .Τοσα αλλα χρωματα εχει η παλετα .[mod] **
-
Koτα να δεις ρε παιφι μου αυτοι οι κομμουνισται κατι αποριες που εχουν,
κατι συγκρισεις που κανουν και κατι συμπερασματα που βγαζουνΑυτός δεν ήταν που έλεγε ότι βδελύσσεται τον παλαιοκομματισμό;
Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι αποκηρύσσει την ψηφοθηρία;
Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι αποτάσσεται τον πολιτικαντισμό;
Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι αδιαφορεί αν θα εκλεγεί ξανά πρωθυπουργός;Και μετά από τόσο «πατριωτισμό» είναι ο ίδιος που προχτές, δυο βδομάδες πριν τις εκλογές, έβγαλε την ψήφο των χαμηλοσυνταξιούχων στη διατίμηση για... τρεις δεκάρες του ευρώ! Για 300 ευρώ (στην καλύτερη περίπτωση) που θα εισπραχτούν (αν τα δείτε γράφτε μας) εφάπαξ, το μήνα Δεκέμβρη (δηλαδή, μετά τις εκλογές)!
Το 2007, ο Καραμανλής «αγόρασε» την ψήφο με τα τριχίλιαρα.
Το 2010, ο Παπανδρέου πάει να «αγοράσει» την ψήφο με τρία κατοστάρικα.Η χρεοκοπία τους είναι προφανής. Η ξεδιαντροπιά τους πλήρης.
ΠΗΓΗ:Ριζοσπαστης
Ξερω...ξερω...
Η Αλεκα....τα 1200 ευρω...η Τυποεκδοτικη... -
Το θέμα είναι ότι αυτοί που κυβερνούσαν τα γ@μησαν αλλά το λογαριασμό τον πληρώνουμε εμείς.
Ας δεχθούμε ότι τα φάγαμε μαζί. Εμάς μας σκίζουν, αυτοί τι απώλειες έχουν;
Γιατί δεν μειώνεται ο μισθός των βολευτών σε 1.000 ευρώ; -
-
Θίχτηκες...??
edit mod
Ποιος το έκανε edit να του στείλω ένα πμ;
Τελος πάντων, στην διάθεση του σπαρτιάτη όποτε θέλει να με ειρωνευτεί και ζωντανά με ένα πμ. Ολοι επώνυμοι είμαστε στο φόρουμ, δεν υπάρχει κανείς ανώνυμος.Το edit τί ηταν τελικά, 'κομψά' ή 'αριστερά'....;;
Εκτός αυτού, η 'πρόσκλησή' σου τί είναι...;; Μήπως απειλή....;; Και βέβαια είμαστε επώνυμοι στο φόρουμ, εφόσον (σίγουρα εσυ, σε αντίθεση με μένα) έχεις πρόσβαση στην ip μου...Απο κει και πέρα, ποιό είναι το πρόβλημά σου....;; Της χριστιανοσύνης, εσυ και κάποιοι άλλοι της ξεσκίζετε καθημερινά, ο,τι έχει και δεν έχει, την αριστεροσύνη όταν τη πιάνουμε στο στόμα μας, είναι... προσβολή....;;; Απαγορεύεται....;; Θίγεσαι και απειλείς κιόλας...;; Τελικά, όντως είσαι ΠΟΛΥ 'δημοκράτης', σε παραδέχομαι..!! Εσυ και κάποιοι άλλοι σαν εσένα (οχι μεσα απο το φόρουμ απαραίτητα), μεταξύ αλλων, είστε η αιτία για το χάλι της Αριστεράς, με αποτέλεσμα την άνοδο της ακροδεξιας στη χώρα μας..!
_
Toυς ρώτησες αν θα τους ενοχλήσει ή όχι...;;; Εχεις την εντύπωση οτι είναι κανείς περήφανος για τη φτώχεια του....; Ειδες κανέναν να το διατυμπανίζει...;; Μηπως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο...;;
Και βέβαια είναι ευκολο να μάθει κανέις για τα εισοδήματα κάποιου...Δεν είναι όμως ευκολο να μάθει για τον οποιοδήποτε ανα πάσα ωρα και στιγμή. -
Το μάθαμε λοιπόν και αυτό.
Ο πρωθυπουργός της χώρας θεωρεί ότι στο πλαίσιο της διαύγειας και της διαφάνειας θα μπορεί ο κάθε πικραμένος να μαθαίνει το ύψος του εισοδήματος του διπλανού του.
Και αυτό θα μας πάει μπροστά γιατί πλέον θα μπορείς να τιμωρήσεις αυτόν που δηλώνει πολλά, αυτόν που στερεί από τους άλλους, αυτόν που σου παίρνει τη μπουκιά από τό στόμα...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Τραβηγμένο λίγο αλλά ταιριαστό...
_
-
E, όχι και τόσο τραβηγμένο...
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου