-
Εθνικος δρυμος ! απο εκει και κατω .........
η Ελλαδαααα ποτε δεν πεθαινει ......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εθνικος δρυμος ! απο εκει και κατω .........η Ελλαδαααα ποτε δεν πεθαινει ......
Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά. Από κει και κάτω είναι όλα καμμένα από το 1989... Και από τότε έχουν γίνει αρκετοί αγώνες. Δηλαδή δεν ενοχλούν το δρυμό τα εκατοντάδες φορτηγά κάθε μέρα, οι δεκάδες πρεζάκηδες τα βράδια, οι δεκάδες αυτοσχέδιοι σκουπιδότοποι κατά μήκος της διαδρομής, η απουσία αντιπυρικών ζωνών εδώ και δεκαετίες (με απόλυτη ευθύνη του ίδιου του δασαρχείου) και ενοχλούμε εμείς μια φορά το χρόνο;;; Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά. Από κει και κάτω είναι όλα καμμένα από το 1989... Και από τότε έχουν γίνει αρκετοί αγώνες. Δηλαδή δεν ενοχλούν το δρυμό τα εκατοντάδες φορτηγά κάθε μέρα, οι δεκάδες πρεζάκηδες τα βράδια, οι δεκάδες αυτοσχέδιοι σκουπιδότοποι κατά μήκος της διαδρομής, η απουσία αντιπυρικών ζωνών εδώ και δεκαετίες (με απόλυτη ευθύνη του ίδιου του δασαρχείου) και ενοχλούμε εμείς μια φορά το χρόνο;;; Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Τωρα το καταλαβες??? Ας ηταν και κανενα γηπεδο ποδοσφαιρου εκει πανω να δεις τι θα ελεγαν και τι θα γινοταν για τον 'εθνικο δρυμο'... Μονο οι αγωνες ενοχλουν....
-
Χμμ..
κατάβαση Φυλής τέλη Νοέμβρη..
σαδιστικό, σχεδόν διαστροφικό.
Μου θυμίζει την τελευταία φορά που είδαμε την ε.δ. Στεφάνη και κατηφόρα, σε εκείνο το φοβερό Παλάδιο αρχές Δεκέμβρη με χιονόνερο. Στιγμές που θα θυμάμαι για πάνταΜακάρι να πάνε όλα καλά, στον αγώνα που πάντα έχει κατιτίς ξεχωριστό
-
Ο χρήστης canislupus έγραψε:
Χμμ..
κατάβαση Φυλής τέλη Νοέμβρη..
σαδιστικό, σχεδόν διαστροφικό.
Μου θυμίζει την τελευταία φορά που είδαμε την ε.δ. Στεφάνη και κατηφόρα, σε εκείνο το φοβερό Παλάδιο αρχές Δεκέμβρη με χιονόνερο. Στιγμές που θα θυμάμαι για πάνταΜακάρι να πάνε όλα καλά, στον αγώνα που πάντα έχει κατιτίς ξεχωριστό
Ενα parking αγωνιστικων αυτ/των τοτε. Κατα μηκος της διαδρομης εβλεπες τα σε διαφορες στασεις,τ' ανασκελα στο πλάι,δεξια αριστερα το ενα πανω στο αλλο,οπως μπορεις να φανταστεις!Ειχε ομως αρκετους θεατες κ το χιονονερο δε σταματησε λεπτο!μονο το χιονι στο πρωτο κομματι ακυρωσε το δευτερο περασμα,στο δε ΚΤΕΟ της Ελευσινας που παραδωσαμε τη βροχη φαγαμε!!!
-
http://startline.gr/portal/product_info ... 9e55848747
Αυτο σημαινει θελω κοσμο . Οδηγιες προς τους θεατες που δημοσιευονται εγκαιρα , με προσβασεις , συμβουλες και ακομα τις ωρες που θα ανοιγουν οι ειδικες
Σχεδον επαγγελματικη δουλεια θα ελεγα .... -
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
Όσο για εμένα...
-
Καλα ρε παιδια...την ωραια αριστερη προς το τελος της φυλης την κοψανε???
-
μηπως μαθαμε ποσες ειναι?
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
μηπως μαθαμε ποσες ειναι?107 άκουσα.......
-
107 :slap: με καμια τριανταρια ιστορικους και με καμια 10αρια προιστορικους , δεν τρεχουν οι πρωταγωνιστες του πρωταθληματος , εκτος απο ενα δυο , επισης δεν τρεχουν καμια 30αρια που κανουν καθημερινο ευρωραλλυ αυτον τον καιρο ......
ΚΑΤΩ Η ΚΡΙΣΗ ΖΗΤΩ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣαντε , καλη διασκεδαση
http://greekmotorsport.blogspot.com/200 ... _8002.html -
Τσάμπα χάρηκα, η ε.δ. Φυλή σταματάει στo χωματόδρομο προς το κάστρο της Φυλής, πρίν τη διασταύρωση προς την πηγή και το σπήλαιο Πανός. Η 'γερή' κατάβαση είναι εκτός.
Όμως το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Μελετάκι, στην κατάβαση Κανδηλίου, μικρό σε μήκος κομμάτι, αλλά..ωχ μανούλα μου!Πάντως βλέποντας το σάιτ της λέσχης και το σεβασμό της απέναντι στους θεατές, δε μπορώ να μη το συγκρίνω με το ελεϊνό σάιτ της ΑΛΑ για το Μαύρο Ρόδο..
-
Παπαχριστόπουλος? Γεροδήμος? Κοσμόπουλος?
-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
http://startline.gr/portal/product_info.php?cPath=88_110&products_id=473&osCsid=365b3867f029b462e339419e55848747
Αυτο σημαινει θελω κοσμο . Οδηγιες προς τους θεατες που δημοσιευονται εγκαιρα , με προσβασεις , συμβουλες και ακομα τις ωρες που θα ανοιγουν οι ειδικες
Σχεδον επαγγελματικη δουλεια θα ελεγα ....ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΙΟ????ΤΟ 31 ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΩΝ 37 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 35 ΤΟΠΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ????? -
Στο δρομο που χαραξε φετος το Ακροπολις και για την ωρα αποτελει το προτυπο για ολους , τουλαχιστον οσον αφορα το κεφαλαιο θεατες . Το γνωριζω οτι ειναι ιδιωτικη ( κερδοσκοπικη επιχειρηση ) λεσχη , καποιες ψυχες ομως το φωναζουν εδω και καιρο οτι οι λεσχες οφειλουν να λειτουργουν 'επαγγελματικα' εαν θελουν να επιβιωσει το σπορ , αλλωστε εχω ακουσει και για αλλες λεσχες που κανουν εξαιρετικη δουλεια και μπραβο τους . Σε ενα ελευθερα ανταγωνιστικο περιβαλλον αυτοι θα συνεχισουν .
-
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=24&page_id=1418
αναλυτικα οι συμμετοχες....καλο αγωνα σε ολους..
-
Φοβερη η αριθμηση των συμμετοχων , που δειχνει οτι επι τελους καποιος βρηκε τον τροπο να κανει τους να πανε γρηγορα , ωστε να μοστραροντε επαξια στα πρωτα νουμερα , αν θελουν και **μπορουν ** , στους επομενους αγωνες ..........
ΕΥΓΕ .....
Να ενα καλο βημα στην εξελιξη του αθηματος ........
Aν πηγαιναν ακομα πιο πισω ολα τα τετρακινητα εκδρομικα που γεμιζουν το δρομο γαρμπιλια ......... θα ηταν ακομα καλυτερα για αρκετους που πανε γρηγορα μικρους .........
-
Καλησπέρα,
Επειδή κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν συμμετέχουμε στο ράλι Παλάδιο και μερικοί πήγαν ακόμα παραπέρα βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα, είμαι υποχρεωμένος να δημοσιεύσω και εδώ την απάντησή μου σε σχετικό άρθρο που με αφορά :
'Αγαπητό ................,
Καλό θα ήταν πριν χαρακτηρίζατε τη στάση μου σχετικά με το ράλι Παλάδιο, να επικοινωνούσατε μαζί μου για να μάθετε από πρώτο χέρι τους λόγους για τους οποίους δεν δήλωσα συμμετοχή οι οποίοι είναι προσωπικοί και οικονομικοί. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε ότι αφορά τους θεατές και όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν. Εξάλλου έχω δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο (συνέντευξη 4Τροχοί τεύχος Σεπτεμβρίου) ότι το πρώτο μέλημα μου είναι αφενός η απόλυτη επίδοση αφετέρου η «αποζημίωση» των φίλων που αφιερώνουν το χρόνο τους για να έρθουν να μας δουν. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, από την αρχή της χρονιάς, δεν ήταν στους στόχους μου κάτι που επίσης δήλωνα με κάθε ευκαιρία.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Χρίστος Παπαχριστόπουλος'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:yesiibb:Φοβερη η αριθμηση των συμμετοχων , που δειχνει οτι επι τελους καποιος βρηκε τον τροπο να κανει τους να πανε γρηγορα , ωστε να μοστραροντε επαξια στα πρωτα νουμερα , αν θελουν και **μπορουν ** , στους επομενους αγωνες ..........
ΕΥΓΕ .....
Να ενα καλο βημα στην εξελιξη του αθηματος ........
Aν πηγαιναν ακομα πιο πισω ολα τα τετρακινητα εκδρομικα που γεμιζουν το δρομο γαρμπιλια ......... θα ηταν ακομα καλυτερα για αρκετους που πανε γρηγορα μικρους .........
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ????
-
ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!108 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ (ΠΙΣΤΕΥΩ),Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ,ΟΠΟΤΕ???ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΓΡΙΝΙΑ??ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ (ΜΕΓΑΛΑ)ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ.....????ΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ???ΤΑ ΣΑΞΟΡΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ 'ΤΑΠΑ'ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ??ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΕΤΑΚΙ!!!!
30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009