-
και εγω στην φυλη
-
Mην βιαζεστε θα γερασετε νωρις ..............
-
Δεν εχουμε βιαστει ακομα κυρ-Χρηστο...
Περιμένω τις 'εκπλήξεις'... -
Αν τελικά βγήκε η Δάφνη, τότε καλώς βγήκε. Είναι πολύ γρήγορη με πολλά χασίματα πάνω σε στροφές 4ης και 5ης και οποιαδήποτε έξοδος εκεί δεν έχει καθόλου πλάκα.
-
Χωρις να το εχω περασει ποτε, και το Μελετακι καπως έτσι δεν είναι??
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Χωρις να το εχω περασει ποτε, και το Μελετακι καπως έτσι δεν είναι??Μέχρι πρόσφατα πήγαινα το αγωνιστικό για δοκιμές επειδή δεν έχει κίνηση, έχει πολλά σημεία με ορατότητα και την ξέρω καλά. ΔΕΝ είναι καθόλου σαν το Μελετάκι. Το Μελετάκι έχει μόνο ένα τέτοιο κομμάτι (μετά το πηγάδι) ενώ η Δάφνη είναι συνέχεια έτσι. Και μπορεί οι δύο φουρκέτες της και μια κλειστή γωνία να ρίχνουν τη συνολική μέση ωριαία, αλλά αν βγάλει κανείς αυτές τις τρεις στροφές που είναι σε ένα κομμάτι 300 μ. δεν πιστεύω ότι τα υπόλοιπα κομμάτια βγάζουν μέση ωριαία κάτω από 130.
-
Αυτο για την Δαφνη ε?
Το μελετακι δλδ ειναι πιο αργη? -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Αυτο για την Δαφνη ε?
Το μελετακι δλδ ειναι πιο αργη?Ναι, είναι πολύ πιο αργή. Ειδικά αν ξέρεις τα χασίματα στη Δάφνη. Και αυτό το λέω έχοντας περάσει και τις δύο διαδρομές από τουλάχιστον 40 φορές την κάθε μια.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Αυτο για την Δαφνη ε?
Το μελετακι δλδ ειναι πιο αργη?Ναι, είναι πολύ πιο αργή. Ειδικά αν ξέρεις τα χασίματα στη Δάφνη. Και αυτό το λέω έχοντας περάσει και τις δύο διαδρομές από τουλάχιστον 40 φορές την κάθε μια.
ΑΓΑΠΗΤΕ YUGO,
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ) ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΕΤΑΚΙ ΔΕΝΤΡΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ??
ΑΣ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΧΑΜΕ.
ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ 200 + ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.
ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Ε.Δ.,ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αναρωτιέμαι τελικά τι θα ισχύσει.....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αυτο για την Δαφνη ε?
ΑΓΑΠΗΤΕ YUGO,
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ) ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΕΤΑΚΙ ΔΕΝΤΡΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ??
ΑΣ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΧΑΜΕ.
ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ 200 + ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.
ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Ε.Δ.,ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Απλα τα εχει ολα ,ειναι αυτο που λεμε, ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ! βγαλμενη απο τα παλια καλα χρονια,συγχαρητηρια για το προταθλημα.
Χρηστος Κουτρας -
Ποια ? το Μελετακι τα εχει αυτα ?
Δεν ειχα δει ποτε οτι εχει να προσφερει τοσο μεγαλη οδηγικη ευχαριστηση αυτη η ειδικη απλα να περασουμε για να παμε στις επομενες την θεωρουσαμε , αν γλυτωναμε στις γλυστερες πριν το πηγαδι , και στις επικινδυνες αριστερες μετα το πηγαδι ........
Τι κριμα να περνανε τα χρονια και να μην τρεχουμε Μερκουρη , Ριτσωνα και τις αλλες εκει στην Μαυροσουβαλα κοντα , που σε λιγο δεν θα υπαρχουν ......... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποια ? το Μελετακι τα εχει αυτα ?Δεν ειχα δει ποτε οτι εχει να προσφερει τοσο μεγαλη οδηγικη ευχαριστηση αυτη η ειδικη απλα να περασουμε για να παμε στις επομενες την θεωρουσαμε , αν γλυτωναμε στις γλυστερες πριν το πηγαδι , και στις επικινδυνες αριστερες μετα το πηγαδι ........
Τι κριμα να περνανε τα χρονια και να μην τρεχουμε Μερκουρη , Ριτσωνα και τις αλλες εκει στην Μαυροσουβαλα κοντα , που σε λιγο δεν θα υπαρχουν .........ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.
ΤΗΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΠΛΑ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ.EΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 8 ΧΛΜ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 8 ΧΛΜ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΜΕΛΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΨΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΛΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποια ? το Μελετακι τα εχει αυτα ?Δεν ειχα δει ποτε οτι εχει να προσφερει τοσο μεγαλη οδηγικη ευχαριστηση αυτη η ειδικη απλα να περασουμε για να παμε στις επομενες την θεωρουσαμε , αν γλυτωναμε στις γλυστερες πριν το πηγαδι , και στις επικινδυνες αριστερες μετα το πηγαδι ........
Τι κριμα να περνανε τα χρονια και να μην τρεχουμε Μερκουρη , Ριτσωνα και τις αλλες εκει στην Μαυροσουβαλα κοντα , που σε λιγο δεν θα υπαρχουν .........Mα φυσικα Δαφνη μακραν σε σχεση με το Μελετακι
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
Nα δω ξανα ΦΥΛΗ(Ε.Δ) και τιποτα αλλο!
Φυλη/σκουρτα/ψαθα/στεφανη/μελετακι/ριτσωνα/?????
Αρα συμφωνα με το Λ.Μ. υπαρχει 50% επιτυχια με ανωδικη ταση
-
ΧΕΧΕ ΝΑΙ!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.
ΤΗΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΠΛΑ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ.EΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 8 ΧΛΜ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 8 ΧΛΜ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.Αγαπητέ el-em,
Πριν το χωριό όντως έχει μπαριέρες, είναι πολύ γρήγορη αλλά χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους. Εγώ δε θεωρώ αυτό επικίνδυνο κομμάτι. Θεωρώ το δεύτερο που αν το ξέρεις κάθε άλλο παρά αργό και κλειστό είναι. Το δικό μου αυτοκίνητο στο κομμάτι (αν εννοούμε το ίδιο) από το χωριό μέχρι τις Ερυθρές, με ανοιχτό δρόμο, περνάει ένα σωρό στροφές με 4η ή 5η. Επιπλέον, εκεί δεν υπάρχει μπαριέρα, ενώ υπάρχουν πολλά χασίματα πάνω σε στροφές που θέλουν τέλεια γνώση του δρόμου. (Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, οδηγικά είναι πολύ συναρπαστική).
Όσον αφορά την Πλάκα, έχεις απόλυτο δίκιο. -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΤΗΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΑΠΛΑ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ.EΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 8 ΧΛΜ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 8 ΧΛΜ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.Αγαπητέ el-em,
Πριν το χωριό όντως έχει μπαριέρες, είναι πολύ γρήγορη αλλά χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους. Εγώ δε θεωρώ αυτό επικίνδυνο κομμάτι. Θεωρώ το δεύτερο που αν το ξέρεις κάθε άλλο παρά αργό και κλειστό είναι. Το δικό μου αυτοκίνητο στο κομμάτι (αν εννοούμε το ίδιο) από το χωριό μέχρι τις Ερυθρές, με ανοιχτό δρόμο, περνάει ένα σωρό στροφές με 4η ή 5η. Επιπλέον, εκεί δεν υπάρχει μπαριέρα, ενώ υπάρχουν πολλά χασίματα πάνω σε στροφές που θέλουν τέλεια γνώση του δρόμου. (Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, οδηγικά είναι πολύ συναρπαστική).
Όσον αφορά την Πλάκα, έχεις απόλυτο δίκιο.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ 4Η ΚΑΙ 5Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΑΛΛΥ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο Σ.Ο.Α.Α. ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ Ε.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κατι υποψιαζομαι οτι καποιος θελει να τρεξει με evo και 215 τελικη που εχουν αυτα τα ταχι ....... και τα θελει ευκολα τα δευτερολεπτακια χ2 απο αυτη την ειδικη ......... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑΑ
Πολυ επιμονη βλεπω ..........γιαυτο το αεροδρομιο που περναγαμε καποτε για να βγουμε με τα σερβις στην παλια εθνικη .........μηπως ?
Τσ τσ τσου ..... εχει βρωμισει το παλιομυαλο μου απο ολα αυτα που εχω δει κι εχω ακουσει οτι τοσα χρονια , και αρχισα να υποψιαζομαι και τους εντιμους φιλους ....... φτου μου .
-
Aντι να τους πείς και μπράβο που κατεβάζουν το taxi μέσα στα κάρτ και τα κατηφόρεια, του την μπαίνεις και απο πάνω ...
30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009