-
Ο αβραμόπουλος πέρα απο τις δημόσιες σχέσεις δεν έχει τίποτε άλλο καλό, και είναι εντελώς ανίκανος να προσφέρει έργο..Θυμηθείται οτι και ως δήμαρχος της Αθήνας δεν έκανε κάτι αξιόλογο..
η ντόρα έχει το μεγάλο μειονέκτημα οτι είναι κόρη του αποστάτη και επίσης επιπλέον δε νομίζω ο ελληνικός λαός να βγάλει ποτέ πρωθυπουργό γυναίκα..
για το σαμαρά ας μη μιλήσω καλύτερα..Γελάει ο κόσμος που λέει και ο αλέφαντος..
Στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος οπότε επιλέγω αβραμόπουλο αν και σιχαίνομαι τον τρόπο που μιλάει....Με λίγα λόγια αν υπήρχε μια πιθανότητα να ψηφίσω(λέμε τώρα (η παρένθεση πάει στο να ψηφίσω ) ) ΝΔ με τον καραμανλή με αυτούς ,τους τρεις για προέδρους η πιθανότητα αυτή χάνεται.. -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Για τους υποψήψιους (που 'περιέργως' ήταν ΟΛΟΙ γνωστοί πριν ακόμα πει ο Καραμανλής ότι παραιτείται
και η παραιτηση Καραμανλη ηταν γνωστη ακομα πιο πριν
Δεν βγαίνεις έτσι στο καπάκι, τηρείς κάποια προσχήματα. Εμφανίστηκαν ως κοράκια που έκλαιγαν τον μακαρίτη κλέβοντας ταυτόχρονα τις τσέπες του.
Όσον αφορά τη διαδικασία, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έκανε μια ψευτοπαπαριά με την 'εκλογή' του ΓΑΠ από τη βάση (αφού του είχαν δώσει κι αυτού δαχτυλίδι), αλλά η ΝΔ βαρύνεται με δυο ατοπήματα πολύ σημαντικά:
- την επιλογή του Έβερτ από μερικούς κωλόγερους
- την εκλογή του Κωστάκη πρακτικά χωρίς αντίπαλο, αφού όλα είχαν στηθεί υπέρ του σε τέτοιο βαθμό, που ο Πολύδωρας έθεσε υποψηφιότητα για να τηρηθούν κάποιοι τύποι (όπως ο ίδιος υπονόησε)
Είναι η πρώτη φορά μετά από δεκαετίες που υπάρχει πραγματική και δημόσια και όχι προσχηματική ή κλειστή σύγκρουση για το πρόσωπο του αρχηγού. Ο νικητής θα έχει αντιπολίτευση που θα καιροφυλακτεί να εκμεταλλευτεί ατυχίες και αστοχίες.
pasxo, ευχαριστώ, αλλά είμαι πολύ αριστερός για ΝΔτης (όπως και πολύ δεξιός για την Αριστερά και πολύ παράξενος αδερφάκι μου για ΠΑΣΟΚος).
-
Πολιτικη Ανοιξη και Κινημα Ελευθερων Πολιτων!!!
-
Ενδιαφέρον θέμα για όλους, ξαθώς ακόμη και οι μη φίλοι της νδ βλέπουμε έναν πιθανό μελλοντικό πρωθυπουργό...
μου φαντάζει αστείο το γεγονός οτι ένα μέλος (ο Σαμαράς), τέως μαυρο πρόβατο, τέως κατηγορούμενος για την απώλεια εξουσίας, ιδρυτής ενός σχεδόν αποσχιστικού κόμματος και μόλις 2-3 χρόνια στην οικογένεια της νδ, να φαντάζει ως υποψήφιος αρχηγός...Φυσικά η δύναμή του στη Μεσσηνία μόνο αμελητέα δεν είναι...
Απ την άλλη βαρέθηκα, μπούχτησα να βλέπω τη διαδοχή να θεωρείται οικογενειακή υπόθεση! Το αν η Ντορα είναι ικανή για πρωθυπουργός δε το γνωρίζω. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι είναι περισσότερο στυλ, μόστρα δήθεν γνώστριας και λιγότερο ουσία...Πάντως τα ΜΜΕ την χαϊδεύουν πάρα πολύ...Ο μόνος καλός λόγος να βάλουν αυτοί είναι οτι έτσι θα γλιτώσουμε απ τον..Κυριάκο που έρχεται!
Ο δε Αβραμόπουλος είναι κι αυτός της μόστρας και του δήθεν. Πολιτικά είναι ρηχός και όλη η δύναμή του περιορίζεται στην Αθήνα (λόγω Δημαρχείας) και στην Αρκαδία λόγω καταγωγής.
Προσωπικά δε θα ήθελα κανέναν απ τους τρεις, κανέναν απ όσους έχουν βγει στο προσκήνιο. Τουλάχιστον ο ΓΑΠ δεν γέμιζε ποτέ το μάτι, είναι ωστόσο συμπαθής ως άνθρωπος και ξεφεύγει λίγο απ το παλαιοκομματικό στυλ. Εδώ όλοι θυμίζουν άλλες δεκαετίες...
-
Εχει παντως πολιτικο ενδιαφερον το οτι η κουβεντα και η βαρυτητα εκει στη ΝΔ,εχει μετοπιστει στο αν θα γινει προσυνεδριο ή οχι,αν ο νεος προεδρος θα εκλεγει απο διερυμενη βαση εκλεκτορων,τι θα φορεθει φετος το φθινοπωρο,και καθολου στην αξιολογηση των υποψηφιοτητων.Διοτι συγχωρεστε με για το μηδενισμο μου αλλα και οι τρεις υποψηφιοι ειναι πολιτικα ολιγοστοι .Νταξει δε λεω,και ο ΓΑΠ μεχρι χθες ηταν Γιωργακης,αλλα περασε τις εξετασεις και σημερα ειναι τετρατουρμπινος.Και δεν θα ηττηθει ουτε ευκολα ουτε γρηγορα.Εκτος κι αν αναζητουν μια λυση τυπου Εβερτ.
Ή μπορει να ειναι τοσο στημενα τα πραγματα απο τη 'Λεσχη',και τα χουν συμφωνησει:'Τοσο θα κυβερνησει ο Κωστακης,τοσο ο Γιωργακης,και τοσο η Ντορουλα.Καταλαβατε παιδακια?'
...
-
Έχω πλέον κατασταλλάξει ότι αυτό που χρειάζεται η ΝΔ είναι διάλυση και επανίδρυση. Το πρόσωπο του αρχηγού είναι δευτερεύον. Εδώ τα ΜΜΕ έφτιαξαν πρωθυπουργικό προφίλ στον απίθανο ομογενή δε θα φτιάξουν και στον αρχηγό της άλλης πλευράς όταν χρειαστεί;
Προσωπικά συμπαθώ τον Σαμαρά αλλά επιμένω ότι η ΝΔ μας τελείωσε. Ένα νέο λαϊκό κόμμα με κατασταλλαγμένη ΔΕΞΙΑ ιδεολογία και ελεύθερο από φιλελεύθερα βαρίδια του παρελθόντος και παρόντος. Ένα δεξιό λαϊκό κόμμα στα πρότυπα των ευρωπαϊκών με ιδεολογική πλατφόρμα ισχυρή και ξεκάθαρη. Κοινωνική πρόνοια, κρατική παρέμβαση όπου επιβάλλεται, εθνική συνοχή και ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ λόγος που απευθύνεται στον Έλληνα και τα προβλήματα του, την Ελλάδα και τα εθνικά της συμφέροντα.
Όσο τα παραπάνω δεν γίνονται η -σαφώς αριστερόστοφη- ελληνική κοινωνία θα γυρνάει την πλάτη για ποοολύ καιρό στην φιλελευθερο-κεντρωα-μεσαιο-ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ παράταξη. -
Πόσο καμένος εγκεφαλικά μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για να τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο (ο αρχηγός της ΝΔ)?
Εκτός κι αν έχει άμεσο συμφέρον βέβαια (μπάρμπα το Μητσοτάκη πχ ). -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
**Πόσο καμένος εγκεφαλικά μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για να τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο (ο αρχηγός της ΝΔ)? **
Εκτός κι αν έχει άμεσο συμφέρον βέβαια (μπάρμπα το Μητσοτάκη πχ ).Δε θα συμφωνήσω. Δες το σαν κους κους thread. Mέχρι εκεί
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δε θα συμφωνήσω. Δες το σαν κους κους thread. Mέχρι εκεί
Εχεις ένα δικιο, αλλά έχω μια πηγαία αποστροφή για τη συγκεκριμένη φάρα που δε μου επιτρέπει ούτε αυτό.
-
Ολο αυτό το κους κους, οπως έγραψε και ο ταξιδιώτης, έχει την πλάκα του. ΙΜΟ, η συζήτηση γίνεται γιατί απλά η νδ δεν έχει στελέχη ικανά για την ηγεσία της. Από τους 'προβεβλημένους' εστιάζω στους δύο, που κατ΄εμέ στερούνται περιεχομένου. Τόσο ο Αβραμό ('παρίσταμαι και χαιρετίζω'), όσο και η Ντορίτα (ας μη ξεχνάμε πως έλαμπε δια της απουσίας της κατά τη δημαρχιακή της θητεία), ενώ δεν νομίζω ότι στο ΥΠΕΞ έπαιζε τίποτα παραπάνω από το ρόλο του φίκου. Ποιοι άλλοι είναι? Δεν ξέρω (ούτε και με πολυ-απασχολεί...). Η συντριπτική πλειονότητα των υπολοίπων 'στελεχών δεν είναι, πάλι ΙΜΟ, τίποτα παραπάνω από ex-ΔΑΠίτες.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**Πόσο καμένος εγκεφαλικά μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για να τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο (ο αρχηγός της ΝΔ)? **
Εκτός κι αν έχει άμεσο συμφέρον βέβαια (μπάρμπα το Μητσοτάκη πχ ).Δε θα συμφωνήσω. Δες το σαν κους κους thread. Mέχρι εκεί
flash-back του '07 απο την αναποδη
-
Στα χάλια που οδήγησαν την Ελλάδα δε θέλω ούτε να τους βλέπω.
Ένας από τους λίγους καλούς φαίνεται να είναι ο Μεϊμαράκης.
Εύχομαι να πάρουν την εξουσία μετά από 50 χρόνια όταν εγώ θα έχω -
Ωραίο κόλπο αυτό, να αλλάζεις αρχηγό και να γίνεσαι καινούργιος. Σαν τα αυτοκίνητα, άμα αλλάξεις το τιμόνι και βάλεις άλλο, καινούργιο δεν γίνεται;
Εγω αν ήμουν ο κύριος ΝΔ θα έβαζα μπροστά κάναν τρέντυ τύπο στυλ Σπηλιωτόπουλος, με light και eco προφιλ, να μπορει να παίξει στα ισα τον ΓΑΠ.
Να ονομάσει πχ όταν βγεί το υπουργείο εσωτερικών 'υπουργείο χαράς και ευτυχίας'. Να έχει και ο κακομοίρης ο ΓΑΠ έναν άνθρωπο να του ξαναδώσει την εξουσία όταν ο ίδιος τα σκατώσει
Παρ όλα αυτά θα ψηφίσω ντόρα για συναισθηματικούς λόγους.
Μπας και αφανιστούν μια ώρα αρχίτερα -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ωραίο κόλπο αυτό, να αλλάζεις αρχηγό και να γίνεσαι καινούργιος.Εγω αν ήμουν ο κύριος ΝΔ θα έβαζα μπροστά κάναν τρέντυ τύπο στυλ Σπηλιωτόπουλος, με light και eco προφιλ, να μπορει να παίξει στα ισα τον ΓΑΠ.
ναι αλλα θα επρεπε να του κανεις μαθηματα ορθοφωνιας πρωτα, γιατι πανω απ'το αυλακι θα τους κατσει καπως η προφορα, κακα τα ψεματα..
http://www.youtube.com/watch?v=X6UWlUV3 ... re=related
πολjιτες αποκλjεισει πολjης
και φυσικα..
http://www.youtube.com/watch?v=7OBL31xu ... re=related
τεσπα ψηφιζω ψωμιαδη. ετσι κ αλλιως καποιος καριολης φασιστας θα μας κυβερναει με το φασιστοταξικο κομμα του οταν φυγει η πρασινη λαιλαπα, τουλαχιστον θα βγαζει και λιγο γελιο...
-
ΡεσπεΚτ..
-
To Μητσοτακεικο έχει γενικά πρόβλημα με την αριθμητική..... (0+0.....)
Πάρε εδω Ντόρα..
Youtube Video -
Δεν μου γεμιζει το ματι κανενας.
Το ιδιο βεβαια θα ελεγα και για τον Γιωργακη και για τον Κωστακη πριν τους δω στην εξουσια.Ο Αβραμοπουλος μου φαινεται να ειναι ανθρωπος μονο του φαινεσθαι
και η Ντορα φοβαμαι πως θα φερει πολλα κακα με το μυαλουδακι της.
Δεν ξερω τι φρουτο ειναι ο Σαμαρας.Αυτοι οι 3 ειναι τελικως ;
Υπαρχει περιπτωση να μπει κι αλλος αναμεσα τους ; -
delete
-
Υπαρχει και ο Ψωμιαδης αλλα δεν τον θεωρησα κανονικη υποψηφιοτητα.
ΝΔ-εκλογή αρχηγού