-
Ψηφίστε ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ.
Οχι ποιος πιστεύετε οτι θα είναι τελικά,ούτε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος,ουτε οτιδήποτε άλλο παράπλευρο,μονο ποιον θέλετε εσεις,ανεξαρτήτως του αν έχετε ψηφίσει ποτε ΝΔ. -
Οχι ποιος πιστεύετε οτι θα είναι τελικά,ούτε ποιος είναι ο πιο κατάλληλος,ουτε οτιδήποτε άλλο παράπλευρο,μονο ποιον θέλετε εσεις,ανεξαρτήτως του αν έχετε ψηφίσει ποτε ΝΔ. -
σαμαρας απο μενα.
-
in before the lock
-
γιατι να κλειδωθει ρε φιλε,δεν καταλαβα
-
Aβραμόπουλος, Σαμαράς, και Ντόρα, όπως λέμε Madonna...???
-
Νομίζω πως πρέπει να μπεί επιλογή 'Όχι-Ντόρα'
Πάντως δεν πιστεύω πως έχει κανένας απο τους 3 κάτι ουσιαστικό να προσφέρει. Προτιμότερη θα ήταν η επιλογή ενος νεότερου αρχηγού του στύλ Χατζηδάκη, Σπηλιωτόπουλου η Γκιουλέκα.
-
Όχι και Γκιουλέκα βρε παιδί, μού βγήκε το μάτι!
Να προταθεί κι ο Ντινόπουλος τότε...
Για τους υποψήψιους (που 'περιέργως' ήταν ΟΛΟΙ γνωστοί πριν ακόμα πει ο Καραμανλής ότι παραιτείται
Σαμαράς (θέλει δαχτυλίδι από τους καραμανλικούς, αλλά τ΄@@ του θα πάρει νομίζω και ελπίζω)
Αβραμόπουλος (το παίζει αριστοκράτης -πράγμα όχι καλό για υπερκομματικό αρχηγό-, από την άλλη ας τον πολέμησαν το νοσοκομειακό κατεστημένο με τα αντιπολιτευτικά παπαγαλάκια και τις γιατρουδάρες όταν προσπάθησε να βάλει μια τάξη στη ληστεία των κρατικών πόρων, δεν νομίζω ότι είναι επαρκής)
Ντόρα (το μη χείρον, αρκετά ικανή, αρκετά ευφυής, ξέρει ελληνικά, πήρε και διεθνές χρίσμα από τη θητεία της στο Εξωτερικών, αλλά δυστυχώς τη δασκάλεψε ο μπαμπάς της, που αν και ήταν Πρωθυπουργός με όραμα -όσα είπε έγιναν, αλλά...20 χρόνια αργότερα!!-, είναι παλαιοκομματικής νοοτροπίας την οποία κατανάγκη μετέδωσε στη θυγατέρα) -
Για να δουμε για ποσο θα μεινει ανοιχτο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τους υποψήψιους (που 'περιέργως' ήταν ΟΛΟΙ γνωστοί πριν ακόμα πει ο Καραμανλής ότι παραιτείται
και η παραιτηση Καραμανλη ηταν γνωστη ακομα πιο πριν
Εγω βλεπω Σαμαρα ως την καλυτερη επιλογη για το μεσο νεοδημοκρατη,επειδη εχει το χρισμα των αμερικανων αλλα ειναι και φορεας του καραμανλισμου(ο Σαμαρας,οχι ο νεοδημοκρατης).Ομως δεν εχει κρισιμη μαζα-το σημαντικοτερο εργο που εχει επιτελεσει απο την επιστροφη του ειναι τα εγκαινια ενος μουσειου.Πολυ 'Κυριος τιποτα' κι αυτος.Αλλα ξεχασα ειχε διετελεσει υπεξ.,σημαντικο προσον στις μερες μας για πρωθυπουργο.
Η Ντορα,ναι μεν αλλα.Οντως ικανη αλλα εξισου ραδιουργα κι επικινδυνη.Θα την ηθελε σοβαρα κανεις για πρωθυπουργο του?Το ιδιο βεβαια ισχυε και για το Γιωργακη μεχρι προτινος,και η απορια μας λυθηκε,ειναι φαινεται σημεια των καιρων να μας κυβερνουν εκπροσωποι ασυνηθιστων δημογραφικων ομαδων.Γιατι οχι και μια γυναικα?(αν πειθει για γυναικα)Ακουω μαλιστα πως ο Πρετεντερης της ετοιμαζει γκαλοπ μουρλια απο βδομαδα
Αλλα εγω εχω αλλο σεναριο
συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πηγες ο Καραμανλης φερεται να ειπε:«θα ξεκουραστώ μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά έρχονται τα καλύτερα».
Τι να εννοουσε?
Α)Την προταση που θα του κανει το Πασοκ για να γινει Π.της Δημοκρατιας?
Β)Την πρωτοχρονιατικη γεμιστη γαλοπουλα ,που ερχεται μετα τα Χριστουγεννα?
Γ)Τις νεες κυκλοφοριες τιτλων για το PS3 slim?(Uncharted 2,God of War III)
Δ)Την συντριβη του επομενου προεδρου της ΝΔ(βλεπε ντορα) στις επομενες εκλογες (ενδεχομενως και το Μαρτιο) και τη θριαμβευτικη του επιστροφη στη θεση του χαλιφη?
θα δουμε...
-
Ο Ψωμιάδης δεν μοιάζει με τον Robert De Niro ?
(σχετικά )
-
delete
-
Ευκολάκι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ευκολάκι...θα θελες ντορα αρχηγο? γιατι?
(εκτος αν δε θες ποτε ξανα να βγει η ΝΔ, οποτε μαζι σου )εγω θελω Ψωμιαδη ειναι ο,τι πρεπει για αρχηγος της ΝΔ
ο μονος που μπορει να φερει γρηγορα ανατροπες παροτι ειναι φελος (αλλα εχει γενικη αποδοχη και θα μπορουσε να φερει κοσμο απο αλλες παραταξεις) ειναι ο αβραμοπουλος
ο σαμαρας θα εχει παντα απεναντι του τον κοσμο του μητσοτακη, δεν εχει στον ηλιο μοιρα
-
Ο Ψωμιάδης είναι για τα μικρά παιδιά. Ο Σαμαράς είναι προδότης και ο Αβραμό είναι πολύ όμορφος και γράφει πολύ καλά στο γυαλί ...για δεύτερος...
-
EDDIE
+ = αρχηγία ΝΔ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Ψωμιάδης είναι για τα μικρά παιδιά. Ο Σαμαράς είναι προδότης και ο Αβραμό είναι πολύ όμορφος και γράφει πολύ καλά στο γυαλί ...για δεύτερος...εγω τρομαζω στη σκεψη ντορας πρωθυπουργου..
αλλα ξερω οτι ο περισσοτερος κοσμος ξερει και δε θα εβαζε ποτε στο μαξιμου αυτη τη *%$&#$(#$@
ο αβραμοπουλος θα τα εκανε ολα πουτανα αλλα θα ηταν αλλος ενας καραμανλης...
η αλλη θα μας μαμουσε πρωι μεσημερι βραδυ, συνεχεια μεχρι να μην αντεχουμε αλλο..προσεχε οταν προσβαλλεις τον Ψωμιαδη ειναι σαν να προσβαλλεις τη συμπρωτευουσα που τον ψηφιζει
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
EDDIE+ = αρχηγία ΝΔ
+1000
-
Εγω θελω τον manosky για προεδρο..
ΝΔ-εκλογή αρχηγού