-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
'Ένα σχεδόν μήνα πριν την έναρξη των πωλήσεων του στη χώρα μας, οδηγούμε στην πίστα των Μεγάρων το σπορτίφ υβριδικό κουπέ της Honda.'
Τιμές μεταξύ του Insight και το Civic είναι το αναμενόμενο..... οπότε μία τιμή στα 22k δεν είναι παράλογη αλλά είναι τρομερά ακριβή για τα σημερινά δεδομένα και για το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.
'Στη χώρα μας το νέο CR-Z θα ξεκινήσει να πωλείται από την 1η Ιουνίου σε τιμή που οι ιθύνοντες της ελληνικής αντιπροσωπείας εκτιμούν ότι δεν θα υπερβαίνει τα 24.000 ευρώ.'
(Πλάκα κάνουν!!!)
Από το http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=492&page_id=3273
24κ για το κομμενο Insight με το κοφτερο τιμονι?
Kαλες πωλησεις...Με 24.000 περνεις το Megane 2.0 tce στην εκδοση Dynamic και αντε γεια που λεει και ο Τακης !
-
Πάντως μιλάμε για 4 επίπεδα εξοπλισμού και με πανοραμική οροφή στο ακριβότερο. Δεν διευκρινίζεται αν σε κάποιες εκδόσεις το CVT θα είναι standard.
Η τιμή είναι αλμυρή. Πολύ αλμυρή. Θα γλυκάνει όμως καθώς με το ΔΝΤ ελεγκτή αν θέλουν να πουλήσουν έστω και ένα όχημα θα πρέπει στην Ελλάδα να βάλουν νερό στο κρασί τους. Μία τιμή αντίστοιχη του σημερινού Insight (με το Insight να μειώνεται κατά 1000 ευρώ) θα βόλευε.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πάντως μιλάμε για 4 επίπεδα εξοπλισμού και με πανοραμική οροφή στο ακριβότερο. Δεν διευκρινίζεται αν σε κάποιες εκδόσεις το CVT θα είναι standard.cvt σαν να έχω την αίσθηση ότι δεν θα έρθει κατά ευρώπη μεριά
-
Οπως ειπα και πριν δεν θα εδινα 24.000 για το Cr-z μιας και με αυτα τα χρηματα παιρνεις πολυ πιο γρηγορο αυτοκινητο, ομως εαν υπηρχε εστω και η παραμικρη πιθανοτητα να το αγοραζα ,δεν θα το επερνα με τιποτα με κιβωτιο CVT.
Απο αυτα που εχω διαβασει λογικα το cvt θα ειναι πολυ αργο -
http://www.youtube.com/watch?v=Vn_8uJ60 ... popt02us0e
fifth gear review
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Videofifth gear review
πιο γρήγορος από μένα...
Ενδιαφέρον κατά το fifth gear.
-
Κάτι λέγαμε για tuners
Spoon Sports CRZ
Εν τάχει
~8500 rpm redline
+22 άλογα πάνω
+3 κιλα ροπής- σκληρότερες αναρτήσεις
+LSD
-100 κιλά βάρος
- $8000 απο την τσέπη μας
Υπόσχονται 6.9 για 0-100.
http://www.roadandtrack.com/tests/car/w ... ports-cr-z
- σκληρότερες αναρτήσεις
-
Τιμές στην Ελλάδα:
Sport: 22.990
GT: 25.600
GT Sunroof: 26.700
GT Sunroof Leather: 28.000 -
είδα 2 άσπρα, στο δρόμο, καβάλας, έξω από τον Σ, μου άρεσαν εξωτερικά
-
23 χιλιάδες για βασική έκδοση ενός B-segment (ουσιαστικά) με 120 άλογα;;;
η παράνοια καλά κρατεί
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τιμές στην Ελλάδα:Sport: 22.990
GT Sunroof Leather: 28.000Τα καλώδια είναι από χρυσάφι και τα εμπρός φτερά από λευκόχρυσο;;;;
Καλά θα πουλήσει...
-
Μαρκουλίνο θα πάμε βόλτα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μαρκουλίνο θα πάμε βόλτα;Όταν το πάρεις ενημέρωσε...
Πάμε να χαλάσουμε την μέση κατανάλωση του tc...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μαρκουλίνο θα πάμε βόλτα;Α αυτό θέλω να το ζήσω κι εγώ!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τιμές στην Ελλάδα:Sport: 22.990
GT Sunroof Leather: 28.000Τιμή sport 22,990 / 1.21 = 19000 / 1.10 (φόρος πολυτελείας) = 17272 €
Τιμή GT 25.600 / 1.21 = 21157€ /1.10 = 19233€Τιμές Ιταλίας
Sport 22.800 / 1.20 = 19000€
GT 24.300 / 1.20 = 20250€Κοινώς σε αξία προ φόρων πολυτελείας είμαστε στο Sport 10% φθηνότεροι ενώ στο GT η διαφορά είναι 1000 ευρώ λιγότερα εδώ.
Και να μην κάνουμε συζήτηση περί κινήτρων αγοράς υβριδικών που μπορούν να φθάσουν σε μία έκπτωση της τάξης των 3000 € ανά όχημα (πρακτικά αγοράζει κάποιος το αυτοκίνητο χωρίς ΦΠΑ).
Και σε αυτά προσθέστε ότι στην Ελλάδα το μεταλλικό δεν χρεώνεται ενώ στην Ιταλία στοιχίζει 450 ευρώ ή στις ακριβές εκδόσεις (όπως η GT) οι ζάντες αλουμινίου (από 550 ευρώ και βάλε...)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μαρκουλίνο θα πάμε βόλτα;
Α αυτό θέλω να το ζήσω κι εγώ!
Θα ενημερωθείς...
-
Τα €19.000 είναι η λιανική, από αυτά πρέπει να αφαιρεθεί το κέρδος του εισαγωγέα ας πούμε €1500 και του εμπόρου, ας πούμε €1500 για να καταλήξουμε στα €16.000 χονδρικής που προφανώς δεν έχει φόρο πολυτελείας. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν δωθούν πάνω από 20 κομμάτια μέχρι το τέλος του έτους.
-
Μία έκδοση χωρίς το υβριδικό σύστημα (μπαταρίες / IMA) θα είχε παρόμοιες επιδόσεις και κατανάλωση ενώ θα κόστιζε και 3-4χιλ λιγότερο. Κρίμα που βγαίνει μόνο υβριδικό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μία έκδοση χωρίς το υβριδικό σύστημα (μπαταρίες / IMA) θα είχε παρόμοιες επιδόσεις και κατανάλωση ενώ θα κόστιζε και 3-4χιλ λιγότερο. Κρίμα που βγαίνει μόνο υβριδικό.άσχετα με το κόστος κτίσης και χρήσης έχει τόση σημασία τη έχει κατω απο το καπό ενα αμάξι??? (απο τη στιγμή που το κινεί αξιοπρεπώς)
ποιο πολυ με ενοχλεί οτι έρχεται με το παλούκι στη μέση παρά οτιδήποτε αλλο (από τεχνικής πλευράς)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μία έκδοση χωρίς το υβριδικό σύστημα (μπαταρίες / IMA) θα είχε παρόμοιες επιδόσεις και κατανάλωση ενώ θα κόστιζε και 3-4χιλ λιγότερο. Κρίμα που βγαίνει μόνο υβριδικό.+1
Μείον πόσα κιλά, συν σε επιδόσεις και οικονομία...
NEO HONDA CR-Z