-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα Honda είναι σχεδιαστικά πάντα μια δεκαετία μπροστά από τα VW, σύγκρινε μοντέλα 20 χρόνων και θα δεις.Ε;
ποια Honda τα απρόσωπα, άγευστα, άνοστα (και όλα α-) της δεκαετίας του 90;
Και η Honda έχει αμαρτωλό παρελθόν.
-
Βάλε φωτογραφίες των σιβίκ της δεκαετίας του '90 δίπλα στα αντίστοιχα γκολφ και θα δεις ποια φαίνονται ΑΡΧΑΙΑ.
Κάνε το ίδιο με τα πασάτ και τα ακόρντ και θα δεις ακόμα μεγαλύτερη αρχαιολογία της VW.
Πρελούντ '96, βάλε δίπλα τα σπορ της VW
-
Mπα δεν βλέπω τρελές διαφορές ειδικά στο θέμα Σιβικ-Γκολφ ...ας πούμε για τα μέσα της δεκαετίας του 90 σε 3θυρα αμαξώματα. Και τα δύο άσχημα και απρόσωπα.
-
Ειδικά το πίσω μέρος ήταν αρκετά εντυπωσιακό για την εποχή του. -
Mπα δεν βλέπω τρελές διαφορές ειδικά στο θέμα Σιβικ-Γκολφ ...ας πούμε για τα μέσα της δεκαετίας του 90 σε 3θυρα αμαξώματα. Και τα δύο άσχημα και απρόσωπα
Οι όποιες διαφορές στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνονται στα οικονομικά μοντέλα Γκολφ και Σίβικ, αλλά στα κάπως σπέσιαλ.Και η Χόντα έχει βγάλει και μερικά τέτοια, χωρίς να διεκδικεί βέβαια τίποτα πρωτεία παγκοσμίως.
Αναφέρομαι σε Civik Shuttle,Integra, FCX, NSX, CRX, Prelude, Legent, S2000 και μερικά άγνωστα σε ελλαδίτσα Acura ή Χόντα Ιαπωνίας σαν τα S600, S800, Odyssey κ.α. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mπα δεν βλέπω τρελές διαφορές ειδικά στο θέμα Σιβικ-Γκολφ ...ας πούμε για τα μέσα της δεκαετίας του 90 σε 3θυρα αμαξώματα. Και τα δύο άσχημα και απρόσωπα
Οι όποιες διαφορές στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνονται στα οικονομικά μοντέλα Γκολφ και Σίβικ, αλλά στα κάπως σπέσιαλ.Και η Χόντα έχει βγάλει και μερικά τέτοια, χωρίς να διεκδικεί βέβαια τίποτα πρωτεία παγκοσμίως.
Αναφέρομαι σε Civik Shuttle,Integra, FCX, NSX, CRX, Prelude, Legent, S2000 και μερικά άγνωστα σε ελλαδίτσα Acura ή Χόντα Ιαπωνίας σαν τα S600, S800, Odyssey κ.α.τα ξέρω ως petrolhead να ναι καλά ο Σαρακάκης που τα φερε...
τρελές διαφορές δεν βλέπω, απλά είχε πιο διευρυμένη γκάμα ίσως. Σαν σχέδιο ανέκαθεν ήταν συντηρητική η Honda για αυτό και τελευταία με το νέο Civic και το πρωτοποριακό στυλ που λάνσαρε σόκαρε και τους ίδιους τους Χοντάκηδες.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Μόνο σε μένα αρέσει περισσότερο το κάτωθι αυτοκίνητο ?Όχι βέβαια! Αν και θα προτιμούσα το άσπρο χρώμα να ήταν arctic ice φάση, γιατί στη φωτό δείχνει λίγο μπέεεεεεζ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mπα δεν βλέπω τρελές διαφορές ειδικά στο θέμα Σιβικ-Γκολφ ...ας πούμε για τα μέσα της δεκαετίας του 90 σε 3θυρα αμαξώματα. Και τα δύο άσχημα και απρόσωπα.Παντως τα Χοντα σε γενικες γραμμες ειναι πιο ομορφα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Mπα δεν βλέπω τρελές διαφορές ειδικά στο θέμα Σιβικ-Γκολφ ...ας πούμε για τα μέσα της δεκαετίας του 90 σε 3θυρα αμαξώματα. Και τα δύο άσχημα και απρόσωπα.
Παντως τα Χοντα σε γενικες γραμμες ειναι πιο ομορφα αυτοκινητα.
σε πιο ειδικές γραμμές ;
-
από τη δεύτερη δοκιμή που έκανα έχω να πώ οτι πήγαινα με 170χλμ στη καβάλας και μου φαινόταν οτι πηγαινα με 100 ενώ χαλαρά είχε τα 200...νομίζω θέμα επάρκειας ισχύος δεν τίθεται εκτός αν ψάχνουμε αμάξι για πίστα..
το θέμα όπως προανέφεραν παραπάνω είναι η λίγο τσιμπημένη τιμή και τι θα γίνει αν ξεμείνεις απο 'μπαταρία' στην εθνική,αν και έχω την εντύπωση οτι δε φορτίζει μονο στο φρεναρισμα ή στη κατηφόρα...
έχει κάποιος εμπειρία από ταξίδι στην εθνική?μάγκες μη μαλώνεται για τις εταιρείες , μου θυμίζεται ολυμπιακούς Vs παναθηναικούς...χαλαρα...κουβέντα κάνουμε
-
Ο χρήστης kosmich έγραψε:
από τη δεύτερη δοκιμή που έκανα έχω να πώ οτι πήγαινα με 170χλμ στη καβάλας και μου φαινόταν οτι πηγαινα με 100 ενώ χαλαρά είχε τα 200...νομίζω θέμα επάρκειας ισχύος δεν τίθεται εκτός αν ψάχνουμε αμάξι για πίστα..
το θέμα όπως προανέφεραν παραπάνω είναι η λίγο τσιμπημένη τιμή και τι θα γίνει αν ξεμείνεις απο 'μπαταρία' στην εθνική,αν και έχω την εντύπωση οτι δε φορτίζει μονο στο φρεναρισμα ή στη κατηφόρα...
έχει κάποιος εμπειρία από ταξίδι στην εθνική?μάγκες μη μαλώνεται για τις εταιρείες , μου θυμίζεται ολυμπιακούς Vs παναθηναικούς...χαλαρα...κουβέντα κάνουμε
τι αυτοκίνητο οδηγάς και σου φαίνεται τόση μεγάλη η διαφορά ?
ποιος μίλησε για πίστα... με τον ρυθμό που έχουν βαρύνει τα σημερινά αυτοκίνητα τα 120άλογα σε αυτή (Την σπορ κατηγορία) μοιάζουν οριακά λίγα... -
Απτην στιγμη που μπορει και ταξιδευει ανετα με 170 χλμ μια χαρα ειναι.
Απο καταναλωση ξερει κανεις τιποτα μιας και ειναι και πιο σοβαρο θεμα. -
Αυτά που αναφέρεις πάντως τα κάνει ένα οποιοδήποτε ατμοσφαιρικό 1.4-1.6 της μικρομεσαίας κατηγορίας, από 5 εως και 7 χιλιάρικα φτηνότερο από το CRZ (πχ το Proceed 1.4 109hp).
-
απο κατανάλωση σε χαλαρούς ρυθμούς 6 ενώ αν το ζορίσεις 7-7,5
εγώ που τις άλλαζα στις ταχυτητες στο κοφτη σε μια διαδρομη 5 χλμ είχα μεση 6,7οδηγώ ένα αμάξι με 85 ψόφια άλογα.αλλά πριν οδηγήσω το honda είχα κανει test drive sto Giulietta και είχα αυτό σα μέτρο σύγκρισης(όσο γινόταν),το οπόιο νομίζω είχε λίγο καλύτερες επιδόσεις σε 'τράβηγμα'...αλλά το 12αρι σε κατανάλωση επίσης..
kapami σε αυτό που λές δεν έχεις άδικο,προσπαθώ να ζυγίσω τα οφέλη και την τιμή του (23.000)
-
Αρα μιλαμε για ενα πολυ οικονομικο αυτοκινητο,ετσι;
-
εγώ που τις άλλαζα στις ταχυτητες στο κοφτη σε μια διαδρομη 5 χλμ είχα μεση 6,7οδηγώ ένα αμάξι με 85 ψόφια άλογα.αλλά πριν οδηγήσω το honda είχα κανει test drive sto Giulietta και είχα αυτό σα μέτρο σύγκρισης(όσο γινόταν),το οπόιο νομίζω είχε λίγο καλύτερες επιδόσεις σε 'τράβηγμα'...αλλά το 12αρι σε κατανάλωση επίσης..
kapami σε αυτό που λές δεν έχεις άδικο,προσπαθώ να ζυγίσω τα οφέλη και την τιμή του (23.000)
ο ταπεινός και αρχαίος 1400άρης της peugeot έχει την ίδια κατανάλωση...
+2 θέσεις
-8500
και ταξιδεύει με 160-170... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο ταπεινός και αρχαίος 1400άρης της peugeot έχει την ίδια κατανάλωση...
+2 θέσεις
-8500
και ταξιδεύει με 160-170...και ειναι πολυ πιο φιλικο στο περιβαλλον, μη το ξεχναμε αυτο!
-
δλδ...peugeot=honda και ο παλιος 1400αρης= 1500 cc vtec και επίσης σε γρήγορη οδήγηση καέι και 7 λτ/100??
σε ποιο μοντελο αναφέρεσαι για peugeot? -
Είπα εγώ τέτοιο πράγμα;;
Εγώ Είπα ότι το 207 με τον παλιάς τεχνολογίας 1400αρη είναι το ίδιο οικονομικό με το χοντα τη στιγμή που είναι και ΠΟΛΥ πιο χρηστικο ...
Στην εθνική , και με ταχύτητες σταθερές πάνω Απο 150 καίει λίγο λιγότερο Απο 120αρη τουρμπο...
Πιστεύεις ότι σε στροφοδιαδρομη δεν θα βαρεσει 9+ σε κατανάλωση;; -
πιστεύω οτι δε θα βαρέσει 9αρι,και γιατι το έχω δει αλλά και το έχω διαβασει εδώ...http://www.spritmonitor.de/en/
το οτι είναι ακριβό έχεις δίκιο...όμως βάση υπολογισμών για 12000χλμ/χρονο με μεση 6,5λτ + τα μηδενικά τέλη έχεις κέρδος ~~800Ε σε σχέση με ένα αμάξι τουρμπάτο που θα έκαιγε ενα 9αρι με οικονομική οδήγηση...
και ευχαριστιέσαι και το αμάξι χωρίς άγχος για βενζίνη κάτι που δεν ισχύει σε ένα τουρμπάτο...
η ιδέα του να αποθηκεύεις ενέργεια που θα πήγαινε χαμενη και μετά να την αξιοποιείς όποτε την έχεις ανάγκη δε νομίζω να αφήνει κανένα αδιάφορο γενικά..
NEO HONDA CR-Z