-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τρίτο περιστατικό αλλά χωρίς κανένα ευτράπελο ήταν όταν ψάχνανε κάποτε τον Πάσσαρη, στην πρώτη απόδραση όπου σταματούσαν ό,τι αυτοκίνητο περνούσε την επαρχιακή Λάρισας-Ελασσόνας λίγο πριν την Ελασσόνα. Βέβαια εκεί ήταν ευγενέστατοι, τυπικότατοι (ζητούσαν και μια άδεια κι ένα δίπλωμα, αφού σε σταμάτησαν που σε σταμάτησαν) και σου εύχονταν και καλό ταξίδι.Όταν ψάχναν τον Πάσσαρη, είχα σταματήσει σε ένα μπλόκο μόνος μου για να τα πούμε λίγο με τα παιδιά... στην αρχή χέστηκαν όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει δίπλα τους και να κατεβαίνει κάποιος μέσα στα σκοτάδια...
-
'Κοντράκιδες' της παραλιακής βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα στο στόχαστρο ανδρών της Τροχαίας Αττικής.
Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου και τη λεωφόρο Βουλιαγμένης συνελήφθησαν τρία άτομα καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν άδεια οδήγησης ή ασφαλιστήρια συμβόλαια ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
Για παρόμοια αδικήματα επιβλήθηκαν δεκάδες πρόστιμα σε οδηγούς που συμμετείχαν σε κόντρες στα γνωστά λιμανάκια και βούτα.
Βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις σε βαθμό πλημμελήματος, επιβλήθηκαν 253 διοικητικά πρόστιμα, αφαιρέθηκαν 46 διπλώματα οδήγησης και 32 άδειες κυκλοφορίας, ενώ αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση μίας μοτοσικλέτας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
http://news247.gr/ellada/epixeirhsh_sta ... 65165.html
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
'Κοντράκιδες' της παραλιακής βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα στο στόχαστρο ανδρών της Τροχαίας Αττικής.Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου και τη λεωφόρο Βουλιαγμένης συνελήφθησαν τρία άτομα καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν άδεια οδήγησης ή ασφαλιστήρια συμβόλαια ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
Για παρόμοια αδικήματα επιβλήθηκαν δεκάδες πρόστιμα σε οδηγούς που συμμετείχαν σε κόντρες στα γνωστά λιμανάκια και βούτα.
Βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις σε βαθμό πλημμελήματος, επιβλήθηκαν 253 διοικητικά πρόστιμα, αφαιρέθηκαν 46 διπλώματα οδήγησης και 32 άδειες κυκλοφορίας, ενώ αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση μίας μοτοσικλέτας.
Μου το ειπε φιλος σημερα στη σχολη, ηταν απο τους παρευρισκομενους χωρις να κανει τιποτα μιας και ηταν με CLK οποτε και τον αφησαν
-
Κρίμα που δεν ήταν εκεί ο Kacey να καθαρίσει.
-
εγω απορω πως πατανε ακομη σε αυτα τα μερη νομιζα οτι ειχαν πεθανει μετα το 2004
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω απορω πως πατανε ακομη σε αυτα τα μερη νομιζα οτι ειχαν πεθανει μετα το 2004ναι ρε χαμος γινεται, δεν πεθαινουν αυτα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω απορω πως πατανε ακομη σε αυτα τα μερη νομιζα οτι ειχαν πεθανει μετα το 2004
ναι ρε χαμος γινεται, δεν πεθαινουν αυτα
και μετα τα λιμανακια πανε με ...30 γιατι ειναι ακριβη η βενζινη...
το λεω γιατι περασα απο πανω απο 2-3 απο αυτους, ενω λιγο πριν εκαναν τη φιγουρα τους -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι ρε χαμος γινεται, δεν πεθαινουν αυτα
και μετα τα λιμανακια πανε με ...30 γιατι ειναι ακριβη η βενζινη...
το λεω γιατι περασα απο πανω απο 2-3 απο αυτους, ενω λιγο πριν εκαναν τη φιγουρα τουςτο θεμα ειναι οτι λιγοι τρεχουν στα λιμανακια, αλλα κυριως στην βουλιαγμενης ή οπου αλλου βρουν ευθειες
στις στροφες παντως πολυ σπανιο να σε πιασουν
εγω τα αποφευγω αυτα τα μερη πλεον οταν εχει κοσμο.. μου αρεσει παρα πολυ να πηγαινω απο κει βολτα -ακομα και τελειως χαλαρη- , αλλα οχι με τοσους επικινδυνους καθυστερημενους τριγυρω
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κρίμα που δεν ήταν εκεί ο Kacey να καθαρίσει.Σιγα μην τρεχω εγω για ολους ρε...Ο καθενας ας τα βγαλει περα μονος του. Εμενα το μονο που μπορουν να μου προσαψουν ειναι τα φυμε. Ασε που για να μου κανουν ελεγχο, θα επρεπε να με βρουν μεσα στο αμαξι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κρίμα που δεν ήταν εκεί ο Kacey να καθαρίσει.
Σιγα μην τρεχω εγω για ολους ρε...Ο καθενας ας τα βγαλει περα μονος του. Εμενα το μονο που μπορουν να μου προσαψουν ειναι τα φυμε. Ασε που για να μου κανουν ελεγχο, θα επρεπε να με βρουν μεσα στο αμαξι.
Πισσα ειναι??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
'Κοντράκιδες' της παραλιακής βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα στο στόχαστρο ανδρών της Τροχαίας Αττικής.
Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου και τη λεωφόρο Βουλιαγμένης συνελήφθησαν τρία άτομα καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν άδεια οδήγησης ή ασφαλιστήρια συμβόλαια ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
Μου το ειπε φιλος σημερα στη σχολη, ηταν απο τους παρευρισκομενους χωρις να κανει τιποτα μιας και ηταν με CLK οποτε και τον αφησαν
Μαλιστα..με τη clk δε μπορεις να κανεις κοντρες..ειναι και αμαξι πουλ μουρ-κιμπαρικο-χλιδατο και εισαι καλο παιδι για να εχεις μερκα λογικα και δε πρεπει να σε σταματανε..
-
καλα αναλογα πού καθοταν
αμα καθοταν σε μερος με πολλους καγκουρες αποκλειεται να μην τον εδιωξαν τουλαχιστον
αμα απλα περασεις τι να σου πουν?
αμα κανεις μαλακια ο,τι και να χεις θα σε γραψουν -
Παρελειψα δεν ηταν με τους καγκουρες η μερκ ειναι του πατερα του μιας και ξεμεινε απο αμαξι ο ιδιος. Ειχε το Grande Funto και το πουλησε.
-
Παρελειψα δεν ηταν με τους καγκουρες η μερκ ειναι του πατερα του μιας και ξεμεινε απο αμαξι ο ιδιος. Ειχε το Grande Funto και το πουλησε.ε ναι οπου βλεπουν μπουγιο πανε σε αυτες τις περιπτωσεις
-
Εμενα το μονο που μπορουν να μου προσαψουν ειναι τα φυμε.
Πισσα ειναι??
Οχι καμμια σχεση, ειναι το πιο ανοιχτοχρωμο της 3Μ, αλλα το βραδυ αμα πεφτει φως πανω τους φαινεται, κ με τον νεο νομο ολα τα φυμε στα μπροστα τζαμια ειναι παρανομα. Εγω τα ειχα βαλει με τον προηγουμενο ΚΟΚ που ηταν νομιμα (με πιστοποιηση, TuV κλπ) κ δεν παω να τα ξηλωσω επειδη ειναι μαλακες αυτοι που καθονται κ βγαζουν τον ΚΟΚ. Ασε που με μαυρο αυτοκινητο, μαυρο εσωτερικο, το καλοκαιρι κανουν δουλεια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εμενα το μονο που μπορουν να μου προσαψουν ειναι τα φυμε.
Πισσα ειναι??
Οχι καμμια σχεση, ειναι το πιο ανοιχτοχρωμο της 3Μ, αλλα το βραδυ αμα πεφτει φως πανω τους φαινεται, κ με τον νεο νομο ολα τα φυμε στα μπροστα τζαμια ειναι παρανομα. Εγω τα ειχα βαλει με τον προηγουμενο ΚΟΚ που ηταν νομιμα (με πιστοποιηση, TuV κλπ) κ δεν παω να τα ξηλωσω επειδη ειναι μαλακες αυτοι που καθονται κ βγαζουν τον ΚΟΚ. Ασε που με μαυρο αυτοκινητο, μαυρο εσωτερικο, το καλοκαιρι κανουν δουλεια.
και θα πρεπει να λαδωσεις και κτεο
το ξερεις οτι κανονικα δεν περνας
οντως ειναι μαλακες που αλαξαν τον κοκ.. τι φταινε δηλαδη αυτοι που μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν νομιμοι και τους λετε ετσι απλα να πεταξουν τα λεφτα τους
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
.
Ρε kotetsi 5 χρόνια που ήμουν μόνιμα επάνω δεν είχα ποτέ τέτοια αντιμετώπιση. Ναι μεν οι ΟΠΚΕ κάνανε ελέγχους και στα λεωφορεία και στα ΙΧ, αλλά πάντα ήταν ευγενικοί.
Μπορεί να έτυχες σε περιπτώσεις, ή να έχω πολύ babyface. Τι να σου πω.Πάντως στην Κοζάνη έχω κάνει τις λακαμιές (έχω κλείσει και δρόμο για ώρες λόγω ατυχήματος) και δε με ενόχλησαν ποτέ.
-
Μα προφανώς ήταν περιπτώσεις. Είπα και πριν ότι δεν παρεξήγησα γιατί πολλά μπορούσαν να συμβαίνουν (ήταν και οι ώρες μικρές...) αλλά όπως και να το κάνεις όταν δε σου έχει ξανατύχει ποτέ και σου τυχαίνει έτσι «άγρια» δεν ξέρεις από πού να εξαφανιστείς! Φυσικά, εξετάζω και την περίπτωση του φίλου μου με μπάρμπα σε ανώτερη θέση στο Α.Τ. Κοζάνης, όπου στο άκουσμα του ονόματος η συμπεριφορά των οπκιτών άλλαξε άρδην...
-
Πριν από λίγο καιρό, κοντά στην Κοζάνη, με σταματάνε για έλεγχο δύο αστυνομικοί. Γνωρίζω ότι έχω ξεχάσει να πάρω μαζί μου κάποιο έγγραφο του αυτοκινήτου και νοιώθω ένα σχετικό σφίξιμο-δεν έχω όρεξη να πληρώνω πρόστιμα.
Ήταν ευγενέστατοι, μιλώντας στον πληθυντικό, και παρέκαμψαν το γεγονός ότι μου έλειπε κάποιο από τα έγγραφα του αυτοκινήτου.
Μάλιστα πιάσαμε κουβέντα (το αυτοκίνητο ήταν σε εσοχή του δρόμου, ενώ επειδή ήταν πρωί δεν πέρασε άλλο αυτοκίνητο) σχετικά με ένα αντικείμενο που είχα στο αυτοκίνητο και ο ένας αστυνομικός ζητούσε πληροφορίες αν ήμουν ευχαριστημένος κλπ.
Με χαιρέτησαν πάλι ευγενικά, αφού μου έδωσαν οδηγίες για το πως θα πάω στον προορισμό μου.Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Μάλιστα πιάσαμε κουβέντα ... σχετικά με ένα αντικείμενο που είχα στο αυτοκίνητο και ο ένας αστυνομικός ζητούσε πληροφορίες αν ήμουν ευχαριστημένος κλπ.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4