-
ψηλή ξανθια με 4 νούμερο σουτιέν ....
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Εντύπωση μου έκανε η εικόνα γιατί δεν την είχα ξαναδεί ζωντανά. Δεν υπενόησα ότι κακώς συνέβη ότι συνέβη
Πες το ντε έτσι... Έχω τύχει σε ανάλογο σκηνικό. Η διαφορά ήταν ότι τα «παιδιά» δεν ήταν της Δ αλλά της ΟΠΚΕ. Μπήκαν μπροστά μου με το Terrano με αναμμένο φάρο, σταμάτησαν, κατέβηκαν τέσσερις με παραλλαγές και όπλα, περικύκλωσαν το αυτοκίνητό μου και φώναζαν: «Βγες έξω ΤΩΡΑ!».
Περιττό να πω πού είχε φτάσει το σκατό...
οι οπκε κανουν και ελενχους? απο ποτε?
ΟΠΚΕ=Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλημάτων
-
Στην ''θανατικη ποινη'' ο qsis ειπε πωε σημερα κ να σκοτωσεις δεν τρεχει τπτ κ εμμεσως του την ειπατε πολλοι... http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o-o-oo_2214.html
Απο τι φαινεται ειχε ΔΙΚΙΟ .... -
Με αυτό τι είχε γίνει;
-
Tι θα μπορουσε να χε γινει ? Κ ΜΟΝΟ που πυροβολησαν ειναι εγκληματιες ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Στην ''θανατικη ποινη'' ο qsis ειπε πωε σημερα κ να σκοτωσεις δεν τρεχει τπτ κ εμμεσως του την ειπατε πολλοι... http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o-o-oo_2214.html
Απο τι φαινεται ειχε ΔΙΚΙΟ ....ειναι βλεπεις πολιτισμος η ανθρωπινη ζωη του θυματος να μην κοστιζει τιποτα
πρεπει ομως να σεβομαστε τη ζωη του καθε αποβρασματος γιατι πανω απ'ολα ειμαστε πολιτισμενοι
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Tι θα μπορουσε να χε γινει ? Κ ΜΟΝΟ που πυροβολησαν ειναι εγκληματιες ...Επειδή εγώ είμαι πιο ψυχρός άνθρωπος θέλω απλά να μάθω αν όντως ισχύει αυτό που γράφει στο link που έβαλα.
Αν βγήκε όντως τέτοιο πόρισμα. -
K σου ξαναλεω πως κ τετοιο πορισμα να χε βγει παλι εγκληματιες ειναι.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
K σου ξαναλεω πως κ τετοιο πορισμα να χε βγει παλι εγκληματιες ειναι.Και σου ξαναλέω πως δε με ενδιαφέρει τι είναι και τι όχι.
Μια απλή ερώτηση έκανα για όποιον ξέρει να μάθω και εγώ. -
Παιδες, απο την στιγμη που παρερχεται το 18μηνο ειναι υποχρεωτικο να αποφυλακιστουν. Ετσι οριζει ο νομος, ετσι ισχυει για ολους (εκτος αν κανω καπου λαθος), ετσι θα απαιτουσατε να εφαρμοσουν κ για εσας αν ησασταν στην ιδια θεση...
-
καλα το οτι εχουμε γελοιους νομους και γραφειοκρατια που καθυστερει τα παντα δε σημαινει οτι μας φαινεται λογικο ενας φερομενος ως δολοφονος να κυκλοφορει ελευθερος
εχει να κανει με την κοινη λογικη
ειναι λαθος μεν να μενεις προφυλακισθεις για παντα , αλλα οχι οταν εχουμε να κανουμε με φονο
και στη τελικη ας προχωρουσαν γρηγορα οι διαδικασιες
-
Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι αν θα απαιτήσουμε να εφαρμοστεί και για τον ειδικό φρουρό ο νόμος, με την ίδια ευαισθησία που θα το κάναμε αν είχε συλληφθεί οποιοσδήποτε για το ίδιο αδίκημα, και αποδεικνυόταν εκ των υστέρων ότι υπάρχουν σημαντικά ελαφρυντικά στοιχεία που μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ποινή του.
Έχω μείνει με την εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να έχει μια δίκαια δίκη.
-
delete
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και σου ξαναλέω πως δε με ενδιαφέρει τι είναι και τι όχι.
Μια απλή ερώτηση έκανα για όποιον ξέρει να μάθω και εγώ.Αν γραφεις για τον Αλεξη και την υποθεση βγηκε αθωος ο αστυνομικος, απο το φατσοβιβλιο το εμαθα που ανοιχτηκε ομαδα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μια απλή ερώτηση έκανα για όποιον ξέρει να μάθω και εγώ.Αν γραφεις για τον Αλεξη και την υποθεση βγηκε αθωος ο αστυνομικος, απο το φατσοβιβλιο το εμαθα που ανοιχτηκε ομαδα.
ρε μη διαβαζεις νεα στο facebook ελεος αυτος που εφτιαξε αυτη την ομαδα πρεπει να ευνουχιστει για παραδειγματισμο
ακομα σε εξελιξη ειναι η δικη, απλα δε μπορεις να εχεις καποιο προφυλακισμενο για πανω απο 18 μηνες -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε μη διαβαζεις facebook ελεος αυτος που εφτιαξε αυτη την ομαδα πρεπει να ευνουχιστει για παραδειγματισμο ή
ακομα σε εξελιξη ειναι η δικη, απλα δε μπορεις να εχεις καποιο προφυλακισμενο για πανω απο 18 μηνεςΜου την εστειλαν την ομαδα αλλα με συνοπτικες διαδικασιες την εστειλα
-
Ισως ειμαι ατυχος αλλα με εχουν σταματησει 12 φορες αστυνομικοι(ειτε για αλκοτεστ,ειτε για εξακριβωση κ.τ.λ) και τις 10 φορες ηταν μεθυσμενοι. Βρωμουσαν απο χμ
-
Πάντως εμένα χθες βράδυ (2 ξημερώματα), μου έκαναν σινιάλο (με την απαράδεκτη ντουντούκα που έχουν- σε κατοικημένη περιοχή) να σταματήσω ενώ βρισκόντουσαν από πίσω μου εν κινήσει, αλλά εκείνη τη στιγμή πάρκαρα έξω από ένα σουβλατζίδικο. Βγήκε ο συνοδηγός και όπως κλείδωνα με κοιτάει και ρωτάει τον οδηγό πόσα σουβλάκια θέλει. Μπήκαμε μαζί μέσα και έκανε ο καθείς την παραγγελία του
Πρέπει να ξενέρωσαν γιατί στο αμέσως επόμενο τετράγωνο, μπήκα στο σπίτι μου και ήταν και πάλι πίσω μου
-
Ζωα οι μπατσοι σημερα που δεν ειχαν τι να κανουν και ειχα κατσει σε εναν παραδρομο μιας πλατειας και συζητουσαν στα μπατσικα.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Παίδες η προφυλάκιση είναι απάνθρωπο πράγμα, γίνεται για συγκεκριμένους λόγους και ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΠΟΙΝΗ.
Νομιζω οτι ο χρονος που μενει προφυλακιστεος καποιος μετραει και στην μετέπειτα ποινη .
Ζωα οι μπατσοι σημερα που δεν ειχαν τι να κανουν και ειχα κατσει σε εναν παραδρομο μιας πλατειας και συζητουσαν στα μπατσικα.
Και το προβλημα ποιο ειναι ;
Που δεν κυνηγουσαν τα πιτσιρικια που κανουν βολτες με το αμαξι του μπαμπα;
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4