-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παίδες η προφυλάκιση είναι απάνθρωπο πράγμα, γίνεται για συγκεκριμένους λόγους και ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΠΟΙΝΗ.
Νομιζω οτι ο χρονος που μενει προφυλακιστεος καποιος μετραει και στην μετέπειτα ποινη .
Ισχύει. ΌΜΩΣ, αν τελικά αθωωθεί ή καταδικαστεί σε λιγότερο από 18 μήνες, μάλλον αδικήθηκε, σωστά;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Παίδες η προφυλάκιση είναι απάνθρωπο πράγμα, γίνεται για συγκεκριμένους λόγους και ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΠΟΙΝΗ.
Νομιζω οτι ο χρονος που μενει προφυλακιστεος καποιος μετραει και στην μετέπειτα ποινη .
Ισχύει. ΌΜΩΣ, αν τελικά αθωωθεί ή καταδικαστεί σε λιγότερο από 18 μήνες, μάλλον αδικήθηκε, σωστά;
Σαφως και εχει αδικηθει,αλλα ισως για αυτο και να υπαρχει το οριο των 18 μηνων.Ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξης του αντιθετου,εχει 18 μηνες η αστυνομια και ο εισαγγελεας για να παρουσιασουν τα στοιχεια που σε δικαστηριο θα καταδικασουν ενα ενοχο.
-
Το 'ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξεως του εναντιον' κ η υπαρξη της δυνατοτητας ΠΡΟφυλακισης, προφανως κ δεν μπορουν να συνυπαρχουν κ ειναι ασυμβιβαστα.
-
Γι' αυτό και το νόημα της προφυλάκισης (νομίζω ότι) είναι η αποφυγή τέλεσης (εκ νέου) του αδικήματος για το οποίο κατηγορείται ο κατηγορούμενος. Δηλαδή προστασία από μελλοντική συμπεριφορά κι όχι τιμωρία για παρελθούσα, όταν το κρίνουν απαραίτητο εισαγγελέας κι ανακριτής. Και γι' αυτό πολλές φορές βλέπουμε την κοινή γνώμη εξαγριωμένη που κάποιος κατηγορούμενος για αδίκημα δεν έχει προφυλακιστεί.
-
delete
-
Πέμπτη μεσημέρι βρίσκομαι Μοναστηράκι, στον δρόμο τον παράλληλο με τις γραμμές του ΗΣΑΠ. Εκνευριστικότατη η παραμονή εκεί. Μαύροι να τρέχουν, 2 ΕΛΑΣ + 2 Δημοτική να κατεβαίνουν. Μετά, μαύροι να ανεβαίνουν. Περνάνε 15 min και πάλι το ίδιο. Μετά από 15 min ξανά και μετά από άλλα 15 min πάλι το ίδιο. Ή τους πιάνεις για τις πολλαπλές παρανομίες τους ή τους αφήνεις. Είναι γελοιωδώς χαζό και εκνευριστικό να βλέπουμε αυτή τη διαδικασία για όσο πίνουμε έναν καφέ και τελικά να ακούμε ότι το κράτος έκανε τη δουλειά του και οι λαθρέμποροι μειώθηκαν. Σουρεαλιστικές σκηνές που έκαναν τους πολλούς τουρίστες εκεί να γελάνε με τα χάλια μας. Και δεν ήταν μόνο 'ανώτεροι' δυτικοί, αλλά και από ανατολικά κράτη που μας δούλευαν (κάτι Πολωνοί είχαν λυθεί στα γέλια).
Επίσης, ένα τέλος πρέπει να δοθεί στα πιτσιρίκια (μικρότερα των 10 ετών) που πουλάνε τα πάντα (μουσική, χαρτομάντηλα, λουλούδια κτλ) και αφενός ενοχλούν τον κόσμο, αφετέρου χρηματοδοτούν τους γονείς τους, που κατά δήλωση του σερβιτόρου, τα δέρνουν άσχημα αν δεν κάνουν αυτό που θα τους πούν. Άλλωστε και ο ίδιος, έτσι τους έδιωξε όταν πέρασαν 2η φορά. Με απειλή ότι θα το πει στη μάνα τους, αυτά τρόμαξαν και έφυγαν αμέσως. Κάπου πρέπει να παρέμβει και το κράτος (αρχές υπάρχουν, αλλά... γράφουν για ζώνες και παρκάρισμα) και να τελειώσει αυτή η κακομεταχείριση (ψυχικός βιασμός πρακτικά) και η δουλεία των παιδιών.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Κάπου πρέπει να παρέμβει και το κράτος (αρχές υπάρχουν, αλλά... γράφουν για ζώνες και παρκάρισμα) και να τελειώσει αυτή η κακομεταχείριση (ψυχικός βιασμός πρακτικά) και η δουλεία των παιδιών.Ευχαριστώ.
ακριβως, εδω καραβια χανονται και το μουνι χτενιζεται σε αυτη τη χωρα..
το σημαντικο ειναι να μαζεψουν τα λεφτα
στο θεμα μας, σημερα ημουν σταματημενος σε ενα φαναρι που βγαινει βουλιαγμενης
2-3 διες ζηταδες δε ξερω τι βγαινουν αντιθετο ρευμα για να περασουν μπροστα στο φαναρι
εμποδιζοντας με στην ουσια να παω στην αριστερη λωριδα για την οποια ειχα παρει θεση και στην οποια επρεπεπε να παω
καθομουν και κοιτουσα επιμονα εναν συνεπιβατη της μοτοσικλετας γιατι ηταν φανερος ο εκνευρισμος μου που αντι να παω αριστερα (που επρεπε να παω αριστερα ) βρεθηκα στη μεσαια, με κοιταζε και αυτος με υφος γαμω και δερνω ...
πρεπει καποιος να γραφει και τους μπατσους δε νομιζετε? να δημιουργηθει ανεξαρτητο σωμα της τροχαιας
εχουν ξεσκισει τον ΚΟΚ πολλοι μαλακες απο αυτους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κάπου πρέπει να παρέμβει και το κράτος (αρχές υπάρχουν, αλλά... γράφουν για ζώνες και παρκάρισμα) και να τελειώσει αυτή η κακομεταχείριση (ψυχικός βιασμός πρακτικά) και η δουλεία των παιδιών.
Ευχαριστώ.
ακριβως, εδω καραβια χανονται και το μουνι χτενιζεται σε αυτη τη χωρα..
το σημαντικο ειναι να μαζεψουν τα λεφτα
στο θεμα μας, σημερα ημουν σταματημενος σε ενα φαναρι που βγαινει βουλιαγμενης
2-3 διες ζηταδες δε ξερω τι βγαινουν αντιθετο ρευμα για να περασουν μπροστα στο φαναρι
εμποδιζοντας με στην ουσια να παω στην αριστερη λωριδα για την οποια ειχα παρει θεση και στην οποια επρεπεπε να παω
καθομουν και κοιτουσα επιμονα εναν συνεπιβατη της μοτοσικλετας γιατι ηταν φανερος ο εκνευρισμος μου που αντι να παω αριστερα (που επρεπε να παω αριστερα ) βρεθηκα στη μεσαια, με κοιταζε και αυτος με υφος γαμω και δερνω ...
πρεπει καποιος να γραφει και τους μπατσους δε νομιζετε? ανεξαρτητο σωμα της τροχαιας , δε νομιζετε?
εχουν ξεσκισει τον ΚΟΚ πολλοι μαλακες απο αυτους
Τις προαλες μπατσοι στο δρομο μεσα σε Citroen Xoara περιπολικο τραβαγαν χειροφρενο και χαζοσπινιαραν επιτηδες για να πουλησουν μουρη σε κατι γκομενες , μαντεψτε μετα απο αυτο που πηγαν..............
Στο εβερεστ να ξεκουραστουν απο τα χειροφρενα που τραβαγαν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζωα οι μπατσοι σημερα που δεν ειχαν τι να κανουν και ειχα κατσει σε εναν παραδρομο μιας πλατειας και συζητουσαν στα μπατσικα.
Και το προβλημα ποιο ειναι ;
Που δεν κυνηγουσαν τα πιτσιρικια που κανουν βολτες με το αμαξι του μπαμπα;Εγω ποτε δεν εχω γινει στοχος...Ενα παπακι ειχα και ουτε καν προκαλεσα κανεναν....Επισης παρα να κανουν περιπολιες καθοντουσαν εκει....Κατι γινεται τωρα τελευταια πολυ μπατσαρια γυρω γυρω...
-
φρικαρουν και αυτοι μετα απο καποια ωρα γυρω γυρω
στο πειραια τους βλεπω συχνα σε ενα σημειο που εχουν για καβατζα, χωνονται σε ενα δασακι να μην τους βλεπουν οι περαστικοι , εχει και ωραια σκια, και αραζουν
και και που δουλευει ο πατερας μου, ολο απο κατω ειναι που εχει μια καφετερια και αραζουν βαζουν δυνατα τους ασυρματους στις μηχανες που τις εχουν ακριβως απ'εξω μπας και τους φωναξει κανεις
-
φρικαρουν και αυτοι μετα απο καποια ωρα γυρω γυρωστο πειραια τους βλεπω συχνα σε ενα σημειο που εχουν για καβατζα, χωνονται σε ενα δασακι να μην τους βλεπουν οι περαστικοι , εχει και ωραια σκια, και αραζουν
Σημερα κιολλας λεγανε πως θα πεσει και κοντρα...Αλλα και χτες το ιδιο πραγμα ρε γαμωτο με τους αστυνομικους. Η μονη δουλεια που εχει η τροχαια ειναι να κυνηγαει τους πιτσιρικαδες...
-
κοντρα πού?
καλα ειστε εσεις εκει και στα γυρω χωρια ακομα καλυτερα.. εδω δε μπορεις να κλασεις..
εγω αμα κατεβαινω κατω δε προσεχω καθολου
αν και η τροχαια σας αμα σε πιασει δε χαριζει
-
κοντρα πού?Στο Αιγιο.
-
κοντρα πού?καλα ειστε εσεις εκει και στα γυρω χωρια ακομα καλυτερα.. εδω δε μπορεις να κλασεις..
Ναι ρε ειναι πολυ ποιο χαλαροι οι αστυνομικοι...Οι Πατρινοι ειναι τα λεγομενα μ@υνοπ@ν@...Και εχουν κατεβει και πολλοι απο δαυτους...
-
Κατεβαίνω τη Ριζάρη χτες μπροστά από το Polis Park και πλάι μου στο κόκκινο φανάρι που μας πιάνει είναι ένα Focus ST. Το Focus με κόκκινο αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνει στη Βασ. Κωνσταντίνου θέλοντας να βρει κενό και να φύγει. Εκείνη την ώρα φτάνουν δίπλα μου (εκεί που ήταν το ST πριν αρχίσει να προχωράει) δύο μηχανές της ομάδας Ζ. Το ST φεύγει κανονικότατα με κόκκινο, οι Ζητάδες το βλέπουνε και απλά αδιαφορούνε... δεν είχαν λάβει φαίνεται οδηγία να κόψουν κλήσεις για κόκκινο
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
κοντρα πού?
καλα ειστε εσεις εκει και στα γυρω χωρια ακομα καλυτερα.. εδω δε μπορεις να κλασεις..
Ναι ρε ειναι πολυ ποιο χαλαροι οι αστυνομικοι...Οι Πατρινοι ειναι τα λεγομενα μ@υνοπ@ν@...Και εχουν κατεβει και πολλοι απο δαυτους...
κι εμενα και τις 2 φορες που μου πηραν το διπλωμα δεν ηταν local μπατσοι, τους ειχαν στειλει απο τα κεντρικα
τη μια πηγασος και την αλλη ρανταρ απο τα κεντρικα μιας και οπως μου ειπε ενας τροχονομος στην τροχαια καισαριανης οταν πηγα να παρω το διπλωμα αυτοι δεν εχουν καν ρανταρ
επεσα στη περιπτωση
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κατεβαίνω τη Ριζάρη χτες μπροστά από το Polis Park και πλάι μου στο κόκκινο φανάρι που μας πιάνει είναι ένα Focus ST. Το Focus με κόκκινο αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνει στη Βασ. Κωνσταντίνου θέλοντας να βρει κενό και να φύγει. Εκείνη την ώρα φτάνουν δίπλα μου (εκεί που ήταν το ST πριν αρχίσει να προχωράει) δύο μηχανές της ομάδας Ζ. Το ST φεύγει κανονικότατα με κόκκινο, οι Ζητάδες το βλέπουνε και απλά αδιαφορούνε... δεν είχαν λάβει φαίνεται οδηγία να κόψουν κλήσεις για κόκκινοεγω παντως οποτε εχω δει να περνιεται κοκκινο διπλα σε μπατσικο η κληση πεφτει σε μιλισεκοντ
εχω φαει κι εγω ετσι
μου λεει ο τροχονομος:
διπλωμα?
δεν εχω.
ταυτοτητα ?
δεν εχω.
βασικα δεν εχω τιποτα που να δηλωνει ποιος ειμαιοι φιλοι μου ηταν βεβαιοι οτι θα καταληγαμε στο τμημα, αλλα απλα μου εγραψαν τη κληση με στοιχεια που τους ειπα εγω
(ειχαν βεβαια δει την αδεια κυκλοφοριας, ειχα κατι μαζι μου )μετα οπως παω να φυγω μου πεφτουν κατι τζατζικια πανω μου γιατι ετρωγα ενα σουβλακι παραλληλα
(και βαριομουν να βαλω νεκρα να σταματησω στο κοκκινο) το εκτοξευω καπου εξω εκνευρισμενος καπου και μετα απο τα νευρα μου εσπασα και το κιβωτιο του 19..μεγαλη βραδια παρανοιας
(ημουν μικρουλης ομως, αρα δικαιολογουμαι αυτη πρεπει να ηταν η πρωτη μου κληση μαλιστα )
-
αφιερωμενο σε οσους το παιζουν [τζαμπα] μαγκες πουλωντας εξουσια εκει που τους παιρνει.
Υπαρχουν και πολλα ευτυχως αξιολογα ατομα που δεν εμπιπτουν σε αυτην την κατηγορια στην ΕΛ.ΑΣ....για τους υπολοιπους http://www.youtube.com/watch?v=1KsyrTmWfGo&feature=relatedαπολαυστε το μεχρι το τελος!!!
-
το πιο σωστο σχολιο για αυτο το βιντεο ειναι ενος απο κατω
'διαχρονικες λεξεις'
-
Κομματαρα.....
Το χα σ ενα CD και σε 'τυπικο ελεγχο' για χαρτια, παραλιγο να μου παρουν και δειγμα ουρων, κοπρανων, αιματος και δεν ξερω τι αλλο, οταν αρχισε να παιζει....Τρελο γελιο...
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4