-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φρικαρουν και αυτοι μετα απο καποια ωρα γυρω γυρωστο πειραια τους βλεπω συχνα σε ενα σημειο που εχουν για καβατζα, χωνονται σε ενα δασακι να μην τους βλεπουν οι περαστικοι , εχει και ωραια σκια, και αραζουν
Σημερα κιολλας λεγανε πως θα πεσει και κοντρα...Αλλα και χτες το ιδιο πραγμα ρε γαμωτο με τους αστυνομικους. Η μονη δουλεια που εχει η τροχαια ειναι να κυνηγαει τους πιτσιρικαδες...
-
κοντρα πού?
καλα ειστε εσεις εκει και στα γυρω χωρια ακομα καλυτερα.. εδω δε μπορεις να κλασεις..
εγω αμα κατεβαινω κατω δε προσεχω καθολου
αν και η τροχαια σας αμα σε πιασει δε χαριζει
-
κοντρα πού?Στο Αιγιο.
-
κοντρα πού?καλα ειστε εσεις εκει και στα γυρω χωρια ακομα καλυτερα.. εδω δε μπορεις να κλασεις..
Ναι ρε ειναι πολυ ποιο χαλαροι οι αστυνομικοι...Οι Πατρινοι ειναι τα λεγομενα μ@υνοπ@ν@...Και εχουν κατεβει και πολλοι απο δαυτους...
-
Κατεβαίνω τη Ριζάρη χτες μπροστά από το Polis Park και πλάι μου στο κόκκινο φανάρι που μας πιάνει είναι ένα Focus ST. Το Focus με κόκκινο αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνει στη Βασ. Κωνσταντίνου θέλοντας να βρει κενό και να φύγει. Εκείνη την ώρα φτάνουν δίπλα μου (εκεί που ήταν το ST πριν αρχίσει να προχωράει) δύο μηχανές της ομάδας Ζ. Το ST φεύγει κανονικότατα με κόκκινο, οι Ζητάδες το βλέπουνε και απλά αδιαφορούνε... δεν είχαν λάβει φαίνεται οδηγία να κόψουν κλήσεις για κόκκινο
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
κοντρα πού?
καλα ειστε εσεις εκει και στα γυρω χωρια ακομα καλυτερα.. εδω δε μπορεις να κλασεις..
Ναι ρε ειναι πολυ ποιο χαλαροι οι αστυνομικοι...Οι Πατρινοι ειναι τα λεγομενα μ@υνοπ@ν@...Και εχουν κατεβει και πολλοι απο δαυτους...
κι εμενα και τις 2 φορες που μου πηραν το διπλωμα δεν ηταν local μπατσοι, τους ειχαν στειλει απο τα κεντρικα
τη μια πηγασος και την αλλη ρανταρ απο τα κεντρικα μιας και οπως μου ειπε ενας τροχονομος στην τροχαια καισαριανης οταν πηγα να παρω το διπλωμα αυτοι δεν εχουν καν ρανταρ
επεσα στη περιπτωση
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κατεβαίνω τη Ριζάρη χτες μπροστά από το Polis Park και πλάι μου στο κόκκινο φανάρι που μας πιάνει είναι ένα Focus ST. Το Focus με κόκκινο αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνει στη Βασ. Κωνσταντίνου θέλοντας να βρει κενό και να φύγει. Εκείνη την ώρα φτάνουν δίπλα μου (εκεί που ήταν το ST πριν αρχίσει να προχωράει) δύο μηχανές της ομάδας Ζ. Το ST φεύγει κανονικότατα με κόκκινο, οι Ζητάδες το βλέπουνε και απλά αδιαφορούνε... δεν είχαν λάβει φαίνεται οδηγία να κόψουν κλήσεις για κόκκινοεγω παντως οποτε εχω δει να περνιεται κοκκινο διπλα σε μπατσικο η κληση πεφτει σε μιλισεκοντ
εχω φαει κι εγω ετσι
μου λεει ο τροχονομος:
διπλωμα?
δεν εχω.
ταυτοτητα ?
δεν εχω.
βασικα δεν εχω τιποτα που να δηλωνει ποιος ειμαιοι φιλοι μου ηταν βεβαιοι οτι θα καταληγαμε στο τμημα, αλλα απλα μου εγραψαν τη κληση με στοιχεια που τους ειπα εγω
(ειχαν βεβαια δει την αδεια κυκλοφοριας, ειχα κατι μαζι μου )μετα οπως παω να φυγω μου πεφτουν κατι τζατζικια πανω μου γιατι ετρωγα ενα σουβλακι παραλληλα
(και βαριομουν να βαλω νεκρα να σταματησω στο κοκκινο) το εκτοξευω καπου εξω εκνευρισμενος καπου και μετα απο τα νευρα μου εσπασα και το κιβωτιο του 19..μεγαλη βραδια παρανοιας
(ημουν μικρουλης ομως, αρα δικαιολογουμαι αυτη πρεπει να ηταν η πρωτη μου κληση μαλιστα )
-
αφιερωμενο σε οσους το παιζουν [τζαμπα] μαγκες πουλωντας εξουσια εκει που τους παιρνει.
Υπαρχουν και πολλα ευτυχως αξιολογα ατομα που δεν εμπιπτουν σε αυτην την κατηγορια στην ΕΛ.ΑΣ....για τους υπολοιπους http://www.youtube.com/watch?v=1KsyrTmWfGo&feature=relatedαπολαυστε το μεχρι το τελος!!!
-
το πιο σωστο σχολιο για αυτο το βιντεο ειναι ενος απο κατω
'διαχρονικες λεξεις'
-
Κομματαρα.....
Το χα σ ενα CD και σε 'τυπικο ελεγχο' για χαρτια, παραλιγο να μου παρουν και δειγμα ουρων, κοπρανων, αιματος και δεν ξερω τι αλλο, οταν αρχισε να παιζει....Τρελο γελιο...
-
Πριν λιγο 2 μηχανές (μαλλον Διας) περνούσαν με φάρο κάθετα την Εγνατία, εννοείτε πως κανανε κ σουζα! Μετα απο ενα τέταρτο τους ειδα σταματημένους να αραζουνε μπροστα απο το σουπερ μαρκετ στην Θυρα6 στη τούμπα!
-
γιατι αγορι μου, αναπηροι δεν ειναι οι ανθρωποι?
-
Καλοκαίριασε.... Άνοιξε το Island....
Και....
Πήγα να γίνω ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ χθες....Ταξί να 'χουν παρκάρει σε 2+2 σειρές εκατέρωθεν του οδοστρώματος αφήνοντας ουσιαστικά μίση και μίση λωρίδα κυκλοφορίας στη μέση του δρόμου.
Οι πελάτες που έχουν παρκάρει πάνω στη παραλιακή, όπως να 'ναι και να περπατάνε προς τα παρκαρισμένα, μετα τη διασκέδασή τους, μέσα στα σκοτάδια. Να κάνουν αναστροφή πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Σουνίου χωρίς να δουν αν έρχεται κάποιος και σαν να μη τρέχει τίποτα.
Άλλα ζώα να βγαίνουν απο το πάρκινγκ όπως τους βολεύει και να κάνουν αναστροφή πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Σουνίου χωρίς να δουν αν έρχεται κάποιος και σαν να μη τρέχει τίποτα.
Και οι ΜΠΑΤΣΟΙ ;;;;;
Γιατί περί ΜΠΑΤΣΩΝ πρόκειται και ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
-Έχουν κατεβάσει το όριο ταχύτητας απο τα 80ΧΑΩ στα 60ΧΑΩ πριν το Ριμπας, και να γράφουν για υπερβολική ταχύτητα όποιον περνάει με 80ΧΑΩ. Και μιλάμε για Εθνική Οδό Αθηνών Σουνίου και μια ευθεία 2+2 λωρίδων μήκους 2 χιλιομέτρων.....
-Γράφουν για φίμε τζάμια και τρίγωνο-πυροσβεστήρα-φαρμακείο στο 'Πέταλο', στα λιμανάκια....
-Μπαζώνουν το 'Λαιμό', κατεδαφίζουν το μπαράκι που υπήρχε για δεκαετίες ολόκληρες και διώχνουν τα ζευγαράκια που δεν ενοχλούν κανέναν...
-ΑΓΝΟΟΎΝ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ISLAND -
Λεωφόρος Σουνίου δεν είναι εθνική οδός
-
κάτσε, τί εννοείς δεν είναι εθνική οδός , δεν έχει όριο 130 εκεί?
-
Πριν αρκετες μερες πηγαινα στο λιμανι του Πειραια και στο δρομο υπηρχαν πολλα μπατσικα(αυτοκινητα και μηχανες) οπου μαλλον θα συνοδευαν καποιο σημαντικο προσωπο. Τελος παντων.
Και στις 3 λωριδες εχει κινηση και εγω ημουν στην αριστερη με 40χμ. Ξαφνικα ακουω μαρσαρισματα μηχανης και βλεπω στον καθρεφτη ενα Ζητα να μου αναβει τα φωτα. Κανω δεξια και αφου περναει ,αρχισε να φωναζει ''μια ωρα ρε σου αναβω τα φωτα,γιατι δεν κανεις δεξια?'' Δεν τον ειχα παρατηρησει,αλλα δεν ειχε ουτε φαρο αναμενο ,ουτε σειρηνα. Αμα του απαντουσα ''δεν σε ειδα ρε μαλακα σκατομπατσε.Αν θες να κανω δεξια αναψε σειρηνα'' τι θα γινοταν?
-
Μήπως θα ήταν λίγο πιο λογικό να αναρωτιόσουν τι θα γινόταν αν του έλεγες 'δεν σας ειδα. Αν θέλετε να κανω δεξια ανάψτε σειρηνα. Και όταν απευθύνεστε σε εμένα, θα μιλάτε πιο ευγενικά'.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Λεωφόρος Σουνίου δεν είναι εθνική οδόςΤο δα σε κληση που βεβαιωθηκε χθες για υπερβολικη ταχυτητα.
Συνεληβθει να οδηγει με 92 ΧΑΩ στο 32ο χιλιομετρο Ε.Ο. Αθηνων-Σουνιου ενω το ανωτατο επιτρεπομενο οριο ειναι 60ΧΑΩ -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Πριν αρκετες μερες πηγαινα στο λιμανι του Πειραια και στο δρομο υπηρχαν πολλα μπατσικα(αυτοκινητα και μηχανες) οπου μαλλον θα συνοδευαν καποιο σημαντικο προσωπο. Τελος παντων.Και στις 3 λωριδες εχει κινηση και εγω ημουν στην αριστερη με 40χμ. Ξαφνικα ακουω μαρσαρισματα μηχανης και βλεπω στον καθρεφτη ενα Ζητα να μου αναβει τα φωτα. Κανω δεξια και αφου περναει ,αρχισε να φωναζει ''μια ωρα ρε σου αναβω τα φωτα,γιατι δεν κανεις δεξια?'' Δεν τον ειχα παρατηρησει,αλλα δεν ειχε ουτε φαρο αναμενο ,ουτε σειρηνα. Αμα του απαντουσα ''δεν σε ειδα ρε μαλακα σκατομπατσε.Αν θες να κανω δεξια αναψε σειρηνα'' τι θα γινοταν?
Θα είχες προσαχθεί και μυνηθεί για εξύβριση. Αντιθέτως αν το έλεγες ευγενικά θα σου ζητούσε και συγγνώμη.
-
σιγα μη σου ζητουσε συγγνωμη ο τουρκογυφτος.. μιλαμε για authority
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4