-
Ήρωες κυρίως γιατί αναγκάζονται να αναπτύξουν μεγάλες ταχύτητες με τα LADA.
-
Αξίζει να το αναφέρω, γιατί είναι η πιο ευγενική και γλυκειά χειρονομία από αστυνομικό που μου έχει τύχει!
Την Παρασκευή αυτή το μεσημέρι, (έχω φύγει από την δουλειά, χωρίς να είμαι ΔΥ, ελπίζω να μην διαβάζει κανένας Panossss και πιστέψει ξαφνικά πως γίνονται τέτοια και έξω από το δημόσιο... Στον ΙΤ δουλεύουμε ΠΑΝΤΑ σκληρά...) πάω την μου στα ΚΤΕΛ για να φύγει για την εκλογική περιφέρεια που έχει οριστεί δικαστική αντιπρόσωπος... Πλησιάζω στην είσοδο των ΚΤΕΛ και εκεί υπάρχουν 3 αστυνομικοί, που δεν επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να μπουν μέσα. Σταματώ δίπλα και τους ρωτώ, επειδή είχε πολλά αυτοκίνητα, πού μπορώ να σταματήσω για να κατέβει η ...
Αμέσως ο ένας εξ αυτών, μου δείχνει μια θέση ακριβώς πριν την είσοδο, που κανονικά απαγορεύεται να σταματήσεις...
Του λέω ευχαριστώ πολύ, παρκάρω με αλάρμ, βγαίνουμε έξω, βγάζω την βαλίτσα της , την βοηθάω να την ανεβάσει στο πεζοδρόμιο, αγκαλιές ( ), φιλιά ( ) και φεύγει προς τα μέσα...
Μπαίνω κι εγώ στο αυτοκίνητο για να φύγω, και πριν ξεκινήσω, έρχεται πάλι ο ίδιος και μου λέει:'-Αν θέλεις, άφησέ το εδώ και πήγαινε μέσα να χαιρετήσεις την γυναίκα σου με την ησυχία σου, δεν υπάρχει πρόβλημα. '
Πραγματικά, πολύ ωραία κίνηση, γιατί δεν είχε και καμία υποχρέωση, ούτε όφελος. Είχε ήδη βοηθήσει και απλά έκανε το ένα βήμα παραπάνω... Πόσο πιο ωραία θα ήταν η ζωή όλων μας, αν η αστυνομία έκανε αυτό. Θα είχαμε και καλύτερη ποιότητα ζωής, και καλύτερη εικόνα για την αστυνομία.
Θέλω να πω, προφανώς, μου έδωσε το δικαίωμα να 'παρανομήσω' (δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα εκεί κανονικά), αλλά δεν εμπόδιζα σίγουρα... Δεν εφάρμοσε τον νόμο κατά γράμμα δηλαδή, θα μπορούσε να μου πει 'πήγαινε παρακάτω, εδώ απαγορεύεται' και να τελειώσει εκεί. Νόμιμος θα ήταν. Αλλά τώρα, 'παρανόμησε' κι αυτός, αλλά με ένα τρόπο που εν τέλει, βοηθάει εαυτόν και αλλήλους. Δεν ασκεί την εξουσία που το δόθηκε, ίσα ίσα την χρησιμοποιεί με ανθρώπινο τρόπο.
Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Μακάρι η νέα γενιά αστυνομικών, που έχουν βγει από σχολές κλπ, να είναι ανώτερη της παλιάς. Με κάτι τέτοια, μπορούμε να ελπίζουμε.
-
Αστυνομικος με δυνατοτητα κρισης, εκανε το αυτονοητο. Τωρα βεβαια θα βγει κανας δυσκοιλιος φορουμιτης να μας λεει για το γραμμα του νομου, για την απολυτη εφαρμογη του νομου σε ολους και παντα, οτι δεν εχει δικαιωμα ο αστυνομικος να κρινει αλλα μονο να εφαρμοζει, κλπ κλπ...
-
Στον εαυτό σου αναφέρεσαι; Πόσες φορές έχει ταμπουρωθεί πίσω από το γράμμα του νόμου για να βγεις από πάνω σε κάποια κουβέντα;
-
Θα ηταν ενδιαφερον παντως να δουμε την αντιδραση του ιδιου αστυνομικου,αν αντι για την ,ειχε παει να αφησει στα ΚΤΕΛ τη μαυροφορεμενη γιαγια με το τσεμπερι..
Και αφου απ οτι μας λες ανηκε και στη νεα γενια αστυνομικων... -
Μπορει να γουσταρε το HF.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στον εαυτό σου αναφέρεσαι; Πόσες φορές έχει ταμπουρωθεί πίσω από το γράμμα του νόμου για να βγεις από πάνω σε κάποια κουβέντα;Ελα τωρα με τις αηδιες, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ φορες εχω πει οτι με ενδιαφερει η ουσια του νομου και καθολου το γραμμα του, και κυριως οτι αν δεν ενοχλεις κανεναν (πραγμα συνηθες στον ΚΟΚ που καλειται με ενα αρθρο να ρυθμισει το ιδιο πραγμα σε διαφορετικες συνθηκες/ωρες, πχ παρκαρισμα, οριο ταχυτητας, σταση - οπως στο παραδειγμα εδω) δεν με νοιαζει αν παρανομεις. Αν εχω επικαλεστει το νομο για κατι, να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ισχυουν τα παραπανω και θα εχω δικιο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ήρωες κυρίως γιατί αναγκάζονται να αναπτύξουν μεγάλες ταχύτητες με τα LADA.Όλα μια συνήθεια είναι
-
Βασικά μου θύμισε την ξέφρενη κούρσα των Αστερίξ και Οβελίξ με την Βοϊδάμαξα στο 'Χρυσό Δρεπάνι'.
-
Μπάτσος σταματάει ακράνωτο μοτοσυκλετιστή για...
...να του κάνει αλκοτέστ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μπάτσος σταματάει ακράνωτο μοτοσυκλετιστή για......να του κάνει αλκοτέστ.
100% φυσιολογικο.
Το οτι δεν φοραει κρανος ειναι οφθαλμοφανες!!
Να του ραψει και ενα κουστουμακι αν ειναι και πιωμενος να γραψει το κοντερ high score. -
Μπορεί να είναι και τι εντολές έχουν. Εμένα 2 φορές με σταμάτησαν για αλκοτέστ και δε φορούσα ζώνη ασφαλείας. Τη μία από αυτές τις 2 φορές είχε τρυπήσει το τελικό λίγο και μου είπανε να το αλλάξω
-
Χάρη σου κάνανε. Μπορεί την 3η να είσαι τυχερός.
Sent from Corsair's brick
-
Τώρα στον Πειραιά, δυστυχώς δεν φαίνεται η πινακίδα, κι απέναντι ένα χαρακτηριστικό δείγμα νεοελληνικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης
Sent from my phone using some app
-
Για ΕΑ-4200 μου κάνει...
-
αν και ολο το κτηριο ανηκει στην αστυνομια ειναι λιγακι ζωο οπως και να το κανεις
-
στην επόμενη στοα την τράβηξα
-
αυτη που βγαινει στα περιπολικα δεν λες? τσαμαδου->αγ κωσταντινου ? ολο αυτο δικο τους ειναι (ειναι δυο μεγαλα κτηρια ενωμενα )
γραψε λαθος καταλαβα που λες -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αυτη που βγαινει στα περιπολικα δεν λες? τσαμαδου->αγ κωσταντινου ? ολο αυτο δικο τους ειναι (ειναι δυο μεγαλα κτηρια ενωμενα )έχει 2 στοές εκεί, και μέχρι την εκκλησία είναι πάνω από 4 κτήρια. Ξέρω σίγουρα ότι αυτό που είναι εκεί που τράβηξα την φώτο δεν έχει καμία σχέση με την αστυνομία. Όχι πως παίζει κανένα ρόλο για το αν είναι παράνομος/ζώο ή όχι
γραψε λαθος καταλαβα που λες
-
Eξουσιιιία λέμεεεε ......
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4