-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν φταίει βέβαια μόνο η αστυνομία.
Όταν δεν την αφήνουν να κάνει τη δουλειά της αυτά έχουμε.Ναι γιατί όταν την έχουμε ανάγκη λέμε που είναι αλλά οταν έχουμε κάνει μ@λ@κια λέμε πάλι ήρθαν τα μ@@νια
-
Δίπλα στο σπίτι μας άνοιξε πρόσφατα trendy bar που μεταφέρθηκε από άλλο δρόμο, απ΄όπου το είχαν διώξει οι διαμαρτυρίες των περιοίκων για φασαρία κτλ.
Και φυσικά άρχισαν καπάκι τα βράδια Παρασκευής-Σαββάτου οι παρκαδόροι, το διαγώνιο παρκάρισμα των 'πρώτων μουρών' μπροστά και η δυσκολία να βρεις θέσηΕφτασε αργά ένα βράδυ η γυναίκα μου κουρασμένη κτλ. και βρήκε τελικά να παρκάρει σε μια θέση που έκλεινε κατά το ήμισυ ράμπα αναπήρων. Υπόψην ότι η ίδια μέχρι προ 6μήνου έσπρωχνε καροτσάκι μωρού, άρα και είναι έξτρα ευαισθητοποιημένη με το θέμα, απλά δεν είχε αντοχή να ψάξει άλλο.
Κατέβηκε την άλλη μέρα στις 10 το πρωί να πάει το αυτοκίνητο αλλού και είχε περάσει στις 9 η Τροχαία και την είχε γράψει (πάλι καλά που δεν πήραν και τις πινακίδες)Τα πήρε πήγε στο Διοικητή και τους έγραψε ένσταση 'ναι πάρκαρα λάθος αλλά αντί να γράψετε εμένα δεν έρχεστε κανένα βράδυ να γράψετε τους παρκαδόρους, πως γίνεται και τότε είστε εξαφανισμένοι ?'
Κουφό αποτέλεσμα: της έσβησαν την κλήση
-
Αν δεν θελεις να γινει η γειτονια σου μπουρδελο, θα παιρνεις καθε βραδυ το 100. ΚΑΘΕ βραδυ.
-
αφου ειναι trendy θα εχει και 'ωραιο' κοσμο. εγω λεω, να πηγαινεις καθε βραδυ να σε κερνανε τα ποτακια σου....!!!!
παντρεμενος ....?? :
σοβαρα μιλωντας συμφωνω με kacey...
-
Ερωτηση: δεν εβρισκε να παρκαρει επειδη, λογω μπαρ, γεμισε η γειτονια επιπλεον οχηματα, ή επειδη οι παρκαδοροι παρανομα δεσμευουν χωρο? Αν ειναι το 2ο, πρεπει να παιρνεις καθε βραδυ τηλ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεχρι να ερθουν κ να σκισουν, κ μαλιστα οχι απο αυριο αλλα απο χθες. Για να τους κοπει η ορεξη τωρα που ειναι αρχη.
-
ή εκτος απο τα ποτακια που θα σε κερνανε, να σου κρατανε και μια θεση parking....
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
ή εκτος απο τα ποτακια που θα σε κερνανε, να σου κρατανε και μια θεση parking....και πως θα το κανουνε αυτο?με καρεκλες, καφασια, τραπεζακια μπαμπου?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ή εκτος απο τα ποτακια που θα σε κερνανε, να σου κρατανε και μια θεση parking....
και πως θα το κανουνε αυτο?με καρεκλες, καφασια, τραπεζακια μπαμπου?
χαλασμενα μηχανακια, γλαστρες, αυτοσχεδιες ταμπελες τυπου ' μη παρκαρετε, ιδιωτικος χωρος σταθμευσης', βαζοντας σκοπιες την συμπεθερα να βγαινει και να φωναζει: ΜΗ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...!!!! κλπ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ερωτηση: δεν εβρισκε να παρκαρει επειδη, λογω μπαρ, γεμισε η γειτονια επιπλεον οχηματα, ή επειδη οι παρκαδοροι παρανομα δεσμευουν χωρο? Αν ειναι το 2ο, πρεπει να παιρνεις καθε βραδυ τηλ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεχρι να ερθουν κ να σκισουν, κ μαλιστα οχι απο αυριο αλλα απο χθες. Για να τους κοπει η ορεξη τωρα που ειναι αρχη.Και τα 2 που λες... Και έχεις (έχετε) φυσικά δίκιο. Σκέψου τι θα γίνεται το καλοκαίρι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ερωτηση: δεν εβρισκε να παρκαρει επειδη, λογω μπαρ, γεμισε η γειτονια επιπλεον οχηματα, ή επειδη οι παρκαδοροι παρανομα δεσμευουν χωρο? Αν ειναι το 2ο, πρεπει να παιρνεις καθε βραδυ τηλ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεχρι να ερθουν κ να σκισουν, κ μαλιστα οχι απο αυριο αλλα απο χθες. Για να τους κοπει η ορεξη τωρα που ειναι αρχη.
Και τα 2 που λες... Και έχεις (έχετε) φυσικά δίκιο. Σκέψου τι θα γίνεται το καλοκαίρι
το καλοκαιρι θα μαζευονται τα πιπινια...
-
χαλασμενα μηχανακια, γλαστρες, αυτοσχεδιες ταμπελες τυπου ' μη παρκαρετε, ιδιωτικος χωρος σταθμευσης', βαζοντας σκοπιες την συμπεθερα να βγαινει και να φωναζει: ΜΗ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...!!!! κλπ
και γαμω.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δίπλα στο σπίτι μας άνοιξε πρόσφατα trendy bar που μεταφέρθηκε από άλλο δρόμο, απ΄όπου το είχαν διώξει οι διαμαρτυρίες των περιοίκων για φασαρία κτλ.
Και φυσικά άρχισαν καπάκι τα βράδια Παρασκευής-Σαββάτου οι παρκαδόροι, το διαγώνιο παρκάρισμα των 'πρώτων μουρών' μπροστά και η δυσκολία να βρεις θέσηΕφτασε αργά ένα βράδυ η γυναίκα μου κουρασμένη κτλ. και βρήκε τελικά να παρκάρει σε μια θέση που έκλεινε κατά το ήμισυ ράμπα αναπήρων. Υπόψην ότι η ίδια μέχρι προ 6μήνου έσπρωχνε καροτσάκι μωρού, άρα και είναι έξτρα ευαισθητοποιημένη με το θέμα, απλά δεν είχε αντοχή να ψάξει άλλο.
Κατέβηκε την άλλη μέρα στις 10 το πρωί να πάει το αυτοκίνητο αλλού και είχε περάσει στις 9 η Τροχαία και την είχε γράψει (πάλι καλά που δεν πήραν και τις πινακίδες)Τα πήρε πήγε στο Διοικητή και τους έγραψε ένσταση 'ναι πάρκαρα λάθος αλλά αντί να γράψετε εμένα δεν έρχεστε κανένα βράδυ να γράψετε τους παρκαδόρους, πως γίνεται και τότε είστε εξαφανισμένοι ?'
Γλυφάδα μένεις?
-
-
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Μη το γελάς. Πριν 15 χρόνια μου το είπε γέρων σε χωρίο της Ελλάδος που είχα πάει εκδρομή. Όταν του είπα ότι αν βρω έστω και 1 γρατζουνιά στο αυτοκίνητο θα τον θάψω ζωντανό, έκατσε έξω μέχρι να γυρίσω από την ταβέρνα και το φύλαγε...
-
H γιαγιά μου το είχε πάει σε άλλα επίπεδα, όταν πήγαινε ο πατέρας μου στο χωριό. Κάθε μεσημέρι που κοιμόταν ο father καθόταν η γριά έξω στο δρόμο και δεν άφηνε αμάξια να περνάνε (ή αν άφηνε καμία 'κούρσα' που δεν έκανε θόρυβο, την ανάγκαζε να πηγαίνει σημειωτόν) για να μη ξυπνήσει ο κανακάρης της.
Τρακτέρ και φορτηγά απαγορευόταν δια ροπάλου. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συγνωμη, στο σεναριο οπου εγκληματιες εγκληματουν μπροστα τους κ αυτοι λενε 'εγω δεν ασχολουμαι γιατι ειναι επικινδυνο, αστους να συνεχισουν', ΠΟΙΟΣ φταιει?Φταίνε οι ίδιοι, φταίνε αυτοί που δεν τους αφήνουν να χρησιμοποιησουν βία για να πιάσουν τον άλλον, φταίνε αυτοί που αύριο θα τους έχουν αφήσει πάλι ελεύθερους, φταίνε αυτοί που για να τους αφήσουν να βγάλουν όπλα εναντίον των γύφτων θα πρέπει πρώτα να σκοτώσουν ή να τραυματισουν κανέναν αστυνομικό.
Φταίνε αρκετοί μαζί. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλό κουράγιο... Στην προηγούμενη θέση του είχε ΑΠΕΙΡΕΣ καταγγελίες... Την πρώτη φορά που πέρασα απέξω, νόμιζα ότι είχε γίνει δυστύχημα. Μιλάμε για μιλιούνια ανθρώπων στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Συγνωμη, στο σεναριο οπου εγκληματιες εγκληματουν μπροστα τους κ αυτοι λενε 'εγω δεν ασχολουμαι γιατι ειναι επικινδυνο, αστους να συνεχισουν', ΠΟΙΟΣ φταιει?
Φταίνε οι ίδιοι, φταίνε αυτοί που δεν τους αφήνουν να χρησιμοποιησουν βία για να πιάσουν τον άλλον, φταίνε αυτοί που αύριο θα τους έχουν αφήσει πάλι ελεύθερους, φταίνε αυτοί που για να τους αφήσουν να βγάλουν όπλα εναντίον των γύφτων θα πρέπει πρώτα να σκοτώσουν ή να τραυματισουν κανέναν αστυνομικό.
Φταίνε αρκετοί μαζί.οχι.φταινε μονοι οι μπατσοι στη συγκεκριμενη περιπτωση
αν δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου σωστα,χεσε μας.
παραιτησου,και πανε δουλεψε στα mcdonalds. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Συγνωμη, στο σεναριο οπου εγκληματιες εγκληματουν μπροστα τους κ αυτοι λενε 'εγω δεν ασχολουμαι γιατι ειναι επικινδυνο, αστους να συνεχισουν', ΠΟΙΟΣ φταιει?
Φταίνε οι ίδιοι, φταίνε αυτοί που δεν τους αφήνουν να χρησιμοποιησουν βία για να πιάσουν τον άλλον, φταίνε αυτοί που αύριο θα τους έχουν αφήσει πάλι ελεύθερους, φταίνε αυτοί που για να τους αφήσουν να βγάλουν όπλα εναντίον των γύφτων θα πρέπει πρώτα να σκοτώσουν ή να τραυματισουν κανέναν αστυνομικό.
Φταίνε αρκετοί μαζί.οχι.φταινε μονοι οι μπατσοι στη συγκεκριμενη περιπτωση
αν δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου σωστα,χεσε μας.
παραιτησου,και πανε δουλεψε στα mcdonalds.Ούτε εσύ έχεις δίκαιο. Κάθε ενέργεια πρέπει να πάρει έγκριση από το Κέντρο!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4