Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4
    • 1
    • 2
    • 88
    • 89
    • 90
    • 91
    • 92
    • 155
    • 156
    • 90 / 156
    Περί αυτοκίνησης
    256
    3105
    10478
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      stam69 last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:

Εξω απο την ΓΑΔΑ, περιπολικο Xsara με μαυρα πλαστικα ντιζαινατα τασια...
      Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι?

...

Φιλικά
      Γιάννης

Κ για να το παρουμε κ απο την αλλη:

στο παραπανω σκηνικο, ας πουμε οτι περιμενω να δω τον οδηγο του περιπολικου, κ οταν τον βλεπω παω κ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ του λεω 'συγνωμη κυριε, με ποιο δικαιωμα βαζετε χερι σε δημοσιο οχημα κ του κανετε αλλαγες?'. Εσυ ποια λες να ειναι η καταληξη αυτης της κουβεντας?

'Κι εσένα τι σε κόφτει, ρε; Για δώσε μου ταυτότητα...'

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kacey last edited by

Για αυτο λοιπον: ΜΟΥΛΟΙ.

• L
          lotusholic last edited by

Σημερα τις πρωτες πρωινες ωρες στην Βουλιαγμενης..2 octavia της αστυνομιας εκαναν κοντρες απο φαναρι σε φαναρι λιωνοντας τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

• L
            lokatzis last edited by

Τραβηξτε ένα video μια φορά από περιπολικό να κάνει κόντρα να 'βουλιάξει' το youtube...

• xenos
              xenos last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
              Τραβηξτε ένα video μια φορά από περιπολικό να κάνει κόντρα να 'βουλιάξει' το youtube...

Δεν ήταν κόντρα, ήταν άμεση επέμβαση!
              Πως οι οδηγοί ασθενοφόρων ανάβουν τη σειρήνα μόνο κ μόνο για να περάσουν το κόκκινο (παιδεία όχι αστεία )?

Φληναφήματα και πομφόλυγες...

• G
                giannik1977 last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                Για αυτο λοιπον: ΜΟΥΛΟΙ.

• K
                  kacey last edited by

Κ σου ειπα ρε πστ μου, 'αν ειναι να κρατησεις κατι απο ολα αυτα, ειναι το ταδε'...Ναι ρε φιλε, μουλος οποιος κανει οτι του καυλωσει (για να μη πιασουμε τις επιτηδες μλκιες που κανουν) πατωντας στο οτι φοραει μια στολη κ μπορει να σου κανει οτι θελει, τη στιγμη που εσυ κ εγω τον πληρωνουμε για να μας υπηρετει.

• P
                    panosft last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                    Ξεθαψες ποστ που ειχα κανει πριν τρια? τεσσερα? χρονια, για να μου πεις τι? να μιλαω καλυτερα? Για ποιους? Για αυτους που αντι να κανουν τη δουλεια τους τον παιζουν? Για αυτους που αντι να υπηρετησουν τον πολιτη του πουλανε μαγκια? Για αυτους που το κανουν αυτο γιατι ειναι κουραδομαγκες αφου αν δεν φοραγαν στολη θα εκαναν κο κο κο? Για αυτους που μαλακιζονται στο δρομο κ μετα σου μιλανε με υφος χιλιων καρδιναλιων για οδικη ασφαλεια οταν σε γραφουν για +10 χαω στο οριο πεταγομενοι πισω απο δεντρα σε ευθειες της ΑΟ?

Για αυτους που (χθεσινοβραδινο αυτο) σταματανε διπλα στους συναδελφους τους που εχουν ηδη διπλοπαρκαρει για να πιουν καφεδακι στα Εβερεστ, κλεινοντας τελειως το δρομο ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ με 10 αυτοκινητα απο πισω να περιμενουν, κ βγαινουν να κανουν τσαμπουκα σε αυτον που τους κορναρε?

Ολα αυτα απο αυτους που ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ τους να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΜΕΝΑ? Κ πληρωνονται ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ? Μια χαρα μιλαω, καλυτερα απο οσο τους αξιζει. Αντε τωρα για υπηρεσια.

Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι?

ηθελα να γνωρίζω τι επάγγελμα κάνεις, νομίζω από κάποιο παλαιότερο ποστ σου έχεις πρατήριο τσιγάρων ή κάτι τέτοιο..
                    Ασχετο με την κουβέντα , οτι επάγγελμα κάνεις δικαιωμα σου , έχω διαβάσει αρκετά από τα ποστ σου , το υβρεολόγιο που περιέχουν νομίζω δεν σε τιμά .

1. Σκέψου ότι πολλοί από τους συνομιλητές σου μπορεί να είναι Αστυνομικοί (και όχι μπάτσοι ή μούλοι ή οτιδηποτε κατά καιρούς γράφεις..)

Μπατσοι κ μουλοι κ καριοληδες ειναι οσοι συμπεριφερονται με τετοιο τροπο που να κερδιζουν το χαρακτηρισμο. Οσοι κανουν σωστα τη δουλεια τους, ειναι αστυνομικοι κ τους ευχαριστουμε πολυ που μας προσεχουν. Ειναι αυτονοητος ο διαχωρισμος, αλλα οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται...

1. Μου θυμίζεις τον κλασσικό Ελληνάρα που κανει τον μάγκα , άλλα όταν βγει εκτός συνόρων τότε κο κο κο...

Να εισαι σιγουρος οτι ειτε εντος, ειτε εκτος συνορων, ειτε με μπατσο ειτε με αστεγο ειτε με το πρωθυπουργο ειτε με το θεο τον ιδιο απεναντι μου, οταν εχω δικιο κ εκεινος αδικο, θα κατσει κ θα το ακουσει.

1. Θα σου πρότεινα λόγω ιδεολογίας όταν πραγματικά εσύ η κάποιος δικός σου χρειαστείτε την Αστυνομία ( εύχομαι ποτέ να μην γίνει ) να μην καλέσεις το 100.βρες την άκρη μόνος σου.

Μπα? Πριτς. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι κ το 100 θα παρω, κ θα απαιτησω να φανε κ καμμια σφαιρα αν κ οταν χρειαστει για να προστατεψουν εμενα κ την περιουσια μου. Γιατι αυτο ειναι το ΚΑΘΗΚΟΝ κ η ΔΟΥΛΕΙΑ τους, που εκεινοι ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Φιλικά
                    Γιάννης

Αν θες να κρατησεις κατι απο ολα τα παραπανω, ειναι αυτο: οι χαρακτηρισμοι αφορουν μονο αυτους που τους αξιζουν. Δεν φταιω εγω που ειναι παρα πολλοι.

Ξέχασες να επισημάνεις και το καθήκον του πολίτη. Να τηρεί τους νόμους. Και οι αστυνομικοί είναι φορείς του νόμου.

• A
                      alxnks last edited by

Ο χρήστης panosft έγραψε:

Ξεθαψες ποστ που ειχα κανει πριν τρια? τεσσερα? χρονια, για να μου πεις τι? να μιλαω καλυτερα? Για ποιους? Για αυτους που αντι να κανουν τη δουλεια τους τον παιζουν? Για αυτους που αντι να υπηρετησουν τον πολιτη του πουλανε μαγκια? Για αυτους που το κανουν αυτο γιατι ειναι κουραδομαγκες αφου αν δεν φοραγαν στολη θα εκαναν κο κο κο? Για αυτους που μαλακιζονται στο δρομο κ μετα σου μιλανε με υφος χιλιων καρδιναλιων για οδικη ασφαλεια οταν σε γραφουν για +10 χαω στο οριο πεταγομενοι πισω απο δεντρα σε ευθειες της ΑΟ?

Για αυτους που (χθεσινοβραδινο αυτο) σταματανε διπλα στους συναδελφους τους που εχουν ηδη διπλοπαρκαρει για να πιουν καφεδακι στα Εβερεστ, κλεινοντας τελειως το δρομο ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ με 10 αυτοκινητα απο πισω να περιμενουν, κ βγαινουν να κανουν τσαμπουκα σε αυτον που τους κορναρε?

Ολα αυτα απο αυτους που ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ τους να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΜΕΝΑ? Κ πληρωνονται ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ? Μια χαρα μιλαω, καλυτερα απο οσο τους αξιζει. Αντε τωρα για υπηρεσια.

ηθελα να γνωρίζω τι επάγγελμα κάνεις, νομίζω από κάποιο παλαιότερο ποστ σου έχεις πρατήριο τσιγάρων ή κάτι τέτοιο..
                      Ασχετο με την κουβέντα , οτι επάγγελμα κάνεις δικαιωμα σου , έχω διαβάσει αρκετά από τα ποστ σου , το υβρεολόγιο που περιέχουν νομίζω δεν σε τιμά .

1. Σκέψου ότι πολλοί από τους συνομιλητές σου μπορεί να είναι Αστυνομικοί (και όχι μπάτσοι ή μούλοι ή οτιδηποτε κατά καιρούς γράφεις..)

Μπατσοι κ μουλοι κ καριοληδες ειναι οσοι συμπεριφερονται με τετοιο τροπο που να κερδιζουν το χαρακτηρισμο. Οσοι κανουν σωστα τη δουλεια τους, ειναι αστυνομικοι κ τους ευχαριστουμε πολυ που μας προσεχουν. Ειναι αυτονοητος ο διαχωρισμος, αλλα οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται...

1. Μου θυμίζεις τον κλασσικό Ελληνάρα που κανει τον μάγκα , άλλα όταν βγει εκτός συνόρων τότε κο κο κο...

Να εισαι σιγουρος οτι ειτε εντος, ειτε εκτος συνορων, ειτε με μπατσο ειτε με αστεγο ειτε με το πρωθυπουργο ειτε με το θεο τον ιδιο απεναντι μου, οταν εχω δικιο κ εκεινος αδικο, θα κατσει κ θα το ακουσει.

1. Θα σου πρότεινα λόγω ιδεολογίας όταν πραγματικά εσύ η κάποιος δικός σου χρειαστείτε την Αστυνομία ( εύχομαι ποτέ να μην γίνει ) να μην καλέσεις το 100.βρες την άκρη μόνος σου.

Μπα? Πριτς. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι κ το 100 θα παρω, κ θα απαιτησω να φανε κ καμμια σφαιρα αν κ οταν χρειαστει για να προστατεψουν εμενα κ την περιουσια μου. Γιατι αυτο ειναι το ΚΑΘΗΚΟΝ κ η ΔΟΥΛΕΙΑ τους, που εκεινοι ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Φιλικά
                      Γιάννης

Αν θες να κρατησεις κατι απο ολα τα παραπανω, ειναι αυτο: οι χαρακτηρισμοι αφορουν μονο αυτους που τους αξιζουν. Δεν φταιω εγω που ειναι παρα πολλοι.

Ξέχασες να επισημάνεις και το καθήκον του πολίτη. Να τηρεί τους νόμους. Και οι αστυνομικοί είναι φορείς του νόμου.

Φορείς? Εφαρμοστες θες να πεις? Και άρα πρώτοι από όλους να τον εφαρμόζουν εκείνοι καθώς δεν ειναι υπεράνω αυτού?

Sent from my Neo V using Tapatalk

• P
                        panosft last edited by

[/quote]

Ξέχασες να επισημάνεις και το καθήκον του πολίτη. Να τηρεί τους νόμους. Και οι αστυνομικοί είναι φορείς του νόμου.[/quote]

Φορείς? Εφαρμοστες θες να πεις? Και άρα πρώτοι από όλους να τον εφαρμόζουν εκείνοι καθώς δεν ειναι υπεράνω αυτού?

Sent from my Neo V using Tapatalk[/quote]

Σωστά εφαρμοστές. Μία φορά σε τυπικό έλεγχο ΟΠΚΕ με την αστυνομία πήγε να ψάξει το πορτμπαγκαζ. Παρεξηγήθηκαν γιατί τους είπα 'με προσοχή γιατί έχω καλώδια από το woofer και τον ενισχυτή'. Και μου λέει ο επιβλέπων, προϊστάμενος τους τι ήταν, 'μήπως έχεις τίποτα εκεί κρυμμένο και φοβάσαι;'. Μου το είπε με ένα ύφος κάπως. Του λέω 'πλάκα μου κάνεις'. Παρεξηγήθηκε και μου λέει 'όταν πάω στο τμήμα θα μάθω για σένα'. Τόλμα του λέω να ψάξεις προσωπικά δεδομένα και τα λέμε και εκεί έληξε ο διάλογος. Ο αστυνομικός που τα άκουγε και κοιτούσε τα χαρτιά μου λέει 'δεν έχει ασφάλεια!!'. Την είχα ξεχάσει να τη βάλω στο αμάξι. Εκεί μου κάνανε τη μπινιά. Ο αστυνομικός λέει 'τέλειωσαν οι κλήσεις από το μπλοκάκι θα σε πάμε στο τμήμα να σε γράψουμε'. Αντί να με βάλουν στο αστυνομικό αυτοκίνητο, βάλανε της ΟΠΚΕ το τζιπ μπροστά, το δικό μου αυτοκίνητο που το οδηγούσα εγώ στη μέση και πίσω το μπατσικό με αναμμένους φάρους λες και ήμουν κανένας φυγάς. Μία άλλη φορά όμως σε ένα πρόβλημα που είχα, μου μίλησαν οι αστυνομικοί (άλλοι όχι οι προηγούμενοι) σαν να ήταν φίλοι μου και μου είπανε δε θα γίνει τίποτα γιατί το πρόβλημά σου είναι κοινωνικό και όχι δημόσιας τάξης.
                        Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έπρεπε τώρα να είμαι προκατειλημμένος λόγω της πρώτης περίπτωσης.

Σε μπλόκο της τροχαίας με κάνει νόημα ο τροχονόμος να σταματήσω. Είχα μέσα καμία 170 και σταμάτησα δεκάδες μέτρα παρακάτω. Έρχεται και μου λέει 'αγόρι μου, αν σκοτωθείς με ρωτάς με τι καρδιά θα πάρω τους γονείς σου να τους το πω;'.
                        Δε με έγραψε. Αυτός με σκλάβωσε με τα λόγια του.

Μια άλλη φορά πάλι έτρεχα με τον πατέρα μου με πρόβλημα υγείας και με σταμάτησε τροχονόμος. Του είπα για το πρόβλημα και μου είπε να καλούσα ασθενοφόρο και μου έριξε και 50.000δρχ κλήση.

Για εμένα κάποιοι είναι κομπλεξικοί και κάποιοι είναι σωστοί. Μένω στους σωστούς. Για εσένα όλοι είναι σκάρτοι. Εσύ αν μπορούσες θα έπαιρνες ένα κουμπούρι και θα κυνηγούσες κάθε ένστολο. Αυτό είναι για εμένα προκατάληψη και δυστυχία.

• L
                          lokatzis last edited by

Ο χρήστης panosft έγραψε:
                          Σε μπλόκο της τροχαίας με κάνει νόημα ο τροχονόμος να σταματήσω. Είχα μέσα καμία 170 και σταμάτησα δεκάδες μέτρα παρακάτω. Έρχεται και μου λέει 'αγόρι μου, αν σκοτωθείς με ρωτάς με τι καρδιά θα πάρω τους γονείς σου να τους το πω;'.
                          Δε με έγραψε. Αυτός με σκλάβωσε με τα λόγια του.

Από την πολλή σκλαβιά σταμάτησες να τρέχεις, έστω για λίγο καιρό; Γιατί, αν σου είχε πάρει το δίπλωμα, πιθανότατα θα το σκεφτόσουν για κάποιο καιρό (μετά που θα έπαιρνες πίσω το δίπλωμα)

• K
                            kacey last edited by

Καλα κανω εγω κ τους λεω μπατσους:

σε αλκοτεστ, τα ορια ειναι

α) απο 0,25 εως 0,40 = 200ε προστιμο κ 5points
                            β) ΑΝΩ του 0,40 εως 0,60 = 700ε προστιμο κ 90 μερες διπλωμα

Αυτα γραφει επι λεξει το ΦΕΚ του ΚΟΚ, οι πληροφοριες στο ΥΜΕ, κατι site της αστυνομιας κλπ κλπ, εκτος απο το βιβλιαρακι του ΚΟΚ (το οποιο ειναι ενα απλο βιβλιο, μια ανεπισημη εκδοση δηλαδη) οπου εχουν γραψει 'απο 0,25 εως 0,40' για την πρωτη περιπτωση κ 'απο 0,40 εως 0,60' για τη δευτερη. Πραγμα που φυσικα ειναι λαθος, δεν μπορει το 0,40 να ισχυει κ στις δυο περιπτωσεις.

μετρησαν φιλο το Σαββατο, δυο μετρησεις κ οι 2 εδειξαν 0,40 ακριβως, κ τον εριξαν στο β. Με υφακι μαλιστα του τυπου 'πωπω εισαι κ ατυχος ρε φιλαρακι, αν ηταν 0.39 θα ετρωγες μονο τα 200 αλλα τωρα ειναι δεμενα τα χερια μου'. Δεν πειραζει, τωρα που εχει κανει παραβαση καθηκοντος ο μαγκας, την οποια αποδεικνυουν τα δικα του γραφομενα πανω στην κληση - γιατι γραφει ξεκαθαρα 2 μετρησεις 0,40 κ ποινη 700+αφαιρεση - θα εχουμε μπατσοhunting αν δεν του δωσουν σημερα το διπλωμα πισω (παει στο αρμοδιο τμημα αυτη τη στιγμη που τα γραφω). Το εχει κ ως χομπυ ο φιλος, εχει κ δικια του εταιρια οποτε συνεργαζεται με μεγαλο δικηγορικο γραφειο, θα γελασουμε.

• P
                              p_george last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:

μετρησαν φιλο το Σαββατο, δυο μετρησεις κ οι 2 εδειξαν 0,40 ακριβως, κ τον εριξαν στο β. Με υφακι μαλιστα του τυπου 'πωπω εισαι κ ατυχος ρε φιλαρακι, αν ηταν 0.39 θα ετρωγες μονο τα 200 αλλα τωρα ειναι δεμενα τα χερια μου'. .

Στην συγκεκριμενη περιπτωση μια χαρα εκαναν την δουλεια τους οι μπατσοι, και μακαρι το ιδιο βραδυ να επιαναν ολους οσους οδηγουσαν μεθυσμενοι, το αν θα πληρωσουν καποια κ@θικι@ 200 η 700 ευρω λιγο με νοιαζει.
                              Μαγκια που ο φιλος σου εχει δικους του δικηγορους και ακρες και θα την βγαλει καθαρη,
                              φροντισε να σκεφτεις τι θα πεις οταν ο ιδιος η΄καποιος ομοιος του πεσει πανω στο παιδι σου η΄στην γυναικα σου.
                              Λαθος μας να ειμαστε τοσο απολυτοι και να μιλαμε με γενικοτητες.

• D
                                diplomat last edited by

Μισό λεπτό. Επειδή δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός της ποινής άμα γράψει σαραντάρι, εμπίπτει στην κρίση του τροχαίου να σε γράψει για 200 ή 700 και τρεις μήνες δίπλωμα; Και με ποιο κριτήριο θα επιλέξει; Ωραίο κράτος, να το χαιρόμαστε.

• K
                                  kacey last edited by

P_george

ο μπατσος εκανε καλα τη δουλεια του παραβιαζοντας το νομο που υπαρχει για να μας προστατευει κ τον οποιο πρεπει να εφαρμοσει? Σοβαρα?

diplomat

δεν καταλαβες, κ τα γραφω σε απλα ελληνικα: μια χαρα διαχωριζονται στη νομοθεσια, εκεινος δεν ηξερε τη δουλεια του ή ακομα χειροτερα την ηξερα κ εσκεμμενα εκανε παπαρια για να τον κανει να τρεχει. μεχρι κ το 0,40 ειναι η πρωτη περιπτωση, ΑΝΩ του 0,40 ειναι η δευτερη, κ ο βλακας με το υφακι εγραψε 0,40 = δευτερη περιπτωση. Δεν πειραζει, τωρα θα τρεχει εκεινος.

• ?
                                    A Former User last edited by

Απορια αν σε σταματησει μπλοκο και σου πουν οι αστυφυλακες να κανουν ελεγχο στο αμαξι γινεται ναι ή οχι? Σταματησαν προχθες τον αδερφο μου στην Λεωφ.Βεικου και του εκαναν το αμαξι φυλλο και φτερο και του ειπα οτι επρεπε να εχουν εισαγγελεα ή ένταλμα (δεν ξερω τι να γραψω ), βεβαια εψαξαν το αμαξι και φυσικα δεν εβαλαν τα πραγματα μεσα ως ωφειλαν. Επρεπε να πετυχουν εμενα να περασουν καλα

• D
                                      diplomat last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                                      P_george

diplomat

δεν καταλαβες, κ τα γραφω σε απλα ελληνικα: μια χαρα διαχωριζονται στη νομοθεσια, εκεινος δεν ηξερε τη δουλεια του ή ακομα χειροτερα την ηξερα κ εσκεμμενα εκανε παπαρια για να τον κανει να τρεχει. μεχρι κ το 0,40 ειναι η πρωτη περιπτωση, ΑΝΩ του 0,40 ειναι η δευτερη, κ ο βλακας με το υφακι εγραψε 0,40 = δευτερη περιπτωση. Δεν πειραζει, τωρα θα τρεχει εκεινος.

Τώρα κατάλαβα. Στην αρχή νόμισα ότι το 0.40 είναι γκρίζα ζώνη, γιαυτό και του είπε ότι με 0.39 την γλύτωνε. Μακάρι να τον τρέξει για τα καλά ο φίλος σου.

• A
                                        avel last edited by

Μόνο που υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις:

α) θεωρώντας ότι η μέτρηση είναι 'απόλυτη', ακριβής και δεν επιδέχεται αμφιβολιών:

• εάν το μηχάνημα αναγράφει '0.39': η πραγματική τιμή είναι 0.39 < χ < 0.40
                                        • εάν το μηχάνημα αναγράφει '0.40': η πραγματική τιμή είναι 0.40 < χ < 0.41

Αλλά: η πραγματική τιμή είναι εξαιρετικά απίθανο να είναι 0.400000000000000. Μπορεί π.χ. να είναι 0.401 ή 0.40000000000001. Αρα κάλλιστα θεωρώ ότι '0.40' == 'πάνω από 0.40' και ότι η κλήση είναι σωστή.

β) θεωρώντας ότι η μέτρηση έχει ένα σφάλμα π.χ. +- 0.015:

• εάν το μηχάνημα αναγράφει '0.39': η πραγματική τιμή είναι 0.375 < χ < 0.405
                                        • εάν το μηχάνημα αναγράφει '0.40': η πραγματική τιμή είναι 0.385 < χ < 0.415

Αρα εδώ δεν υπάρχει σιγουριά, είτε έγραφε 0.39 είτε 0.40.

Κατά τη γνώμη μου, σε αυτήν την περίπτωση και από τη στιγμή που δεν υπάρχει σιγουριά, έπρεπε ο αστυνομικός να πάει για τη χαμηλότερη ποινή.

😛

• F
                                          festonero last edited by

Πιστεύω πως δεν έχει σημασία τι γίνεται από το τρίτο δεκαδικό κι έπειτα.
                                          Εφόσον ο ΚΟΚ έχει ακρίβεια 2 δεκαδικών ψηφίων και δεν ορίζει σφάλμα, και η συσκευή μετρά μέχρι 2 δεκαδικούς (ή μάλλον στρογγυλοποιεί στους 2 δεκαδικούς) τότε η μέτρηση που εμφανίζει είναι αυτή που πρέπει να χρησιμοποιηθεί.
                                          Εφόσον ο ΚΟΚ λέει πως η χαμηλότερη ποινή είναι μέχρι 0.40, τότε θα πρέπει το 0.40 που έδειξε να αντιστοιχεί στη χαμηλότερη τιμή. Δεν είναι θέμα μαθηματικής ακρίβειας αλλά νομικής.

• P
                                            p_george last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                                            P_george

ο μπατσος εκανε καλα τη δουλεια του παραβιαζοντας το νομο που υπαρχει για να μας προστατευει κ τον οποιο πρεπει να εφαρμοσει? Σοβαρα?

Πιανει ο μπατσος μεθυσμενο οδηγο, και παραβατης βγαινει ο μπατσος, το πιθανοτερο ειναι οτι εσυ δεν καταλαβες την σοβαροτητα του θεματος. Ακομα και που εβγαλε εναν μεθυσμενο απο τον δρομο θετικο ειναι, αργοτερα ας βρει ο μεθυσμενος το δικιο του, δεν ειναι τοσο δυσκολο.
                                            Το βλεπω ομως απο δυσκολο εως αδυνατο να μην ξερει, ο μπατσος που λες, το προστιμο που θα επιβαλει, πολυ περισσοτερο οταν αυτα που γραφει ειναι ευκολο να ελεγχθουν και σε περιπτωση λαθους να πεσουν κεφαλια.
                                            Εχω πολλα χρονια στον δρομο και μπορω να παραθεσω αρκετα παραδειγματα και υπερ αλλα και κατα των αστυνομικων, απλα πιστευω οτι το δικο σου ειναι τελειως λαθος.
                                            Επισης κοιταξε λιγο και τον κωδικα (ΚΟΚ) και θα δεις οτι αναφερει καθαρα απο 0,40 και ανω
                                            νομιζω οτι αυτο ξεκαθαριζει τα παντα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 88
                                            • 89
                                            • 90
                                            • 91
                                            • 92
                                            • 155
                                            • 156