-
@@ αστυνομικοι ηταν (ξαναλεω).
-
Για πες...
-
Τι να πω? Το μονο πραγμα που 'δειχνει' μπατσους ειναι οτι (οι ιδιοι) σου ειπαν την παπαρια περι αυτοφορου. Πολιτικα ρουχα, ασπρα κρανη κ καλα για να μοιαζουν με ΔΙΑΣ. Κυκλοφορουν χωρις πινακιδες για να συνοδευουν ιδιωτη? Τον συνοδευουν ενω κυκλοφορει παρανομα εντος δακτυλιου? Κ θα αφησουν την εντεταλμενη υπηρεσια της συνοδειας, για να ασχοληθουν με εσενα?
Μπα.
Εχω πετυχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σκηνικο, ιδια ρουχα, ιδια ασπρα κρανη, να συνοδευουν μια Mercedes, ιδιο υφακι κ καλα μπατσοι. Το πως εφυγαν αρον αρον οταν καταλαβαν οτι επεσαν στον τρελο του χωριου, ηταν το καλυτερο σημειο της 'συναντησης' μας.
-
Όπως έγραψα και πιο πάνω, πιστεύω ότι αν δεν ήταν μπάτσοι, δεν θα σταματούσαν για κουβεντούλα αλλά για πραγματικό τσαμπουκά. Πιο πιθανό είναι να είναι εκτός υπηρεσίας και να συμπληρώνουν μαύρο μεροκάματο με τις δικές τους μηχανές - γι αυτό και έβγαλαν τις πινακίδες.
-
Μα, ακριβως για αυτο που λες (αν ηταν μπατσοι κ δουλευουν μαυρα κ καραπαρανομα κ κυκλοφορουν κ ετσι), υπηρχε οποιαδηποτε περιπτωση να εκαναν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ειτε επισημο (να σε πανε αυτοφορο) ειτε ανεπισημο? Τεσπα, επειδη οπως ειπα μου εχει τυχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σκηνικο, εγω επιμενω οτι δεν γινεται να ειναι μπατσοι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@@ αστυνομικοι ηταν (ξαναλεω).Δηλαδή ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εξω απο την ΓΑΔΑ, περιπολικο Xsara με μαυρα πλαστικα ντιζαινατα τασια...
Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι?ηθελα να γνωρίζω τι επάγγελμα κάνεις, νομίζω από κάποιο παλαιότερο ποστ σου έχεις πρατήριο τσιγάρων ή κάτι τέτοιο..
Ασχετο με την κουβέντα , οτι επάγγελμα κάνεις δικαιωμα σου , έχω διαβάσει αρκετά από τα ποστ σου , το υβρεολόγιο που περιέχουν νομίζω δεν σε τιμά .- Σκέψου ότι πολλοί από τους συνομιλητές σου μπορεί να είναι Αστυνομικοί (και όχι μπάτσοι ή μούλοι ή οτιδηποτε κατά καιρούς γράφεις..)
- Μου θυμίζεις τον κλασσικό Ελληνάρα που κανει τον μάγκα , άλλα όταν βγει εκτός συνόρων τότε κο κο κο...
- Θα σου πρότεινα λόγω ιδεολογίας όταν πραγματικά εσύ η κάποιος δικός σου χρειαστείτε την Αστυνομία ( εύχομαι ποτέ να μην γίνει ) να μην καλέσεις το 100.βρες την άκρη μόνος σου.
Φιλικά
Γιάννης -
Το 'μούλε' μπορεί να είναι ατυχέστατη και επιεικώς απαράδεκτη έκφραση, αλλά δεν μπορούμε να μην σταθούμε και στο υπόλοιπο μήνυμα. Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους αστυνομικούς να κάνουν εικαστικές παρεμβάσεις σε κρατικά οχήματα;
Δεν είναι στο χέρι οποιουδήποτε αστυνομικού να αρνηθεί την βοήθεια του σε πολίτη που τον χρειάστηκε. Όποια αισθήματα και αν τρέφει για τον συγκεκριμένο πολίτη.
-
Ξεθαψες ποστ που ειχα κανει πριν τρια? τεσσερα? χρονια, για να μου πεις τι? να μιλαω καλυτερα? Για ποιους? Για αυτους που αντι να κανουν τη δουλεια τους τον παιζουν? Για αυτους που αντι να υπηρετησουν τον πολιτη του πουλανε μαγκια? Για αυτους που το κανουν αυτο γιατι ειναι κουραδομαγκες αφου αν δεν φοραγαν στολη θα εκαναν κο κο κο? Για αυτους που μαλακιζονται στο δρομο κ μετα σου μιλανε με υφος χιλιων καρδιναλιων για οδικη ασφαλεια οταν σε γραφουν για +10 χαω στο οριο πεταγομενοι πισω απο δεντρα σε ευθειες της ΑΟ?
Για αυτους που (χθεσινοβραδινο αυτο) σταματανε διπλα στους συναδελφους τους που εχουν ηδη διπλοπαρκαρει για να πιουν καφεδακι στα Εβερεστ, κλεινοντας τελειως το δρομο ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ με 10 αυτοκινητα απο πισω να περιμενουν, κ βγαινουν να κανουν τσαμπουκα σε αυτον που τους κορναρε?
Ολα αυτα απο αυτους που ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ τους να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΜΕΝΑ? Κ πληρωνονται ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ? Μια χαρα μιλαω, καλυτερα απο οσο τους αξιζει. Αντε τωρα για υπηρεσια.
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι?ηθελα να γνωρίζω τι επάγγελμα κάνεις, νομίζω από κάποιο παλαιότερο ποστ σου έχεις πρατήριο τσιγάρων ή κάτι τέτοιο..
Ασχετο με την κουβέντα , οτι επάγγελμα κάνεις δικαιωμα σου , έχω διαβάσει αρκετά από τα ποστ σου , το υβρεολόγιο που περιέχουν νομίζω δεν σε τιμά .- Σκέψου ότι πολλοί από τους συνομιλητές σου μπορεί να είναι Αστυνομικοί (και όχι μπάτσοι ή μούλοι ή οτιδηποτε κατά καιρούς γράφεις..)
Μπατσοι κ μουλοι κ καριοληδες ειναι οσοι συμπεριφερονται με τετοιο τροπο που να κερδιζουν το χαρακτηρισμο. Οσοι κανουν σωστα τη δουλεια τους, ειναι αστυνομικοι κ τους ευχαριστουμε πολυ που μας προσεχουν. Ειναι αυτονοητος ο διαχωρισμος, αλλα οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται...
- Μου θυμίζεις τον κλασσικό Ελληνάρα που κανει τον μάγκα , άλλα όταν βγει εκτός συνόρων τότε κο κο κο...
Να εισαι σιγουρος οτι ειτε εντος, ειτε εκτος συνορων, ειτε με μπατσο ειτε με αστεγο ειτε με το πρωθυπουργο ειτε με το θεο τον ιδιο απεναντι μου, οταν εχω δικιο κ εκεινος αδικο, θα κατσει κ θα το ακουσει.
- Θα σου πρότεινα λόγω ιδεολογίας όταν πραγματικά εσύ η κάποιος δικός σου χρειαστείτε την Αστυνομία ( εύχομαι ποτέ να μην γίνει ) να μην καλέσεις το 100.βρες την άκρη μόνος σου.
Μπα? Πριτς. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι κ το 100 θα παρω, κ θα απαιτησω να φανε κ καμμια σφαιρα αν κ οταν χρειαστει για να προστατεψουν εμενα κ την περιουσια μου. Γιατι αυτο ειναι το ΚΑΘΗΚΟΝ κ η ΔΟΥΛΕΙΑ τους, που εκεινοι ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Φιλικά
ΓιάννηςΑν θες να κρατησεις κατι απο ολα τα παραπανω, ειναι αυτο: οι χαρακτηρισμοι αφορουν μονο αυτους που τους αξιζουν. Δεν φταιω εγω που ειναι παρα πολλοι.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι?...
Φιλικά
ΓιάννηςΚ για να το παρουμε κ απο την αλλη:
στο παραπανω σκηνικο, ας πουμε οτι περιμενω να δω τον οδηγο του περιπολικου, κ οταν τον βλεπω παω κ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ του λεω 'συγνωμη κυριε, με ποιο δικαιωμα βαζετε χερι σε δημοσιο οχημα κ του κανετε αλλαγες?'. Εσυ ποια λες να ειναι η καταληξη αυτης της κουβεντας?
-
Εξύβριση
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι?...
Φιλικά
ΓιάννηςΚ για να το παρουμε κ απο την αλλη:
στο παραπανω σκηνικο, ας πουμε οτι περιμενω να δω τον οδηγο του περιπολικου, κ οταν τον βλεπω παω κ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ του λεω 'συγνωμη κυριε, με ποιο δικαιωμα βαζετε χερι σε δημοσιο οχημα κ του κανετε αλλαγες?'. Εσυ ποια λες να ειναι η καταληξη αυτης της κουβεντας?
'Κι εσένα τι σε κόφτει, ρε; Για δώσε μου ταυτότητα...'
-
Για αυτο λοιπον: ΜΟΥΛΟΙ.
-
Σημερα τις πρωτες πρωινες ωρες στην Βουλιαγμενης..2 octavia της αστυνομιας εκαναν κοντρες απο φαναρι σε φαναρι λιωνοντας τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
-
Τραβηξτε ένα video μια φορά από περιπολικό να κάνει κόντρα να 'βουλιάξει' το youtube...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τραβηξτε ένα video μια φορά από περιπολικό να κάνει κόντρα να 'βουλιάξει' το youtube...Δεν ήταν κόντρα, ήταν άμεση επέμβαση!
Πως οι οδηγοί ασθενοφόρων ανάβουν τη σειρήνα μόνο κ μόνο για να περάσουν το κόκκινο (παιδεία όχι αστεία )? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για αυτο λοιπον: ΜΟΥΛΟΙ. -
Κ σου ειπα ρε πστ μου, 'αν ειναι να κρατησεις κατι απο ολα αυτα, ειναι το ταδε'...Ναι ρε φιλε, μουλος οποιος κανει οτι του καυλωσει (για να μη πιασουμε τις επιτηδες μλκιες που κανουν) πατωντας στο οτι φοραει μια στολη κ μπορει να σου κανει οτι θελει, τη στιγμη που εσυ κ εγω τον πληρωνουμε για να μας υπηρετει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξεθαψες ποστ που ειχα κανει πριν τρια? τεσσερα? χρονια, για να μου πεις τι? να μιλαω καλυτερα? Για ποιους? Για αυτους που αντι να κανουν τη δουλεια τους τον παιζουν? Για αυτους που αντι να υπηρετησουν τον πολιτη του πουλανε μαγκια? Για αυτους που το κανουν αυτο γιατι ειναι κουραδομαγκες αφου αν δεν φοραγαν στολη θα εκαναν κο κο κο? Για αυτους που μαλακιζονται στο δρομο κ μετα σου μιλανε με υφος χιλιων καρδιναλιων για οδικη ασφαλεια οταν σε γραφουν για +10 χαω στο οριο πεταγομενοι πισω απο δεντρα σε ευθειες της ΑΟ?Για αυτους που (χθεσινοβραδινο αυτο) σταματανε διπλα στους συναδελφους τους που εχουν ηδη διπλοπαρκαρει για να πιουν καφεδακι στα Εβερεστ, κλεινοντας τελειως το δρομο ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ με 10 αυτοκινητα απο πισω να περιμενουν, κ βγαινουν να κανουν τσαμπουκα σε αυτον που τους κορναρε?
Ολα αυτα απο αυτους που ειναι ΚΑΘΗΚΟΝ τους να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΜΕΝΑ? Κ πληρωνονται ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ? Μια χαρα μιλαω, καλυτερα απο οσο τους αξιζει. Αντε τωρα για υπηρεσια.
Μπατσοι κ μουλοι κ καριοληδες ειναι οσοι συμπεριφερονται με τετοιο τροπο που να κερδιζουν το χαρακτηρισμο. Οσοι κανουν σωστα τη δουλεια τους, ειναι αστυνομικοι κ τους ευχαριστουμε πολυ που μας προσεχουν. Ειναι αυτονοητος ο διαχωρισμος, αλλα οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται...
Να εισαι σιγουρος οτι ειτε εντος, ειτε εκτος συνορων, ειτε με μπατσο ειτε με αστεγο ειτε με το πρωθυπουργο ειτε με το θεο τον ιδιο απεναντι μου, οταν εχω δικιο κ εκεινος αδικο, θα κατσει κ θα το ακουσει.
Μπα? Πριτς. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι κ το 100 θα παρω, κ θα απαιτησω να φανε κ καμμια σφαιρα αν κ οταν χρειαστει για να προστατεψουν εμενα κ την περιουσια μου. Γιατι αυτο ειναι το ΚΑΘΗΚΟΝ κ η ΔΟΥΛΕΙΑ τους, που εκεινοι ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Φιλικά
ΓιάννηςΑν θες να κρατησεις κατι απο ολα τα παραπανω, ειναι αυτο: οι χαρακτηρισμοι αφορουν μονο αυτους που τους αξιζουν. Δεν φταιω εγω που ειναι παρα πολλοι.
Ξέχασες να επισημάνεις και το καθήκον του πολίτη. Να τηρεί τους νόμους. Και οι αστυνομικοί είναι φορείς του νόμου.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ξεθαψες ποστ που ειχα κανει πριν τρια? τεσσερα? χρονια, για να μου πεις τι? να μιλαω καλυτερα? Για ποιους? Για αυτους που αντι να κανουν τη δουλεια τους τον παιζουν? Για αυτους που αντι να υπηρετησουν τον πολιτη του πουλανε μαγκια? Για αυτους που το κανουν αυτο γιατι ειναι κουραδομαγκες αφου αν δεν φοραγαν στολη θα εκαναν κο κο κο? Για αυτους που μαλακιζονται στο δρομο κ μετα σου μιλανε με υφος χιλιων καρδιναλιων για οδικη ασφαλεια οταν σε γραφουν για +10 χαω στο οριο πεταγομενοι πισω απο δεντρα σε ευθειες της ΑΟ?
Για αυτους που (χθεσινοβραδινο αυτο) σταματανε διπλα στους συναδελφους τους που εχουν ηδη διπλοπαρκαρει για να πιουν καφεδακι στα Εβερεστ, κλεινοντας τελειως το δρομο ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ με 10 αυτοκινητα απο πισω να περιμενουν, κ βγαινουν να κανουν τσαμπουκα σε αυτον που τους κορναρε?
Φιλικά
Ξέχασες να επισημάνεις και το καθήκον του πολίτη. Να τηρεί τους νόμους. Και οι αστυνομικοί είναι φορείς του νόμου.
Φορείς? Εφαρμοστες θες να πεις? Και άρα πρώτοι από όλους να τον εφαρμόζουν εκείνοι καθώς δεν ειναι υπεράνω αυτού?
Sent from my Neo V using Tapatalk
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4