-
Τυπικα οι αστυνομικοι εχουν ενα δικιο... Η ζεβρα ειναι πιο δυνατη απο τη διπλη διαχωριστικη, σου λεει 'μην προσπερασεις με τιποτα εδω, ειναι διασταυρωση, εχει αριστερες στροφες, μπορει να γινει σοβαρο ατυχημα'.
Απο την αλλη το πρακτικο της υποθεσης εχει δειξει οτι, με μια σχετικη ορατοτητα, ειναι ασφαλες μερος να προσπερνας πολυ αργα οχηματα ή τρακτερ ή φορτηγα, οποτε εκει καταληγουμε στην κοινη λογικη και την κριση του οργανου. Δηλαδη την ελλειψη αυτης, αρα κληση.
Για προσπεράσεις στη 'ζεβρα' εχω δει να γραφουν επισης στην Αντιρριου-Ιωαννινων, νομιζω γυρω στην Αρτα και στην Πρεβεζα. Μαλιστα ειχαν γραψει καποτε εναν που, ενω ειχε μεγαλη ουρα απο αυτοκινητα, αυτος πηγε να προσπερασει τους παντες απο τη ζεβρα σαν εξυπνακιας και τον τσακωσαν. Αυτο το ευχαριστηθηκα για να ειμαι ειλικρινης.
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Τη κυριακη εγραψαν τον πατερα μου για οδηγηση πανω σε καθετα διαγραμμισμενη λωριδα (η γνωστη ζεβρα) στο δρομο προς εδεσσα. Πηγαινε με 60χμ/ω δεν ενοχλουσε κανενα κ οι μπατσοι-ραμπο ηταν στημενοι σε σημειο που δε τους εβλεπες. Δε θελω να τους κραξω για το προστιμο (80ευρω κ 3 ποντοι στο συστημα), αλλα σε τετοιους καιρους πατε κ γραφετε 60χρονων ανθρωπο επειδη παταει τη ζεβρα???? Αισχος....ΥΓ : Ο πατερας μου ειναι ο πιο νομοταγης οδηγος που εχω δει(ακομη κ απο μενα που ειμαι καφρος πολλες φορες) κ γενικοτερα προσεχει τα παντα....αυτα ειναι! πιασατε εγκληματια!
Από πότε έχει σημασία η ηλικία του οδηγού στο αν σε γράφουν ή όχι; Άσε που ο πατέρας σου δεν είναι και τόσο μεγάλος!
Το σημείο δε το γνωρίζω αλλά προφανώς για να υπάρχει θα έχει κάποιο λόγο ύπαρξης, άρα ο πατέρας σου άλλα και κάθε άλλος οδηγός δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο. Γιατί να μην τον γράψουν; -
Τη κυριακη εγραψαν τον πατερα μου για οδηγηση πανω σε καθετα διαγραμμισμενη λωριδα (η γνωστη ζεβρα) στο δρομο προς εδεσσα. Πηγαινε με 60χμ/ω δεν ενοχλουσε κανενα κ οι μπατσοι-ραμπο ηταν στημενοι σε σημειο που δε τους εβλεπες. Δε θελω να τους κραξω για το προστιμο (80ευρω κ 3 ποντοι στο συστημα), αλλα σε τετοιους καιρους πατε κ γραφετε 60χρονων ανθρωπο επειδη παταει τη ζεβρα???? Αισχος....ΥΓ : Ο πατερας μου ειναι ο πιο νομοταγης οδηγος που εχω δει(ακομη κ απο μενα που ειμαι καφρος πολλες φορες) κ γενικοτερα προσεχει τα παντα....αυτα ειναι! πιασατε εγκληματια!
Γιατι οδηγαγε πανω στην ζεβρα;
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τη κυριακη εγραψαν τον πατερα μου για οδηγηση πανω σε καθετα διαγραμμισμενη λωριδα (η γνωστη ζεβρα) στο δρομο προς εδεσσα. Πηγαινε με 60χμ/ω δεν ενοχλουσε κανενα κ οι μπατσοι-ραμπο ηταν στημενοι σε σημειο που δε τους εβλεπες. Δε θελω να τους κραξω για το προστιμο (80ευρω κ 3 ποντοι στο συστημα), αλλα σε τετοιους καιρους πατε κ γραφετε 60χρονων ανθρωπο επειδη παταει τη ζεβρα???? Αισχος....
ΥΓ : Ο πατερας μου ειναι ο πιο νομοταγης οδηγος που εχω δει(ακομη κ απο μενα που ειμαι καφρος πολλες φορες) κ γενικοτερα προσεχει τα παντα....αυτα ειναι! πιασατε εγκληματια!
Από πότε έχει σημασία η ηλικία του οδηγού στο αν σε γράφουν ή όχι; Άσε που ο πατέρας σου δεν είναι και τόσο μεγάλος!
Το σημείο δε το γνωρίζω αλλά προφανώς για να υπάρχει θα έχει κάποιο λόγο ύπαρξης, άρα ο πατέρας σου άλλα και κάθε άλλος οδηγός δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο. Γιατί να μην τον γράψουν;έλα ντε... Ο Κ.Ο.Κ δεν προβλέπει το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου στον οδηγό..Αν τον πατέρα του φίλου μας τον σταματούσαν στο εξωτερικό , θα τον πετσόκοβαν και θα έλεγε και ευχαριστώ αν δεν τον μπουζουριάζανε κιόλας...
Συμφωνώ βέβαια ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα πιστεύω ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί , μεταξύ άλλων , είναι αρκετά φιλέσπλαχνοι , σε σχέση πάντα με λοιπούς Ευρωπαίους.. -
εννοειται, εφταιξε κ το πληρωσε. δεν εκανε προσπεραση, η ζεβρα ηταν στα δεξια του κ μαλλον ηταν για σταση ή κατι αλλο (δεν ημουν μπροστα γιαυτο δεν μπορω να πω με 100% σιγουρια.). Σιγουρα ομως δεν προσπαθησε να κανει προσπεραση
Ειναι απλως οτι θελουν να μαζεψουν λεφτα κ γιαυτο το λογο σε γραφουν για το οτιδηποτε. Σε μια φιλη της μανας μου προχθες, την εγραψαν εδω στη ραιδεστο κοντα. Την σταματησαν για ελεγχο στα χαρτια και αφου δε βρηκαν τπτ, της ειπαν να βγει απο το αμαξι κ να ανοιξει το πορτ μπαγκαζ για να τους δειξει τον πυροσβεστηρα, αφου του τον εδειξε κ ηταν οκ, παει να μπει στο αμαξι κ της λεει, δε φορατε ζωνη!!! Μα λεει αυτη πως να φοραω αφου σηκωθηκα απο το αμαξι για να σου δειξω το πυροσβεστηρα. Δεν εχει σημασια λεει δε φορατε ζωνη! κ της εκοψε κληση 80ευρω! Παιδια ειναι να μη σου τυχει μπατσος, αν σου τυχει μπατσος τη γμσες...Αν σου τυχει αστυνομικος θα σου ευχηθει και καλο δρομο! -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
χαχαχαχα! σιγουρα αν πατησεις ΤΕΤΟΙΑ ζεβρα, θα σε κυνηγαει η φιλοζωικη για αιωνες!
PS: υπαρχουν τετοιοι αγωνες με ζεβρες???
-
χαχαχαχα! σιγουρα αν πατησεις ΤΕΤΟΙΑ ζεβρα, θα σε κυνηγαει η φιλοζωικη για αιωνες!
PS: υπαρχουν τετοιοι αγωνες με ζεβρες???
Αυτό δεν είναι ζέβρα , αυτό που πάτησε ο πατέρας σου ήταν
-
sorry ειμαι παιδι της πολης! χαχαχ αλογο σε photoshop? ή βγαινουν κ σε τετοιο χρωμα?
-
τώρα αυτή η ζέβρα είναι άσπρη με μαύρες ρίγες ή Μάυρη με άσπρες ρίγες???
-
Δεν εχει σημασια λεει δε φορατε ζωνη! κ της εκοψε κληση 80ευρω! Παιδια ειναι να μη σου τυχει μπατσος, αν σου τυχει μπατσος τη γμσες...Αν σου τυχει αστυνομικος θα σου ευχηθει και καλο δρομο!80 ευρω ειναι η κληση για ζωνη; Απο ποτε;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
:offtopicviii:
τώρα αυτή η ζέβρα είναι άσπρη με μαύρες ρίγες ή Μάυρη με άσπρες ρίγες???Θα ξοδεψω παρα πολλες ωρες σκεπτομενος αυτο το ερωτημα
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
:offtopicviii:
τώρα αυτή η ζέβρα είναι άσπρη με μαύρες ρίγες ή Μάυρη με άσπρες ρίγες???Θα ξοδεψω παρα πολλες ωρες σκεπτομενος αυτο το ερωτημα
Η ζεβρα ειναι ριγε ασπρομαυρη, κ εκει τελειωνει το διλλημα (σωστα το εγραψα?).
Εναλλακτικα ειναι ενας γαιδαρος με πυτζαμες.
-
Για να μην λεμε μονο τα στραβά τις αστυνομίας, μπράβο στον νεαρο αστυνομικό χθες στην Κ.Καραμανλη πριν το φανάρι της Βουλγαρης που περνούσε δίπλα απο τα αυτοκίνητά κ τους έλεγε π.χ να βάλουν ζώνη κ να κλείσουν το κινητό!
(ξερω ξερω κανονικά επρεπε να τους γράψει αλλα κατι είναι κ αυτο)
Απο στατιστικής άποψης σε σχεδον όλους πριν κ μετα απο μενα βρήκε κάποια παρανομία
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Για να μην λεμε μονο τα στραβά τις αστυνομίας, μπράβο στον νεαρο αστυνομικό χθες στην Κ.Καραμανλη πριν το φανάρι της Βουλγαρης που περνούσε δίπλα απο τα αυτοκίνητά κ τους έλεγε π.χ να βάλουν ζώνη κ να κλείσουν το κινητό!Κλασσικα!
Σε αλλους κανει νοημα να πανε πιο γρηγορα, αλλους τους πιανει τη συζητηση, την πεφτει και σε κανα γκομενακι... -
Μη με κάνεις τωρα να αλλάξω γνώμη για το παλικάρι!
Δε ξαναπερναώ απο εκει με το αυτοκίνητο για μην χαλάσει η καλη εικόνα (ειναι κ το eshop εκει κοντα) που μου δημιουργήθηκε!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Μη με κάνεις τωρα να αλλάξω γνώμη για το παλικάρι!Δε ξαναπερναώ απο εκει με το αυτοκίνητο για μην χαλάσει η καλη εικόνα (ειναι κ το eshop εκει κοντα) που μου δημιουργήθηκε!
Απλα μην πας απο εκει με την κοπελα σου,αλλο προβλημα δεν βλεπω!!
χιουμορακι
-
Είχα καιρό να συναντήσω συμπεριφορά που ταιριάζει στο παρόν θέμα. Και σήμερα το πλήρωμα ενός περιπολικού μού έδωσε κάθε δικαίωμα. Περπατούσα στον παράδρομο της Συγγρού (στο πεζοδρόμιο) όταν άκουσα τη σειρήνα περιπολικού. Γύρισα και είδα το περιπολικό να πηγαίνα με 'χίλια' ανάμεσα στα παρκαρισμένα. Πρέπει να πήγαινε με περισσότερα από 50-60χαώ. Όμως, το χειρότερο είναι ότι βγήκε από τον παράδρομο στο δρόμο αφρενάριστο και πέρασε με τη μία στη 2η λωρίδα (διέσχισε λωρίδα επιτάχυνσης και 1η λωρίδα) περνώντας οριακά ανάμεσα σε ένα τουριστικό λεωφορείο και το κόκκινο διώροφο λεωφορείο που κάνει το γύρο της Αθήνας , τα οποία κινούνταν στην 1η λωρίδα Λόγω της φύσης του παραδρόμου (υπερυψωμένος με δέντρα στα αριστερά, δείτε φωτογραφία), δεν μπορούσε ο οδηγός να έχει άποψη για το τι γίνεται στη Συγγρού μέχρι που ξεκίνησε να μπαίνει. Ευτυχώς, επίσης, δεν προσπάθησε την ίδια στιγμή κάποιος άμοιρος να βγει από τη Συγγρού στον παράδρομο.
-
Επρεπε να τον ξαναστειλει μεσα στον παραδρομο το ενα απο τα δυο λεωφορεια, να γινει κ ενα τζερτζελο του στυλ 'κινδυνεψαν τουριστες', κ ας προσπαθουσε μετα να πει οτι 'πηγαινε σε εκτακτο περιστατικο'...
-
Το ενδεχομενο όντως να πήγαινε σε περιστατικό το σκεφτήκαμε καθόλου...;
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4