-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αν βαλω κατω ποσες παραβασεις γινονται απο τους μπατσους θα γελασει ο κοσμος! To συστημα εχει δωσει το δικαιωμα στον Ελληνα να εχει τετοια νοοτροπια! Δεν εχεις καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι μια μπανανια με τετραποδα. Ολοι μας κανουμε την παρανομια. Απο τον απλο εργαζομενο στην δημοσια υπηρεσια μεχρι τον Jeffry.
Στο εξωτερικο οταν παω θα ειμαι πολυ ευγενικος και προσεκτικος με τους αστυνομικους ,γιατι η πλειοψηφια των αστυνομικων στο εξωτερικο λειτουργουν συμφωνα με τον νομο. Στην μπανανια μας η πλειοψηφια των αστυνομικων παρανομει και αυτο ειναι η πραγματικοτητα και οχι λογια του αερα. Ενα 50% των αστυνομικων στην βραδυνη βαρδια ειναι μεθυσμενοι μεχρι αηδιας και προκαλω καποιον αστυνομικο να με διαψευσει!
Δε διαφωνω αλλα αυτο τι ακριβως σημαινει? Οτι 'νομιμοποιει' τη μη χρηση κρανους?
Προσπαθησα να σου δωσω να καταλαβεις οτι στην Ελλαδα δεν οριζουν οι νομοι τι ειναι νομιμο και τι οχι ,αφου ελαχιστοι τους τηρουν! Τυπικα ειναι παρανομος ,αλλα ουσιαστικα ΟΧΙ!
και επειδη ειναι παρανομος ο αλλος πρεπει να ειμαστε και εμεις?
Kανεις δεν σε αναγκαζει να ειναι ''νομιμος'' ή οχι. Στην Ελλαδα ειμαστε και νομιμο ειναι αυτο που πιστευει ο καθενας. ΝΑΙ πρεπει να φοραμε ολοι κρανος, αλλα δεν θα κραξω τον kacey γιατι δεν φορεσε κρανος! Κακο του κεφαλιου του ,αλλα ο αστυνομικος δεν εχει κανενα δικαιωμα να τον γραψει απο την στιγμη που κανει τα στραβα ματια στους αλλους!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Κλασική Ελληνική δικαιολογία....
Εγώ ένα έχω να πω , βρίσκουμε (όλοι μας) και τα κάνουμε.. Από το πως οδηγούμε στον δρόμο , από το πως φροντίζουμε το περιβάλλον πετώντας κάτω οτιδήποτε , από το πως κρύβουμε εισοδήματα από το Κράτος , από από από... Φαύλος κύκλος...Όσον αφορά για το Μπάτσος-Μπατσόνι και τα απλά Ελληνικά που μιλάει ο φίλος ,άραγε αν κάποιος τον έλεγε κλέφτη ή απατεώνα ή ότι πουλάει τσιγάρα χωρίς δασμούς δεν θα αντιδρούσε?
Γιατί πάντα στην Ελλάδα τσουβαλιάζουμε όλο τον κόσμο?Εμ ξερεις στην Ελλαδα συμβαινει το εξης παραδοξο. Οι περισσοτεροι αστυνομικοι ειναι κακοι αστυνομικοι με ελλειψη γνωσεων, εκπαιδευσης και ηθους. Το ιδιο συμβαινει και στους ταξιτζηδες. Ελαχιστοι ειναι οι καλοι. Οι περισσοτεροι εχουν τα ταξι τους σε αθλια κατασταση , προσπαθουν να κανουν κυκλους για να βγαλουν περισσοτερα, εχουν σηκωμενη την σημαια ,αλλα αν δεν πας εκει που θελουν δεν σε πανε κ.τ.λ
Το ιδιο συμβαινει και στους μαντραδες. Ψαχνει ο ξαδερφος μου για αυτοκινητο και πηγαμε σε 15 μαντραδες. Και οι 15 μιλουσαν για βιβλιο service και για ατρακαριστα αμαξια. Τα μισα ηταν τρακαρισμενα και τα 14 ειχαν book service μεχρι καποια χμ ,αλλα οχι για ολα. Για παραδειγμα το αμαξι ειχε book service μεχρι το 2005 και μετα οχι και αυτο προφανως επειδη το αμαξι ειχε τα διπλασια χμ και τα ειχαν κατεβασει! Αραγε στην Ελλαδα οι περισσοτεροι μαντραδες ειναι τιμιοι? Εγω λοιπον σου λεω οτι το 99% των μαντραδων ειναι απατεωνες
Παμε και στους γιατρους. Ερχομαι απο εμεμβαση ρηξεως χιαστου. Πηγα σε 2 γιατρους στο Ικα και μου ελεγαν οτι εχω τενοντιτιδα και οτι ειμαι καλα. Προφανως δεν ηθελαν να μου γραψουν την μαγνητικη ,γιατι κοστιζει 400ε στο Ικα ,αλλα αν πας στο ιδιωτικο τους ιατρειο και τους σκασεις λεφτα θα στην γραψουν
-
Φίλε Eleos ειλικρινά απάντησε αν αύριο βρεθείς στο Εξωτερικό (σε οποιαδήποτε χώρα του Κόσμου..) και σε σταματήσει για κράνος ένας αστυνομικός , ο οποίος λίγο πιο πριν συνομιλούσε ας πούμε με έναν που δεν φορούσε , θα του πεις δηλαδή να μην σε γράψει προβάλωντας την ανωτέρω δικαιολογία??
Αντε και του το λες λοιπόν..Ποια πιστεύεις θα είναι η αντίδραση του.. -
Φίλε Eleos ειλικρινά απάντησε αν αύριο βρεθείς στο Εξωτερικό (σε οποιαδήποτε χώρα του Κόσμου..) και σε σταματήσει για κράνος ένας αστυνομικός , ο οποίος λίγο πιο πριν συνομιλούσε ας πούμε με έναν που δεν φορούσε , θα του πεις δηλαδή να μην σε γράψει προβάλωντας την ανωτέρω δικαιολογία??
Αντε και του το λες λοιπόν..Ποια πιστεύεις θα είναι η αντίδραση του..Στο εξωτερικο θα ξερω οτι θα ειναι η εξαιρεση και δεν θα πω τιποτα. Δεν ειναι ο κανονας να μην ειναι δικαιοι οι αστυνομικοι. Ειδικα ο πατερας μου εχει κανει απειρα ταξιδια στο εξωτερικο με το φορτηγο του και ειδικα στην Γερμανια δεν σηκωνουν αστειακια για κανενα!
Στην Ελλαδα ο κανονας ειναι η παρανομια των αστυνομικων!
-
Επειδή (από τα ποστς σου πιο πάνω ) βλέπω είσαι καλός στην στατιστική , για πες μου λοιπόν από τους οδηγούς φορτηγών , μοιας και έχεις στην οικογένεια , πόσοι είναι νόμιμοι (τηρώντας αυτά που λέει ο νόμος..) και πόσοι όχι..
-
Επειδή (από τα ποστς σου πιο πάνω ) βλέπω είσαι καλός στην στατιστική , για πες μου λοιπόν από τους οδηγούς φορτηγών , μοιας και έχεις στην οικογένεια , πόσοι είναι νόμιμοι (τηρώντας αυτά που λέει ο νόμος..) και πόσοι όχι..Κανενας. Ολοι(οπως και ο πατερας μου παλια) εχουν φθαρμενα λαστικα, πολλοι κινουνται και στην αριστερη λωριδα κανοντας προσπερασεις(κατι που απαγορευεται φυσικα) κ.τ.λ.
Η Ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη χωρα και νομιζαμε οτι δεν ηταν ,επειδη παιρναμε δανεια και αγοραζαμε ακριβα αμαξια και ρουχα!
Δεν λειτουργει τιποτα σε αυτο το μπουρδελο -
Δυστηχώς θα συμφωνήσω.. Φταίμε όλοι μας όμως για το κατάντημα αυτό..
-
Σήμερα ζητ(ουλ)άς μου έκανε παρατήρηση εν κινήσει γιατί δεν ήμουν τέρμα αριστερά στην λωρίδα μου κ δεν χωρούσε να περάσει με το vstrom.
-
ναι αμα εξεχει ο καθρεφτης εισαι τρομοκρατης μερικοι απο αυτους ειναι αστα να πανε
-
Μια φορα ενας ζητας ειχε κλεισει το δρομο και εμποδιζε ενω ειχε πιασει τη κουβεντα με καποια γνωστη του. Εν τω μεταξυ στο δρομο κινηση χαμος και γω του παταω απαλα τη κορνα για να κανει λιγο ακρη να μην ενοχλει. Το επομενο φαναρι πιανει κοκκινο και ερχεται να μου πει οτι γιατι με εβρισες και σε ειδα που βριζες και κατι τετοια και οτι τι ασχημη συμπεριφορα ειχα. Και παλι καλα λεω τωρα που το σκεφτομαι αντε να εχει ορεξη να σε τραβηξει να βρεις το μπελα σου και να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
-
respect my authoritaaaaah ΛΕΜΕ!
Για να λεμε ομως κ τα θετικα, η συμπεριφορα αρκετων αστυνομικων εχει αλλαξει το τελευταιο καιρο! στην αθηνα που ημουν μεσα σεπτεμβριου η συμπεριφορα των αστυνομικων ηταν καταπληκτικη! Οσες φορες ρωτησα για directions ηταν ακρως κατατοπιστικοι! Παλιοτερα οταν ρωτουσες πως παμε εκει? γελουσαν!
-
Ρε δεν παλευεστε μερικοι εδω μεσα...
Οχι δεν εχω δικαιωμα να μην φοραω κρανος, κ ναι μπορει να με γραψει για αυτο.
Οχι, ΔΕΝ εχει δικαιωμα να εφαρμοζει επιλεκτικα τον νομο, κ ΝΑΙ ΕΧΩ δικαιωμα να τον κραζω για αυτο, 10 φορες περισσοτερο μαλιστα επειδη ειχε υφακι σεριφη της αγριας δυσης ενω λιγα δευτερολεπτα πιο πριν για την ιδια παραβαση οχι μονο δεν του ετρεχε η αυστηροτητα απο τα μπατζακια αλλα καλαμπουριζε κιολας. Κ για αυτο τον λογο ειναι μπατσονι.
-
δηλαδη σε πειραξε που οτι και να πει στον παππου ετσι και αλλιως δεν θα πιασουν τοπο απο το να βαλεις εσυ το κρανος επειδη οχι μονο θα σε σωσει σε στραβη αλλα και επειδη δεν θα σε γραψουν?..
αμα ειναι ετσι και εγω ειδα χτες εναν χωρις ζωνη και σημερα απο αντιδραση δεν θα βαλω ζωνη
μετα θα κρατησω και την αναπνοη μου
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα ζητ(ουλ)άς μου έκανε παρατήρηση εν κινήσει γιατί δεν ήμουν τέρμα αριστερά στην λωρίδα μου κ δεν χωρούσε να περάσει με το vstrom.Εμενα μου ειχε βαλει σειρηνα μια φορα, γιατι ημουν κοντα στην λωριδα(χωρις να την παταω) και δεν χωραγε. Καλα δεν ξερουν οτι απαγορευεται να οδηγουν πανω στις λωριδες και αναμεσα στα αυτοκινητα? Επειδη το κανουν ολα τα τετραποδα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη σε πειραξε που οτι και να πει στον παππου ετσι και αλλιως δεν θα πιασουν τοπο απο το να βαλεις εσυ το κρανος επειδη οχι μονο θα σε σωσει σε στραβη αλλα και επειδη δεν θα σε γραψουν?..αμα ειναι ετσι και εγω ειδα χτες εναν χωρις ζωνη και σημερα απο αντιδραση δεν θα βαλω ζωνη
μετα θα κρατησω και την αναπνοη μου
. Δυο πραγματα ειναι απειρα σε αυτο τον κοσμο κ για το συμπαν δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε δεν παλευεστε μερικοι εδω μεσα...Οχι δεν εχω δικαιωμα να μην φοραω κρανος, κ ναι μπορει να με γραψει για αυτο.
Οχι, ΔΕΝ εχει δικαιωμα να εφαρμοζει επιλεκτικα τον νομο, κ ΝΑΙ ΕΧΩ δικαιωμα να τον κραζω για αυτο, 10 φορες περισσοτερο μαλιστα επειδη ειχε υφακι σεριφη της αγριας δυσης ενω λιγα δευτερολεπτα πιο πριν για την ιδια παραβαση οχι μονο δεν του ετρεχε η αυστηροτητα απο τα μπατζακια αλλα καλαμπουριζε κιολας. Κ για αυτο τον λογο ειναι μπατσονι.
χωρις παρεξηγηση θα ημουν πολυ ικανοποιημενος αν σας εγραφε και τους 2.
και πιο χαρουμενος θα ημουνα αν τον ξηλωνανε για τις διαφορες παπαριες που κανουν οι γνωστοι μπατσαιοι -
Α μπραβο.
-
Τη κυριακη εγραψαν τον πατερα μου για οδηγηση πανω σε καθετα διαγραμμισμενη λωριδα (η γνωστη ζεβρα) στο δρομο προς εδεσσα. Πηγαινε με 60χμ/ω δεν ενοχλουσε κανενα κ οι μπατσοι-ραμπο ηταν στημενοι σε σημειο που δε τους εβλεπες. Δε θελω να τους κραξω για το προστιμο (80ευρω κ 3 ποντοι στο συστημα), αλλα σε τετοιους καιρους πατε κ γραφετε 60χρονων ανθρωπο επειδη παταει τη ζεβρα???? Αισχος....
ΥΓ : Ο πατερας μου ειναι ο πιο νομοταγης οδηγος που εχω δει(ακομη κ απο μενα που ειμαι καφρος πολλες φορες) κ γενικοτερα προσεχει τα παντα....αυτα ειναι! πιασατε εγκληματια!
-
Με έγραψαν στο ίδιο σημείο, με ίδια ταχύτητα για τον ίδιο λόγο.
Εγώ πατούσα τη ζέβρα γιατί προσπερνούσα, ο πατέρας σου γιατί πατούσε τη ζέβρα;Με έγραψαν για 60 επειδή τους είδα και φρέναρα δυνατά (από 100). Αν τους είχα δει 2 δευτερόλεπτα νωρίτερα θα έστριβα απότομα αριστερά στη διασταύρωση και θα έγραφαν τα @@ μου.
-
Όταν σε γραφουν για τετοιο ανύπαρκτο ρόλο καταλαβαίνεις τι απλά θέλουν να μαζέψουν κάποια λεφτά κ δεν προσπαθούν καν να βάλουν μια τάξη στους δρόμους! Απλα κ ωραια!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4