Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Κλασική Ελληνική δικαιολογία....
Εγώ ένα έχω να πω , βρίσκουμε (όλοι μας) και τα κάνουμε.. Από το πως οδηγούμε στον δρόμο , από το πως φροντίζουμε το περιβάλλον πετώντας κάτω οτιδήποτε , από το πως κρύβουμε εισοδήματα από το Κράτος , από από από... Φαύλος κύκλος...
Όσον αφορά για το Μπάτσος-Μπατσόνι και τα απλά Ελληνικά που μιλάει ο φίλος ,άραγε αν κάποιος τον έλεγε κλέφτη ή απατεώνα ή ότι πουλάει τσιγάρα χωρίς δασμούς δεν θα αντιδρούσε?
Γιατί πάντα στην Ελλάδα τσουβαλιάζουμε όλο τον κόσμο?
Εμ ξερεις στην Ελλαδα συμβαινει το εξης παραδοξο. Οι περισσοτεροι αστυνομικοι ειναι κακοι αστυνομικοι με ελλειψη γνωσεων, εκπαιδευσης και ηθους. Το ιδιο συμβαινει και στους ταξιτζηδες. Ελαχιστοι ειναι οι καλοι. Οι περισσοτεροι εχουν τα ταξι τους σε αθλια κατασταση , προσπαθουν να κανουν κυκλους για να βγαλουν περισσοτερα, εχουν σηκωμενη την σημαια ,αλλα αν δεν πας εκει που θελουν δεν σε πανε κ.τ.λ
Το ιδιο συμβαινει και στους μαντραδες. Ψαχνει ο ξαδερφος μου για αυτοκινητο και πηγαμε σε 15 μαντραδες. Και οι 15 μιλουσαν για βιβλιο service και για ατρακαριστα αμαξια. Τα μισα ηταν τρακαρισμενα και τα 14 ειχαν book service μεχρι καποια χμ ,αλλα οχι για ολα. Για παραδειγμα το αμαξι ειχε book service μεχρι το 2005 και μετα οχι και αυτο προφανως επειδη το αμαξι ειχε τα διπλασια χμ και τα ειχαν κατεβασει! Αραγε στην Ελλαδα οι περισσοτεροι μαντραδες ειναι τιμιοι? Εγω λοιπον σου λεω οτι το 99% των μαντραδων ειναι απατεωνες
Παμε και στους γιατρους. Ερχομαι απο εμεμβαση ρηξεως χιαστου. Πηγα σε 2 γιατρους στο Ικα και μου ελεγαν οτι εχω τενοντιτιδα και οτι ειμαι καλα. Προφανως δεν ηθελαν να μου γραψουν την μαγνητικη ,γιατι κοστιζει 400ε στο Ικα ,αλλα αν πας στο ιδιωτικο τους ιατρειο και τους σκασεις λεφτα θα στην γραψουν