-
Μόνο που η εργασία τους σταματά στη σύλληψη και τη στοιχειοθέτηση της υπόθεσης. Αν ήθελαν να κάνουν και απονομή δικαιοσύνης ας πήγαιναν στο δικαστικό κλάδο
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ετυχε να κουβεντιασω με νεωτατο παιδι που δουλευε σε τμημα ασφαλειας, μου φανηκε απο τα λεγομενα του οτι παιρνουν μερος σε επιχειρησεις συλληψης με ναρκωτικα κ.λ.π. Ομως μου ειπε οτι ενω συλλαμβανουν περιπτωσεις τετοιες και μαλιστα μετα απο πολυωρη παρακολουθηση κ.λ.π. τελικα ο δικαστης τους αφησε να φυγουν.... σε μια περιπτωση που μου ειπε. Οι συλληφθεντες ειχαν 20 γραμμαρια κοκκα και φουντα... αλλα οι δικηγοροι καταφεραν να μην πανε μεσα... (αλλωδαποι ηταν Συριος και Αιγυπτιος). τωρα ελεγε οτι ειναι ανωφελο να προσπαθουν και να μην τιμωρουνται οι υπευθυνοι... εχει ενα δικιο..sorry κιολας αλλα αυτο ειναι η δικαιολογία τους για να μην κανουν συλλήψεις????
και αν αυτο έγινε μια φορα σημαίνει πως είναι και ο κανόνας? οτι ολοι βγαίνουν έξω? δε νομίζω να ναι ετσι.
οπως και να εχει επειδη εχω κολλητούς φίλους σε διάφορα 'καλα' πόστα στα σώματα ασφαλείας πρεπει να πω οτι κάνουν πολλη και καλή δουλεια, ειδικα τα ανθρωποκτονιών/ναρκωτικών κλπ. τωρα απο κει και περα τα υπόλοιπα...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Μόνο που η εργασία τους σταματά στη σύλληψη και τη στοιχειοθέτηση της υπόθεσης. Αν ήθελαν να κάνουν και απονομή δικαιοσύνης ας πήγαιναν στο δικαστικό κλάδοΣωστο και αυτο αλλα για μενα που ειμαι ενας τριτος βλεπω ενα 'σπασμενο κρικο' στις διαδικασιες για την εφαρμογη των νομων και μαλιστα απο την δικαστικη εξουσια που 'δεν πρεπει ' να την κρινουμε οπως ευρεως εχει γινει αποδεκτο...
@grc πανος
Μα και για μενα η εντυπωση που μου δημιουργηθηκε ηταν οτι δουλευουν σωστα αυτες οι υπηρεσιες... και ειναι κριμα να μην αποδιδεται η ευθυνη απο τα δικαστηρια... -
δυστυχώς πάει μακρυα το πράγμα, παει στα σωφρονιστικά καταστήματα που είναι υπερ-κορεσμένα, πάει στο κράτος που δεν μπορει να συντηρήσει αυτη τη διαδικασία και κατ' επέκταση πάει και σε χιλια δυο αλλα παραθυράκια που κάθε καθαρμα δικηγόρος θα βρει για να αθωώσει τον εκάστοτε ντιλερά.
ναι οι φυλακες ειναι γεμάτες και ναι οσο πιο μεγάλη ζημιά κάνεις στην κοινωνία τοσο πιο μικρές είναι οι πιθανότητες να μπεις μεσα.. στατους κβο? μπορει...
οπως και να εχει οφείλουμε ως πολίτες 2 συμπεράσματα.
Α. οτι έχουμε να κάνουμε με αστυνομικούς και 'αστυνομικούς'
Β. οτι έχουμε να κάνουμε με δικαστικούς και 'δικαστικούς'
ας μην το πάμε τοσο μακρυά ομως, το θέμα είναι η συμπεριφορά, και δυστυχώς χωρίς παιδεία η συμπεριφορά τους οσο παει και χειροτερεύει.
δεν μπορεις να με βλέπεις με ρούχα γεμάτα μουτζουρες στις 9 το βραδυ την ώρα που γυρνάω από τη δουλεια και να μου φερεσαι λες και είμαι έτοιμος για καφεδο-κρασο-ποτο-κρεπάλη....
το τονίζω παντως πως μέχρι και πριν έρθει ο jeffrey στην εξουσία (οχι δεν τοποθετώ πολιτικά το ζήτημα, μόνο χρονικά) η συμπεριφορά των αστυνομικών ήταν πολύ καλυτερη από ότι είναι σημερα.. με οτι μπορει να σημαίνει αυτο για τους λόγους που το προκαλεσαν.
εν κατακλείδι, αρνούμαι να δεχθω την κακομεταχείρηση (προσφατα μάλιστα είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία που παρα λίγο θα κατέληγε σε προφυλάκιση). έμαθα δια της άσχημης οδού πόσες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ χρησιμοποιει αυτη η νέα 'γενια' κυνηγών του εγκλήματος (?) θεωρείται εγκλημα φαινεται να μην είσαι πλούσιος σημερα...
για την ιστορία, αν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα κουζινομάχαιρά σας, μην τα μεταφέρετε με το αυτοκίνητο από το βερόπουλο ως το σπιτι σας..., θα θεωρηθείτε παρανομοι οπλοκατέχοντες....
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ετυχε να κουβεντιασω με νεωτατο παιδι που δουλευε σε τμημα ασφαλειας, μου φανηκε απο τα λεγομενα του οτι παιρνουν μερος σε επιχειρησεις συλληψης με ναρκωτικα κ.λ.π. Ομως μου ειπε οτι ενω συλλαμβανουν περιπτωσεις τετοιες και μαλιστα μετα απο πολυωρη παρακολουθηση κ.λ.π. τελικα ο δικαστης τους αφησε να φυγουν.... σε μια περιπτωση που μου ειπε. Οι συλληφθεντες ειχαν 20 γραμμαρια κοκκα και φουντα... αλλα οι δικηγοροι καταφεραν να μην πανε μεσα... (αλλωδαποι ηταν Συριος και Αιγυπτιος). τωρα ελεγε οτι ειναι ανωφελο να προσπαθουν και να μην τιμωρουνται οι υπευθυνοι... εχει ενα δικιο..
Μόνο που η εργασία τους σταματά στη σύλληψη και τη στοιχειοθέτηση της υπόθεσης. Αν ήθελαν να κάνουν και απονομή δικαιοσύνης ας πήγαιναν στο δικαστικό κλάδο
Αυτο που πιθανως εννοει ειναι οτι σκεφτονται 'γιατι να κινδυνεψω εγω για να τον πιασω αφου αυριο θα τον αφησουν παλι εξω'.
Ανθρωπινη σκεψη μεν, μην βγαζεις την κλαιν μαιν αγριαδα στους αλλους ομως δε...Επισης, παραιτησου.
Σημερα, αυτοκινητο προσπαθουσε να στριψει παρανομα αριστερα κοβοντας ολη την Πειραιως, εχει δημιουργησει χαος, τον δειχνω σε ΔΙΑΣ κ η απαντηση με νευμα του κεφαλιου (γιατι ειμαστε πολλυ βαρυμαγκες για να μιλησουμε) ηταν 'κ τι να του κανω εγω?'.
-
γνωστος μου ασφαλιτης εχει συλλαβει 2 φορες τον ιδιο μαυρο στην ομονοια για ναρκωτικα
δεν εχουν πού να τους βαλουν και τους αφηνουν παλι εξω..
σε αυτο τους καταλαβαινω.. απο τη στιγμη που εχουμε γινει ξεφραγο αμπελι η κατασταση ειναι ανεξελεγχτη
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ βαρβατίλα ρε παιδί μου....Στο καλό! Καλό δρόμο σε όλους! Με μπόλικες σούζες, ατελείωτα burn-outs, χαροντικές σφήνες, σφάξιμο κόκκινων φαναριών κτλ. Έτσι, συνεχίστε να δίνετε μαθήματα οδηγικής παιδείας στη νεολαία μας που χάνεται κάθε μέρα στην άσφαλτο.
Αυτά σχολίασα κάτω από το βίντεο και περιμένω να δω αν θα ανεβουν.
-
Και βέβαια στο έσβησαν...
-
Αυτό που τους δείχνει και στο σούπερ μάρκετ πολύ καλό. Νόμιζα πως στην επόμενη σκηνή θα τους έδειχνε να φεύγουν από το σούπερ με τις σακούλες κρεμασμένες στο τιμόνι
-
ε ναι πηγε να τρολλαρει στο επισημο της αστυνομιας
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αυτό που τους δείχνει και στο σούπερ μάρκετ πολύ καλό. Νόμιζα πως στην επόμενη σκηνή θα τους έδειχνε να φεύγουν από το σούπερ με τις σακούλες κρεμασμένες στο τιμόνιΚαλό!
Εγώ πάλι περίμενα ότι η επόμενη στάση τους θα ήταν έξω από κάνα ΚΑΠΗ! Η γιαγιά με το 'Π' στο background και οι ΔΙΑΣ μπροστά να στέκονται αγέρωχοι και καμαρωτοί!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και βέβαια στο έσβησαν...Περιμενω να δω αν θα ανεβει το δικο μου σχολιο...Για να δουμε, εχουν @@?
-
αντι να φυλαξουν κανα πολιτη φυλανε χρηματαποστολες, τραπεζες και κανουν ελεγχους σε παπια..
ναι ακριβως γιαυτο τους πληρωνω
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Περιμενω να δω αν θα ανεβει το δικο μου σχολιο...Για να δουμε, εχουν @@?
Τι εννοείς αν θα ανέβει? Τα σχόλια στο ΥΤ ανεβαίνουν by default αμέσως. Τουλάχιστον στο δικό μου κανάλι!!
Άλλο αν μετά υπάρχει δυνατότητα να σβηστούν. Αλλα ανεβαίνει άμεσα. -
Οχι βεβαια, 'το σχολιο σας θα εμφανιστει αφου εγκριθει' εγραφε ακριβως απο κατω του οταν το εγραψα...
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Περιμενω να δω αν θα ανεβει το δικο μου σχολιο...Για να δουμε, εχουν @@?
Τι εννοείς αν θα ανέβει? Τα σχόλια στο ΥΤ ανεβαίνουν by default αμέσως. Τουλάχιστον στο δικό μου κανάλι!!
Άλλο αν μετά υπάρχει δυνατότητα να σβηστούν. Αλλα ανεβαίνει άμεσα.Στις ρυθμίσεις κάθε video υπάρχουν τρεις επιλογές: (1) άμεση εμφάνιση σχολίου, (2) εμφάνιση σχολίου κατόπιν έγκρισης και (3) απενεργοποιημένα τα σχόλια.
-
Αυτό θα ηταν ωραίο για απάντηση
Youtube Video -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό θα ηταν ωραίο για απάντηση
Youtube VideoTo http://www.youtube.com/watch?v=mPxBw54MiYY ταιριαζει πιο πολυ στην εικονα που εχουν για τον εαυτο τους
-
Eπιτέλους (σχεδόν) ολόκληρο
-
Με συγκινησαν με το βιντεο οι φραπεδες της ΦΡΑΠΕΛ.ΑΣ επρεπε να γυριζανε σκηνες εξω απο ταχυφαγια τυπου εβερεστ-γρηγορης
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4