-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ασε τον κοσμο να φαει ψωμακι βρε συ!
Μπορει και να ειναι, ξερω εγω;εγω το αφηνω αλλα ειμαι περιεργος να μαθω τι επιδοματα περνουν τα καμαρια μας..
Ότι παίρνεις κι εσύ Γιάννη και ίσως λιγότερα. 1050 Ευρώ καθαρά το μήνα κατά μέσο όρο ένας δικυκλιστης της ΔΙΑΣ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορει και να ειναι, ξερω εγω;εγω το αφηνω αλλα ειμαι περιεργος να μαθω τι επιδοματα περνουν τα καμαρια μας..
Ότι παίρνεις κι εσύ Γιάννη και ίσως λιγότερα. 1050 Ευρώ καθαρά το μήνα κατά μέσο όρο ένας δικυκλιστης της ΔΙΑΣ.
1050 για να κανουν βολτουλες??ελεος.
αλλοι δουλευουν ολη μερα και καθαριζουν 700 ευρω και ανασφαλιστοι.
ουστ με τους φραπεδομαγκες -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ουστ με τους φραπεδομαγκεςΕ δεν το λες και απλα βολτουλες... Εχει και καποιο ρισκο η υποθεση.
Ασε το ωραριο.... -
Μην ακούω χαζά τώρα! Λίγα είναι τα λεφτά για τους κινδύνους στους οποίος εκτίθενται. Όπως λίγα είναι τα λεφτά όλων των ένστολων (εξαιρούνται οι Ανώτατοι Αξιωματικοί).
-
Όπως λίγα είναι τα λεφτά όλων των ένστολων (εξαιρούνται οι Ανώτατοι Αξιωματικοί).Πλάκα κάνεις τώρα...
-
οχι δεν κανει αντιθετως μαλιστα αλλα επρεπε να περνουν λιγοτερα απο εμας οχι πιο πολλα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οχι δεν κανει αντιθετως μαλιστα αλλα επρεπε να περνουν λιγοτερα απο εμας οχι πιο πολλα..Τα ίδια με μας βγαίνουν πάνω-κατω απλά έχουν τα νυχτερινά αυτοί ενώ εμείς τα τριμήνου και τα παραμεθωρίου. Πάντως συμφωνώ ότι έπρεπε να παίρναμε περισσότερα.
-
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...
-
οχι δεν κανει αντιθετως μαλιστα αλλα επρεπε να περνουν λιγοτερα απο εμας οχι πιο πολλα..
Τα ίδια με μας βγαίνουν πάνω-κατω απλά έχουν τα νυχτερινά αυτοί ενώ εμείς τα τριμήνου και τα παραμεθωρίου. Πάντως συμφωνώ ότι έπρεπε να παίρναμε περισσότερα.
καλα εγω εχω και συντηρησεις και και και αλλα σαν βασικο @@
αμα βγαλω και σχολειο ουκ παιζει να χτυπαω 3χιλιαρικα το 6μηνο -
Τα ίδια με μας βγαίνουν πάνω-κατω απλά έχουν τα νυχτερινά αυτοί ενώ εμείς τα τριμήνου και τα παραμεθωρίου. Πάντως συμφωνώ ότι έπρεπε να παίρναμε περισσότερα.
Τι εστί 'τριμήνου';
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Τι εστί 'τριμήνου';
Δεν γνωρίζω αν τα έχετε στην ΠΑ ή αν έχουν κοπεί και στον ΕΣ Σταμάτη. Ήταν ένα επίδομα που παίρναμε κάθε τρίμηνο από το ταμείο της Μονάδος (ερχόταν τα λεφτά από το ΤΥΠ) και όχι στον τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας. O Cabala10 θα μας πει αν υπάρχει ακόμα ή όχι.
-
Μην ακούω χαζά τώρα! Λίγα είναι τα λεφτά για τους κινδύνους στους οποίος εκτίθενται. Όπως λίγα είναι τα λεφτά όλων των ένστολων (εξαιρούνται οι Ανώτατοι Αξιωματικοί).Εξαρτάται από την περίπτωση ρε συ! Δεν γίνεται να βάλουμε στο ίδιο καλάθι κάποιον που κωλοβαράει στο Στρατολογικό ή το Οικονομικό και τα πληρώματα υποβρυχίων ή τους ιπτάμενους και τους μηχανικούς της 383 ΜEEA λχ. Αντίστοιχα και στην Αστυνομία, άλλο η κοπελίτσα που κάθεται στο κλιματιζόμενο γραφείο και βγάζει ταυτότητες, και άλλο οι Ζητάδες που είναι όλη μέρα έξω, κινδυνεύουν από τροχαία και συμπλοκές με ληστές κλπ, βλέπουν κομματιασμένα πτώματα στα τροχαία που πηγαίνουν κλπ.
Ένστολοι είναι όμως και οι μεν, και οι δε.
-
Αναφερόμουν στους μάχιμους zorz.
-
Η εμπειρία μου σε σχέση με την αστυνομία περιορίζεται, στο ότι έχω ακούσει από κολλητό από τα σχολικά χρόνια ...
Ο τυπάκος αυτός, όταν είμαστε 17 αφού υπηρέτησε εθελοντής στις ειδικές δυνάμεις πήγε κατευθείαν με την απόλυση του στην αστυνομία. Μιλάμε για παιδί που πάντα ασχολούνταν με όπλα, με απίστευτη στρατογκαβλίαση, ακροδεξιές απόψεις, ελληνάρας κλπ κλπ. Μετά από 1 ή 2 χρόνια στην αστυνομία πήγε στην ομάδα Ζ και γούσταρε τρελά !!! Σήμερα πάνω από 15 χρόνια μετά, μου λέει 'Γιάννη κουράστηκα, δεν μπορώ άλλο να κυνηγιέμαι, να διακυνδηνεύω σχεδόν κάθε μέρα τη ζωή μου. ' Μου έλεγε χαρακτηρίστηκα ότι πέρσι 'είδε' να έρχονται 4 σφάιρες προς τα πάνω του ... Για αυτόν τον άνθρωπο πιστεύω ότι τα 1200 ευρώ είναι ελάχιστα. Εννοείται βέβαια ότι οι απόψεις του πλέον έχουν αλλάξει και η στρατογκαβλίαση έχει φύγει ...
-
Δυστυχώς, ο ίδιος τύπος θα ακολουθήσει την κλασσική πορεία. ΄Οταν βαριέσαι ξεσπάς στους αδύναμους (παπάκια, κόντρες, κανένα κόκκινο κτλ) και οι σοβαροί (οι 55 που πιάσανε πριν λίγο για ναρκωτικά) μένουν έξω. Οι μεν ανώτεροι τα παίρνουν, οι δε κατώτεροι σου λένε 'εγώ θα βγάλω το φίδι από τηντρύπα'; Τελικά, μιας και στην Ελλάδα πάντοτε είμαστε στα άκρα, η ΕΛΑΣ, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αστυνομίες, δεν κάνει όπως πρέπει τη δουλειά της. ΄Αλλο το κάνω στραβά μάτια για τους ναρκέμπορους αποφεύγοντας να πηγαίνω στο σημείο και άλλο βάζω κλούβα των ΜΑΤ στα 50 m για να τους προστατεύει*. Αυτά, μόνο σε κράτη όπως η Κολομβία συμβαίνουν.
Ευχαριστώ.
- Το είδα με τα μάτια μου πριν μία εβδομάδα σε κάθετο στενό της Πειραιώς. ΕΛΑΣ με κλούβα και στο απέναντι πεζοδρόμιο να γίνεται συναλλαγή.
΄Ασχετο, αλλά την ΕΛΑΣ την ξέρω υπερβολικά καλά και για αυτό αποφεύγω να γράφω για αυτή πέρα από αυτά που έχουν συμβεί σε εμένα που θεωρητικά θα είχα και καλύτερη συμπεριφορά... τρίχες.
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ βαρβατίλα ρε παιδί μου....θα πρεπε να βαλουν αυτη τη μουσικη απο πισω
-
Τόσα χρόνια τα πιτσιρίκια 'παίζουν' http://www.youtube.com/watch?v=gMI3x3d7gEo&feature=related ήρθε η ώρα να το δούν και ζωντανά...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ουστ με τους φραπεδομαγκεςοπου καντινα και μπλοκο... τυχαίο? δε νομίζω...
δεν ξέρω υπο ποιες διαταγές λειτουργεί η συγκεκριμένη ομάδα ωστόσο εχει δημιουργήσει εντονο προβληματισμό η συμπεριφορά τους ακόμα και ανάμεσα σε συναδέλφους τους.
είναι τραγικο να πρεπει να αντιμετωπίζεις καθημερινά πιτσιρικάδες ως επι το πλείστον χαμηλότατης παιδείας και συχνα πυκνά αγενέστατα.
προσωπικά στο 70% των περιπτώσεων που έχω βρεθεί είτε για ελεγχο είτε οτιδήποτε αυτο εχω αποκομίσει. πλην ελαχίστων εξαιρέσεων... και διευκρινίζω και παλι, μόνο η συγκεκριμένη ομάδα, γιατι τόσα χρόνια όταν μας σταματάγανε στο δρόμο για οποιοδήποτε λόγο μας κόβανε απο πάνω ως κάτω και ΜΙΛΑΓΑΝΕ οι ανθρωποι και ΒΛΕΠΑΝΕ με τι εχουν να κανουν.
οχι σαν αυτους που σου κουνανε στον αερα το φαρμακείο του αυτοκινήτου και σε ρωτάνε 'τιιιι ειιναι αυτοοο??? ' 'ΜΠΙΦΤΕΚΙ ρε Και εγω είμαι η ΝΤΟΡΑ' (η εξερευνητρια)
τεσπα ας μην φορτώσω αλλο.. καποτε τους πηγαινα ολους.. και τους υποστηριζα.. τωρα μαλλον εμαθα...
ρισκα παιρνουν ελαχιστοι και αυτοι οι ελαχιστοι αξίζουν πολλα, δυστυχώς ομως τα μοιράζονται με πολλους φραπεδο-συναδελφους τους.. δεν τους φταιμε εμεις που παιρνουν λίγα λοιπον...
-
Ετυχε να κουβεντιασω με νεωτατο παιδι που δουλευε σε τμημα ασφαλειας, μου φανηκε απο τα λεγομενα του οτι παιρνουν μερος σε επιχειρησεις συλληψης με ναρκωτικα κ.λ.π. Ομως μου ειπε οτι ενω συλλαμβανουν περιπτωσεις τετοιες και μαλιστα μετα απο πολυωρη παρακολουθηση κ.λ.π. τελικα ο δικαστης τους αφησε να φυγουν.... σε μια περιπτωση που μου ειπε. Οι συλληφθεντες ειχαν 20 γραμμαρια κοκκα και φουντα... αλλα οι δικηγοροι καταφεραν να μην πανε μεσα... (αλλωδαποι ηταν Συριος και Αιγυπτιος). τωρα ελεγε οτι ειναι ανωφελο να προσπαθουν και να μην τιμωρουνται οι υπευθυνοι... εχει ενα δικιο..
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4