-
Έπιασαν με radar τον πατέρα μου σήμερα Αττική οδό, με 140 km/h, 350 ευρώ και 3 μήνες αφαίρεση διπλώματος, αλλά ήταν ελαστικός ο αστυνομικός και του έδωσε κλήση υπέρβαση του ορίου άνω των 20 km/h, δηλαδή 50 ευρώ εφόσον το πληρώσει σύντομα.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Έπιασαν με radar τον πατέρα μου σήμερα Αττική οδό, με 140 km/h, 350 ευρώ και 3 μήνες αφαίρεση διπλώματος, αλλά ήταν ελαστικός ο αστυνομικός και του έδωσε κλήση υπέρβαση του ορίου άνω των 20 km/h, δηλαδή 50 ευρώ εφόσον το πληρώσει σύντομα.φτηνα την γλυτωσε, σε ποιο σημειο τον επιασαν?
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
Έπιασαν με radar τον πατέρα μου σήμερα Αττική οδό, με 140 km/h, 350 ευρώ και 3 μήνες αφαίρεση διπλώματος, αλλά ήταν ελαστικός ο αστυνομικός και του έδωσε κλήση υπέρβαση του ορίου άνω των 20 km/h, δηλαδή 50 ευρώ εφόσον το πληρώσει σύντομα.
φτηνα την γλυτωσε, σε ποιο σημειο τον επιασαν?
Κάπου μετά από ένα τούνελ όπως πήγαινε για το Ελ.Βενιζέλος.
-
- المحافظة على الاستقلال والسيادة، وصون كيان الدولة وامنها واستقرارها، والدفاع عنها ضد كل عدوان.
- توثيق عرى التعاون وتاكيد اواصر الصداقة مع جميع الدول والشعوب على اساس من الاحترام المتبادل، والمصلحة المشتركة، وعدم التدخل في الشؤون الداخلية، ومراعاة المواثيق والمعاهدات الدولية والاقليمية وقواعد القانون الدولي المعترف بها بصورة عامة وبما يؤدي الى اشاعة السلام والامن بين الدول والشعوب.
- ارساء اسس صالحة لترسيخ دعائم شورى صحيحة نابعة من تراث الوطن وقيمه وشريعته الاسلامية، معتزة بتاريخه، اخذة بالمفيد من اساليب العصر وادواته.
- اقامة نظام اداري سليم يكفل العدل والطمانينة والمساواة للمواطنين، ويضمن الاحترام للنظام العام ورعاية المصالح العليا للوطن.
Ετσι ειναι, οπως τα λεω εγω.
-
Καλά είπα εγώ ότι έχεις ποιητική φλέβα. Να, μόλις αντέγραψες τους σατανικούς στίχους.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
- المحافظة على الاستقلال والسيادة، وصون كيان الدولة وامنها واستقرارها، والدفاع عنها ضد كل عدوان.
- توثيق عرى التعاون وتاكيد اواصر الصداقة مع جميع الدول والشعوب على اساس من الاحترام المتبادل، والمصلحة المشتركة، وعدم التدخل في الشؤون الداخلية، ومراعاة المواثيق والمعاهدات الدولية والاقليمية وقواعد القانون الدولي المعترف بها بصورة عامة وبما يؤدي الى اشاعة السلام والامن بين الدول والشعوب.
- ارساء اسس صالحة لترسيخ دعائم شورى صحيحة نابعة من تراث الوطن وقيمه وشريعته الاسلامية، معتزة بتاريخه، اخذة بالمفيد من اساليب العصر وادواته.
- اقامة نظام اداري سليم يكفل العدل والطمانينة والمساواة للمواطنين، ويضمن الاحترام للنظام العام ورعاية المصالح العليا للوطن.
مترجم جوجل هو صديقك.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το πρόβλημα ποιο είναι δεν έχω καταλάβει...Οτι και εδω γραφει ο Πιπινος..
-
It takes 2 to tango!
-
Για να μπούμε και λίγο ontopic.
Σήμερα το πρωί, στην Αγ. Παρακευή στην πλατεία (στη Μεσογείων), περιπολικό έκανε την ίδια ζωόδεις μ@λ@κί@ που κάνουν κάποιοι έξυπνοι και που με εκνευρίζει ταμάλα.
Στο φανάρι λοιπόν που στρίβεις αριστερά για την πλατεία (ερχόμενος από τον Σταυρό), παρέκαμψε δύο λεωφορεία και κάμποσα ΙΧ για να βρεθεί μπροστά (από το πρώτο λεοφορείο, που δεν είχε αφήσει καν χώρο ο άνθρωπος) και να περάσει πρώτος. Και όλα αυτά για να πάει όσο γίνεται πιο γρήγορα για τον προκαθορισμένο καφέ στην παραπάνω γωνία.
Μπράβο, έτσι θα πάμε μπροστά. Όταν οι αστυνομικοί φέρονται σαν ΖΩΑ περιμοένουμε οι απλοί πολίτες να φέρονται πολιτισμένα...
-
πειραια πουρνο πουρνο
στο ρολοι κοντα σταματαει ενα φορτηγο της δελτα αφηνοντας παγωτα
μετα απο λιγο ερχεται περιπολικο του κορναρει να φυγει μην το γραψει(τουλαχιστον ετσι νομιζα )
τεσπα φευγει και παει ο μπατσος και παρκαρει εκει βγαινει παει στα goodys παραγγελνει τρωει και φευγει -
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
φτηνα την γλυτωσε, σε ποιο σημειο τον επιασαν?
Κάπου μετά από ένα τούνελ όπως πήγαινε για το Ελ.Βενιζέλος.
Μια και μου δόθηκε η κλήση να την πληρώσω, γράφει: Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρος Υμηττού (ΔΠΛΥ) Ρ-11, 2ο χιλιόμετρο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
It takes 2 to tango!Σωστό, αλλά πρώτα πρέπει να κατανοήσει κανείς ότι ο εαυτός του χορεύει ταγκό.
-
Από http://prezatv.blogspot.com/2010/07/blog-post_7388.html
Πέμπτη, Ιούλιος 08, 2010
ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!!
Για παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής συνελήφθη επ ' αυτοφώρω στη Λάρισα ο... υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο υπουργός μετέβη στη Λάρισα για επισκεφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τον αστυνομικό-θύμα της ληστείας στα Φάρσαλα το πρωί της περασμένης Πέμπτης.Ο κ. Χρυσοχοΐδης οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν γύρω στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή των Τεμπών, έγινε αντιληπτός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας μάλιστα τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων άρχισε να καταδιώκει το υπουργικό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως στάθμευσε, για να αντικρίσουν οι αστυνομικοί στη θέση του παραβάτη τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απένειμε τα εύσημα στους αστυνομικούς, μαζί με τις εξηγήσεις του. Οτι συχνά διαπράττει επίτηδες τροχονομικές παραβάσεις όταν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων στις εθνικές οδούς για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων. Στην προκειμένη δε περίπτωση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τον καταδίωξαν, συγχαίροντάς τους.
Κλήση πάντως οι υφιστάμενοι δεν του έκοψαν...ΠΡΕΖΑ TV
8-7-2010Τι αντιραντάρ και μ...κίες. Πού πουλάνε αποκριάτικες μάσκες με τη φάτσα του σούπερμαν υπουργού;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
مترجم جوجل هو صديقك.
الحق!
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
It takes 2 to tango!
Σωστό, αλλά πρώτα πρέπει να κατανοήσει κανείς ότι ο εαυτός του χορεύει ταγκό.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Γι' αυτό πρέπει σε ο,τιδήποτε γράφω και διαφωνεί κάποιος να συμφωνώ αμέσως και να σκύβω το κεφάλι. Άλλωστε, όπως είπες κι εσύ, δε βλέπεις να έχω τα προσόντα για να γνωρίζω κάτι. Το είπε και άλλος που ανέφερε ότι γράφω χαζομάρες συνέχεια. Γι' αυτό κι εγώ αποφάσισα να συμφωνώ με όλους πλέον...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Από http://prezatv.blogspot.com/2010/07/blog-post_7388.htmlΠέμπτη, Ιούλιος 08, 2010
ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!!
Για παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής συνελήφθη επ ' αυτοφώρω στη Λάρισα ο... υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο υπουργός μετέβη στη Λάρισα για επισκεφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τον αστυνομικό-θύμα της ληστείας στα Φάρσαλα το πρωί της περασμένης Πέμπτης.Ο κ. Χρυσοχοΐδης οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν γύρω στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή των Τεμπών, έγινε αντιληπτός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας μάλιστα τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων άρχισε να καταδιώκει το υπουργικό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως στάθμευσε, για να αντικρίσουν οι αστυνομικοί στη θέση του παραβάτη τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απένειμε τα εύσημα στους αστυνομικούς, μαζί με τις εξηγήσεις του. Οτι συχνά διαπράττει επίτηδες τροχονομικές παραβάσεις όταν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων στις εθνικές οδούς για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων. Στην προκειμένη δε περίπτωση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τον καταδίωξαν, συγχαίροντάς τους.
Κλήση πάντως οι υφιστάμενοι δεν του έκοψαν...ΠΡΕΖΑ TV
8-7-2010Τι αντιραντάρ και μ...κίες. Πού πουλάνε αποκριάτικες μάσκες με τη φάτσα του σούπερμαν υπουργού;
Άραγε, με βάση το άρθρο 4, παρ. 1 του Συντάγματος, έχω δικαίωμα να κάνω την ίδια δοκιμή για να ελέγξω αν είναι σε ετοιμότητα η ΕΛΑΣ;
Δε ντρέπεται ο τύπος; Στο εξωτερικό θα τον είχαν ήδη διώξει ή πιο πιθανό να είχε παραιτηθεί από τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης.
Ευχαριστώ.
-
εξω εχουν κανει χειροτερα..
-
lol!!!! Απίστευτη δικαιολογία!
Στ'αλήθεια δεν το περίμενα!
για το απίστευτο θράσος.
-
Παλιο, εγινε πριν μια εβδομαδα. Κληση δεν του εδωσαν γιατι παει τσαμπα το χαρτι, λεγε με βουλευτικη ασυλια.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
الحق!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4