-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
α εσυ το εχεις και αυτοματο, οποτε δε σε ενδιαφερει καθολου τι γινεται χαμηλα..
εγω ειχα στο νου μου καποιους που με χειροκινητο ελεγαν οτι θελει γκαζακι χαμηλα , αλλιως μπορει να σου σβησει..αν και αυτο ειναι θεμα συνηθειας πιστευω, καθως πολλα αυτοκινητα θελουν να μαθεις το συμπλεκτη τουςEγω σε προ(σ)καλω οταν με το καλο,πρωτα ο θεος (της ιταλιας ) ,συναντηθουμε οι 3 μας με τον στεφ να δοκιμασεις τον συμπλεκτη.Επειδη καποιος ελεγε οτι αν κανεις το λαθος και αφησεις σιγα σιγα το συμπλεκτη απο ρελαντι (χωρις γκαζι) θα σβησει,το ξανακανα το τεστ.Το αμαξι δε σβηνει που να χτυπιεσαι.Τωρα το τι λενε για κομπιασμα κλπ,δε μπορω να ειμαι στη φαντασια του καθενος.Εδω ο αλλος λεει κομπιαζει στις 800rpm.. Σωπα ρε μεγαλε που μου θες να ραβει στις 800,εχουμε κι ενα ηλεκτρογκαζο και ουτε 4πεταλουδο ειναι..
Εγώ ούτε κομπιάσματα, ούτε δισταγμούς, ούτε λόξιγγες πάντως κατάλαβα. Αντιθέτως τέτοια κόλπα (και σκαμπανεβάσματα και σκαλοπάτια και ξεσπάσματα) βλέπω καθημερινά στον TFSI αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα...
-
στεφανε αποκλειεται αυτο που λες κ ψευδεσαι ασυστολως..αφου οσοι εχουν οδηγησει αμφοτερους τους κινητηρες παρατηρουν οτι ο τφσι ειναι πιο γραμμικος κ ολοκληρωμενος!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
στεφανε αποκλειεται αυτο που λες κ ψευδεσαι ασυστολως..αφου οσοι εχουν οδηγησει αμφοτερους τους κινητηρες παρατηρουν οτι ο τφσι ειναι πιο γραμμικος κ ολοκληρωμενος!Sorry...my bad!!
BTW Πάσχε cruise control έχεις προφανώς ε (εδώ έχω εγώ σε Alfa 6ετίας standard )?? Όταν το βάζεις έχεις παρατηρήσει τπτ περίεργο ή οι στροφές του μοτέρ παραμένουν ακλόνητες?? -
ο κιουσης απ ο,τι βλεπω εχει 27 λογαριασμους.. ρε το θηριο..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
στεφανε αποκλειεται αυτο που λες κ ψευδεσαι ασυστολως..αφου οσοι εχουν οδηγησει αμφοτερους τους κινητηρες παρατηρουν οτι ο τφσι ειναι πιο γραμμικος κ ολοκληρωμενος!
Sorry...my bad!!
BTW Πάσχε cruise control έχεις προφανώς ε (εδώ έχω εγώ σε Alfa 6ετίας standard )?? Όταν το βάζεις έχεις παρατηρήσει τπτ περίεργο ή οι στροφές του μοτέρ παραμένουν ακλόνητες??Μπα το κρουζ κοντρολ δεν εχει δουλεψει ακομα.
Φτανει 3000χλμ οποτε ανεβαινουμε στις 4500rpm.. παντως εχει πολλη πλακα οταν κολλαει απο πισω Α4 γκολφοειδες η παρομοι εκτρωμα. Το φχαριστιεμαι περισσοτερο κι απο το 4-0 του οσφπ στον βαο.. -
Για κάνε καμιά δοκιμή να δούμε τι παίζει! Να ξέρουμε μπας και είναι χαρακτηριστικό των τουρμπάτων αυτό το σκαμπανέβασμα που έχω αν και δεν το νομίζω. Κάνεις ευλαβικό στρώσιμο θες να μου πεις και δεν ανεβάζεις πάνω από 4500σαλ? Μας δουλεύεις ρε?? Ιταλικό είναι...θέλει ζόρισμα...το ζητάει το DNA του!
-
Προσεχουμε για να μην την πατησουμε σαν τον κιουση καθε δευτερα συνεργειο..
-
Για κάνε καμιά δοκιμή να δούμε τι παίζει! Να ξέρουμε μπας και είναι **χαρακτηριστικό των τουρμπάτων αυτό το σκαμπανέβασμα **που έχω αν και δεν το νομίζω. ....Δεν ειναι.......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Προσεχουμε για να μην την πατησουμε σαν τον κιουση καθε δευτερα συνεργειο..Όχι ρε! Τρελός εισαι?? Τι το περασες? Μου φαίνεται δεν έχεις ξαναυπάρξει κάτοχος Alfa! Δε μασάει το εργαλείο! Ευλαβικό κρύωμα-ζέσταμα και στο ενδιάμεσο σκίσιμο και είσαι αρχηγός! Κάθεσαι και στρώνεις 3000χλμ! Κλαιν μαιν!
-
Τι εγινε ρε παιδια ?Εφυγα τη Τεταρτη γυριζω και βλεπω πανικο...
-
το γαμ@@αμε και ψόφησε....
-
Όχι ρε! Τρελός εισαι?? Τι το περασες? Μου φαίνεται δεν έχεις ξαναυπάρξει κάτοχος Alfa! Δε μασάει το εργαλείο! Ευλαβικό κρύωμα-ζέσταμα και στο ενδιάμεσο σκίσιμο και είσαι αρχηγός! Κάθεσαι και στρώνεις 3000χλμ! Κλαιν μαιν!
Το στρώσιμό δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν, το μη ...
-
Για κάνε καμιά δοκιμή να δούμε τι παίζει! Να ξέρουμε μπας και είναι χαρακτηριστικό των τουρμπάτων αυτό το σκαμπανέβασμα που έχω αν και δεν το νομίζω. Κάνεις ευλαβικό στρώσιμο θες να μου πεις και δεν ανεβάζεις πάνω από 4500σαλ? Μας δουλεύεις ρε?? Ιταλικό είναι...θέλει ζόρισμα...το ζητάει το DNA του!στο δικό μου turbo benzina (1.4) το κρουιζ κοντρολ δεν κάνει σκαμπανευάσματα στις στροφες του κινητήρα...
για στρώσιμο άποψη μου -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όχι ρε! Τρελός εισαι?? Τι το περασες? Μου φαίνεται δεν έχεις ξαναυπάρξει κάτοχος Alfa! Δε μασάει το εργαλείο! Ευλαβικό κρύωμα-ζέσταμα και στο ενδιάμεσο σκίσιμο και είσαι αρχηγός! Κάθεσαι και στρώνεις 3000χλμ! Κλαιν μαιν!
το υπερβολικό και για πολλά χλμ κάνει κακό όμως...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κακό δεν κάνει σε καμία περίπτωση , απλός θα αργήσει το μοτέρ να 'ανοίξει' ...
στα 3500km σε γενικές γραμμές έχει ολοκληρωθεί -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
συμφωνω .
κανει τον κινητηρα τεμπελη.
το στρωσιμο θελει γκαζια αλλα με τροπο -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το στρωσιμο θελει γκαζια αλλα με τροπο
-
για στρώσιμο άποψη μου -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
για στρώσιμο άποψη μου
Αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα....θελουν το 'ζορι' τους απο νωρις ομως σταδιακα και χωρις μεγαλο φορτιο (οχι πχ απο 1500 στροφες wot)..ακομα και μετα τα 500χλμ ανετα πας και κοντα στον κοφτη...Μην ξεχναμε βεβαια οτι υπαρχουν και αλλα συστηματα του αυτοκινητου που θελουν στρωσιμο εκτος απο το μοτερ...
σε αυτό που λες έχεις δίκιο , τα νούμερα έτσι χύμα δεν λένε κάτι...
τα αποτελέσματα του στρωσίματος δεν είναι για το άμεσο μέλλον , αλλά για την μακροζωία του κινητήρα -
για στρώσιμο άποψη μου
Αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα....θελουν το 'ζορι' τους απο νωρις ομως σταδιακα και χωρις μεγαλο φορτιο (οχι πχ απο 1500 στροφες wot)..ακομα και μετα τα 500χλμ ανετα πας και κοντα στον κοφτη...Μην ξεχναμε βεβαια οτι υπαρχουν και αλλα συστηματα του αυτοκινητου που θελουν στρωσιμο εκτος απο το μοτερ...
σε αυτό που λες έχεις δίκιο , τα νούμερα έτσι χύμα δεν λένε κάτι...
τα αποτελέσματα του στρωσίματος δεν είναι για το άμεσο μέλλον , αλλά για την μακροζωία του κινητήρα+1
1.75 TB vs 2.0 tfsi