Jan 1, 2012, 10:53 PM

Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Η Datsunα η regularite (full normal) μου κανει νερά: Ενώ γενικά δούλευε μια χαρά (είχε γινει και καθαρισμος/rebuild του καρμπυρατέρ) τις τελευταίες φορές δυσκολευόταν πολύ να πάρει εμπρός μετα απο ακινησία 1-2 εβδομάδων. Την τελευταία φορά, ενώ έφερνε βενζίνη, έφερνε ρεύμα πήρε μετα από μεγάλη προσπάθεια (άδειασε δυο μπαταρίες μιζάρωντας) και ήταν σαν πολύ μπουκωμένο....Μετά ρύθμισα αβανς, ρύθμισα διάκενο πλατινων και σήμερα το πρωί (μετα απο 1-2 εβδομάδες ακινησία πάλι) πήρε εμπρός με την μία... Παω μια διαδρομή 30 χιλιομέτρων, το σβήνω και μετά δεν επαιρνε με τίποτα... Τρώω τρείς μπαταρίες - τίποτα. Τελικά πήρε μέ ρυμούλκηση απο άλλο αυτοκίνητο με δυσκολία πάλι....

Η βενζίνη είναι φρέσκια, μπουζί και πλατίνες δεν είναι μεν καινούρια αλλά έχουν ελάχιστα χιλιόμετρα...
Το μόνο 'περιέργο' που εχω παρατηρησει είναι λίγο αυξημένες αναθυμιασεις λαδιού...

Καμία ιδέα????

Στην αλφετα που μου ειχε συμβει αυτο ηταν καποιος σωληνας που ειχε σχεση με το σερβο και τις βενζινες,δεν εφερνε βενζινη, δε θυμαμαι ακριβως ρε γαμωτο ηταν κατι πολυ κουφο παντως.
Παντως ηταν ακριβως ιδια τα συμπτωματα.